Bodrum Holiday Resort

4.1

Hotel położony w pięknym miejscu .Duży teren -zielono. Roślinność zadbana i piękna. Jedzenie smaczne. Pokoje czyste. Hotel to nie 5*.Organizator wprowadza w błąd. Należy to poprawić , kto ma wybrać ten hotel i tak go wybierze.

Hotel położony przy samej plaży, co daje piękne widoki. Rozległa linia brzegowa, duża ilość leżaków i pomostów pozwoliła na spędzanie czasu wśród niewielu turystów obok. Można było spokojnie wypocząć. Jedzenie na all standardowo, niektóre rzeczy dobre, inne niekoniecznie. Często się powtarzały potrawy a byliśmy tylko 4 dni. Drinki w barach dobre i mocne ;) Na ogromny minus zameldowanie o 14:00… mieliśmy pecha, przyjechała z Nami bardzo duża grupa. Wylot z Polski był po godzinie 00:00, w hotelu byliśmy między 5/6 rano, przez co większa część grupy nie otrzymała pokoju. Musieliśmy czekać do 14:00 aż pokoje będą gotowe… Zmęczeni po całej nocy podróży, w ciepłe czekaliśmy na holu, przed hotelem, co spowodowało, że pierwszy dzień urlopu był stracony. Jedyny plus był taki, że mogliśmy skorzystać z usług all inclusive. W hotelu bardzo dużo Polaków. Nie trafiliśmy również na pogodę, więc w pokojach było bardzo zimno, a do przykrycia jedynie prześcieradło, więc marźliśmy w nocy. Niemniej widoki oddają i są warte uwagi 😊

Bardzo pięknie położony hotel - na ogromnej przestrzeni, wśród ogrodów. Hotel idealny do cieszenia oka widokami zarówno z plaży, jak i balkonu, basenu czy hotelowej restauracji. Jako rodzina z 2 małych dzieci zdecydowaliśmy się na opcje pokoju club family room i to była dobra decyzja - mieliśmy duży metraż - osobne 2 sypialnie plus pokój dzienny oraz duzy taras i to w części "willowej" oddalonej od glównego budynku. Czuliśmy się komfortowo - było dość cicho, bez hałasów dyskoteki czy sąsiadów :) Zastrzeżeń do czystości też nie mieliśmy. Jedzenie było w porządku, chociaż tłumy na posiłkach są spore. Polecamy zatem wstać na śniadanie wcześniej niż na 9:30, by zjeść we względnym spokoju. Lunche jedliśmy w barze przy plaży - jedzenie głównie fastfoodowe, ale było też sporo warzyw i owoców, więc dało się zjeść i zdrowo. Jeśli chodzi o atrakcje dla dzieci to są 2 brodziki na basenie mini club oraz plac zabaw. No i minidisco, ale o póznej godzinie. Nasze pociechy się nie nudziły, aczkolwiek nie ma co liczyć na atrakcje basenowe dla małych dzieci (zjeżdżalnie itd.). Jest aquapark na terenie hotelu, ale to dla znacznie większych dzieci niż nasze (3 i 5 lat). Lokalizacja hotelu - super! Hotel położony poza miastem, a jednak dobrze z miastem jest skomunikowany. Przed hotelem znajduje się postój taksówek i przystanek autobusowy - można z hotelu dostać się do centrum Bodrum w 15 min.

Czysto , jedzenie różnorodne, obsługa miła Ogólnie do ceny ok

Sam hotel lata świetności ma już za sobą. Przydałby się remont. Pokój dość czysty, codziennie sprzątany. Jedzenie dobre ale monotonne. Brak regularnego sprzątania otoczenia hotelu - rozlany napój na schodach nie był ścierany, obok basenu porozrzucane kubki po napojach. Ogromnym plusem rekompensującym te minusy jest park wokół hotelu - przepięknie i zielono. Ogólnie polecam pobyt.

Kod hotelu HOT20191
Nazwa  Bodrum Holiday Resort
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Icmeler
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, bez paszportu

Kompleks hotelowy położony w spokojnej okolicy z zapierającym dech w piersiach widokiem na zatokę i grecką wyspę Kos.

Bezpośrednio przy hotelu prywatna plaża w formie platformy (400 m długości).

