Bezpośrednio przy hotelu piaszczysto-żwirkowa plaża.
Udogodnienia dla dzieci: animacje, gry i zabawy, plac zabaw, brodzik.
Atrakcyjne położenie: ok. 1 km od centrum Kolymbii, z barami, tawernami i sklepami, w połowie drogi między Rodos i Lindos.
Bogata oferta rekreacyjna: animacje dla dorosłych, gry i zabawy sportowe, wieczorne show, kort tenisowy, siatkówka plażowa.
Spędziliśmy bardzo udane wakacje, hotel spełnił nasze oczekiwania, a one były wymagające z uwagi na pobyt z rocznym dzieckiem. Pokój jaki dostaliśmy sprawdził się idealnie, blisko basenu dla dzieci, a jednocześnie był tak usytuowany że popołudniowe drzemki z dzieckiem były w zaciszu. Balkon był nasłoneczniony tylko w godzinach dopoludniowych co było bardzo komfortowe. Jedzenie bardzo dobre. Polecam tylko trzeba sobie wszystkiego dopilnować najlepiej przy zakupie wakacji.
Jesteśmy zadowoleni z pobytu. Każdemu będziemy polecać. Jedzonko pyszne obsługa miła,w pokojach czyściutko sprzątane codziennie i co jest plusem wielkim ze jest plaza z leżaczkami...cudowny pobyt.❤️
Pokój rodzinny w porządku, jednak trafiło nam się zepsute łóżko/ sofa dla dzieci po trzech dniach na prośbę została wymieniona. Jedzenie, drinki, napoje - dramat. Hotel bardzo średni dała bym słabe 3*. Obsługa na plus miła i uśmiechnięta. We wrześniu słabe animacje. Zimna wodą w basenach dla dzieci cieplejsza w morzu i dużym basenie przy budynku głównym. Jeśli chodzi o jedzenie można się poratować pizza i gyrosem w barze nad morzem. Dania Ala Carta też nie porywają. Nie wróciła bym tam więcej. To jest tylko moja opinia każdy ma inne oczekiwania .
Jedzenie
miła obsługa, dobra lokalizacja, czysto, plaża na której nie mogą się nudzić dzieci, gorąca woda w toalecie :D monotonne jedzenie, mały wybór dla dzieci, słabe animacje
monotonne jedzenie, mały wybór dla dzieci, słabe animacje
Hotel na wysokim poziomie, usytuowany w malowniczej miejscowości. Pokoje czyste i zadbane sprzątane codziennie. Obsługa na najwyższym poziomie. Jedzenie różnorodne i smaczne każdy znajdzie coś dla siebie.
Świetna lokalizacja Pyszne jedzenie Przemiła obsługa
Hotel jest dość sporym kompleksem podzielonym na 2 części przez które przechodzi ulica.Zajmowaliśmy pokój w części Aqua.I tutaj uwaga! Moze się zdarzyć zakwaterowanie w częsci polozonej bezpośrednio przy basenie( nie ma wówczas balkonu).Na moje oko to pomieszczenie mogło być kiedyś pomieszczeniem gospodarczym, które zostało zaadaptowane na pokój( jednak to moje subiektywne odczucie).Nasz pokój był niewielki, nie było szans na rozpakowanie się( brak miejsca).Łazienka mała, ciemna.Brakowało mi półki na kosmetyki.Pokoje były sprzątane codziennie.Natomiast łazienka wymaga gruntowniejszego sprzątania( domestosem!).Do pokoju wchodziły mrówki faraonki a ostatniej nocy w łazience pojawił się karaluch🫣Jednak podkreślam, że sprzątaczki dobrze wykonywały swoją prace.Wiem, ze w śródziemnomorskim klimacie te „ zwierzątka” się zdarzają . W częsci Aqua zjeżdżalnia wodna oraz brodzik i basen( gleboki na 140 cm).Dodatkowo od 10 otwarty bar z alko i innymi napojami( kawa , kawa mrozona etc.).Pani obsługująca bardzo miła.Duży plus za klub Delfinki, prowadzony przez Polkę. W częsci głównej gigantyczny bar przy plazy serwujący: owoce, ciasta, naleśniki, gofry, hamburgery, hot dogi, gyrosy/kebaby, frytki etc.Bar sałatkowy.Absolutny hit to pizza robiona na miejscu. Przy barze plaża.Natomiast należąca do hotelu część jest niewielka.Ani razu nie udało nam się zająć leżaków na plaży( wszystko obstawione juz o 7 rano).Nie ma możliwosci, żeby teren na plazy pomiescil wszystkich gosci hotelu( obstawiam2/10).Polemizowałbym z tą błękitną flagą przyznaną plaży😅. Restauracja hotelowa spora, jedzenie zróżnicowane( kazdy znajdzie cos dla siebie).Mnie osobiście urzekło ciasto czekoladowe z musem( jadłam codziennie ). Reasumując mogę polecic hotel bo obsluga miła, serdeczna i mówiąca po angielsku.Sprzątaczki też robiły co mogły.Jedzenie też na plus.Natomiast drugi raz za te same pieniądze wybrałabym inną opcję.
