Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów
Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar
Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina
Pobyt w hotelu uważam za udany , obiekt w rzeczywistości wygląda dużo lepiej jak na zdjeciach i filmach w internecie . Obsługa bardzo miła , hotel czysty , jedzenie na poziomie zadowalającym , dobre drinki i koktajle . Byliśmy w Egipcie 5 raz i jest to hotel do którego chętnie wrócimy.
Bajkowa sceneria , nie powtarzalny klimat , w sąsiedztwie szkółka Kitesurfingu, bardzo dobrze wyposażona siłownia, dobre masaże , dyskoteka.
Napiszę tak, dla tych głównie malkontentow którzy piszą o nudnym jedzeniu rozumiem, że w domu jak są to menu mają cały miesiąc inne, gratuluję 🙂 jedzenie nie do przejedzenia, każdy coś dla siebie znajdzie,my nie mieliśmy czasu aby skorzystać z kolacji tematycznych z powodu wycieczek,szkoda,ale to co było było ponadto, hotel czysty, obsługa super, ogólne klimat mega super, trochę słabe wi-fi,ale nie każdy musi siedzieć przy internecie, jak jakaś maruda jedzie i chce gwiazdorzyc to znajdzie minusy, ogólnie polecam na 6 gwiazdek 🥰
Wi-fi
Hotel oceniam jako dobry. Otoczenie super bylo fajnie
Czysto i bardzo fajny wystroj
Mi osobiscie jedzenie takie sobie. Ale moze nie moje smaki
Hotel niespotykany ,bardzo nam sie podobało,duzo zieleni ,palm,czysto ,cóz wiecej powiedziec.
Animatorzy świetni,
Troche jedzenie monotonne ,ale głodni nie bylismy,
Hotel bardzo fajny specyficzny wystrój, obsługa na wysokim poziomie , pomocna i życzliwa. Pokoje czyste i duże każdy z balkonem i widokiem na baseny gdzie odbywają się wspaniałe animacje. Posiłki w czasie pobytu różnorodne i można zawsze znaleźć coś dla siebie, jedyny minus to mała różnorodność owoców. Duży wybór wycieczek fakultatywnych. Hotel posiada 3 baseny czyste i dobrze zorganizowane. do morza blisko w bezpośrednim dostępie. Minus plaża przy odpływie do morza odległość około 150m i dalsze 50m aby można się zanurzyć. Do Hurgahady trochę daleko, około 20 min jazdy taxi. Koszt my płaciliśmy 12$ w dwie strony. Ogólnie polecam
Niespotykany design w stylu jaskiniowców. obsługa w hotelu.
zbyt mała ilość owoców
Hotel bardzo fajny. Na pewno niepowtarzalny i naprawdę w klimacie Flinstonów. Jedzenie takie sobie. Głodni nie chodziliśmy ale wybór mały. Drinki mocne :) Morze dłuuuuugo płytkie. Ale można przejść do hotelu obok na pomost. Pokoje jak jaskinie :) Ale trochę za ciemne jak dla mnie. My mieliśmy pokój z wyjściem bezpośrednio na basen i to była super sprawa. Ogólnie jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.
Hotel inny niż wszystkie :) Mocne drinki Nie nachalna obsługa
Jedzenie średnie Morze długo płytkie Ciemne pokoje
Hotel super piękny,wszystko jak być powinno,obsługa perfekt szczególnie chłopaków w barach i (...) najlepszy,pokój na 7 gwiazdek,zero wad i zastrzeżeń. Z chęcią skorzystam jeszcze raz
Nie ma
Szczerze mówiąc najlepszy hotel w jakim do tej pory byłem. Niesamowicie przyjaźni pracownicy, piękny hotel, ładna plaża z parawanami, kilka bardzo klimatycznych basenów, oraz wiele miejsc do odpoczynku. Minusem było czasami monotonne jedzenie, ale były organizowane również tematyczne kolacje, zarówno w a la carte, jak i restauracji głównej. Animatorzy oraz barmani to chyba jest coś co będę najlepiej wspominał po tym wyjeździe. Jest to jedyny hotel w którym do tej pory byłem, do którego bym wrócił jeszcze raz.
Animatorzy, barmani, plaża, klimat, obsługa
Momentami monotonne jedzenie
Nietuzinkowy, oryginalny wygląd. Surowy (kamień, skały), ale piękny zarazem. Coś zupełnie innego niż widzieliśmy do tej pory. Nas zauroczył, ale wiedzieliśmy czego się spodziewać. Klimat, wystrój zupełnie inny niż w nowoczesnych hotelach - ale na to byliśmy nastawieni.
Architektura, zieleń, czysty basen. Bardzo sympatyczni kelnerzy i obsługa. Uśmiechnięci, nie nachalni, pomocni i życzliwi (oczywiście wyjątki (...)za barem się zdarzyły, ale to jak wszędzie ludzie są różni). Drinki alkoholowe, to raczej słodkie soki z syropem bez %%%.