Bogata oferta sportowa: siłownia, sauna, łaźnia turecka, 2 korty tenisowe, koszykówka, miniboisko do piłki nożnej.

Zatoka z krystalicznie czystą wodą i piaszczystą plażą

4.1

Wyświetlono 290 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Magdalena

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Położenie z pięknym widokiem, morze czyściutkie. Zieleń.

Wady

Uciążliwy "zapach" z kanalizacji w niektórych miejscach hotelu. Przy wyborze tego hotelu należy wziąć pod uwagę ,że leży na stoku i różnica poziomu jest znaczna. Osoby o mniejszej kondycji mogą mieć trudność i pokonywaniem schodów.

Natalia

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Widoki, plaża, roślinność hotelu, koty ;)

Wady

Pokoje wymagają remontu, lepiej jakby była chociaż jedna kołdra, chociaż pod koniec sezonu kiedy robi się już chłodno. Przygotowanie na przybycie większej ilości gości. Nie wszyscy z obsługi mówią po angielsku.

Pobyt - Październik 2025

Zalety

- Świetna lokalizacja - piękne widoki - przyjemna plaża - miły personel

Wady

- późne animacje dla dzieci - tłumy na posiłkach w głównej restauracji

Maciej

Czysto , jedzenie różnorodne, obsługa miła Ogólnie do ceny ok

Zalety

Piękne widoki

Wady

Dużo schodów

Sylwia

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Otoczenie hotelu - przepiękne widoki

