Plaże z klifami i punktami widokowymi
Ogrody Santa Clotilde z widokiem na morze
Życie nocne z klubami i muzyką na żywo
Spacer po promenadzie z restauracjami i barami
Hotel przyjemny ,duży wybór jedzenia ,miła obsługa w restauracji. Przestronne ,ładne pokoje. Duża strefa basenowa,zawsze dostępne leżaki, wieczorem animacje.Pobyt udany.
Super baseny i zjeżdżalnie, ale uważam, że zdecydowanie wymagają odświeżenia,konserwacji (szczególnie te większe, te dziecięce bardzo dobre).Przydałoby się nieco więcej uśmiechu i pozytywnego podejścia do Gości ze strony pracowników baru przy basenie.
Pokój czysty oraz sam hotel również. Okolica w porządku. Personel miły. Jedzenie dla nas nie było zbyt dobre.
Blisko morza, baseny na miejscu, czysty hotel i miła obsługa.
jedzenie
Sam hotel ,super, pokój duży i czysty, codziennie sprzatany
Brak zestawu do parzenia kawy w pokoju, przyjeżdżając w nocy nie ma możliwości otrzymania jakiegokolwiek posiłku, obsługa odsyła do baru fast food na zewnątrz, posiłki fastfoodowa, zamiast lokalnych
Polecam spędzić urlop w Hotelu Best Lloret Splasch. Świetny wybór na urlop z dziećmi. Na recepcji dogadacie się w języku Polskim bez problemu. Do plaży i deptaka dojedziesz spokojnym spacerkiem max w 10 minut. Pokój w hotelu był czysty i jak na standard europejski naprawdę w dobrym stanie. Jedzonko bardzo dobre i każdy znajdzie coś dla siebie. Miejsce przy basenie na leżakach jest zawsze, nie trzeba biegać z ręcznikami o 6 rano. Basen gdzie są duże zjeżdżalnie wymaga na pewno gruntownego remontu. Basen przy barze, dla dorosłych jak i dla dzieci w porządku. W barze miła obsługa. Lody, drinki, kawa i przekąski.. wszystko jest. Panie animatorki świetnie potrafią zająć się dziećmi w ciągu dnia a wieczorem odbywa się mini disco więc dzieci na pewno nie będą się nudziły. Ogólnie, polecam!
Duża ilość leżaków przy basenie, miła obsługa, odległość od plaży, dobre jedzonko
Basen ze zjeżdżalniami do remontu.
Hotel jest bardzo fajny,Pan (...) na recepcji bardzo nam pomógł bo rozmawialiśmy po polsku 🙏Wszyscym pracownikam bardzo dziękujemy oni jest naprawdę super 🙌 Jedzenie mega smaczne 🤤 Hotel jest czyściutki,zabaw dla dzieci jest dużo .Polecamy i napewno warto tam wrócić 🫶🫶🫶
Najlepszym hotelem gdzie byliśmy to jest BEST LlORET SPLASH😍Polecamy!!!!!
————
My jesteśmy zadowoleni z pobytu hotel średniej klasy ale z dobrym jedzeniem blisko plaży i atrakcji
Blisko plaży centrum jedzenie bardzo dobre
Jeżeli chodzi o hotel to ogólnie jestem zadowolona. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła. Posiłki urozmaicone zwłaszcza obiady i kolacje. Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji. Blisko do centrum i plaży. To była moja pierwsza wizyta w Hiszpanii. Basen i zjeżdżalnie ok.
Blisko do centrum Miła obsługa Urozmaicone posiłki
Mała ilość parasoli nad basenem
Hotel w porzadku. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Jedzenie dobre. Zjeżdżalnie super, zajmowały czas dzieciom idealnie. Do plaży trzeba troszkę dojść. Tak z 10.min spacerem.
Zjeżdżalnie! Pan w recepcji, który mówi po polsku. Z prawie każdym można dogadać się po angielsku. Balkon wychodzący na baseny.
Przy basenach nie ma parasoli, trzeba wpłacić kaucje i pobrać parasol. Parasole same w sobie stare i poniszczone. Stoliki przy basenach nie są wycierane, jak coś sie rozchlapie to już tak zostaje.