Jedzenie monotonne, jak na 5* to malutki wybór. Każdy coś znajdzie i zje(...). Bardzo głośna muza w ciągu dnia przy basenie. Animatorki omijały nas szerokim łukiem ani razu nie zapraszając do aktywności tak jak pozostałych (może widać że byliśmy z PL), ale poczuliśmy się z tym niesmacznie. Na lotnisku zorientowaliśmy się że brakuje nam kilkunastu dolarów i euro. Musiał je buchnąć gość co sprzątał, bo nie braliśmy kasy z pokoju.
Hotel bardzo zadbany , jedzenie monotonne jeśli ktoś jest dłużej niż 8dni ale każdy znajdzie coś dla siebie, obsługa przemiła i nie nachalna kelnerzy zawsze pomocni i uśmiechnięci
Hotel jak u Flintstonów, czysty,baseny super , jacuzzi trochę za ciepła woda ale super można przeżyć, drinki super bez żadnych dodatkowych opłat,
Trochę mało dbają o plażę
Super hotel. Jego wystrój i klimat są niepowtarzalne . Obsługa, zarówno pokoi poprzez wydawanie posiłków, akonczac na animacjach jest wzorowa. Wreszcie trafiłem na hotel, który do jedzenia serwuje sporo regionalnych potraw. Podawanie potraw tylko pod Anglików i Niemców jest poniżej krytyki. A tu, proszę, można. Gorąco polecam i napewno tam wrócę.
Wystrój. Animacje. Ilość imprez. Kuchnia.
Można by trochę poprawić plażę. Szczególnie parasole.
(...) Ocena hotelu: 5/5 Ocena wakacji: 1/5
Niesamowity pomysł na architekturę - człowiek faktycznie czuje się jak w jaskiniach. Wspaniałe strefy basenowe, każdy znajdzie odpowiednią dla siebie.
Ciężkie wejście do morza - w Internecie krąży plotka o możliwości wchodzenia na molo zaprzyjaźnionego hotelu przez gości Caves Beach - nie jest to prawda. Wejście do morza jest tragiczne, lepiej zostać przy basenach.
Było super,podobało się wszystko,żadnych minusów,same plusy
Wystrój,animacje
Brak wad
Hotel zaraz po wyjściu z lobby robi niesamowite wrażenie jest wręcz bajkowo.Pokój stylizowany na jaskinię jak zresztą cały kompleks hotelowy.Nowo otwarty chyba w kwietniu basen z barem gdzie na stołkach siedzi się w basenie,stół bilardowy również w basenie ponadto dwa brodziki z jacuzi
Wszystko bez zastrzeżeń byliśmy zachwyceni naszym dwutygodniowym pobytem trzeba tam być zobaczyć bo wrażenia są super polecam personel uprzejmy jedzenie dobre,każdy znajdzie coś dla siebie
Chyba psująca się a oddana w tym roku do użytku winda pz. OK
Bardzo fajny klimat hotelu. W pokojach i na terenie hotelu czysto. Jeżeli chodzi o jedzenie to smaczne ale monotonne. Na plaży zawsze znalazł się wolny leżak :)
Wystrój, drinki, czystość, pomocny rezydent
Monotonne jedzenie, słabe animacje
Hotel piękny, pokoje w podobym klimacie, baseny o dziwo chłodne ale dobrze bo orzeźwiają, rzeczki idealne na materace. Jedzenie różnorodne, dbaja o dostep do wody pitnej, różne animacje, dyskoteki. Nie jest nudno. Odpocząć w ciszy też można. Wejscie do morza bezpośrednio z hotelu.
Brak dzieci do 16 roku życia, super klimat oczywiście wieczory najpiękniejsze, orzeźwiające baseny, dostęp do napoi w każdej chwili, klimatyzacja w pokoju bardzo dobra, dbaja o czystość.
Nie ma wad krytycznych aby opisywać.. Jedynie zdarzało się że o godzinie 21:00 w prysznicu była chłodna woda, trzeba było wcześniej się wykąpać.
Hotel fajny , inny wizualnie nic pozostałe , basen , leżaki i ręczniki gratis, nad morze bliskie.
Dla dorosłych 🫣
Że można palić wszędzie 🥴
Bardzo ładny pokój w niektórych miejscach nie do końca czysto ale to chyba przypadłość Egiptu. Napewno hotel zapada w pamięć jest inny, bardzo ciekawy
Wygląd, obsługa, animatorzy, baseny
W niektórych miejscach znajdziemy brud
Byliśmy po raz piąty w Egipcie i ten hotel był najlepszy, obsługa na najwyższym poziomie, jedzenie bardzo dobre, codziennie ryby, bardzo często owoce morza, Nowa część, Bedrock Bay Pool & Bar super.
Obsługa hotelowa super, bez wyjątku Jedzenie i picie
Byliśmy w tym hotelu już trzeci raz. To niezmiennie nasz ulubiony hotel. Nie ma się do czego przyczepić, wręcz przeciwnie- chwalić, chwalić, chwalić !!!
Jedzenie dużo lepsze niż za pierwszym pobytem, świetne baseny, obsługa 10/10, blisko plaża, schudnie i czysto.
Chodzący sprzedawcy wycieczek, ale to pewnie jak wszędzie.