Szeroka plaża Llevant z promenadą i palmami
Fontanna świetlno-muzyczna z pokazami nocnymi
Park rozrywki PortAventura w pobliżu miasta
Szlaki spacerowe wzdłuż wybrzeża z punktami widokowymi
Hotel pięknie umieszczony na klifie piękny widok z okna z balkonu na morze w pokoju słychać szum fal niedaleko do promenady ze sklepikami i z kawiarniami basen na zewnątrz i basen w środku miła obsługa codzienne wieczorki bardzo dobre jedzenie bardzo duży wybór polecam wino do śniadania obiadu i kolacji CAVA typowe hiszpańskie wino musujące. Jedynie co to nie polecam tego hotelu rodziną z małymi dziećmi wysokie schody i mało zieleni jak dla dzieci
Zalety hotelu to położenie hotel nowoczesny przestronne łazienki pokoje okj hole korytarze ok obsługa ok. Czysto
Zbyt dużo schodów wewnątrz hotelu strome schody przy zejściu do basenu. Obsługa słabo mówi po angielsku. Ale da się wszystko załatwić.
Świetny hotel , bardzo dobra lokalizacja cudny personel i bardzo dobre jedzenie
Hotel czysty w dobrej lokalizacji z cudownym widokiem
Jak dla mnie brak wad
Jestem w tym hotelu, jest super , pyszne jedzenie , czysto , super obsługa Ładna okolica , fajne plaże . Polecam 😀
Wszystko super 😀
Nie ma
Hotel ł bardzo ładnie położony w spokojnej dzielnicy. Bardzo dobre jedzenie., tematyczne.. polecam wycieczkę piesza do Saoul.
Widok
Lepsze drinki dodatkowo płatne, napoje z automatu, z syropu.
super. polecam wszystko 100% zadowolenia. Czysto, smacznie przemiła obsługa
położenie
Hotel bardzo ładny, czysty , obsługa przemiła. Jedzenie bardzo dobre wszystko świeże. Hotel dam samym morzem a wokół dużo kameralnych plaż.
- czystość - obsługa hotelowa - wyżywienie - nad samym morzem
- jedyny minus ,że do głównego centrum Salou jest godzina pieszo , jednak że niedaleko hotelu jest przystanek autobusowy z którego bez problemu dojedziemy do centrum.
Hotel był w porządku. Byliśmy na wakacjach z rocznym dzieckiem i był dobrze do takiego dziecka dostosowany, windy na każdy poziom, podjazdy, łóżeczko turystyczne, krzesełka na jadalni. Pokój też mieliśmy bardzo fajny, czysty, codziennie sprzątany. Obsługa w recepcji bardzo miła. Jestem na dziecię bezglutenowej i jeśli chodzi o jedzenie to niestety dla mnie mały wybór mimo że w opisie hotelu były zapewniane posiłki bez glutenu. Bardzo łatwa droga do morza i piękna plaża. Około 3 km do centrum Salou, polecam się tam wybrać na dłuższy spacer, bardzo dużo sklepików, piękna plaża, bardzo fajna okolica. Polecam też wycieczkę do Barcelony samochodem z wypożyczalni z Salou, rezerwacja samochodu przez internet dzień wcześniej, na drugi dzień auto pod hotelem o 9 rano. Koszt wypożyczenia auta z fotelikiem tylko 80 €, paliwo w jedną i w druga w naszym wypadku 20 €, więc bardzo się opłaca. Ogólnie udany pobyt, bardzo polecam.
Czystość, miła obsługa, dobra lokalizacja.
Jeśli dla kogoś to wada to drinki i picia w plastiku przy basenie.
Hotel pięknie położony, w spokojnej okolicy, w pobliżu plaż na które można dojść pieknym deptakiem. Sporo miejsc do spacerow. Obsługa hotelu bardzo uprzejma zawsze usmiechnieta i dzialajaca bardzo sprawnie. Jedzenie rowniez smaczne, mysle ze kazdy znajdzie cos dla siebie, wiadomo jak na all inculisve po tygodniu juz czuc nude ale to chyba taki urok😄 pobyt oceniam bardzo pozytywnie pod kazdym wzgledem
Nasz pobyt w hotelu Best Negresco w Salou był bardzo udany. Hotel położony jest w spokojnej okolicy, z dala od zgiełku miasta, co sprzyja relaksowi. Z balkonu naszego pokoju z widokiem na morze mogliśmy codziennie podziwiać piękne wschody i zachody słońca – warto dopłacić do takiego widoku. Pokoje są przestronne, dobrze wyposażone i regularnie sprzątane. Cały obiekt jest czysty i dobrze zarządzany, co widać na każdym kroku. Jedzenie w hotelu zasługuje na pochwałę. Bufet oferuje różnorodne dania, w tym potrawy kuchni lokalnej. Szczególnie przypadły nam do gustu wieczory tematyczne, podczas których mogliśmy spróbować specjałów z różnych regionów. Podsumowując, Best Negresco to świetny wybór dla osób szukających spokojnego miejsca na wypoczynek z pięknymi widokami i smacznym jedzeniem. Chętnie wrócimy tam ponownie.