Wady

nieporządek wokół basenów

Klaudia

Pobyt - Październik 2025

Hotel Bodrum Holiday Resort & Spa to przepiękny resort z cudownymi widokami! 🌴🇹🇷 Miejsce to jest niesamowicie klimatyczne i bardzo wyróżnia się na tle innych hoteli. Nie był to nasz pierwszy raz w Turcji jednak zostaliśmy mile zaskoczeni. Resort jest ogromny, podzielony jest na kilka części, na wejściu głównym jest ochrona która dba o wejścia i wyjścia na teren miejsca przez co można czuć się bardzo bezpiecznie. Przy wejściu głównym znajduje się fryzjer, market i lekarz co jest dużym plusem. Obsługa hotelu jest bardzo miła i pomocna, odpowie na każde pytania, można dogadać się po angielsku czy niemiecku, na samym początku po przyjeździe zostaliśmy miło zaskoczeni ponieważ zabrano od nas bagaże i przed check-inem zostaliśmy zabrani na obiad także nie musieliśmy czekać na pokój. W hotelu znajdują się 4 główne baseny, oraz prywatny aquapark co jest super atrakcją! W hotelu jest kilka barów, w tym bar w recepcji który otwarty jest 24/7, poza pysznymi egzotycznymi drinkami 🥥 można wypić napoje bezalkoholowe oraz kawę i herbatę. Przy basenach znajduje się również bar w którym można zjeść lody 🍦 Jedzenie w hotelu jest przepyszne! Każdy znajdzie coś dla siebie. Śniadania są w godzinach 7-10 oraz późne śniadanie do godziny 10:30. Obiad dostępny jest w godzinach 12-14:30. W tym czasie również dostępne są przekąski między godzinami 12-16 oraz tureckie przysmaki robione ręcznie na miejscu! 🍽️ Kolacja dostępna jest w godzinach 18-20 oraz od godziny 20 do 1 w nocy można kosztować pysznych, ciepłych zup. Jedzenie jest świeże i smaczne, można spróbować lokalnych przysmaków, dań i słodyczy. Dostępne są lokalne owoce które są krojone i serwowane przez obsługę! 🍉 Restauracja jest bardzo duża, wybór jedzenia ogromny, posiłki można skosztować również na tarasie z pięknym widokiem na morze. Hotel posiada prywatną plażę co jest świetną opcją ponieważ zawsze jest czysto oraz bezpiecznie. Plaża jest przepiękna z widokiem na góry a woda przejrzysta 🏖️ Hotel posiada możliwość skorzystania z wielu sportów wodnych co jest dużą atrakcją, wszystko jest bezpieczne i pilnowane przez ratowników. Na plaży znajdują się leżaki dostępne dla gości poza tym na plaży znajduje się również lodówa z wodą dla gości co jest świetną opcją w upalne dni ☀️ Resort jest wyposażony w kładki wodne na których można się opalać czy korzystać z pięknych widoków, dookoła hotelu rosną przepiękne palmy które można podziwiać na każdym kroku! 🌴 Hotel wyposażony jest w kort tenisowy, boisko do koszykówki, siatkówki oraz piłki nożnej, a wszystko to znajduje się na świeżym powietrzu z widokiem na morze i palmy! Resort posiada również prywatną siłownię dostępną dla gości oraz spa w którym można skorzystać z sauny, zamkniętego basenu czy łaźni tureckiej oraz można wypożyczyć ręczniki. Poza tym hotel oferuje wiele masaży w bardzo przystępnych cenach. Będąc w resorcie można również skorzystać z restauracji rybnej, włoskiej czy kebaba a wszystko to znajduje się na terenie hotelu! Hotel posiada również plac zabaw dla dzieci oraz pokój gier który znajduje się w pobliżu drugiego marketu. W tym miejscu mamy również prywatny amfiteatr co było dla nas ogromnym zaskoczeniem. Pokoje hotelowe znajdują się w głównym budynku jak i dostępne są małe apartamenty z których mieliśmy możliwość skorzystać. To miejsca z widokiem na morze, pokoje składają się z sypialni oraz łazienki. Są dobrze wyposażone w szafy, lustra czy lodówki do których na bierząco obsługa hotelu dostarczała nam wodę. Wychodząc z hotelu po przejściu na drugą stronę ulicy mamy przystanek autobusowy i taksówki także nie trzeba nigdzie chodzić co jest świetną opcją ponieważ ochrona nadzoruje wszystko dla naszego bezpieczeństwa. Taksówka do centrum to koszt około 9-10€ a czas przejazdu to około 10/13 minut. Samo centrum Bodrum jest piękne i pełne życia, czuć Turecki klimat 🇹🇷 W centrum można spróbować lokalnej kuchni, zwiedzić meczet czy zrobić zakupy na lokalnych targach. W mieście można również kupić wycieczki u lokalnych sprzedawców, sami zdecydowaliśmy się na kupienie wycieczki na wyspę Kos do Grecji! 🇬🇷 z miasta Bodrum na wyspę Kos jest bardzo blisko co jest niesamowitą możliwością ponieważ możemy w krótkim czasie pobytu zwiedzić aż dwa kraje! Mało kiedy zdarza się taka okazja a czas transportu na wyspę Kos to godzina statkiem 🚢 Koszt takiej wycieczki to około 30/40€ za osobę. Podsumowując hotel Bodrum Holiday & Spa to idealne miejsce dla osób w każdym wieku, znajduje się tu pełno atrakcji dla każdego! To miejsce pełne życia i klimatu, resort bardzo wyróżnia się na tle innych miejsc. Jest oryginalny i nowoczesny ale zarazem bezpieczny i zachowuje Turecki klimat. Serdecznie polecam, bo warto❤️

Zalety

✅ Dostęp do prywatnej plaży ✅ Pyszne i świeże jedzenie z możliwością skosztowania lokalnej kuchni ✅ Niespotykane atrakcje takie jak amfiteatr czy imprezy na plaży ✅ Możliwość z korzystania z kilku dostępnych restauracji ✅ Bardzo miła i pomocna obsługa ✅ Bezpieczeństwo na bardzo wysokim poziomie ✅ Bar dostępny 24/7 serwujący znakomite drinki ✅ Pokoje z widokiem na morze ✅ Lekarz, fryzjer i dwa sklepy dostępne na terenie hotelu

Wady

❌ Mała przestrzeń w pokoju ❌ Dosyć mała plaża

Ewelina

Pobyt - Październik 2025

Było super,obsługa świetna ,zawsze czyściutko .Jedzenie bardzo dobre .Cały resort piękny.Naprawde polecam byliśmy bardzo zadowoleni.

