Plaża piaszczysta z piękną rafą koralową i widokiem na wyspę Tiran
Przestronny aquapark ze zjeżdżalniami dla dorosłych i dla dzieci
Wspaniały kompleks 5 basenów (4 baseny sezonowo podgrzewane) z wydzieloną częścią dla dzieci
Przestronne, eleganckie pokoje
Hotel ok piękne miejsce blisko morza .Pokoje przestronne jedzenie smaczne, Szkoda ze brak atrakcji i dyskotek wieczorem .
Wszystko na miejscu .
Hotel a raczej kompleks trzech hoteli pod każdym względem rewelacyjny, wszystko nam się podobało, pięknie położony , klimatyczna plaża z rafą na brzegu , mnóstwo zieleni, wszystko zadbane , czysto w każdym skrawku kompleksu w dzień i w nocy wszystko wygląda okazałe.
Tak naprawdę same zalety począwszy od pięknego położenia , infrastruktury, czystości w każdym skrawku kompleksu, fantastycznej zawsze uśmiechniętej i pomocnej obsługi , dobrej kuchni itp. - długo by wymieniać zalety jednym słowem rewelacyjny, godny polecenia hotel.
Brak jakichkolwiek dla nas wszystko na wysokim poziomie.
Hotel czysty aczkolwiek leciwy (wygląd na 25-30 lat), bardzo dobre jedzenie.. z wyjątkiem słodyczy (wyglądały ładniej niż smakowały), słabe napoje (soki niepijalne), słaba kawa na stołówce, alkohol mocno średni ale da się przeżyć.. Pokój ok z wyjątkiem łazienki, która jest do remontu, przepiękny ogród, zadbany - jeszcze takiego nie widziałem, polecam restaurację japońską a la carte
Hotel wspaniały atrakcji mnóstwo jedzenie bardzo dobre gorąco polecam .
Czystość wyżywienie,atrakcje
Nie ma wad
Hotel w mojej ocenie 5+ poza tym ze rafy nie zobaczyłem bo przez cały czas pobytu wiało i czerwona flaga na pomoście . Jako minus napisze tylko natręctwo naciągaczy na spa czy innych płatnych atrakcji dodatkowych to niestety masakra jeden za drugim dokuczał chwili spokoju nie było na plaży mimo ze korzystałem w odpowiednim terminie ze wszystkich prawie, poza warkoczykami bo jestem łysy :D
jedzenie bardzo dobre jednakowe ale smaczne i duży wybór. Miła pomocna obsługa ale to działa w obie strony Ty jesteś miły obsługa tez .Brak natręctw na one dolars :)
Jako minus napisze tylko natręctwo naciągaczy na spa czy innych płatnych atrakcji dodatkowych to niestety masakra jeden za drugim dokuczał chwili spokoju nie było na plaży mimo ze korzystałem w odpowiednim terminie ze wszystkich prawie, poza warkoczykami bo jestem łysy :D ,drugi minus to w ofercie kłamstwo ze basen podgrzewany zimą co z prawdą był ale brodzik dla dzieci.
Hotel oceniam bardzo dobrze, mocne 4+, zadbane. Super zieleń, pokój, fajny podgrzewany basen, ładna plaża.
Bardzo zadbana zieleń, fajne baseny, plaża hotelowa, czyste zadbane pokoje ( poza łazienką).
Bardzo słaba ekipa animacyjna w trakcie dnia. Bardzo. W ciągu dnia praktycznie nic się nie dzieje. Często nawet muzyka nie gra na basenie.
Hotel oferuje komfortowy wypoczynek. Teren hotelu jest zadbany. Obiekt posiada dwa baseny (jeden dla dorosłych, jeden dla dzieci) - oba są podgrzewane. Lobby bar działa 24h. Wifi na terenie całego hotelu działa bardzo dobrze i nie wymaga dodatkowych opłat.
-wydzielone baseny dla dzieci i dorosłych - oba podgrzewane -zadbany teren -bliskość do plaży -dostęp do rafy -przestronne pokoje -winda na plażę
-płatny aquapark (10$ osoba dorosła, 5$ dzieci)
Pokój bardzo przestronny i czysty w stylu Egipskim, balkon z widokiem na morze. Pięknie udekorowany hotel na Święta więc można było poczuć magię Świąt.
Hotel nie najnowszy ale ma swój klimat blisko do lotniska a na terenie hotelu sklepy z niezbyt wygórowanymi cenami
Jedyny minus to brak windy do restauracji głównej więc osoby z niepełnosprawnością mogą mieć problem
Hotel bardzo ładny. Obsługa nie jest nachalna. Ładne widoki z plaży. Łazienka do lekkiego odnowienia.
Ładny I czysty hotel. WiFi śmiga w całym obiekcie. Polecam włoską restaurację a la carte.
