Kolejka linowa na górę Calamorro z widokiem na wybrzeże
Puerto Marina z restauracjami i rejsami łodzią
Castillo de Colomares poświęcony Kolumbowi
Paloma Park z wolno chodzącymi zwierzętami
Hotel nie zasługuje na 4 gwiazdki. Mocno odstaje od tego standardu. Pokoje o wyższym standardzie (za dopłata) wcale tego standardu nie spełniają. Czystość pozostaje wiele do życzenia. Obsługa niestety również. Byliśmy z dwójką dzieci (3 i 5). Hotel kompletnie nie jest nastawiony na dzieci. Zero animacji, tylko dla dorosłych. Osoby w recepcji niechętne do pomocy. Na stołówce zwracano nam w niemiły sposób uwagę, żeby się przesiąść bo np zajęliśmy stolik 6 osobowy w 4 osoby (dużo stolików było po prostu zajętych), albo że dane stoliki zarezerwowane są dla jakiejś grupy emerytów (nie było żadnej informacji na stolikach, że jest tam jakaś rezerwacja).
Lokalizacja hotelu, blisko centrum, głównej promenady. Dobre jedzenie - zawsze można było znaleźć coś dobrego czy to na śniadanie, lunch lub kolacje.
Standard, czystość, obsługa - w mojej ocenie słaba jak na 4 gwiazdki.
Pobyt w hotelu oceniam dobrze, pokój przestronny z dużymi łóżkami. Ogród bardzo ładny. Baseny na plus mimo małych rozmiarów. Śniadania i obiadokoloacje - myślę,że każdy coś dla siebie wybierze, do kolacji napoje płatne. Obsługa hotelu miła.
Hotel raczej niczym się specjalnym nie wyróżnia, nic nie zrobiło na mnie szczególnego wrażenia.
Hotel wymaga odświeżenia, pokoje raczej slabo sprzątane podczas pobytu.
Bardzo nieciekawy hotel. Owszem jest zaraz przy promenadzie, ale to co jest na zdjęciach a rzeczywistość to całkiem inna bajka.Wrocilismy 3 dni temu z wakacji, hotel raczej porazka , stary , główny holl jeszcze jako tako ,ale reszta pozostawia wiele do życzenia. Na dolnym korytarzu po prostu śmierdzi. Sprzątają pokoje niby codziennie, ale co z tego skoro jest po prostu brudno, basen od 10 czynny, kolejka do lezakow. Gdzieś koło 15 to już strach do niego wchodzić 😔 , woda przypomina bajoro. Na stołówce niby wszystkiego jest pod dostatkiem, ale też jest brudno. Jedzienie monotonne, codziennie raczej to samo. Podsumowując ja już tam nigdy nie pojadę, jeśli ktoś dysponuje większą kasa naprawdę warto dołożyć i znaleźć coś lepszego. Skończyło się tak, że syn ostatniego dnia złapał wirusa , dzisiaj, już w Polsce leżę schorowana ja. Myślę, że złapaliśmy coś właśnie w tym hotelu.
Hotel bardzo fajny. Jedzenie bardzo smaczne. Obsługa okay. Blisko plaży. Polecam.
Smaczne posiłki.
Bardzo przyjemny hotel. Dostaliśmy duży, przestronny pokój na 3 osoby z osobną garderobą i łazienką. Pokój codziennie sprzątany. Miły i pomocny personel. Dojście do plaży tunelem pod ulicą i schodkami w dół - spacerkiem około 5-10 minut.
trochę małe baseny jak na taką ilość gości
Hotel spełnił moje oczekiwania. Jedzenie pyszne, czysto. Bardzo pomocna obsługa. Z basenów nie korzystałam, do morza blisko.
Hotel dobrze położony. Blisko promenada nadmorska, sklepy i restauracje. Bardzo blisko przedszkole przystanek autobusowy i kilka wypożyczalni samochodów. Jedzenie zarówno na śniadanie jak i kolację, smaczne i duży wybór. Zadbany ogród. Baseny nie są podgrzewane. Hotel trochę nadszarpnięty wiekiem i wymaga miejscami remontu. Czystość też mogłaby być na wyższym poziomie. Generalnie dobra opcja jako baza wypadowa do zwiedzania regionu I plażowania.
Lokalizacja, jedzenie
Czystość, stan ogólny hotelu
Swietny hotei! Korelacja ceny do jakosci wysmienita;-) Bardzo dobre polozenie blisko portu gdzie tetni zycie Benalamdeny. Jedzenie urozmaicone i bardzo dobre..polecam azjatyckie live cooking! Na powitanie uzupelniony w napoje barek.Wszedzie czysto!, Urokliwy ogrod i fajna strefa relaxu z basenami. Dodatkowo animacje wieczorne z fajnym dtink barem czynnym do polnocy!
