Spektakularne formacje skalne i turkusowe laguny w zatoce Ao Nang
Rajskie plaże idealne do wypoczynku pod palmami
Wyśmienita tajska kuchnia z owocami morza i świeżymi ziołami
Świątynia Tiger Cave Temple z widokiem na całą okolicę
Duży hotel, położony w niesamowitym miejscu. Obsługa na najwyższym poziomie, niesamowicie pomocna i przyjemna. Jedzenie było przepyszne i różnorodne, co prawda możemy ocenić tylko i wyłącznie śniadanie, ponieważ taką opcję wybraliśmy. Nasz apartament znajdował się na 4 piętrze. Piękny wystrój pasujący do miejsca. Czysty pokój, dobrze wyposażony. Najważniejszym atutem był zapierający dech w piersiach widok z balkonu, na Morze Andamańskie. Gorąco polecam.
Przede wszystkim lokalizacja, cudowna obsługa, czystość hotelu, pyszne jedzenie i przepiękne widoki.
To nasz drugi pobyt w tym resorcie,największą zaletą jest położenie hotelu z piękna plaza,bardzo dobre śniadanie, pokoje sprzątane dokładnie,obsługa bardzo pomocna,polecam wszystkim którzy szukają spokoju i pięknych widoków
Hotel rewelacyjny, pięknie usytuowany, tuż przy plaży. Villa Garden, w której mieszkaliśmy była fantastyczna. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Jedzenie przepyszne! Polecam każdemu, kto szuka ciszy, odpoczynku i relaksu! Bardzo dobre miejsce wypadowe, aby zobaczyć perły Tajlandii.
Pokój bardzo czysty i przestronny. Klimatyzacja działała bardzo dobrze. Materace nie za miękkie, nie za twarde. Na starcie otrzymujemy klapki basenowe i laczki do chodzenia po pokoju. Czajnik, kawa, herbata, butelki z wodą pitną, mydła, szampony, suszarka, sejf na wyposażeniu pokoju. Restauracja przestronna, nie będzie problemu ze znalezieniem wolnego stolika. Jedzenie zróżnicowane, każdy znajdzie coś dla siebie. Basen hotelowy podzielony na głęboki i płytki, są też stefy z jacuzzi. Duża ilość leżaków (darmowych) wokół basenu i nad plażą. Obsługa bardzo pomocna i uczynna.
Lokalizacja hotelu skierowana dla osób ceniących sobie spokój i ciszę. Hotel leży przy plaży gdzie można spacerować i cieszyć się ciepłym morzem. Po wyjściu z hotelu mamy do wyboru mnóstwo różnego rodzaju restauracji, barów, klubów, salonów masażu oraz sklepów.
Tylko jedna winda na cały obiekt. Ceny w hotelowym barze odbiegają od tych poza hotelem. Osoby wybierające pokój z widokiem na morze, muszą się przygotować na to, że balkon może nie być zadaszony. W tego typu pokojach ściana między łazienką, a sypialnią jest ze szkła i nie ma żadnej możliwości zakrycia tej szyby kotarą albo zasłoną, co można uznać za wadę.
Piękny hotel położony w kameralnej, zielonej okolicy przy pięknej prywatnej plaży a jednocześnie w bliskiej odległości do dużego kurortu wakacyjnego (15 minut jazdy samochodem). W bezpośrednim sąsiedztwie hotelu znajdziemy szeroką ofertę gastronomiczną, kantory wymiany walut, bankomaty oraz kilka większych sklepów spożywczych. Obsługa hotelu bardzo miła i pomocna, piękne widoki i ogólna atmosfera błogiego relaksu. Cały region oferuje masę atrakcji, na pewno wrócimy w to miejsce !
Hotel położy przy pięknej, kameralnej prywatnej plaży a jednocześnie blisko tętniącego życiem kurortu.
Hotel super, mega wygodny. Obsługa w mniejszym lub większym stopniu rozmawiająca po angielsku. Jeśli jest jakaś pomyłka, to jest rozstrzygana na korzyść klienta (zamówiłem w restauracji steka, źle wysmażyli, dostałem kolejnego z głębokimi ukłonami przeprosin)
Przy samej plaży, cisza spokój. Mało turystów. Dla osób, które chcą odpocząć od zgiełku miasta. Ponadto niedaleko do plaży Ao Nang, znanej już z bardziej rozwiniętej infrastruktury rozrywkowej
Nie mam wad
Hotel zachwyca swoim położeniem nad brzegiem morza w pierwszej linii brzegowej.Widok z recepcji na basen i morze robi wrażenie szczególnie po długiej podróży przez Dubaj gdzie panowała kryzysowa i sytuacja i gdzie ciągle przesuwano nam wylot do Krabi. Mając widok turkusowego morza szybko zapomina się o niedogodnościach długotrwałej podróży. Przy hotelu cumują łódki lokalnych tour operatorów oferujących różne wycieczki . My popłynęliśmy na dwie ; Chicken Island i na Hong Lagoon. Bardzo polecam niezapomniane widoki , piękne wapienne skały,mogoty pozostawiają magiczne wspomnienia i bajeczne fotografie. Obok basenu jest restauracja gdzie można zamówić drinka czy deser. W godz. 15-17 za napoje alkoholowe można dostać 50 % rabatu. Zakwaterowani byliśmy w willi położonej w pięknym ogrodzie z egzotycznymi roślinami bardzo blisko morza. Jedno zejście do morza z leżaka wydaje się trochę niewystarczające, ale nam nie przeszkadzało. Między miejscami do leżenia a morzem rosną palmy co jeszcze bardziej urokliwe czyni miejsce gdzie spędzamy czas na leżaku. Hotel bardzo spokojny, niskie obłożenie, bez hałaśliwej muzyki tylko z szumem morza i śpiewającymi ptakami wśród palm. O każdej porze morze ma inną barwę poprzez turkus ,biel aż do błękitnego lazuru. Regularne odpływy morza po południu pozostawiają odkryte skały i wszechobecne rafy. Przy odpływie dobrym rozwiązaniem jest kąpiel w basenie czy ochłodzenie się pod prysznicem. Zalecane buty do wchodzenia do wody do morza. Przy plaży prysznic . Jest rozłożony również hamak.
Malownicze położenie. Smaczne śniadania i obsługa odgadując Twoje prośby. Spokojny bez animacji i głośnej muzyki położony hotel dający dobrą bazę wypadową na wycieczki czy do pobliskiego Ao Nang.
Jedno zejście z linią leżaków do morza koło napisu z nazwą hotelu - nam to nie przeszkadzało.
Fajny hotel z piękną plażą (uwaga w lutym był duży odpływ w ciągu dnia stąd warto zabrać buty do wody). Mieszkaliśmy w willi z widokiem na morze. Willa b. ładna przestrzenna z dużą łazienką. Jedzenie - śniadania dobre z częścią zarówno europejską (jajka w każdej postaci, sery, pieczywo, jogurty etc.) plus z b. dużym wyborem dań kuchni tajskiej.