Bardzo dobry stosunek ceny do oferowanego standardu
Jedynym minusem, jaki zauważyliśmy, był problem z rezerwacją leżaków przy basenie. Mimo że teoretycznie nie powinno się tego robić, wielu gości rezerwowało leżaki rano, zostawiając swoje ręczniki, a obsługa hotelowa nie reagowała na to zjawisko.
Hotel przepięknie położony, widok cudowny, jedzenie przepyszne, obsługa bardzo miła i pomocna, pokoje codziennie sprzątane. Minusem są bardzo cienkie ściany między pokojami, na nasze nieszczęście mieliśmy bardzo głośnego sąsiada zarówno w ciągu dnia, nocy oraz pobudki o 4 rano kiedy wracali z partnerką z nocnych eskapad. Nie wiem co było też przyczyną bardzo nie ładnego zapachu w łazience przypominająca zapach kanalizacji. Brak wentylacji w łazience. Oprócz tych dwóch minusów hotel świetny.
Piękne położenie
Na wstępie oznajmię iż moja opinia jest w pełni prywatna,subiektywna i zweryfikowana przez wakacje.pl Niech to będzie zachętą lub przestrogą dla rezerwacji tego hotelu.Wycieczke zakupiliśmy przez wakacje.pl (...).Do hotelu zajechaliśmy 13.05.2025 około godziny 23.Pierwszy raz w życiu spotkaliśmy się z taką sytuacją że kierowca wysadził nas na jakimś przystanku i powiedział tylko że tam mamy iść prosto a potem w dół i w lewo.Powiedzialem Ok! Bo w sumie nie mieliśmy wyboru...Ale była godzina lekko po 23 , ciemno , miejsca nie znamy... a musieliśmy z bagażami się tułać około 300-350 metrów żeby się dostać do 4 gwiazdkowego hotelu który nie posiada ! podjazdu dla autokarów. Szok! Po wejściu do hotelu bardzo miła Pani recepcjonistka powiedziała że jest już dawno po kolacji ale specjalnie dla nas przygotowali w sali takie boksy z jedzeniem.Bylo to bardzo miłe z ich strony i tu mają + . Na marginesie powiem ze recepcjonistki rozmawiają w wielu językach takich jak Francuski,niemiecki,włoski,angielski no i oczywiście hiszpański.Innych języków nie słyszałem ale może i władają jeszcze innymi . Pokój w hotelu kupiliśmy z widokiem na morze.I tu warto przy zakupie dołożyć te 300-400 zł bo widokiem są przecudowne! Ale! miało też to swoje wady gdyż....Hotel obsługuje też opcje all inclusive i codziennie robią różnego rodzaju animacje,dancingi,śpiewy karaoke i inne... Jeżeli ktoś chce odpocząć i pospać a ma okno od strony basenu to masakra! Hałas straszny a imprezy głośne zaczynaja się od 20 do 23.30 a czasem inne dłużej! Nawet jeżeli skończą się kolo północy to później grona ludzi po nie jednych drinkach oblega stoliki i czasem i do 2 w nocy nie daje ludziom spać. Zwróciłem Pani w recepcji uwagę i zapytałem do której godziny jest cisza nocna...(?) A ona się tylko uśmiechnęła i tyle w temacie było...poprostu walka z wiatrakami :) Druga wada według nas to BASEN ! Jest on adekwatnie za MAŁY do ilości osób. Nie dość że stosunkowo mały to i płytki. W jednym z boków max 1.6 m A co do leżaków i parasoli to pozostawię to wam do oceny ale to jest jakaś PORAŻKA! Ludzie na tych leżakach są tak usadowieni jak szprotki w puszcze! Nie ma miejsca na prywatność bo lezak jest przy leżaku! Dosłownie jak się obrucisz to trzeba uważać by kogoś łokciem nie uderzyć! Szok! A przy opcji otwarcia parasola to nie tylko Ty będziesz w cieniu ale i że 3 leżaku obok :) bo tak sa ściśnięte obok siebie ( zdjęcia )A przypomnę że hotel ma niby 4 gwiazdki! Teraz coś o jedzeniu. Naprawdę jedzenie jest SUPER! wszystko świeże i robione przez kucharzy na gorąco. Full owoców,warzyw,mięsa,pyszne ciasta.Jedyna wada to,to że na kolacji wszystkie napoje dodatkowo płatne,nawet woda.( my mieliśmy opcje sniadania i obiadokolacje) Do głównej promenady miasta pieszo około godziny drogi! I nie słuchajcie tych bzdurnych wypowiedzi że 25 min (no chyba że ktoś biegnie) ale warto też poprosić Panie w recepcji to zamówią taxi.Koszt taki to tak między 10-12 € także nie było tak źle. My pierwszy dzień przeszliśmy pieszo a później zamiast tracić godzinę na dojście korzystaliśmy z taxi czasami...Miaseczko SUPER! Bardzo czysto i zadbane ! Piękne plaże i promenady.(...) To tyle... resztę decyzji zostawiam wam :) I miłego wypoczynku jak coś;)
Obsługa Jedzenie Widoki
Brak dojazdu autokarów-trzeba iść 300-350 metrów z bagażem do i z hotelu na jakiś przystanek komunikacji miejskiej ! Hałasy do późnej godziny nocnej Zbyt mały i płytki basenu Za mało miejsca na leżaki! Dość daleko do miasteczka
Polecam Hotel. Bardzo miła obsługa. Pokoje i cały hotel czysty. Smaczne i zróżnicowane jedzenie. Spokojna okolica. Do bardziej turystycznej miejscowości można dojść pieszo ok 15-20 minut.
