Bezpośrednio przy hotelu znajduje się piękna piaszczysto-żwirowa plaża.
Hotel prowadzi program animacyjny dla dzieci i dorosłych.
Dla aktywnych: siatkówka plażowa, koszykówka, tenis stołowy, rzutki, bilard, sporty wodne na plaży.
Z myślą o najmłodszych: animacje i zajęcia w mini klubie, brodzik, plac zabaw.
Hotel bardzo czysty. Personel (panie sprzątajace, kelnerzy) przemiły. Posiłki szczególnie kolacje (wariant HB) bardzo urozmaicone. Mankamentem jest bliska odległość od lotniska i w związku z tym częstotliwość lecących nad hotelem samolotów. Ale da się do tego przywyknąć, a po zamknięciu balkonu prawie nie słychać (w nocy nie latają)
Miła atmosfera, czystość, posiłki urozmaicone
Odległość od lotniska
Hotel położony bardzo blisko miasteczka wokół przepięknej roślinności. Jedzenie bardzo dobre, kelnerzy przesympatyczni. Codziennie inny wieczór tematyczny. Pokój z przepięknym widokiem na morze.
Hotel bardzo blisko lotniska i miasteczka.
Jedyny do którego bym nie wrócił W umowie bezpłatny parking a jest płatny 10euro za dobę Plaża nie jest hotelowa tylko płatna 4 euro za leżak, a jak chcesz się położyć na trawie to jesteś przeganiany. Kąpałem się po 18.00 wtedy kierownika plaży nie było. Po wymeldowaniu kierownik restauracji powiedział że nie mamy obiadu a w recepcji mówią że mam. Jedna z turystek była po wymeldowaniu i musiała zapłacić a kelner i kierownik sali zrobili cyrk na całą restaurację. Starsi kelnerzy krzyczeli i pouczali młodych przy klientach. Człowiek bał się coś dodatkowego brak jasnych wytycznych. Itd
Niewiele
Jeden basen , hotel do renowacji
Hotel dla średnio - wymagających lecz czysty ,zadbany, pokój wystarczający wielkościowo, z widokiem na morze, lodówka , łóżka wygodne . Niepotrzebnie zasadzone kwiaty w doniczkach na balkonach , o które nikt nie dba i są zeschnięte. Miejsce piękne, plaża (kamienista)z palmami, blisko do tawern i sklepików w miasteczku. Jest gdzie wyjść na spacer. Leżaki na plaży płatne, jeśli ktoś jest zwolennikiem smażenia się przy basenach to tam są darmowe. Trzeba pamiętać o dodatkowym podatku klimatycznym , jest to hotel **** ,więc jest to kwota 70 euro za pokój. Sprzątane na bieżąco, bardzo miła obsługa w całym hotelu . Śniadania i obiady co dziennie to samo- nic się nie zmienia, kolacje bardzo dobre, tematyczne codziennie coś innego. Wieczorem animacje typu karaoke , artyści śpiewający na żywo , fakir zionący ogniem. Przy basenach też coś się działo . Na plaży zbawienny cudny wiatr, przy basenach duchota, ale kto co lubi.
czysto lokalizacja, dużo zieleni cudne zachody słońca bardzo dobre kolacje tematyczne bardzo miła i uśmiechnięta obsługa przy opcji All tylko raz przez tydzień uzupełniono lodówkę napojami
kamienista plaża płatne leżaki na plaży powtarzalność posiłków na śniadaniach i obiadach brak siłowni słabe drinki
Spędziliśmy cudowny tydzień w Blue Horizon. Miejsce jest przepiękne, hotel dosłownie usytuowany bezpośrednio przy plaży. Teren bardzo zadbany, zielony z pięknymi roślinami i palmami. Pokój sprzątany codziennie, z widokiem na morze. Jedzenie bardzo smaczne i urozmaicone, włącznie z owocami morza i sushi. Obsługa i kelnerzy bardzo uprzejmi. Codzienne wieczorne animacje. Blisko do sklepów. (...) Mam nadzieję, że jeszcze tam kiedyś wrócimy.
