CEPU Orient

Pokój całkiem wystarczający. Mam zastrzeżenia co do wieszaków,zarówno w szafie jak i w prysznicu (są bardzo wysoko przez co trudno było do nich dosięgnąć)

Pobyt w hotelu doskonały pod każdym względem, przemiła i bardzo pomocna obsługa, pokój bardzo przestronny i czysty, ja miałam z bezpośrednim dostępem do basenu, można było się schłodzić w każdym momencie i w spokoju. Posiłki bardzo zróżnicowane i pyszne, każdy mógł wybrać coś dla siebie. Kolejnym atutem to bliskość plaży i przede wszystkim spokój.

Hotel ładny, choć bardzo rozłożysty i można dostać pokoje daleko od recepcji, nad którą znajduje się restauracja i tym samym daleko od plaży. Pokój przepiękny, mieliśmy z prywatnym dostępem do basenu, co na popołudnia było świetnym rozwiązaniem. Jedzenie pierwsza liga, wykwintne kolacje, każdy znajdzie coś dla siebie. Plaża kamienista, tak naprawdę jej brak. Kilka metrów po kamieniach i jest piaseczek. Woda kryształowa i cudowna. Brak animacji i głośnej muzyki był dla mnie atutem. W barze przy basenie były dwa występy muzyczne. Leżaków milion, o każdej porze są wolne, we wszystkich miejscach. Ręczniki basenowe solidne. Całość mega, polecam.

Pokoje bardzo czyste i nowoczesne - koniecznie z basenem. Śniadania mega ; obiady i kolacje 3,5 na 5 CEPU znajduje się po przeciwnej stronie drogi Hotelu Cavo Orient Beach - ten sam resort.

Świetny hotel! Obsługa bardzo miła, pomocna i zawsze uśmiechnięta. Jedzenie wyśmienite – duży wybór i wszystko świeże oraz smaczne. Pokoje czyste, a atmosfera sprzyja wypoczynkowi. Spędziliśmy tu wspaniałe wakacje i z przyjemnością wrócimy ponownie. Gorąco polecam!

od3 771 zł za osobę

Nazwa  CEPU Orient
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Kipseli
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi, sporty wodne, rowery, parking

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania

Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią

Obserwacja żółwi Caretta Caretta na plażach Laganas

5.7
5.7

Wyświetlono 9 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Wrzesień 2026

Zalety

Blisko morza. Spokojna okolica. Cisza zarówno w jadalni jak i na tarasach i plaży.

Wady

Brak windy.

Sylwia

Pobyt - Wrzesień 2026

Zalety

Czystość, przemiła atmosfera którą tworzą pracownicy, same plusy, poleciłabym każdemu ten hotel,

Wady

Dla mnie bez wad

Iwona

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

Spokój, dostępność leżaków, jedzenie.

Wady

Hotel nie wyposaża gości w tzw. travelbox, co przy wycieczkach całodniowych typu Ateny czy Kefalonia, gdzie zbiórka jest o 4.00 jest słabe. Hotel tłumaczy to względami sanepidowskimi, ale wszyscy inni, którzy wsiadali do autokaru, z innych hoteli byli wyposażeni w prowiant. Straciliśmy 3 dni z wersji All, więc to śniadanko to hotelu by finansowo nie nadszarpnęło.

4.9
Rafał

Pobyt - Sierpień 2026

Zalety

Nowy , czysty , cichy

Wady

Na całkowitym uboczu , bez auta ani rusz. Dookoła nie ma niczego oprócz dwóch marketów , piekarni , stacjii benzynowej i wątpliwej tawerny. Dla dzieci - nic tylko ping pong do 23.00 - później paletki są odbierane. Beach bar płatny. Plaża bardzo słaba kamienista ; kilkadziesiąt metrów w prawo przy innym hoteliku i klifie dostępna bardziej piaszczysta.

Pobyt - Lipiec 2026

Zalety

Wszystko 👍

Hania

Pobyt - Czerwiec 2026

Hotel super ,położony nad morzem kameralny,otoczony gajami oliwnymi,ciszsa spokój.Serwis hotelowy na wysokim poziomie.

Zalety

Infrastruktura,obsługa ,posiłki super

Pobyt - Czerwiec 2026

A więc, z czystym sumieniem mogę polecić ten hotel. Jesteśmy mega zadowoleni ze wybraliśmy ten hotel, jedzenie bylo przepyszne i różnorodne naprawde każdy cos znajdzie dla siebie. Personel bardzo miły i pomocny, zwlaszcza pani recepcjonistka (niska w kretych wlosach😃) okolica spokojna, czyli taka jaka lubimy, bez chaosu,. Plaza kamienista wiec polecam obuwie do wody, ale znalazło się również trochu piasku:) Dla niezdecydowanych, naprawde bez obaw mogę polecic hotel, wszystko jest praktycznie nowe i czyste. Jedyny temat na jaki sie niewypowiem to alkohol, ponieważ oboje z żoną nie pijemy więc niekosztowalismy:) ale patrząc po jedzeniu i standardzie jaki hotel utrzymuje napewno dla każdego cos sie znajdzie:)

Zalety

Czystość, smaczne jedzenie, przyjazny personel

katarzyna

Pobyt - Maj 2026

wszystko bylo zgodne z tym co zaplanowalismy Bardzo udany pobyt, hotel idealny na baze wypadowa do objazdu wyspy. Hotel zgodny z opisem , nowy, faktycznie korzysta sie z infrastruktury hotelu obok ale nie ma problemu, obsluga na 100 %,

Zalety

nowy, obsluga na wysokim poziomie,

MONIKA

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel Cepu oceniam bardzo wysoko. Jest to całkiem nowy obiekt, o którego mury dba Sztab ludzi każdego dnia. Brawa należą się dla personelu hotelu, bardzo miły i uprzejmy zespół wspaniałych i uśmiechniętych ludzi. Pokoje czyste I komfortowe z bezpośrednim dostępem do prywatnego basenu, polecam z całego serca tą opcję. Jest tam czystość, spokojnie i bardzo wygodnie. Kucharz to prawdziwy skarb👍💪. Jedzenie smaczne i urozmaicone, duży wybór dań na każdy posiłek. Desery to mistrzostwo świata, znikały szybciej niż zdążyłam popatrzeć. Jedzenie tak dobre ,że ciężko było wstać od stołu 🤪Czułam się tam jak w domu.

Zalety

Komfort, czystość , profesjonalizm w jednym.

Wady

Trochę uboga oferta All inclusive, lecz w zupełności wystarczy.

CEPU Orient