Bar przy plaży, pizza prosto z pieca, aquapark
Zbyt mała plaza należąca do hotelu.W czesci aqua „ pomieszczenia” zaadaptowane na pokoje( bez balkonu).
Hotel ładny pięknie położony blisko plaży. Widoki przepiękne.
Blisko plaża, czysty dobre jedzenie, obsługa miła.
Brak wentylacji w łazienkach.
Bardzo fajny hotel dla rodzin z dziećmi. Część główna z dwoma basenami (bez ratownika), barem przy plaży (pizza/gyros) oraz część z aquaparkiem. Czysto, smaczne jedzenie, codziennie wieczorne atrakcje, dla dzieci mini disco i animacje.
Pokoje czyste, codziennie sprzątane, wymieniane ręczniki Smaczne jedzenie, duża różnorodność, tematyczne wieczory Bardzo przyjazna obsługa
Pokoje nawet w tym samym standardzie różnią się wielkością i wyposażeniem
Bardzo ładny hotel. z przemiłą obsługą.Blisko do morza.Pokoje bardzo czyste.
Obsługa.
Rczaj nie ma.
Pobyt w tym hotelu oceniam bardzo dobrze. Zostaliśmy zakwaterowani w głównym budynku. Pokój dokładnie taki, jak pokazują na zdjęciach. W opiniach można przeczytać, że pokoje są ciasne, ale nasz, dla naszej 4-osobowej rodziny był wystarczający. Wbrew temu, co wczejśniej przeczytałam, była w nim szafa, a w niej: półki, wieszaki, szuflady, sejf oraz lodówka (wyposażona jedynie w duże butelki wody minerlnej). Wikdok z naszego balkonu, niestety nie był zjawiskowy, bo widzieliśmy jedną ze ścian budynku hotelowego, ale nam to zupełnie nie przeszkadzało. W pokoju całkiem spora i wygodna łazienka. Sprawnie i cicho działająca klimatyzacja. Lokalizacja naszego pokoju miała swoje plusy i minusy, ale tych piwrwszych było znacznie więcej. Mieliśmy bardzo blisko do restauracji głównej oraz na baseny (dołownie 20 kroków), ale także na końcu nasego korytarza, Panie sprzątające miałóy swoją "bazę wypadową", a co za tym idzie codziennie około 7:30 robiło się tam sporo hałasu, co trochę przeszkadzało w możliwości dłuższego pospania. Kolejna sprawa, Panie codziennie około 9 (czasami nawet wcześniej), próbowały się dostać do n aszego pokoju, z zamiarę posprzątania go (a więc jeśli macie zamiał dłużej pospać, sugeruję wywiesić zawieszkę "nie przeszkadzać" ;) Pokoje czyste, sprzątane codziennie. Nie spotkałam żadnej mrówki, ani karalucha, ale z rozmowy z innimi gośćmi wiem, że mieli mrówki w pokoju usytuowanym w podziemiach. Siłownia racej skromna, ale jeśli ktoś ma potrzebę ćwiczenia na urlopie, to też da radę. Jedzenie w głównej restauracji bardzo dobre. Duży wybór (choć bywałam w Grecji hotelach 5*, gdzie wybór był nieporównywalnie większy), ale tu również na prawdę nie ma na co narzekać. Wszystko smaczne, dobrze doprawione. Sporo potraw się powtarza (szczególnie na śniadanie), ale widać, że kuchnia stara się o to, żeby jedzenie było w miarę urozmaicone (przeważa kuchnia grecka, ale było też kiedyś sushi, często owoce moża, była kuchnia meksykańska i jeśli się nie mylę, to była też azjatycja). Nie ma większego problemu z dostępnością stolików w restauracji. Jakość drinków w barze przy basenie przeciętna. Dużym plusem jest bezproblemowa dostępność leżaków przy basenie. W czasie naszego pobytu (lipiec / sierpień) były dostępne praktycznie o każdej porze dnia. Zaletą jest również dobre zejście na plażę i jej bliska lokalizacja. Plaża może nie jest najpiękniejsza, ale jest całkiem przyzwoita. Blisko hotelu jest ulica z barami, tawernami i dużą ilością sklepów z pamiątkami. Jakie dostrzegam wady czyh niedociągnięciaw czasie pobytu w tym hotelu? Po pierwsze: potwierdzam, że są miejsca gdzie bardzo brzydko "pachnie". Takim miejscem jest np. amfiteatr, w którym odbywają się wieczorne animacje. Nie wiem, co się pod nim znajduje, ale chyba jakaś przepompownia. Wieczorem, czyli właśnie wtedy, kiedy są animacje, wydobywający się stamtąd zapach, przypominający szambo, jest nie do wytrzymania. Niestety (lub ze zwględu na ten "okro, okropny zapach") animacje, które są w amfiteatrze, organizowane przez