Pan z recepcji mówiący po polsku bardzo miły i pomocny podobnie jak reszta obsługi. Jedzenie całkiem ok ale powtarzające się. Leżaki trzeba było rezerwować wcześniej mimo,iż widoczne są zakazy. Lokalizacja świetna jako baza wypadowa ale również blisko do plaży i innych atrakcji w Lloret de Mar. Cała rodzina wróciła zadowolona. Śmiało mogę polecić. Hotel dla rodzin z dziećmi
Lokalizacja, hotel przyjazny dzieciom
Małe pokoje, sprzątane " po łebkach "
Pobyt w hotelu super, świetne bardzo urozmaicone posiłki, bardzo miła obsługa, zjeżdżalnie dla dzieci i ..... nie tylko. Blisko centrum i niedaleko plaża.
Jedzenie, zjeżdżalnie, miła obsluga.
Słabe wifi.
Pobyt w hotelu rewelacyjny, jedzonko pyszne, obsługa bardzo miła, czyściutko w pokojach.
Atrakcje, czystość, obsługa na najwyższym poziomie. Jedzonko, blisko do morza
Powtarzające się te same animacje, nie które animacje nieadekwatne do wieku dzieci.
Pokoje w hotelu czyste obsługa miła zawsze pomocna jedzenie dobre zjezdzalnie super .
Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie. Pokój był przestronny z dużym łóżkiem, bardzo zadbany. Personel bardzo uprzejmy. Jedzenie chociaż często się powtarzało było bardzo pyszne. Okolica również bardzo turystyczna, blisko plaża, restauracje, klub.
Położenie, czystość pokoi.
Woda w basenie nie była podgrzewana.
Bardzo miła obsługa , jedzenie smaczne , my mieliśmy śniadania i kolacje u byliśmy zadowoleni...baseny ok , na zjeżdżalni możne pozdzierac skórę....nasz pokój straszna klitka z fatalnej strony , ale niektórzy mieli większe.....w pokojach nie działało wi-fi ...
Obsługa miła , dobre jedzenie
Mały pokój, brak Wi-Fi w pokoju
Pobyt super. Posiłki wspaniałe. Super baseny. Fajne animacje dla dzieci. Polecam
Baseny
Pobyt rodzinny 2 plus 2 (dzieci 16 i 12) : pokój maleńki, łóżka w zasadzie złączone, mieliśmy więc wrażenie, że śpimy we 4 w jednym. Wyżywienie: wiele dań zimnych, brak warzyw do śniadań (poza pomidorami) , ogólnie słaby wybór warzyw, wybór dań przy obiadach czy kolacji może nie mały, ale jakościowo często słabe (albo niedoprawione, albo przesolone albo coś jeszcze innego nie tak) W hotelu działa tylko jeden bar (przy basenie). Nie ma fajnego lobby, w którym wieczorem można sobie miło spędzić czas. Wielka biała, szpitalna sala (tam gdzie bar). Brak animacji. Na pewno hotel ten nie zasługuje na 4 gwiazdki. Może nie bylibyśmy tak rozczarowani, gdyby chociaż pogoda dopisała w maju, dużo deszczu . Oczywiście hotel już na nią wpływu nie miał ;) Nie wróciłabym drugi raz do tego hotelu i również go nie polecę.
Strefa basenowa w porządku, chociaż przez brak pogody mało mogliśmy z niej skorzystać.
Obsługa była super, jedzenie takie sobie (nijakie), baseny i zjeżdżalnie okej ale woda nie podgrzewana. Stan techniczny pokoi powinni poprawić.
Zjeżdżalnie, stoły do bilarda,
Jedzenie (nijaki smak) czuć że ważna ilość a nie jakość
Hotel super, obsługa bardzo sympatyczna i pomocna, pokoje duże, pyszne jedzenie. Dzieciaki zadowolone z basenów i zjeżdżalni. Okolica bardzo malownicza. Na pewno jeszcze tam wrócimy. Polecam!
- obsługa przez polskojęzycznego recepcjonistę - czystość - pyszne i urozmaicone jedzenie - oryginalne napoje i alkohole - baseny i zjeżdżalnie
Hotel czysty, miła obsługa, pyszne jedzenie. Fajny basen i zjeżdżalnie.
Położenie, pokoje, jedzenie.
Duży hotel, przyjazna obsługa, pan z recepcji pol Polak pół Hiszpan:) Codziennie sprzątany pokój i wymieniane reczniki Hotel głównie dla rodzin z dziećmi
Duży basen i restauracja, duzo leżaków wkolo basenu do plaży około 15 minut
Brak lunchboxow zamiast posiłków na wypadek np wcześniejszego lotu, dojazd na plażę we własnym zakresie