Polozenie. Wyzywienie.Ogrod i strefa relaxu.Czystosc.Obluga.
Nieco male pokoje ake sorzatane ale za to z widokiem na morze ;-)
Jedzienie pyszne, dobre miejsce wypadowe na kilkudniowy wyjazd. Pokoje praktycznie niewygłoszone. Obsługa hotelowa bardzo uprzejma.
Jedzenie, ogród, basen dla dzieci
Wygładzenie pokoi
Pokoj średni ciasno za duże łóżka i przez to mało miejsca. Łazienka ok. Bardzo uciążliwy jest brak kołder. Przykrywać się trzeba prześcieradłem i gryzącym kocem.Otoczenie hotelu ładne, piekny ogród.
Najbardziej podobał mi się ogród. Poza tym hotel taki sobie.
Pokój, brak kołder i napoje do kolacji płatne wszystkie. Nawet nie można było napić się herbaty.
Hotel idealny, blisko do morza i plaży. Pyszne jedzonko, serdecznie polecam!!!
Jedzenie i lokalizacja.
Brak.
Hotel nie należy do najnowszych ale wszelkie standardy są zachowane , pokoje oraz łazienki są czyste i pachnące, materace wygodne a sam obiekt ma świetną lokalizację. Obsluga hotelu bardzo miła i pomocna , ale co najważniejsze to jedzenie jest bardzo pyszne.
Różnorodne i pyszne menu , czystość na wysokim poziomie, uprzejma obsługa.
Hotel w dobrej lokalizacji , blisko promenady i portu, w pobliżu dużo sklepów , barów i restauracji, pomocna i miła obsługa, codziennie sprzątany. Hotel wymaga remontu i drobnych napraw.
Super lokalizacja , pomocny personel.
Brak pokoi 3 osobowych z pojedynczymi łóżkami, psujące się wyposażenie, zniszczone meble.
Hotel jest świetną bazą wypadową do pobliskiej Malagi lub Gibraltaru. Hotel przestronny z wyjątkowym ogrodem bardzo pomocną i sympatyczną obsługą . Na terenie obiektu znajdują się baseny wraz z strefą odpoczynkową z widokiem na morze. Polecam.
Dobre jedzenie, sprzątany codziennie , świetna lokalizacja
Pobyt oceniam za udany. Całkiem fajne miejsce . Duża dostępność leżaków, smaczne posiłki.
Położenie blisko plaży oraz przystanków .
Mogło by być czyściej w pokojach.
Hotel nie zły , bliskość komunikacji miejskiej , piękny ogród , dość fajne baseny ,
Bliskość komunikacji miejskiej , duży wybór jedzenia , piękny ogród , fajne baseny ,
Pokoje są nie do końca czyste , wymagają odświeżenia , duże łóżko które zajmują większą część pokoju . Jedzenie monotonne słaby wybór na obiadach .
Hotel o przyzwoitej jakości usług, ze wzgledu na bliskość komunikacji publicznej dobry jako baza wypadowa do zwiedzania Malagi, czy Mijas, a po wyporzyczeniu auta w zasięgu Gibraltar, Granada czy Ronda. Sama miejscowość Benalmadena typowo turystyczna z nabrzeżem do spacerów i ciekawą mariną.
Do plusów wyżywienie w hotelu, czystość i mały, ale ładny ogród hotelowy.
Cześć pokoi z mało atrakcyjnym widokiem na bloki mieszkalne, warto dopytać o pokoje z widokiem na morze.. Miejsca parkingowe dla gości płatne 12 euro za dzień. Ciężko o dostępny parking poza hotelem.
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Wszystko przebiegło zgodnie z wcześniejszymi informacjami. Pokoje były codziennie sprzątane, podobnie jak całe otoczenie hotelowe. Jedzenie było bardzo smaczne i różnorodne, zaspokoiło nasze oczekiwania. Jedyny minus to brak czajnika i kawy w pokoju oraz płatne napoje do kolacji. Trochę to wygląda słabo; sprawdzanie dodatkowej kartki, czy ktoś brał wodę, czy nie, jest naszym zdaniem dziwnym zabiegiem za tę cenę. Otoczenie posiada piękny ogród i dwa baseny; jest bardzo zielono i przyjemnie. Do plaży wystarczy jedynie przejść przez ulicę lub przejściem podziemnym. Plaża jest duża, szeroka i czysta. Pozdrawiam Piotr z Limanowej z rodziną.
Bliska odległość do plaży portu, przystanków autobusowych i głównej ulicy biegnącej w Kierunku Malagi i Marbelli.
Brak wody do kolacji (płatne) notorycznie psuły się windy.
Super hotel z pięknym widokiem, blisko morza, smaczna kuchnia
Bliskość morza, kuchnia
Mały basen
Bardzo dobry hotel, świetnie położony, cudowny ogród.
Ogród, blisko do morza, do przystanku autobusowego