Best Delta (ex. Vita Delta)

3.8

Hotel spełnił nasze oczekiwania. Czysto i wygodnie. Dla naszej rodziny 2+2 dostaliśmy tak naprawdę 2 oddzielne pokoje i 2 łazienki. Jedzenie urozmaicone. Codzinnie inny wieczór ( kuchnia meksykańska , chińska, sródziemnomorska). Do tego oczywiście równeiż standardowe dania lubiane przez wszystkich. Animacje wieczorne skupiają się zwykle na występach muzycznych (Quenn night, Havana Night, etc.) Na terenie ośrodka czysto. Do kamienistej plazy mozna dojść spacerem, ale jest kawałek ;-) Droga wypożyczalnia aut na terenie hotelu, ale jedyna w mieście. My wypozyczaliśmy auto na 2 dni z El Arenal ( sporo taniej). Animacje w hotelu dostępne takie jak Aqua gym, stretching, zabawy (coctail games) - nawet niewielkie gifty mozna wygrać :-) Z hotelu wyjezdzalimsy o 3 nad ranem i poprosiliśmy o kawę rano - a tak naprawdę otwarto dla nas stołówkę , gdzie można było zjeść kanapkę i zrobić sobie kawe/herbatę.

Pokój w porządku. Czysto . Jedzenie urozmaicone. Miła obsługa. Polecam

Polecam serdecznie wszystkim, jesteśmy bardzo zadowoleni

Hotel naprawdę fajny. Czysto, choć przy codziennym sprzątaniu nie ma odkurzania. Duża łazienka, byłomiejsce i na wannę z funkcją prysznica i bidet. Szkoda, że w pokoju nie było czajnika i zestawu do parzenia kawy/herbaty. Ogromny wybór jedzenia, stoły tematyczne, wszystko smaczne i świeże. Ale w przypadku HB za długa przerwa w posiłkach (koniec śniadania o 10.00, obiadokolacja startuje o 19.30). Pierwszego dnia pobytu dotarliśmy z dużym opóźnieniem (ok.23.00), niestety nie było możliwości chociażby wypicia filiżanki herbaty, tym bardziej o posiłku, choć był oczywiście opłacony, niefajnie. Przyjemna strefa basenowa, choć raczej do rekreacji i zabawy nie sportowego pływania (basen 1,2m głebokości). Animatorki zaangażowane, ale nie natrętne. Dużo leżaków na terenie basenu. Jedyny minus to duża odległość od plaży (konieczne auto lub autobus).

Pokój ok czysto sprzątane codziennie ręczniki wymieniane otoczenie zadbane i zielono

Nazwa  Best Delta (ex. Vita Delta)
Miejsce  Hiszpania / Majorka / Cala Blava
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, tenis, golf

Malownicze zatoczki z turkusową wodą i białymi plażami

Tętniąca życiem stolica Palma de Mallorca z gotycką katedrą

Góry Tramuntana z trasami idealnymi na piesze wędrówki

Zachwycające krajobrazy i tajemnicze Smocze Jaskinie

3.8

Wyświetlono 15 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

czystość, wyżywienie

Pobyt - Lipiec 2025

Pokój w porządku. Czysto . Jedzenie urozmaicone. Miła obsługa. Polecam

Zalety

Czysto .

Wady

Brak wad

Pobyt - Czerwiec 2025

Polecam serdecznie wszystkim, jesteśmy bardzo zadowoleni

Zalety

Myślę że zasługuje na 5 *

Luiza

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Spokojna okolica, hotel czysty i sensownie urządzony, pyszne jedzenie. Duży plus za zamykanie strefy basenowej na noc i otwieranie dopiero 10.00 - zapobiega to rezerwowaniu leżaków o 6 rano przez osoby obecne na terenie dopiero od późnej godziny

Wady

Brak transferu na plażę. Brak czajnika w pokoju. Brak lunchboxów/prowiantu gdy jedziesz wcześnie rano na wycieczkę. Codzienne sprzątanie to tylko prześcielenie łóżka i wyrzucenie śmieci + wymiana ręczników na życzenie.

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Było miło personel uprzejmy jedzenie dobre ale powtarzające się potrawy

Wady

Brak imprezy tanecznej

Krischnik

Pobyt - Maj 2025

W moim przekonaniu kolejny b.dobry hotel sieci Best. Położenie hotelu może być ogromnym plusem. Jeśli ktoś chce odpocząć z dala od straganu i podobnych atrakcji to miejsce wydaje się być idealne. Blisko hotelu jest przystanek autobusowy gdzie bez problemu można dostać się do stolicy. Oczywiście lepszym rozwiązaniem jest wypożyczenie auta - nie ma problemu z darmowym parkingiem przy hotelu.Pokoje czyste i komfortowe sprzątane na bieżąco. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone. Hotel nie posiada dostępu do plaży i to może stanowić minus. Najbliższa plaża na którą można dostać się na piechotę jest na „klifie „ i trzeba maszerować sporo w dół. W okolicy hotelu duży market i restauracje jest to bardziej okolica mieszkalna. Ogólnie czysty przyjemny hotel z dobrym jedzeniem, ale może być potrzebne auto lub autobus. Chociaż widziałem też takich, którym wystarczył basen i All Inclusive :)

