Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Mnóstwo udogodnień dla rodzin z dziećmi, m.in. pokój oraz plac zabaw.
Szeroki wybór zabiegów w strefie SPA i Welness.
Dla dzieci: Park Dinozaurów, Żelazny Tygiel Waloński - Osada Poszukiwaczy Skarbów, Esplanada - centrum rozrywki.
Muzeum Minerałów z najstarszym minerałem z Gór Kaczawskich (według geologów liczącym aż 570 mln lat).
To juz nasz kolejny pobyt w tym hotelu. Nie zawiedliśmy się i tym razem;) pyszne jedzenie i świetne animacje dla całej rodziny:)
animacje i jedzenie
Mego hotel uwielbiam, spędziłam tu najlepszy weekend w moim życiu.
Sauny wyposażone i baseny , zjeżdżalnie oraz różnorodne jedzenie na śniadaniach.
Według mnie nie ma żadnych wad.
Super hotel, dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, jest także strefa przeznaczona specjalnie dla dzieci.
Jest tu winda , wiele atrakcji dla dzieci , duże i ładnie urządzone pokoje
Hotel bez wad
Świetny ośrodek, pięknie usytuowany szczególnie dla Rodzin z dziećmi. Fantastyczne atrakcje dla Dzieci w każdym wieku, bardzo dobre jedzenie i obsługa. Gorąco polecam :-)
Hotel ok jedzenie średnie nie najgorsze basen ok .
Tak było ok .
Nie ma chyba .
Jedzenie było bardzo dobre, hotel ogólnie na plus. Polecam !
Hotel ok , jedzenie średnie, najlepiej jest zarezerwować śniadania bez obiadokolacji .
Lokalizacja .
Mały basen, mały wybór jedzenia .
Doskonaly hotel,miła obsługa,dobre wyżywienie, komfortowe pokoje, hotel przystosowany dla rodzin z dziećmi.
Hotel dostosowany dla rodzin z dziećmi. Bardzo duża sala zabaw z małpim gajem i basenem z kulkami, plac zabaw, animacje, menu dla dzieci, na każdym kroku udogodnienia dla rodzin.
Przestronne apartamenty idealne dla dużych rodzin.
Krótki pobyt
Hotel bardzo przestronny i miła atmosfera znakomita lokalizacja mnóstwo atrakcji polecam gorąco na pewno tu wrócimy .
Pokój był duży i ładny. Otoczenie było ok. Polecam hotel blues mountain wszystkim.
Najbardziej w hotelu podobał mi się aqua park że zjeżdżalniami.
Hotel nie ma żadnych wad. Wszystko w hotelu było super.
Ładnie położony, miła obsługa, dobre jedzenie. Korzystnie położony w sensie wycieczek górskich .
Kompleks basenowy.
Pobyt w hotelu był super. Mój najlepszy weekend . Pokoje były duże i ładne. Łazienka była także duża.
Najbardziej podobał mi się basen ze zjeżdżalniami.
Hotel nie ma wad.
Pobyt udany. Dzieci zadowolone z oferowanych atrakcji, rodzice zadowoleni z wycieczki w góry. Polecamy☺️
Animacje dla dzieci, jedzenie, widoki z okna .
Brak .
Pobyt w hotelu był super, pokoje przestrzenne i ładne.
Najbardziej podobało mi się na basenie zjeżdżalnie i jacuzzi.
Hotel bez wad.
No cóż, to nasz kolejny pobyt w tym miejscu niestety,tym razem nie jesteśmy do końca zadowoleni.Wskacje to masówka, animacje raczej dla małych kilkuletnich dzieci,brak propozycji dla nastolatków. Prawdziwy koszmar w wakacje t posiłki i restauracja.Totalny haos i rozgardiasz .Miejsce wokół dań brudne,pochlapane,nikt o to nie dba.Posilki po 18.00 nie są uzupełniane, ciasto po koniec dnia to porażka. Apartamenty czysteale na balkonach goście miko tego że mają dzieci,pala papierosy a to w taki upał to problem.
Lokalizacja i zaangażowanie recepcji kultura osobista i takt.
Latem nie polecam głos,języki I płacze dzieci,które zdomominowaly kazde miejsce w hotelu i dookoła niego.Juz od rana 7.00a dzieci nie dają spać. Zdaję sobie sprawę, że to hotel dla nich,ale kiedy słyszę się re krzyki,płacze i piski,to nie można odpocząć.Tyle,to Państwo muszą podjąć decyzję przyjechać, czy nie
Wspaniałe miejsce dla rodzin z dziećmi ,fajne animacje dla dzieci , miła obsługa
Świetny aquapark, animacje i lokalizacja
Wspaniały hotel , mnóstwo udogodnień dla dzieci , polecamy na rodzinny wypoczynek
Miejsce bardzo przyjazne dzieciom , wspaniała i pomocną obsługa
Gorąco polecam ten hotel, piękne i wygodne pokoje, świetny basen i atrakcje dla dzieci. Wszyscy zadowoleni z pobytu.
Aquapark .
Brak.