Zalety

Blisko do centrum ,dobry dojazd.Piekne widoki

Wady

Nie posiada

Pobyt - Październik 2025

Polecam to pięknie położone miejsce na urlop wśród pięknych kwiatów i zieleni ,wyżywienie extra dla każdego coś się znajdzie duzy obiekt ,dużo wczasowiczów ale organizacja i obsługa na najwyższym poziomie wszystko działa jak w zegarku.Duzo miejsca i leżaków na pomostach jak i na piaszczystej plaży,możliwość wynajęcia bungalowu i wtedy totalny luz,baseny , zjeżdżalnie,na całym terenie bary drinki piwo przekąski lody,,czyste toalety,wieczorem disco i pokazy lokalne oraz koncerty na żywo ,do centrum Bodrum 20 minut dolmuszem za 1 euro lub dolara.Polecam serdecznie Mieliśmy pokój w części hotelowej ,było czysto codzienne sprzątanie,wymiana ręczników l poscieli uzupelnianie wody,chociaż widac upływ czasu i przydałby się lifting to wygodnie i sympatycznie łozka wielkie i wygodne ,piękny widok z balkonu,klima działa wszystko bezproblemowo. Byliśmy trzeci raz w Turcji i znowu było super

Zalety

Położenie i organizacja oraz dostęp do plaży i pomostów nad przepięknym morzu egejskim

Wady

Czasami Hałas i wibracje w nocy klimatyzatorów mieszkaliśmy przy tarasie z klimatyzatorami

Pobyt - Październik 2025

Hotel olbrzymi, resort , duże zieleni zadbanej W październiku nie wszystkie opcje dostępne, aqua park zamknięty, Amfiteatr zamkniety, Fish bar zamknięty, Dostępne korty, boisko do piłki i koszykówki./ , Pokoje ok-sprzątane codziennie Wi-Fi ok położenie niedaleko miasta/ dojazd busikiem szybki .Jedzenie fatalne/ niby olbrzymi wybór ale wszystkie sałatki na jedno kopyto spory wybór serów, cienkie piwo i wino ,mieso -kurczak w kawałkach ryby grilowane zimne,warzywa grilowane zimne. w ramach super all inclusiv hamburgery frytki, owoce i napoje Gozleme Nie wyobrażam sobie hotelu w sezonie przy pełnym obłożeniu/ musi być masakra.Plaża malutka , głównie leżaki na pomostach drewanianych , pomosty do zejścia do wody Drugi raz bym nie pojechał

Zalety

Pokoje .Blisko do miasta Bodrum

Wady

Fatalne jedzenie

Pobyt - Październik 2025

Resort przepiękny,urozmaicone jedzonko,pokoje czyste sprzątane codziennie.Możliwość uprawiania wielu sportów,siatkówka koszykówka,piłka nożna,tenis ziemny,stołowy.Codziennie dyskoteki na terenie obiektu,wifi również w pokoju oraz na plaży.

Zalety

Piękne położenie,bliskość plaży,dużo restauracji,szybki internet.

Wady

Nie ma wad,wszystko jest idealne.

Natalia

Pobyt - Październik 2025

Wszystko super, jedzenie, obsługa, czystość i przede wszystkim wspaniałe widoki.

Zalety

Wady

Ciut zbyt za głośno wieczorami

Pobyt - Październik 2025

Piękne widoki i można nurkować w morzu. Mnóstwo ryb do obserwacji.Trochę zaniedbane budynki nadrabiamy obsługa.

Zalety

Piękne widoki.

Wady

Mało urozmaicone posiłki. Codziennie te same dania.

Pobyt - Październik 2025

Ogólne wrażenia bardzo dobre pokoje mogłyby być bardziej dopracowane a w szczególności balkony posprzątane

Zalety

Położenie i atrakcje bardzo dobra obsługa bardzo miła

Wady

Nie ma takiej rzeczy wszystko w porządku😍❤️

Mar

Pobyt - Wrzesień 2025

Przepiękne otoczenie ,niesamowite widoki .....cudowna woda ,jedzenie nie do przejedzenia chociaż na dłuższą metę smaki się mieszają no i słaby alkohol ..warto zabrać coś z PL......

Zalety

Piękne widoki , wszystko co potrzeba na miejscu ,miła obsługa

Wady

Trochę słaby wybór alkoholi i słaby alkohol

Paula

Pobyt - Wrzesień 2025

Piękne położenie hotelu. Obsługa na wysokim poziomie. Pyszne, różnorodne jedzenie. Stosunkowo blisko do centrum Bodrum, do którego możemy dojechać busikiem, który zatrzymuje się pod hotelem za 1 euro, lub taksówką za 10 euro.

Zalety

Jedzenie, położenie, prywatna plaża

Wady

Pokoje wymagają odświeżenia, ale było wszystko co jest potrzebne.