Pobyt - Maj 2025

Hotel duży. Pokoje ok. Łazienka ok. Okolica z dwoma marketami i kilkoma restauracjami. Do plaży spory kawałek do przejści. Kamienista, brak łagodnego zejścia do wody

Zalety

Jest ok. Raczej standardowy

Wady

Chyba brak

Patrycja

Pobyt - Maj 2025

Hotel położony pośród pięknej zieleni. Rozległy obiekt z fajnymi basenami zewnętrznymi i jednym wewnętrznym. Bardzo miła obsługa. Przestronne pokoje. My będąc 4 osobową rodziną dostaliśmy apartament z dwoma sypialniami i łazienkami, pomimo że w pokoju oprócz łóżka była kanapa, która pomieściłaby dzieci. Bardzo dobre i urozmaicone jedzenie. Sam hotel prezentuje się bardzo dobrze

Zalety

Baseny, bardzo dobre jedzenie, siłownia dobrze wyposażona, przystanek autobusowy pod hotelem (bezpośrednio do Palmy i el Arenal z pięknymi plażami), supermarket przy hotelu

Wady

Jedyny minus to brak dostępu do plaży. Ok 800 m od hotelu jest zejście na skalne półki, ale pomimo pięknych widoków, kąpiel jest niemożliwa

Pobyt - Kwiecień 2025

Hotel ( był dla nas bazą wypadową) oceniam jako bardzo dobry, jedzenie pyszne, pokój wygodny, przestronny. Personel miły i pomocny.

Zalety

Zielone otoczenie, dobre jedzenie, wygodny pokój

Wady

Kolejki do wejścia do restauracji. Dostęp do morza kiepski i trochę trzeba dojść. Brak plaży, same skałki.

Pobyt - Kwiecień 2025

Super hotel, super obsługa, super jedzenie! Polecam!

Zalety

Jedzenie, WiFi, basen.

Wady

Daleko do plaży i morza.

Łukasz

Hotel jak najbardziej warty polecenia dla rodzin z dziecmi i osob poszukujacych spokoju 6km od El Arenal (gdzie młodzież śpiewa i tańczy do poznych godz nocnych) Obsługa miła , jedzenie spoko codzinnie cos innego kuchnia dla mnie bomba.

Zalety

Kuchnia , obsługa, połozenie z dala od centrum. Hotel nowoczesny czysto , codziennie sprzatane. Nie polecam all inclusive bez sens jak sie chce gdzies pojezdzic pozwiedzac zobaczyc plaze. Blisko przystanek , swietne polozenie autobus 504 i 505 10 min i jestesmy w El Aleranal 25 min do Palmy.

Wady

Z daleka od morza jakies 800m , trzeba zejsc sporo w dół no i tam pieknie ale mega kamiory. Nie do plazowania raczej na fotki bo to jest niewatpliwie urokliwe miejsce

Darek

Hotel jako budynek- ok, mielismy pokoj 2 os. z dostawką - ok, pokój duzy , dostawka olbrzymia i wygodna jak na dostawkę, czystość ok. łażienka ok. Słaba kuchnia i obsługa posiłków.

Zalety

Jest czysto, ładne otoczenie, blisko sklepy i bary, piekne wybrzeże skaliste, fajny basen i cała reszta , dosć zacisznie

Wady

słaba jakość jedzenia, takie najtańsze wszystko, brak porządnej choć jednej wędliny, brak dobrych serów (my nie możemy z laktozą), mały wybór, słaba obsługa. Przede wszystkim brak warzyw. A te , które były czyli sałata lodowa i pomidory - były niejadalne, wszystko spryskane środkiem konserwującym w nadmiarze powodującym , że traciło właściwy smak, nie wspominając wpływu na zdrowie.. Wszystko było bardzo słabej jakości, nawet jajecznica -chyba nie z jajek - niejadalna. Na prawdę mocno słabo.

Waldemar

Hotel jest schludny i zadbany, obsługa bardzo miła i pomocna, na pochwałę zasługują szczególnie panie z Recepcji i Bar. Spora zewnętrzna przestrzen wspólna a teren hotelu odgrodzony od drogi ogrodami.

Zalety

Hotel położy w bliskim sąsiedztwie pięknych, dziewiczych klifów Cala Vella. Spod hotelu złapiecie autobus i w niecałe pół godziny dojedziecie na do Cala Pi lub w drugą stronę - do Arenal i Palmy. Szeroki wybór oferty allinclusive, poprawne koktajle.

Wady

Problemy ze stałością temperatury wody w łazience - raz leci ciepła raz zimna. Brak jakiejkolwiek plaży w bezpośredniej okolicy, brak wyznaczonego miejsca do palenia na terenie hotelu (dla innych może to być zaleta). Podwójne łóżka złożone z pojedynczych.

Zuzanna

Pobyt - Maj 2023

Hotel z bogatą infrastrukturą, przyjazny dzieciom. W razie niepogody opcja basenu wewnętrznego. Miła obsługa, zróżnicowane posiłki. Polecam!

Zalety

Infrastruktura, okolica i położenie.

Pobyt - Wrzesień 2022

Hotel przyzwoity, położenie super, jedzenie dobre, ogólnie dobrze. Polecam.

Zalety

Czysty, miła obsługa, położenie bardzo ładne.

Wady

Nie mam uwag.

Best Delta (ex. Vita Delta)