animatorki hotelowe - są bardzo kiepskie (począwszy od lichego mini disco, które we wszystkich hotelach, w jakich byłam są chyba takie same ... Baby sharks, itp...., przez słabe karaoke, po beznadziejny wieczór taneczny z "hitami wszechczasów" - to chyba najsłabsze animacje hotelowe, jakie widziałam). Były dwa fajne wikeczory z muzyką na żywo (tercet, który rewelacyjnie śpiewał znane na calym świecie hity i utrzymany w tym samym klimacie wieczór z czterema dziewczynami (chyba z Anglii), które zrobiło piękne show wokalno - taneczne. Był też wieczór grecki (ale nie braliśmy w nim udziału, więc się nie wypowiem co do jego jakości). Ogólne wrażenie po pobycie w tym hotelu bardzo pozytywne. Byłam w Grecji w kilku hotelach. Wszytkie były o klasę wyżej od tego, ale mimo wszytko, taen również jest na prawdę w porządku i myślę, że nawet jeśli należysz do tych bardziej wymagających klientów, to (pod warunkiem, ze dostaniech pokój w głównym budynku) - będziesz zadowolony z pobytu w Blue Sea Island.
Wystrój hotelu / pokju i jego czystość Smaczne jedzenie Dostępność leżaków Bliskość plaży Lokalizacja hotelu
Brzydki zapach przy amfiteatrze Słabe animacje wieczorne
Hotel czysty,zadbany, pięknie położony, z pięknymi widokami oraz piękną plażaą.
Bardzo miła obsługa, zadbane i czyste pokoje, wszędzie blisko. Warty polecenia
Bez wad.
Hotel godny polecenia, jedzenie drinki spoko, widoki przepiękne. Ogólnie polecam, wróciłbym tam jeszcze raz.
Hotel przepiękny, byly to najlepsze wakacje w naszym życiu. Budynek bardzo ładny, pokoje czyste, przestronne, urządzone ze smakiem.
Wystrój, lokalizacja, jedzenie - idealne. Przystanek autobusowy przed wejściem do hotelu, wysoka kultura obsługi hotelu, ale również gości - nie było tam osób hałaśliwych, zakłócających spokój innych.
Brak.
Bardzo dobry hotel, w świetnej lokalizacji.Pyszne jedzenie, codziennie urozmaicane, prywatna plaża z leżakami gdzie zawsze było wolne miejsce. Polecam na spokojny wypoczynek .
Super obsługa, czysto i smacznie.
Jedyna wada , to kamyki na boisku do siatkówki , trochę utrudniały grę.
Dramat . To jak obsługa hotelu faworyzuje turystów z Niemiec nie mieści się w głowie . Jest to wyczuwalne na każdym kroku . Jedzenie średnie . Paśnik przygotowany właśnie pod Niemców i Anglików . Panie w barach średnio miłe . Jak wrzucisz 10 euro to puszczą w twoją stronę słodki uśmiech . Pokój przydzielony w piwnicy bo wszystkie pokoje z balkonami lub wyjściem na basen przydzielone Niemcom . No i te 4 gwiazdki. Błagam . Tam nawet dwóch nie znajdziecie .
Jechaliśmy z mieszanymi uczuciami, bo ostatnie opinie nie były zbyt pochlebne, ale były to Wakacje idealne – wróciliśmy zachwyceni! Hotel w 100% spełnił nasze oczekiwania. Baseny dla każdego – od takich typowo do pływania, po splash park dla dzieci, więc każdy miał swój raj. I zero porannego biegu z ręcznikiem, leżaki były dostępne o każdej porze dnia, zarówno przy basenie, jak i na plaży. Obsługa turbo miła! Uśmiechnięci, pomocni, obecni wtedy, kiedy trzeba. Pokoje sprzątane codziennie, świeże ręczniki każdego dnia, a te basenowe co dwa dni. Spa świetne (a w ramach all inclusive jest też dostęp do wewnętrznego basenu, co było miłym bonusem). My byliśmy zakwaterowani w głównych budynkach i to był strzał w dziesiątkę – wszystko pod ręką i naprawdę wysoki standard. Zatoka wygląda jak z pocztówki: piaszczysto-kamienista, ale bardzo zadbana (zero glonów), a woda marzenie: czysta, ciepła, my calutkie dni tam siedzieliśmy 😄 Jedzenie pyszne – różnorodne, świeże, każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowy plus to świetne połączenia autobusowe z przystanku tuż obok hotelu (i - o dziwo- punktualne odjazdy). Po raz pierwszy nie wypożyczaliśmy auta i niczego nam nie brakowało – do najfajniejszych miejsc na wyspie dotarliśmy bez problemu. Z całego serca polecamy!!! Wakacje totalnie bez stresu i z masą przyjemności!
