Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: animacje i zajęcia w miniklubie, 2 place zabaw, brodzik, menu i krzesełka w restauracji.
Tylko 350 m do wydzielonej części publicznej, piaszczysto-żwirowej plaży.
Dla amatorów aktywnego wypoczynku: siłownia, łaźnia turecka, szachy, siatkówka plażowa, centrum SPA, dyskoteka.
Atrakcyjna lokalizacja: w centrum miasteczka Obagol, blisko restauracji i barów, ok. 3 km od Alanyi.
Bardzo fajny hotel, prawdę mówiąc podobało nam się w nim wszystko. Jedzenie bardzo dobre codziennie podawano cos nowego więc ciężko tu mówić o monotonii. W trakcie kolacji szefa kuchni wychodził na jadalnię to tez świadczy o tym, ze wiedział że daje ludziom dobre posiłki. A były one naprawdę smaczne dobrze doprawione i różnorodne. Przy basenie snack bar w którym były nuggetsy lepsze niż w McDonald's, do tego hamburgery, adana kebab, krążki cebulowe sałatki, gofry z lodami. Od 15.30 podawane lody marki Algida. Po 23 w głównej restauracji wieczorna zupa. Alkohole w barze: wódka Smirnoff, whisky J&B, wina butelkowane, nie, 5 litrowych kartonów, co te świadczy o jakości. Aquapark dla dzieci super, w ogóle dla dzieci dużo atrakcji i codziennie coś nowego, jednego dnia bylo duzo dmuchancow, popcorn, wata cukrowa, churrosy, malowanie twarzy, innym razem wodny tor przeszkód. Prywatny bar ba plaży w którym panuje super klimat, serwowane wino i piwo w ramach all inc, pyszne chrupiące frytki, pizza ręcznie robiona, oraz tureckie plakci. W drugiej części hotelu jest cichy basen gdzie jest mało ludzi i nie puszczają muzyki i to tez jest fajne, ponieważ przy głównym basenie muzyka gra cały czas o jest dużo ludzi. Jest bilard ,ping-pong, rzutki. Pokój gier-dodatowo płatny. Pokoje ok, sprzątane codziennie. Obsługa mila, na stołówce, maja bardzo duzo pracy ale talerze i sztućce zawsze były. Bardzo polecam to byl super spędzony czas.
Hotel godny polecenia, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi. Pokoje czyste, obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie pyszne, choć mogłoby być bardziej różnorodne.Baseny i park wodny na terenie hotelu świetnie przygotowane. Dużo atrakcji dla dzieci w każdym wieku. Polecamy 🙂
Czystość, sprawna obsługa.
Mało różnorodne jedzenie.
Hotel wart 3 gwiazdki w pokojach brak czajnika sztućców i szklanek Pokoje sprzątane obsługa miła jedzenie każdy może znaleźć coś dla siebie gorzej dla dzieci. Byłam nie w głównym budynku tylko obok dlatego powinny być tam czajniki . Brak wody w pokojach do picia trzeba kupować swoją
Pobyty w hotelu oceniam 10/10 wszystko super pokoje bardzo ładne jedzenie świeże i smaczne dużo animacji dla dzieci o długa Hotelu bardzo miła. Polecam bardzo serdecznie
Wszystko nam się podobało
Pobyt oceniam dobrze. Hotel w czysty, codziennie animacje dla dorosłych i dzieci. Baseny pilnowane przez ratowników. Raj dla dzieci. Klima w pokojach działa sprawnie.
Cała obsługa hotelu bardzo miła i pomocna, zawsze uśmiechnięci. Animatorzy zagadują gości, żartują. Organizują wyjazdy do dyskotek tylko trzeba ich o to zapytać.
Trochę monotonne jedzenie. Z owoców głównie arbuz, melon i pomarańcze czasami jabłka. Ciasta głównie o smaku bananowym.
