Chrousso Village

Pobyt w hotelu oceniam wspaniale. Hotel polozony w pieknym ogrodzie. Ladne , orzestronne i czyste apartamenty z dostepem do lodowki i czajnika

Wspaniały hotel, pokój superior. Hotel 600 m od plaży, dla mnie rewelacja. No i z dala od straganow. Super obsługa, miła, pomocną, jedzenie rewelacja, zawsze świeże potrawy, polecam tym, którzy stawiają na nature

Hotel jest piękny, obsługa na wysokim poziomie. Gorąco polecam.

Świetny hotel , pokoje junior suit odnowione , duży apartament z dostępem do ogromnego tarasu z prywatnymi leżakami - polecam :) obsługa miła, zawsze uśmiechnięta , plaża piękna , łagodne zejście do morza , zatoka idealna do spacerów :) jedzenie, drinki pyszne , każdy coś dla siebie znajdzie :) Dobry wybór dla osób z małymi dziećmi

Polecajka na 4 dni :) Spędziliśmy w hotelu 3 noce lecz ze względu na super dobrane loty wyszły nam 4 dni :) Hotel ok 80km od lotniska i jechało się całkiem sprawnie i przyjemnie. Czytając poprzednie opinie zdecydowaliśmy się wybrac pokój Junior Suite i to była najlepsza decyzja ! Apartament na bardzo wysokim poziomie. Duży pokój z aneksem kuchennym, łazienka i piękny taras z leżakami. Jakby ktoś potrzebował prywatności sprawdzi się idealnie :) pokoje codziennie sprzątane. Na terenie hotelu znajduje się kilka budynków , nowsze i starsze. Przy wyborze pokoju można się zasugerować też zdjęciami i opisem na stronie oficjalnej hotelu. 2 baseny , 2 bary , boisko. Każdy znajdzie miejsce dla siebie , jest wiele leżaków , ławek stolików. Atmosfera miła i pomimo końcówki sezonu pracownicy byli uśmiechnięci i chętni do pomocy. Oferta all inclusive dobra, rzekłabym że nie chodziliśmy głodni ale nie było WOW. Dużo świeżych warzyw ,codziennie ryba jakieś mięsko. Desery słodkie przez duże S ale to chyba takie greckie smaki . Przekąski w barze przy basenie ( małe crossainty i ciasteczka i raz spotkałam kanapki ) często brakuje mi w takich miejscach świeżych owoców które można przekąsić bo przy upale właśnie takie rzeczy smakują najbardziej :) Hotel jest położony na uboczu , nic nie ma dookoła także trzeba sie nastawić na pobyt na miejscu lub na pobliskiej plaży. Widziałam że mają bus hotelowy który zabiera gości na wycieczki. Plaża piękna , piaszczysta . Woda czyściutka. Polecamy wybrać się do baru po lewej stronie gdzie są duże drewniane leżaki , koszt 10/20 €. Pierwotnie poszliśmy na prawo gdzie jest mała budka i co prawda darmowe leżaki ale były one rozdarte brudne i atmosfera tam panująca dosyć nieprzyjemna . Byli tam sami grecy i patrzyli na nas jak na intruzów … ps . W hotelu można wypożyczyć parasol więc na szybkie plażowanie też się sprawdzi :)

Nazwa  Chrousso Village
Miejsce  Grecja / Chalkidiki / Paliouri
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, fitness, sporty wodne

Rozległy kompleks hotelowy położony w pięknym ogrodzie z licznymi trasami spacerowymi.

Dobra lokalizacja: 1,5 km do Paliouri (przystanek autobusowy 200 m od hotelu).

Tylko 500 m do szerokiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.

Dla dzieci: 3 place zabaw, program animacyjny.

Wyświetlono 117 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

bogate all inlusive , piekne polozenie hotelu

Wady

wszystko mi sie podobalo, troche daleko do plazy

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Jw

Wady

Dla mnie brak

Ruslana

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel jest piękny, obsługa na wysokim poziomie. Gorąco polecam.

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Spokojna okolica , piękna plaża

Natalia

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Miła atmosfera Czystość Piękna plaża w pobliżu

1.4
Justyna

Pobyt - Sierpień 2025

Zdecydowanie odradzam pobyt w tym hotelu. Podział pokoi na przed i po remoncie, co nie było uwzględnione w ofercie ani rezerwacji. Pokój przed remontem nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę. Wystrój PRL, leżanki (ciężko to nazwać łóżkiem) niewygodne i skrzypiące, łazienka dramat, kable wystające ze ścian, zamalowany grzyb. Jedzenie bardzo monotonne i na najtańszych składnikach (nawet pomidory były bez smaku). Obsługa hotelu jakby tam byli za karę (bez napiwku nie istnieje). Ani recepcja (...) nie byli zainteresowani naszymi skargami. Teren hotelu ok, ale basen bardzo mały jak na tak duży hotel i w dodatku zamykany o 18.00. Do plaży jest spory kawałek do przejścia i choć plaża bardzo ładna to strasznie zatłoczona. Ciężko było wcisnąć ręcznik. Parasole 100 Euro za dzień (przy 2 osobach dorosłych) i też trzeba rezerwować z wyprzedzeniem. Zdecydowanie odradzam.