Położenie, czystość, obsługa
Komary wieczorami
Hotel dobry, jak na hotel 4-gwiazdkowy przy umiarkowanej cenie. (Osoby płacące po 4-5 tysięcy za osobę w sezonie mogą poczuć się jednak trochę rozczarowane). Odniosłem wrażenie, że hotel stawia na wizyty rodzin z dziećmi, więc dla takich osób będzie to ciekawa opcja do rozważenia.
Bardzo smaczne jedzenie (spory wybór, w tym potrawy/produkty lokalne), Prywatna plaża z leżakami w cenie, Hotel i pokoje odnowione i w dobrym standardzie (nocleg w części aqua - chociaż widzieliśmy pokoje bez balkonów lub częściowo w przyziemiu, więc tam odczucia mogły być dużo gorszej) Wyposażenie pokoi (bezpłatny sejf, indywidualna i wydajna klimatyzacja) Wi-Fi działa dobrze (zmieniając lokalizację w ośrodku trzeba się łączyć na nowo) Obsługa zaangażowana w swoją pracą.
Bardzo ubogi program animacyjny, rozrywkowy dla dorosłych, Jakość napoi (soki = rozcieńczone napoje soki podobne, brak coli czy innych "markowych" oranżad przekładał się na średnią jakość drinków (ale do zniesienia) Jakość lodów (fatalne w smaku, wyczuwalny jakis sztuczny proszek) Brak ratownika na plazy
Pokój czysty i komfortowy, ale nieco niewielki. Codziennie sprzątany, bardzo wygodne łóżko
Ładna plaża położona blisko hotelu, bezpłatne ręczniki i leżaki, odpowiednio ilość basenów, punkty z restauracją, barami rozłożone w taki sposób, że zawsze są blisko, bardzo duży wybór smacznego jedzenia. Obsługa hotelowa zawsze uprzejma i służącą pomocą, bardzo dobra organizacja w restauracji
Samo ulikowanie hotelu bardzo dobre,obsluga ok,jedzenie ok,plaza baseny 👍 Ale uwaga na wybor pokoi ,przy kupnie zapewniano mnie ze pokoj rodzinny bedzie mial przedzielone miejsce na malzenskie lozko i sofe- tymczasem po przyjedzie otrzymalismy klitke dla 4 osob !dzieci spaly na pseudo lozku ktore nie bylo zlaczone i rodzielalo sie podczas spania,nogi wisialy im nad podloga.Specjalnie nie bralismy pokoju superior bo i po co skoro rodzinny mial miec dwie izby... KARALUCHY w pokoju wielkosci duzego palca ! Jednego udalo sie zabic ale reszta byla sprytniejsza i chowala sie w meblach i za lozkami. Przyjechalismy do hotelu o 7 a o 16 dostalismy pokoj mimo zapewnien konsultantow iz pokoj bedzie w godz 11-14 Dramat-wszyscy spali na plazy ,umeczeni po dlugiej drodze
Plaza,baseny
Klitki i KARALUCHY
Hotel 4*, według wakacje.pl 4,5*- spore nieporozumienie. Hotel odnowiony to fakt, pokoje czyste, sprzątane codziennie. Niestety w pokoju stado mrówek i karaluchy- w tej kategorii hotelu to niedopuszczalne. Pokoje bardzo małe, nie ma nawet jak się rozpakować. Teren hotelu zadbany, lecz mają problem z utrzymaniem czystości- brudne naczynia zostawione przez gości na murkach mogą leżeć 2 dni i nikt się tym nie interesuje. W barach obsługa miła, lecz napoje najgorszej jakości. Jedzenie bez wyrazu, mało doprawione, monotonne- non stop to samo podają. Grecji w tym hotelu niestety nie zasmakujesz. Często brudne, niedomyte naczynia. Hotel bardzo smutny, brak muzyki w restauracji, na basenach. W brodziku dla dzieci brudna woda. Ogólnie za tą cenę polecam szukać czegoś lepszego. W opiniach Google przed wyjazdem hotel miał ocenę 4,5 teraz 4,2. Goście z Niemiec są lepiej traktowani niż inni i dostają lepsze pokoje. Z obsługą recepcji trudno się dogadać po angielsku. Hotel zasługuje najwyżej na 3*