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel położony bezpośrednio przy plaży w przepięknym miejscu, na wzgórzu,z widokiem na malowniczą zatokę, góry oraz grecką wyspę Kos. Cały obszar hotelu zatopiony w zieleni zajmuje duży obszar, można spacerować delektując się malowniczymi widokami , ciszą , spokojem w części relaksacyjnej, lub słuchać muzyki, uczestniczyć w zabawach, animacjach w innych częściach obszaru hotelowego. Hotel prezentuje się jak małe miasteczko, w nocy wygląda przepięknie , już tęsknię. Dużo chodzenia pod górę, dla jednych to wada, dla innych zaleta, ponieważ można spalić zbędne kalorie. Co jakiś czas przy alejkach miejsca gdzie można odłożyć zużyte po posiłkach naczynia, to duży plus. Hotel dopasowany do zainteresowań gości. Każdy znajdzie to co go interesuje. Nie sposób się nudzić. Jest kilka basenów (również kryty), aquapark z czterema zjeżdżalniami, korty do tenisa, siłownia, miniboisko do piłki nożnej. Za dodatkową opłatą można skorzystać z atrakcji, które oferują sporty wodne. Jest też siłownia Polecam bardzo. Obsługa w recepcji przemiła, biegle posługuje się językiem angielskim, często również zaskakiwała nas mile mówiąc po polsku. Dojechaliśmy do hotelu około godz. 12, od razu zaprosili nas na obiad, póżniej przed czasem dostaliśmy pokój, pomimo iż doba hotelowa zaczynała się od godz. 14. Podczas meldunku oprócz kart do pokoju dostaliśmy karty na ręczniki do strefy spa oraz mapę hotelu wraz z opisem w języku polskim, to duże ułatwienie, zwłaszcza na początku, ponieważ naprawdę można się zgubić. Po terenie hotelu dostojnie przechadzają się piękne koty. Do Bodrum można dojechać dolmuszem za 1 euro. Busy stoją przed bramą hotelu, nigdy nie czekaliśmy dłużej niż 5 minut. Dojazd zajmuje około 5-10 minut , czas uzależniony od temperamentu kierowcy. Można również dotrzeć taxi za 9 euro. (4 osoby plus kierowca). Posiłki dobre, smaczne, duża różnorodność. Dla mnie największym plusem było spożywanie posiłku na tarasie restauracji. Kolacja smakowała wybornie, gdy oglądałam przepiękne zachody słońca. Jeśli ktoś jest wegetarianinem bez problemu mógł znaleźć coś dla siebie. Do każdego posiłku do dyspozycji gości były Coca- cola, coca-cola zero, fanta, sprite, woda, piwo, wino, różne rodzaje kaw, oraz przeróżne herbatki. Zaskoczył nas ogromny wybór ciast i deserów. Na terenie hotelu kilka barów, nie trzeba pokonywać dużej odległości by coś przekąsić pomiędzy głównymi posiłkami. Do wyboru były frytki, hot dogi, mini pizze, hamburgery. Od 23:30 do 3:00 można było zjeść zupę. Jeśli ktoś wyjeżdza z hotelu w nocy trzeba pamiętać, by zrobić sobie kanapki, ponieważ hotel nie wydaje lunch boxów. Barmani spełniali swoje zadanie. Duży wybór drinków, barmani dawali radę. Lody algida o przeróżnych smakach dostępne były od godziny 10 do godziny 18. Nie zdarzyło się, żeby ich zabrakło. Ja byłam w budynku głównym (hotel family room) i polecam tą opcję. Z tego co wiem opcja club family room to gorszy standard pokoi. Pokoje codziennie sprzątane, zmieniana pościel, wymieniane ręczniki, uzupełniana tez była woda w lodówce. Klimatyzacja w większym pokoju nie dawała rady, nie wiem jak było w lipcu i sierpniu, na pewno było ciężko. Do pokoju wydają dwie karty dostępu, jest to wygodne, nam dodatkowo dali trzecią (można prosić na recepcji) więc każdy był niezależny i mógł wrócić kiedy chciał nie prosząc się o kartę. Na wyposażeniu pokoju telewizor, lodówka, suszarka do włosów i sejf, który spełnił swoją funkcję. Nic nie zginęło. Pani sprzątająca (...)przemiła, ciągle pytała się nas czy wszystko ok. W pokoju jeden program tv w języku polskim. Leżaki najczęściej były zajęte przy basenie głównym, oraz na plaży, natomiast na pomostach przy zatoce były wolne, dlatego gdy ktoś zainteresowany jest relaksem przy basenie proponuję około godz. 9 zarezerwować sobie miejsca, później przez około 2-3 godziny będzie trudno znaleźć miejsce. Ja uwielbiałam miejsce przy zatoce na pomoście. Tam można było spokojnie się relaksować w ciszy pod parasolami. Polecam. Plaża jest żwirowa, także buty do wody są raczej niezbędne. Obok plaży są również bungalowy z lodówką do wynajęcia na cały dzień( koszt około 50-60 Euro)w których obsługa donosi przez cały dzień przekąski, napoje, można się poczuć naprawdę komfortowo. Codziennie w amfiteatrze o godzinie 21.25 było nocne show, które trwało około godziny. Bogaty program występów, profesjonalne grupy. Byłam zachwycona. Po zakończeniu na niższym poziomie była dyskoteka trwająca do późnych godzin nocnych. Raz w tygodniu był zespół grający na żywo szlagiery światowe.