Dobra lokalizacja. Hotel czysty. Smaczne jedzenie. Miła obsługa. Dookoła kilka plaż. Blisko informacja turystyczna. Można wynająć tanio rowery i wykupić wycieczki. Jest pokój do zabawy dla dzieci. Pokój gier i telewizyjny z wygodnymi miejscami do siedzenia. Polecam wycieczki do Barcelony , Tarragony i Parku Sama. Bez dzieci można skorzystać też z innych bardziej wymagających wycieczek. Bardzo polecam.
Brak czajników i zestawu do kawy i herbaty w pokoju. Jednak można poprosić o czajnik na recepcji i dają czajnik pod zastaw 20euro. Brak dużego placu zabaw w okolicy. Leżaki od rana nad basenem są "rezerwowane" ale to już nie wina hotelu tylko braku kultury odwiedzających. Czasem leżaki zajęte przez pół dnia używane są przez godzinę a resztę dnia są po prostu zajęte przez ręczniki. Szkoda że nikt z obsługi tego nie kontroluje. Mięso w kuchni jest często za mało przysmażone.
Piękne otoczenie, daleko do centrum, ale można zrobić sobie spacer promenadą wzdłuż plaży.
Pyszne jedzenie, czyściutko.
Hotel super ...nowoczesny , zadbany , czyściutki , obsługa na najwyższym poziomie ...jedzenie super
Cisza , piękne otoczenie , ale do centrum Salou ok 2 km promenadą...
Bez zastrzeżeń
Hotel spełnił wszystkie moje oczekiwania, a nawet więcej. Hotel jest położony blisko plaży piaszczystej po której można bez problemu chodzić na boso. Jedzenie pyszne, duży wybór, hotel czysty, pachnący, obsługa bardzo miła. Z miłą chęcią wybiorę się jeszcze raz w to samo miejsce ponieważ obiekt znajduje się ok 3km od centrum i panuje tam cisza i spokój dzięki czemu można odpocząć w 100%. Do centrum Salou można dojść idąc cały czas ścieżkami przy plaży podziwiając piękne widoki.
Blisko plaży, dobre i różnorodne jedzenie, cisza i spokój, miła obsługa hotelu
Hotel jest świetny, czysty , nowoczesny, świeta obsługa.
Hotel jest the best, ale najlepsze są obiady i super zróżnicowane kolacje
Nie było
Hotel w bardzo ładnej lokalizacji z bezpośrednim widokiem na morze, czysty, zadbany, w wieczornymi atrakcjami muzycznymi, dobra i zmieniana kuchnia, blisko przystanek autobusowy z tanimi przejazdami do Tarragony, Salou Center, Cambrise. Na tydzień jest co robić. Okolica ciekawa, piękna trasa piesza wzdłuż nabrzeża, Park Adventure na cały dzień
- bezpośredni widok na morze (opcja pokoju Sea view) balkon z krzesełkami - blisko do autobusu - wieczorki z muzyką od 21 do 23
- małe pokoje - płatny basen kryty - jakieś 3 km od centrum handlowego
Nowoczesny i zadbany hotel. Jedzenie pyszne. Obsługa hotelu miła i pomocna.
Czysto, smaczne jedzenie, super obsługa, piękny widok
Wolne windy
Pięknie położony hotel, cudowne widoki. Bardzo miła obsługa, szczególnie kelnerzy sympatyczni i uczynni. Bardzo smaczne jedzenie, szeroki wybór, codziennie live cooking, kolacje tematyczne. Czysto - codziennie sprzątane pokoje, wymieniane ręczniki.
Położenie hotelu na mega plus. Bardzo blisko do piaszczystej plaży - 5 minut spacerkiem, do centrum Salou - 20 minut ścieżka z pięknymi widokami na morze.
Pokoje mogłyby być trochę większe, po rozłożeniu walizek ciasno.