Przepiękne położenie hotelu przy plaży Zadbany teren Duża ilość leżaków Pyszne urozmaicone jedzenie Miła obsługa Blisko lotniska Spokojne miejsce.
Leżaki przy plaży są płatne. Plaża kamienista, przydadzą się buty do pływania.
To jest najlepszy hotel w Grecji, w jakim byłem ( a byłem już w wielu miejscach) Przepyszne jedzenie, czyściutko. Uśmiechnięty personel. Na 100% tam wrócę. Z resztą spójrzcie sami na widok z balkonu.
Blisko do plaży, częstość, jedzenie, wysoka kultura personelu.
Hotel czysty pięknie położony jedzenie bardzo dobre kuchnie tematyczne ,obsługa bardzo pomocna i miła
Piękny widok z balkonu w pokojach z widokiem na morze, pyszne desery oraz kolację ,
Klimatyzacja włączają dopiero od 1 czerwca więc było wieczorami duszno w pokoju
Czysto, schludnie, wymiana ręczników, super widok z balkonu, bardzo dobra kuchnia, smaczne jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Bardzo blisko do plaża .Czyste zadbane baseny.
Pobyt w hotelu był bardzo udany. Jest czyściutko, aż pachnąco. Bardzo dobre jedzenie, duży basen, przy samej plaży, miła atmosfera animacje już w maju, codziennie coś innego. Bardzo sympatyczni goście z całej Europy. Polecam w 100%
Blisko lotniska, piękne zachody słońca, szeroka plaża, czystość oraz pyszne jedzenie
Bardzo dużo podróżuje, a to pierwszy hotel który mogę polecić w 100%. Często mimo dobrych opinii, na miejscu okazuje się, że hotel jednak nie do końca je odzwierciedla, a w tym przypadku opinie innych faktycznie potwierdzają że hotel jest świetny:) Zaczynajac od przepięknych widoków na plażę, czystych i schludnych pokojów, kończąc na przepysznym jedzeniu- bardzo polecam
Bardzo wiele atrakcji w ciągu dnia- np. Gra w darta czy aerobik w basenie. Pyszne jedzenie, wszystko świeże i smaczne, a dodatkowo każdy znajdzie coś dla siebie gdyż potrawy są różnorodne- raz nawet trafiliśmy na dzień Japońskiego jedzenia:) Cosziennie wymieniane ręczniki oraz pościel, przemiła obsługa. I hot l jest w dobrym miejscu, blisko różnych sklepików, kawiarni oraz restauracji.
Płatne leżaki na plaży, natomiast wiem że większość hoteli praktykuje coś takiego
hotel lata świetności ma juz za sobą, ale spełni Twoje oczekiwania jeśli nie masz górnolotnych wymagań
czajnik w pokoju, kawka, herbatka sieprzydała
panie sprzątające juz po godz 8-ej wjeżdżały na korytarz głośnym wózkiem. Same również nie były cicho...
Bardzo dobrze położony z dostępem do morza. Piękne widoki z tarasu
Bardzo dobra kuchnia. Bardzo smaczne jedzenie. Dla każdego coś pysznego. Plaża po wyjściu z hotelu. Czyste zadbane baseny
Wszystko było ok
Pobyt w hotelu udany. Otoczenie hotelu bardzo ładne, dużo zieleni. Pokoje sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane codziennie. Jednak w czasie kiedy my byliśmy klimatyzacja w hotelu już nie działała. Przy 28 st. za oknem szło się udusić. Sugeruję brać pokoje z widokiem na morze, gdyż te od ulicy są na południe i jest głośno. Hotel głównie nastawiony na Niemców i widać różnicę w podejściu do obsługi nienieckiego gościa...Fajna wypożyczalnia samochodów w hotelu, prowadzona przez Polkę. Jedzenie bardzo smaczne, kolacje tematyczne, codziennie coś innego.