Zalety

Ogród

Wady

Standard pokoi, obsługa, jedzenie, mały basen, daleko od plaży, brak jakiegokolwiek wygłuszenia pokoi (słychać dosłownie wszystko).

Bogdan

Pobyt - Sierpień 2025

Uwaga nie wszystkie pokoje spełniają standardu hotelu 4 gwiazdki. Raczej solidne 2 gwiazdki (klimat PRL gratis). Dlatego tak jak inni musieliśmy dodatkowo solidarnie dopłacić żeby mieć oczekiwany standard zamiast skansenu. Biuro Grecos udaje, że wszystko jest OK. Zachowanie rezydentki poniżej krytyki - ignorowanie wiadomości. Jednak sam hotel przyjemny, jedzenie dobre, miła obsługa. Różnorodne animacje (raczej dla rodzin z dziećmi). Hotel na uboczu, okoliczne plaże słabe (brudne i głośne od barów). Trzeba tylko dobrze trafić z pokojem.

Zalety

Obsługa, jedzenie.

Wady

Pokoje niespełniające standardu 4 gwiazdek. Słabe plaże. Brak kontaktu ze strony Grecos.

Łukasz

Pobyt - Lipiec 2025

Fajny hotel , pokoje junior suite odnowione polecam. Do Morza 10 min. spacerkiem przez las. posiłki ok . każdy coś dla Siebie powinien znaleźć

Robert

Pobyt - Lipiec 2025

Sam hotel, otoczenie, infrastruktura - super! Pokój był poniżej krytyki, polecam uwadze informacje o stadium wyremontowania: po czesciowym remoncie, wyremontowany lub przed remontem. Pokoje przed remontem to jaskinie z firanką w toalecie i przedpotopowymi meblami..

Zalety

Animacje, Karaoke, Jedzenie,

Wady

Pokoje i dyskriminacja z tym zwiazana - my wyprowadiliśmy się po 3 dniach…

Sławomir

Pobyt - Czerwiec 2025

Bardzo dobry hotel oferujący wysoki poziom usług zarówno pod kątem wyżywienia jak i pobytu .

Zalety

Idealne położenie w otoczce lasów piniowych , bogate - urozmaicone i smaczne jedzenie . Pokoje zarówno komfortowe wysokiej klasy jak i normalne dwupokojowe apartamenty. Dwa czyste baseny , wystarczające na lekkie pływanie i zabawy w wodzie . Duża ilość leżaków dookoła . Animacje prowadzone przez miłych animatorów właściwie przez cały dzień . Wieczorna muzyka i tance przy zespole. Plaża oddalona ale piaszczysta i piękna .

Wady

W związku z tym że do morza około 1 km warto pomyśleć o busiku który by starszym pomógł w upale dojechać i wrócić z plaży

Ela

Pobyt - Czerwiec 2025

Pobyt bardzo udany, ogromny teren bardzo zadbany z mnóstwem zieleni i ścieżek spacerowych. Jedzenie wspaniałe. Wszędzie czysto. Obsługa bardzo miła i sympatyczna. Muzyka na żywo łączy kultury.

Zalety

Położenie dobre do spacerowania Doskonałe jedzenie Drinki na życzenie :) Fajni animatorzy Wieczory z muzyką na żywo Pokoje po remoncie Duże, wygodne łóżka

Wady

Droga do plaży, zaniedbana ale to nie wina hotelu.

Magdalena

Pobyt - Maj 2025

Ładny hotel, obsługa miła. Niedaleko do plaży, przejście spacerkiem 5 minut przez las piniowy. W okolicy nie ma nic. Z hotelu jeździ dwa razy dziennie busik do miasteczka Pefkochori, gdzie jest urokliwa promenada, liczne knajpki i sklepy z pamiątkami. Wąskie plaże i piekna czysta woda.

Zalety

Rozmaite jedzenie, jednak powtarzające się. Niedaleko do plaży. Dużo leżaków przy basenie. Zadbany teren hotelu.

Wady

Monotonne jedzenie, słabe animacje, po kolacji nie ma co robić ani gdzie wyjść, chyba że masz auto.