W hotelu bardzo czysto pokój również czysty i bardzo przytulny
Hotel stworzony dla dzieci ogromny plus że dziecko choć by bardzo chciało samo z hotelu nie wyjdzie, jedzenie bardzo dobre, wi fi w całym hotelu i na plazy, ogromny plus za możliwość zrobienia dziecku urodzin
Brak ręczników na basen.. brak drinków kolorowych bez alkoholu, w recepcji problem z dogadaniem się w języku niemieckim bądź angielskim
Hotel w bardzo dobrej lokalizacji - blisko sklepów, bazaru, plaży. Niestety daleko od lotniska, ale za to z lepszą pogodą niż w Antalyi. Jedzenie smaczne, nie smakowały mi jedynie gumowe ciasta. Czysto, obsługa ok, 20 minut taksówką do centrum Alanyi gdzie jest kilka fajnych atrakcji. Jedyne czego mi brakowało to podgrzewana woda w basenie. Fajny plac zabaw dla dzieci i pokój zabaw, dzieci zawsze znalazły sobie jakieś zajęcie:) Goście hotelu to głównie Anglicy ( bardzo głośni i wiecznie pijani, zostawiali po sobie straszny bałagan - współczuję obsłudze hotelu), Rosjanie i Polacy. Fajnie by było gdyby animacje były również po polsku :) dziękujemy za udany pobyt !!
Czysto, dużo jedzenia, lokalizacja
Zimna woda, brak kołdry, tylko 3 cienkie kocyki na 4 osoby
hotel zapowiadal sie swietnie, ale po tygodniu zaczeły sie komplikację, a głównie noce z ukaszeniami wg nas pluskw
bliso morza
pluskwy
Mało przestrzeni. Brak miejsca do spacerów. Do części pokoi przechodzi się tunelem pod ulicą. Walizki i wózki trzeba wnosić bo nie ma podjazdu na tych schodach. Animacje pod kątem dzieci, baseny i zjeżdżalnie również.
restauracja jest dwupoziomowa-jedna pod dachem a druga na powietrzu pod pięknymi drzewami
Przywieźli nas z lotniska późno i nie zdążyliśmy na kolację. Kucharz kazał nam czekać na zupę do 23 godziny mimo że była już gotowa i wystarczyło dać nalewkę. Ręcznik na leżak trzeba mieć swój. Jest głośno. Muzyka też za głośno puszczana.Hotel przy ruchliwej ulicy.
Hotel jest bardzo czysty, obsługa bardzo miła i miła. Wieczorem mają dobre programy. Basen był też bardzo czysty ze świetnymi zjeżdżalniami. Jedzenie ma dużą różnorodność i bardzo smaczne. Również obsługa all inclusive jest świetna, można dosłownie zjeść lub pić w każdej chwili.😊Polecamy całkowicie dla rodziny z dziećmi.
Hotel spełnił nasze oczekiwania, warunki dobre ,pokoje czyste sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo dobre ,różnorodne, duży wybór przekąsek, przystawek i słodkości. napoje bez ograniczeń. Otoczenie hotelu dobrze zagospodarowane, duży plac zabaw dla dzieci i wielka zjeżdżalnia. Do plaży blisko (około 10min.).Plaża czysta z leżakami i parasolami oraz barem. W barze napoje oraz ciepłe i zimne przekąski. W hotelu codziennie są prowadzone przez animatorów zabawy dla dzieci jak i dorosłych. Każdego wieczoru występują zapraszane przez hotel grupy artystyczne ze swoimi programami. Bardzo miło spędziliśmy tam czas i polecam ten hotel .
Hotel jest prawie w centrum miasta. Blisko sklepy ,kawiarnie i restauracje. Co poniedziałek na ulicy przy hotelu jest wielki bazar. Każdy znajdzie coś dla siebie. Do centrum Alanii można dostać się autobusem (przystanek przy ulicy nadmorskiej),lub taksówką za prawie tą samą cenę co autobusem w zależności od ilości osób.
Brak wad
bez zastrzeżeń, do plaży kilka minut spacerkiem, jedzenie i obsługa ok
jedzenie ok, czystość ok, obsługa ok
zimna woda w basenie
Bardzo fajny hotel, pokoje czyste, dużo atrakcji dla dzieci, dobre jedzenie, fajne animacje. Byliśmy tam prawie dwa tygodnie z synkiem i mieliśmy bardzo udany wyjazd 😊
Animacje , plac zabaw, aquapark, prywatna plaża, czyste pokoje, miła obsługa.