Smaczne jedzenie Otoczenie hotelu, dużo zieleni Fajny basen z animacjami
Brak klimatyzacji w niektórych okresach Podejście obsługi w zależności od narodowości
Hotel super!Blisko plaża żwirowo piaszczysta przy której nie odczuwało się upału.Przy hotelu jeden duży basen oraz bezpłatne leżaki.Plusem są ręczniki plażowe wymieniane co drugi dzień.Pokoje sprzątane codziennie.Jedzenie rewelacja.Każdy znajdzie coś dla siebie.Duża ilośc różnych mięs oraz słodkosci Polecam.
Czystość ,blisko plaży smaczne jedzenie !
Wszystko pięknie.🙂 Czysto. Panie pokojówki przesympatyczne. Obsługa na stołówce przemiła. Bardzo polecam. 😘😘
Cudny. Czysto pachnąco.
Nie ma.
Hotel oceniam pozytywnie czysto spokojnie obsługa miła jedzenie smaczne wybór duży każdy znajdzie coś dla siebie.
Super basen .
Na plaży płatne leżaki,trzeba pilnować jak się na chwilę pójdzie po picie lub coś zjeść,pan zbiera karteczki i trzeba drugi raz płacić
Pobyt w hotelu oceniam jako bardzo udany Pokoje czyste codziennie sprzątane , wymienia pościel i ręczniki Ogólnie bardzo czysto Jedzenie bardzo dobre i urozmaicone ,serwowane bardzo estetycznie
Najbardziej zauroczył mnie ogród Piękna zadbana zieleń I kwitnące krzewy .
Bez wad
Wspaniały hotel , czysto ,spokojnie , z bardzo miłą obsługą . Mieliśmy pokój z widokiem na morze i ogród , coś cudownego. W pokoju 2 szafy i kanapa , łazienka bardzo ładna .
Bardzo dobre położenie piękny ogród i cykady które robiły koncert każdego dnia 😊
Brak wad
Hotel godny polecenia. Bardzo czysto , codziennie sprzątany , wymieniana pościel i ręczniki. Dobre jedzenie , piękny zadbany ogród , plaża szeroka , w morzu woda podgrzewana :)Ogólnie pobyt bardzo udany .
Piękny ogród , hotel bezpośrednio przy plaży , obok hotelu liczne sklepy i tawerny.
nie ma
Hotel jako budynek jak na 4* jest ok. Sprzątany jest na bieżąco, pokoje czyste, dodatkowe 4 ręczniki kąpielowe+2 duże na leżaki. Personel uprzejmy. Gorzej z jedzeniem, monotonne-dużo pływającego tłuszczu , na talerzach często zdarzały się pozostałości po zmywaniu-ogólnie stara zastawa. Jedzenie określam jako "może być"-najgorsze śniadania (wodnista jajecznica, omlet jak nie omlet, naleśniki, gofry z sosem z butelki). Obsługa biega za obywatelami z Niemiec, miałam wrażenie, że to indywidualna obsługa-wraz z podstawianiem krzeseł. Woda do kolacji kosztuje 2,5 EURO, gdzie w sklepie hotelowym za 6 szt zapłacimy mniej niż 3 EURO. Leżaki na plaży płatne 4 EURO/szt. Jak chciałam położyć się na trawie z kocem to i tak 4 EURO (leżaki i trawa tak samo płatna). Duży hałas muzyki od strony basenu do 23 godziny-restauracja. Na zewnątrz same restauracje i wypożyczalnie aut. Bus do Rodos spod hotelu kosztuje 8 EURO-tam i powrót. Są fajne lokalne biura z których wycieczki są tańsze. Czy bym jeszcze raz tam pojechała? może za mniejszą cenę, wtedy nie odczułabym tak boleśnie tej waluty.
Miła obsługa hotelowa, zawsze pomocna, uprzejma.
Widać oznaki czasu-śmierdząca wykładzina na piętrach-hol. Głośna muzyka od strony basenu, zastawa wyszczerbiona często z resztkami jedzenia.