Best Lloret Splash (ex. Suneo Costa Brava)

2.5

Hotel przyjemny ,duży wybór jedzenia ,miła obsługa w restauracji. Przestronne ,ładne pokoje. Duża strefa basenowa,zawsze dostępne leżaki, wieczorem animacje.Pobyt udany.

Pokój czysty oraz sam hotel również. Okolica w porządku. Personel miły. Jedzenie dla nas nie było zbyt dobre.

Sam hotel ,super, pokój duży i czysty, codziennie sprzatany

Polecam spędzić urlop w Hotelu Best Lloret Splasch. Świetny wybór na urlop z dziećmi. Na recepcji dogadacie się w języku Polskim bez problemu. Do plaży i deptaka dojedziesz spokojnym spacerkiem max w 10 minut. Pokój w hotelu był czysty i jak na standard europejski naprawdę w dobrym stanie. Jedzonko bardzo dobre i każdy znajdzie coś dla siebie. Miejsce przy basenie na leżakach jest zawsze, nie trzeba biegać z ręcznikami o 6 rano. Basen gdzie są duże zjeżdżalnie wymaga na pewno gruntownego remontu. Basen przy barze, dla dorosłych jak i dla dzieci w porządku. W barze miła obsługa. Lody, drinki, kawa i przekąski.. wszystko jest. Panie animatorki świetnie potrafią zająć się dziećmi w ciągu dnia a wieczorem odbywa się mini disco więc dzieci na pewno nie będą się nudziły. Ogólnie, polecam!

Hotel jest bardzo fajny,Pan (...) na recepcji bardzo nam pomógł bo rozmawialiśmy po polsku 🙏Wszyscym pracownikam bardzo dziękujemy oni jest naprawdę super 🙌 Jedzenie mega smaczne 🤤 Hotel jest czyściutki,zabaw dla dzieci jest dużo .Polecamy i napewno warto tam wrócić 🫶🫶🫶

Nazwa  Best Lloret Splash (ex. Suneo Costa Brava)
Miejsce  Hiszpania / Costa Brava / Lloret de Mar
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, trzy posiłki
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, darmowe wifi, sporty wodne, parking

Plaże z klifami i punktami widokowymi

Ogrody Santa Clotilde z widokiem na morze

Życie nocne z klubami i muzyką na żywo

Spacer po promenadzie z restauracjami i barami

2.5

Wyświetlono 62 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marcin

Pobyt - Październik 2025

Wady

Super baseny i zjeżdżalnie, ale uważam, że zdecydowanie wymagają odświeżenia,konserwacji (szczególnie te większe, te dziecięce bardzo dobre).Przydałoby się nieco więcej uśmiechu i pozytywnego podejścia do Gości ze strony pracowników baru przy basenie.

ADRIAN

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Blisko morza, baseny na miejscu, czysty hotel i miła obsługa.

Wady

jedzenie

Tomasz

Sam hotel ,super, pokój duży i czysty, codziennie sprzatany

Wady

Brak zestawu do parzenia kawy w pokoju, przyjeżdżając w nocy nie ma możliwości otrzymania jakiegokolwiek posiłku, obsługa odsyła do baru fast food na zewnątrz, posiłki fastfoodowa, zamiast lokalnych

Patryk

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Duża ilość leżaków przy basenie, miła obsługa, odległość od plaży, dobre jedzonko

Wady

Basen ze zjeżdżalniami do remontu.

Yuliia

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Najlepszym hotelem gdzie byliśmy to jest BEST LlORET SPLASH😍Polecamy!!!!!

Wady

————

Pobyt - Lipiec 2025

My jesteśmy zadowoleni z pobytu hotel średniej klasy ale z dobrym jedzeniem blisko plaży i atrakcji

Zalety

Blisko plaży centrum jedzenie bardzo dobre

DOROTA

Pobyt - Lipiec 2025

Jeżeli chodzi o hotel to ogólnie jestem zadowolona. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Obsługa bardzo miła. Posiłki urozmaicone zwłaszcza obiady i kolacje. Hotel położony w bardzo dobrej lokalizacji. Blisko do centrum i plaży. To była moja pierwsza wizyta w Hiszpanii. Basen i zjeżdżalnie ok.

Zalety

Blisko do centrum Miła obsługa Urozmaicone posiłki

Wady

Mała ilość parasoli nad basenem

Beata

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel w porzadku. Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Jedzenie dobre. Zjeżdżalnie super, zajmowały czas dzieciom idealnie. Do plaży trzeba troszkę dojść. Tak z 10.min spacerem.

Zalety

Zjeżdżalnie! Pan w recepcji, który mówi po polsku. Z prawie każdym można dogadać się po angielsku. Balkon wychodzący na baseny.

Wady

Przy basenach nie ma parasoli, trzeba wpłacić kaucje i pobrać parasol. Parasole same w sobie stare i poniszczone. Stoliki przy basenach nie są wycierane, jak coś sie rozchlapie to już tak zostaje.