Kiepskie animacje. Wieczorna nuda. Kiepskiej jakości soki. Przypadkowe osoby za barem. Drinki katastrofa.
Bardzo ładny hotel, duża terytoria, swoją plaża, dostęp do nurkowania, bar plaża, bar basenach, restauracje 4 rodzajów.
Hotel ma fajna lokalizacja, ze swoją plaża
Hotel bardzo na plus,wszystko na wysokim poziomie,wszędzie czyściutko,pokoje codziennie sprzątane,obsługa na najwyzszym poziomie.Teren hotelu ogromny,jest gdzie pospacerowac,dodajac do tego 2 hotele tej samej sieci w sąsiedctwie.
Ogromny teren,dużo zieleni,czystosc
jedzenie trochę mało urozmaicone,ale da sie przeżyc
Hotel na bardzo wysokim poziomie. Pokoje bardzo duże i czyste. W sąsiedztwie dwa dodatkowe hotele tej firmy(można było korzystać) super. Każdemu polecę ten hotel.
Najbardziej podobało mi że położenie hotelu(blisko plaża, blisko lotnisko) oraz jego czystość i dbałość o trawniki alejki i tym podobne.
W tym hotelu nie było nic co by mi się nie podobało.
Oceniam hotel na bardzo dobry, wszystko było super i czysto
Czysto miała obsługa duze wygodne łóżka duży pokój z balkonem na piękne ogrody wokoło
Uwaga na jaszczurki ...czasem biegają pod nogami
Super położony hotel z dobrym dostępem do plaży. Pyszne codziennie zróżnicowane jedzenie oraz bardzo pomocny i życzliwy personel. Sporo komarów z którymi hotel stara się walczyć zadymiajac tereny. Drinki na bazie oryginalnych napojów coli. W pokojach duże butelki wody mineralnej. Bezpieczne i przyjazne turystom miasto. Piękna rafa przy hotelu i bogata oferta w mieście centrów nurkowych.
Hotel ładny, czysty, atrakcyjnie położony blisko lotniska... Personel bez zastrzeżeń, jedzenie w porządku. Generalnie, jesteśmy zadowoleni z pobytu.
Położenie, restauracja japońska, obsługa, czystość.
Trochę monotonne menu, słaba oferta barów na basenie i plaży. Widać, że hotel ma już swoje lata (pokoje)
Bywamy w tym hotelu 2-3 razy w roku. Super obsługa, jedzenie bdb. Pozdrowienia dla Amgada, ratownika Hassana i szefów sali restauracyjnej. !
wszędzie blisko, bdb jedzenia, uczynni kelnerzy, ratownicy, dzieci uwielbiają rybki przy samym brzegu morza
pokoje nie najlepiej świadczą o np. kafelkarzach, ale nam to nie przeszkadza
Bardzo fajny i udany wyjazd odpoczynek i zwiedzanie jesteśmy mega zadowoleni. Bardzo fajny animacje dla dorosłych na basenie agua aerobica bardzo miła obsługa dobre jedzenie. Ogólnie było super.
Animatorzy młoda i fajna ekipa sporo różnych zajęć super.
Hotel Charmillion jest okej tylko, nie polecam korzystać z usług fryzjerskich i spa salonu. Usługi fryzjerskie w 3 razy droższe niż na mieście jakość wykonywanych usług fatalna zero kompetencji.
Pokoje duże z bezpłatnym sejfem, sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane, zasięg Wi-Fi na całym terenie ale mało stabilny, bezpłatne ręczniki, szybki dojazd z lotniska. Bufety dobrze zaopatrzone każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Moja ocena to 4+
Bliski dojazd z lotniska, hotel ładnie położony, plaża żwirowa do morza potrzebne buty(dno kamieniste). Obsługa życzliwa, pomocna. Fajne SPA ale o cenę zabiegów należy się targować, będzie taniej. Napiwki mile widziane i obsługa na nie czeka ale bez natarczywości na bufecie szkatułka na datki. Animacje od 10 głównie dla dorosłych. Woda w basenie czysta.
Głośna muzyka przy basenie, dominujący język rosyjski ( b. dużo osób ze wschodu ) alkohole serwowane z b. dużym umiarem ( oczywiści lokalne ) restauracja francuska serwuje potrawy francuskie tylko z nazwy najlepszy deser.
Pobyt ok hotel trakcie renowacji nie jest to zbyt uciążliwe
Hotel spełnia moje oczekiwania cena adekwatna do jakości usług
Obsługujący grilla zawsze na końcu wszystko spalił
Hotel czysty ładny zadbany. Bardzo mili ludzie. Dobre jedzenie drinki. Bardzo ładna rafa koralowa.
Blisko lotniska - Rafa koralowa
Mają Własny amfiteatr ale prawdziwe występy dodatkowo płatne przy plaży. Słabe animacje czasem wręcz groteskowe.