Zalety

Położenie hotelu, piękne widoki na góry i zatokę z tarasów. Uprzejmość obsługi. Pyszne, różnorodne jedzenie. Przepiękne zachody słońca. Duże pokoje, które codziennie były sprzątane. Wieczorne show. Piękne , zadbane kotki. Bliskość Bodrum i Kos.

Wady

Stoliki przy leżakach odrobinę zniszczone. Brak suszarki balkonowej na ręczniki i upraną odzież. Odrobinę za głośna klimatyzacja. Są to jednak tak niewielkie wady, że raczej nie ma co na to zwracać uwagi, plusy rekompensują te wady.

Aga

Pobyt - Wrzesień 2025

Bardzo fajnie usytułowany hotel. Piękne widoki. Jedzenie dobre. Animacje codziennie w amfiteatrze, codziennie dyskoteka. Leżaki lepiej było zająć z rana.

Zalety

Położenie, piękne widoki. Rozległy teren.

Wady

Nie mam się d czego przyczepić.

Pobyt - Wrzesień 2025

Byliśmy we wrześniu grupą 19 osób i zdecydowanie polecam hotel dla grupy znajomych. Dużo atrakcji, piękne widoki, świetny DJ. Ultra all in na wysokim poziomie. Jeśli ktoś zgłodniał to nawet o 2 w nocy można było zjeść jeszcze zupę i napić się drinka. Hotel zdecydowanie bardziej dla tych aktywnych - wszędzie trzeba chodzić góra dół co nam akurat pasowało, jednak dla osób starszych myślę że nie byłby to dobry wybór :)

Beata

Pobyt - Wrzesień 2025

Otoczenie 5+ dużo zieleni, widoki. Pokój czysty, sprzątany codziennie, wymiana recznikow również, materac bardzo niewygodny, drzwi od pokoju przepuszczają najmniejszy dźwięk-budynek główny pokój standard rodzinny. Snack bary ok, najlepszy z pizzą przy basenie ze zjeżdżalniami, oraz przy zejściu na morze -pyszczny chlebek Gocer. Blisko do centrum, busiki przepełnione, taxi 9 euro . Posiłki niestety potwierdzam monotonne, sytuacje ratuje grill i przysmaki przed restauracją.

Zalety

Widoki, obsługa, restauracje alacarte, pyszna kolacja z dopłatą 20 euro/os, dostępna kuchnia włoska i rybna. Prywatny pawilon pakiet gold -130 euro, nie żałuję wydanej kwoty.

Wady

Strome zejscia, duzo schodów, mieliśmy świadomość, nie było tak źle, plastikowe kubki wielokrotnego użytku, tylko płukane, mąż otrzymał drinka z odbitą szminka, polecam papierowe, szkło dostępne w barze na lobby i Cafe Turk

Pobyt - Wrzesień 2025

Z całego serca polecam ten hotel. Czysto, duża przestrzeń, super pyszne jedzonko, każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam, mogę pisać tylko o pozytywach.

Zalety

Klimat hotelu, ogromna powierzchnia, super jedzenie. Teatr i dyskoteki.

Bodrum Holiday Resort