MILENA

ŚWIETNY KOMPLEKS DOMKÓW, BARDZO ZADBANY, CZYSTY, KAMERALNY, PRZEZ CO BARDZO UROKLIWY, OTOCZONY ZIELENIĄ, DUŻO SIĘ NA NIM DZIEJE, ANIMATORZY BARDZO DBAJĄ O URLOPOWICZÓW, JEDZENIE ZRÓŻNICOWANE I PYSZNE, NAJWIĘKSZYM PLUSEM JEST SPOKOJNA CICHA DZIELNICA ODDALONA OD GWARNYCH MIASTECZEK I CENTRÓW, DO MORZA KRÓTKI SPACER WŚRÓD ZIELENI I PRZEPIĘKNA SPOKOJNA PLAŻA W SAM RAZ NA WSCHODY SŁOŃCA

Zalety

KAMERALNOŚĆ, CZYSTOŚĆ, INTYMNOŚĆ, PYSZNE JEDZENIE, WPANIAŁA OBSŁUGA

Wady

BRAK

Gosia

Ogólnie ok. Jednak hotel jest daleko od miasteczek pełnych życia. Najbliższe miasteczko nie oferuje atrakcji a do kolejnego mozna się dostać tylko hotelowym busem. Łazienki wymagają pilnego remontu. Zasłona łazienkowa brudna. Plaża ładna jednak pełna zwłaszcza w weekend. Jedzenie pyszne. Animacje ok.

Zalety

Jedziecie u zadbany ogrod

Wady

Lokalizacja i lazienki

5.3
Grzegorz

Hotel ok aczkolwiek skandaliczne jest to , iż na teren hotelu wpuszczani są naciągacze z sąsiadującej z hotelem firmy (...). Skorzystałem z ich usług a mój telefon komórkowy nagrał jak przeszukują mi Plecak z którego zniknęło 50 euro , miałem 13 banknotów , zostało 12, liczyli że nie zauważę. Nie spodziewali się że mój iPhone nagrywa na wypadek kradzieży, trzymajcie się z dala od złodzieji (...).

Zalety

Sam hotel oceniam bardzo pozytywnie.

Wady

Wpuszczają na teren hotelu pracowników firmy (...), którzy okradają turystów.

Barbara

Wspaniały hotel,mega obsługa,super czysto, sprzątanie codziennie,jedzenie różnorodne.Moc atrakcji dla każdego.Polecam serdecznie.

Zalety

Duży ogród, piękne widoki.

Wady

Nie zauważyłam żadnych minusów.

Ola

Hotel położony w świetnej lokalizacji, kilka kroków od morza, obok hotelu znajduje się sklep spożywczy z dość sporym asortymentem, okolica bardzo spokojna, jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie, jednak jeśli ktoś planuje wypocząć w ciszy powinien wybrać inne miejsce ponieważ w hotelu jest dość sporo animacji z czym wiąże się spora ilość dzieci

Elwira

Nie wiem czy grupa znajomych dodająca poprzednia opinie była w tym hotelu, ale rzeczywistość jest zupełnie inna. Do plaży nie jest kilka kroków a 12 minut pieszo. Hotel niby głośny? Animacje przy basenie w godzinach 9-12 poza tym nawet muzyka nie gra więc puszczałem sobie radio z telefonu. Pokoje sprzątane codziennie, ogólnie panuje porządek.

Zalety

Jedzenie smaczne, z czasem monotonne. Dużo zieleni. Animatorzy. Darmowy bus wożący do najbliższej cywilizacji 2 razy dziennie.

Wady

Hotel na odludziu. Basen z chropowatym podłożem. Przy wymeldowaniu zdejmowane opaski i koniec all, wystarczy nie podejść do recepcji i opaska pozostaje do wyjazdu.

Hotel nie spełnia wymogu 4 gwiazdek, dałabym mu takie solidne 3 gwiazdki. Największy minus to pokoje a konkretnie łazienka i twardy jak skała materac-absolutnie nie dopuszczalne w tej klasie hotelu. Sam obiekt i teren hotelu bardzo ładny, robiący bardzo dobre pierwsze wrażenie, tereny zewnętrzne bardzo ładnie utrzymane i czysto.

Zalety

Piękny teren hotelu i ogród, czysto, dużo pracowników dbających o cały obiekt hotelu.

Wady

Skandaliczne pokoje, łazienki niedopuszczalne. Bufet - bardzo mały wybór i ciągle to samo. Drinki podawane w plastikach cały dzień.

Janusz

Bardzo ładny hotel. Super jedzenie. Czysto, obsługa hotelu codziennie sprząta cały teren, który jest piękny, zielony i kolorowy od roślin.

Chrousso Village