Dojście do plaży około 400 metrów, ale dla nas to nie było dużym minusem. Jedzenie mogłoby być bardziej urozmaicone jak na dwutygodniowy pobyt, na jeden tydzień byłoby ok.
Pobyt udany aczkolwiek liczylismy na to ze otrzymamy pokój w glównej czesci hotelu, pokoje w czesci za przejsciem podziemnym wygladaty juz o wiele gorzej ale byty ok. Okolica jak najbardziej super, piekne widoki i wydaje mi sie ze w miare bezpieczna. Mini lodówka na napoje. Z małych mankamentów to nie byto polskich kanałów w telewizji. Ten hotel bedzie idealny dla dzieci. Mini aquapark dla azieci i nie tylko na basenie, duzo zjezazalni, predstawienia, gry i zabawy z animatorem.
bar na plazy - bardzo dobre jedzenie, kucharz caty czas pyta czy wszystko smakowato, beach bar bardzo tadny drzewa wokót sciezki do pokoju - nad gtowami prechodzacych rosa banany, pomarancze, limonki, oliwki itd. mega klimat - winda - bdb działająca klimatyzacja w pokoju, bezplatna - miła i pomocna obsługa
-jedzenie monotonne, na obiad i kolację było to samo do jedzenia, nic szczególnego, desery w wiekszosci niedobre, my jedliśmy tylko frytki spaghetti i sałatki -mielismy pokój w innej czesci hotelu, który miescit sie za przejsciem podziemnym, czesto gdy tam przechodzilismy kilkukrotnie w ciagu wydobywał sie okropny zapach jakby z kanalizacji - strasznie mały wybór drinków allinclusive - słabe wifi, wywalało nas co 30minut -mały basen
Pobyt w hotelu udany ,pokój dostaliśmy w nowym budynku z widokiem na aquapark nad restauracja, w pokoju czysto ,sprzątane jak i w całym hotelu,Duży plus za aquapark, córka przez pierwsze dwa dni spędzała większość czasu w wodzie, była zadowolona, i super animacje i pokazy min. pokaz baniek ,balonów, tańce z ogniami itp
Duży plus za lokalizację, wokół sklepy ,bary , blisko do komunikacji, w samym hotelu można wypożyczyć samochód, rower albo wuzek elektryczny za niewielkie pieniądze na 24 godz, Plus za aquapark i animacje dla dzieci w amfiteatrze Smaczne jedzenie, wybór aż tak nie duzy i powtarzający się ale najważniejsze że smaczne
Mały minus to Odległość od plaży około 400 metrów, parę minut pieszo, Dojazd do hotelu z lotniska Antalya około 2.40 godz
Właśnie kończymy swoje wakacje w tym hotelu. Hotel bardzo ładny pokoje czyste, jedzienie bardzo dobre i co najważniejsze Świerże każdy znajdzie coś dla siebie. Sporo atrakcji dla dzieci. Basen ok chociaż mógłby być trochę większy, natomiast w drugiej czesci hotelu znajduje sie tzw. Cichy basen z mala iloscia ludzi i ciasza spokojem dla koneserow poczytania np. Ksiazek Plaża piaszczysto kamienista ale bardzo dbają o porządek na niej. Pan rozkłada leżaki oraz zamiata go z piasku. W barze przy plaży można zjeść przekąski jak i owoce oraz napić się piwka, wina czy napoi bezalkoholowych.
Wieczorem świetna oprawa świetlna hotelu co dodajemu mu uroku. Zaletą jest aquapark dla dzieci.
Trochę maly basen
Pobyt uważam za udany! Hotel powinien zmienić nazwę na " królestwo dzieci" . Basen ze zjeżdżalniami to istny raj dla maluchów!
Bardzo miła i pomocna obsługa!