Ela

Pobyt - Lipiec 2025

Pan z recepcji mówiący po polsku bardzo miły i pomocny podobnie jak reszta obsługi. Jedzenie całkiem ok ale powtarzające się. Leżaki trzeba było rezerwować wcześniej mimo,iż widoczne są zakazy. Lokalizacja świetna jako baza wypadowa ale również blisko do plaży i innych atrakcji w Lloret de Mar. Cała rodzina wróciła zadowolona. Śmiało mogę polecić. Hotel dla rodzin z dziećmi

Zalety

Lokalizacja, hotel przyjazny dzieciom

Wady

Małe pokoje, sprzątane " po łebkach "

Tomasz

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt w hotelu super, świetne bardzo urozmaicone posiłki, bardzo miła obsługa, zjeżdżalnie dla dzieci i ..... nie tylko. Blisko centrum i niedaleko plaża.

Zalety

Jedzenie, zjeżdżalnie, miła obsluga.

Wady

Słabe wifi.

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt w hotelu rewelacyjny, jedzonko pyszne, obsługa bardzo miła, czyściutko w pokojach.

Zalety

Atrakcje, czystość, obsługa na najwyższym poziomie. Jedzonko, blisko do morza

Wady

Powtarzające się te same animacje, nie które animacje nieadekwatne do wieku dzieci.

KATARZYNA

Pobyt - Czerwiec 2025

Pokoje w hotelu czyste obsługa miła zawsze pomocna jedzenie dobre zjezdzalnie super .

Zuzanna

Pobyt - Maj 2025

Pobyt w hotelu oceniam pozytywnie. Pokój był przestronny z dużym łóżkiem, bardzo zadbany. Personel bardzo uprzejmy. Jedzenie chociaż często się powtarzało było bardzo pyszne. Okolica również bardzo turystyczna, blisko plaża, restauracje, klub.

Zalety

Położenie, czystość pokoi.

Wady

Woda w basenie nie była podgrzewana.

Bozena

Pobyt - Maj 2025

Bardzo miła obsługa , jedzenie smaczne , my mieliśmy śniadania i kolacje u byliśmy zadowoleni...baseny ok , na zjeżdżalni możne pozdzierac skórę....nasz pokój straszna klitka z fatalnej strony , ale niektórzy mieli większe.....w pokojach nie działało wi-fi ...

Zalety

Obsługa miła , dobre jedzenie

Wady

Mały pokój, brak Wi-Fi w pokoju

Pobyt - Maj 2025

Pobyt super. Posiłki wspaniałe. Super baseny. Fajne animacje dla dzieci. Polecam

Zalety

Baseny

4.9

Pobyt - Maj 2025

Pobyt rodzinny 2 plus 2 (dzieci 16 i 12) : pokój maleńki, łóżka w zasadzie złączone, mieliśmy więc wrażenie, że śpimy we 4 w jednym. Wyżywienie: wiele dań zimnych, brak warzyw do śniadań (poza pomidorami) , ogólnie słaby wybór warzyw, wybór dań przy obiadach czy kolacji może nie mały, ale jakościowo często słabe (albo niedoprawione, albo przesolone albo coś jeszcze innego nie tak) W hotelu działa tylko jeden bar (przy basenie). Nie ma fajnego lobby, w którym wieczorem można sobie miło spędzić czas. Wielka biała, szpitalna sala (tam gdzie bar). Brak animacji. Na pewno hotel ten nie zasługuje na 4 gwiazdki. Może nie bylibyśmy tak rozczarowani, gdyby chociaż pogoda dopisała w maju, dużo deszczu . Oczywiście hotel już na nią wpływu nie miał ;) Nie wróciłabym drugi raz do tego hotelu i również go nie polecę.

Zalety

Strefa basenowa w porządku, chociaż przez brak pogody mało mogliśmy z niej skorzystać.

Adam

Pobyt - Maj 2025

Obsługa była super, jedzenie takie sobie (nijakie), baseny i zjeżdżalnie okej ale woda nie podgrzewana. Stan techniczny pokoi powinni poprawić.

Zalety

Zjeżdżalnie, stoły do bilarda,

Wady

Jedzenie (nijaki smak) czuć że ważna ilość a nie jakość

Pobyt - Maj 2025

Hotel super, obsługa bardzo sympatyczna i pomocna, pokoje duże, pyszne jedzenie. Dzieciaki zadowolone z basenów i zjeżdżalni. Okolica bardzo malownicza. Na pewno jeszcze tam wrócimy. Polecam!

Zalety

- obsługa przez polskojęzycznego recepcjonistę - czystość - pyszne i urozmaicone jedzenie - oryginalne napoje i alkohole - baseny i zjeżdżalnie

Beata

Pobyt - Maj 2025

Hotel czysty, miła obsługa, pyszne jedzenie. Fajny basen i zjeżdżalnie.

Zalety

Położenie, pokoje, jedzenie.

Pobyt - Kwiecień 2025

Duży hotel, przyjazna obsługa, pan z recepcji pol Polak pół Hiszpan:) Codziennie sprzątany pokój i wymieniane reczniki Hotel głównie dla rodzin z dziećmi

Zalety

Duży basen i restauracja, duzo leżaków wkolo basenu do plaży około 15 minut

Wady

Brak lunchboxow zamiast posiłków na wypadek np wcześniejszego lotu, dojazd na plażę we własnym zakresie

Best Lloret Splash (ex. Suneo Costa Brava)