W starszej części hotelu ( za tunelem) pokoje a zwłaszcza łazienki wymagają remontu , brodziki przeciekają! Bardzo duży hałas z pobliskich hoteli.
Pobyt bardzo udany , byliśmy z dzieckiem 5 lat mała zachwycona ilością atrakcji dla dzieci , pokoje bardzo ładne , obsługa miła każda nasza prośba była załatwiana natychmiastowo przez obsługę , blisko do plaży sklepy i bazary również obok hotelu
Atrakcje dla dzieci Odległość do sklepów i plaży Codzienne animacje
Nie wiem skąd złe opinie o hotelu. Byłem z żonlą i córką (4 lata) jedzenie było ok, obsługa miła. Internet jest na całym obiekcie i na plaży. Żeby dobrze działał trzeba tylko pobrać aplikację z sklepu Play i tam się zarejestrować. W poniedziałki odbywa się targ zaraz przy wyjściu z hotelu. Fajne rzeczy można kupić ale trzeba się ostro targować żeby nie dać się zrobić. Jedzenie jest dokładane na bieżąco. Na posiłki najlepiej chodzić zaraz na początku albo pod koniec. Miejsc jest dużo ale i gości też nie jest mało. Obsługa szybko sprząta stoliki alby kolejni mogli usiąść. Od około miesiąca na plaży piwo jest w cenie, wcześniej nie było. Lody też już są w cenie między 16:30 a 17:30. Zjeżdżalnie są czynne między 10:30 a 12:30 i między 14:30 a 17:30. Leżaków nigdy nie zabrakło, nawet koło południa były wolne sztuki. Na plaży leżaki są w cenie co też nie zawsze jest w innych hotelach. Wieczorem puszczają o około 20 godzinie bajki dla dzieci w teatrze do którego wejście jest obok recepcji. Pokoje były sprzątane dziennie. Jak masz małe dziecko i wózek to lepiej dołożyć do pokoju i mieć go w głównym budynku nie ma tyle schodów. Jest też drugi budynek do którego prowadzi przejscie pod droga i jest tam dużo schodów ale tunel ładny i kolorowy. Ogólnie polecam hotel.
Jedzenie Lokalizacja Prywatna plaża Internet darmowy Obsługa hotelu
Do pokoju w drugim budynku dużo schodów
Jak dla mnie porażka. Pokój mieliśmy w ostatnim budynku po przejściu przez tunel, pokój dla 5 osób a łóżeczka dla dziecka nie było gdzie postawić, lodówka brudna i śmierdząca. Balkon najmniejszy ze wszystkich budynków, patrząc na balkon w sąsiednim budynku różnica była ewidentna, stolik z dwoma krzesełkami i zero miejsca, gdzie u sąsiadów była jeszcze przestrzeń. Wymiana pościeli i owszem, ale sprzątania ewidentne nie było oznak, kibelki nie myte w ogóle, gdybyś chciał go samodzielnie umyć to nawet nie ma czym. Jedzenie mam wrażenie, że każdego dnia bardzo podobne, w stałe menu wplecione trzy lub cztery inne pozycje. Animatorzy to chyba pracują tam za karę, w poniedziałki nie ma ich w ogóle. Na dzień dzień dobry zumba tańczona chyba jeszcze przez sen, po obiedzie jakby po nich czołg przejechał. Zaproszenie to gry jenga, spacerujący wokół basenu animator krzyczący jak na targowisku „ dzengaaa”. Zero z ich strony empatii, chyba że mieli „swoich faworytów” to siedzieli z nimi na leżakach paląc papierosa za papierosem a po kolacji nawet spożywając alkohol. Nie poleciłabym tego hotelu znajomym i na pewno więcej się tam nie wybiorę. Docierając do hotelu o 23 godzinie z dziećmi nie dostaliśmy nic do jedzenia pomimo zgłoszonej prośby do organizatora i przyjęciu naszej prośby. Podobnie z drogą powrotną do domu, transfer na lotnisko o 5 rano bez jednej kanapki dla dziecka. Nie spotkałam się jeszcze z takim hotelem, który posiada 4 gwiazdki.