Club Reef Village

Naprawdę baaardzo polecam. Rodzina 2+1 ( nastolatek ). Nieduży, kameralny hotelik. Pokoje czyste, dość spore. Syn miał mini oddzielna sypialnie , jednak to skutkowało brakiem balkonu. Jednak w 40 stopniach balkon jest zbędny , po całym dniu na zewnątrz marzyliśmy tylko o klimatyzowanym pokoju😉

Fajny hotel, czysto, miła obsługa, duży basen nadający się do pływania, piękne rafy i rybki w morzu.

Hotel super. Zasługuje na 5 gwiazdek. Kilka basenów i rafa na plaży robią wrażenie. Polecam.

Hotel piękny. Czysty, zadbany, dużo zieleni. Cudowny widok na morze i pustynne góry. Plaża tuż przy hotelu czysta i strzeżona. Posiłki dobre, duży wybór. Ogólne wrażenie dobre, ale woda butelkowana trudno dostępna, trzeba się o nią prosić. Bez napiwków dla obsługi nie istniejesz, chociaż każdy klient powinien być traktowany tak samo bez względu na to czy daje napiwki czy nie.

Rewelacja - piękne pokoje, bardzo czysto i w pokojach i na zewnątrz, dbałość o każdy szczegół, obsługa przemiła i kulturalna, przepyszne jedzenie i duży wybór. Tu wszystko było robione z niesamowitym wyczuciem - muzyka dopasowana do pory dnia, jestem zachwycona tym miejscem.

Nazwa  Club Reef Village
Miejsce  Egipt / Sharm el Sheikh / Sharm El Sheikh
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, sporty wodne

Ras Mohammed zachwyca rafami koralowymi i nurkowaniem

SOHO Square oferuje promenadę z fontannami i restauracjami

Rejsy łodziami ze szklanym dnem po Morzu Czerwonym

Kolorowy Kanion zachwyca formacjami skalnymi i pustynnym krajobrazem

Wyświetlono 11 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Kameralny, dobre jedzenie. 80 procent osób to Włosi. Animacje w dużej mierze po włosku, sporadycznie po angielsku. Fajne czyste baseny, kameralna plaża, piękna rafa.

Wady

Brak wina w opcji all inclusive. Było dostępne jedynie w restauracji do obiadu i kolacji. Bar przy plaży brak alkoholu ( nie wiem czy to wada, ale nadmieniam 😉)

Grażyna

Pobyt - Lipiec 2025

Bunia

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Czystość, położenie, odległość od plaży, pyszne jedzenie .

Wady

Animatorzy głownie rozmawiają w języku włoskim ze względu na to że większość przebywających gości w hotelu to Włosi.

Arleta

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Cudowny widok Różnorodne jedzenie Czysto Dużo zieleni

Wady

Słaba obsługa, gdy nie dostaną napiwku Trudno dostępna woda butelkowana Obsługa w większości słabo mówi po angielsku

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Blisko morza, dostęp do rafy, piękny teren, wygodne leżaki, bardzo dobre jedzenie i duży wybór. Ogólnie w hotelu panuje wysoka kultura, nie ma zajmowanych leżaków od samego rana, każdy może swobodnie wybrać czy chce leżak czy łóżko. Bardzo czysto, przemiła obsługa, piękny zadbany teren

Wady

Nie ma wad i to mnie zaskoczyło w Egipcie

Pobyt - Maj 2025

Hotel bardzo przyjemny, prywatna plaża blisko moża, pokoje czyste i bardzo przestronne, bardzo mili animatorzy. Hotel przyjazny dla rodzin z dziećmi które nie wymgaja aquaparków. Zdecydowanie polecam o tej porze roku, ciepło nie ma tłumów, nieczego nam nie brakowało. Wysoka piątka.

Zalety

Miła obsługa bliko prywatna plaża, czyste pokoje, dużo atrakcji siłownia, joga, stretching, aqua gym, wieczorkiem tańce koncerty i wystepy animatorów.

Maciej

Pobyt - Maj 2025

Świetne miejsce na relaks. Miła i pomocna obsługa. Świetni barmani przy basenie, kierownik recepcji również bardzo pomocny. Wszyscy zawsze uśmiechnięci. Jedzenie bardzo dobre, niczego nie brakowało. Kawa i drinki podawane do stolika. Pokoje bardzo czyste, zadbane, sprzątane codziennie.

Zalety

Na pierwszym miejscu pracownicy Lokalizacja troszkę na uboczu Bardzo dobre jedzenie Kawa z ekspresu Mimo opisu wifi jest dostępne prawie na całym terenie

Wady

Stosunkowo mała plaża przy podeście Animacje w języku włoskim, karaoke po włosku

Szymon

Pobyt - Marzec 2025

Wrażenie hotelu naprawdę bardzo dobre. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie. 3 baseny w tym 2 z podgrzewana wodą, Hotel posiada własną plażę z piękną rafą. Pokoje bardzo duże i w dobrym stanie jak na Egipt. Jedzenie było różnorodne i świeże. Jedyny minus hotelu jest taki że mieści się zdała od miasta ale przy hotelu jest taxi. W hotelu znajduje się sklep fotograf restauracja

Zalety

3 baseny, piękna plaża z rafa, pyszne jedzenie , miła obsługa , czyste pokoje, piękne widoki , dużo atrakcji w hotelu

Wady

Brak atrakcji dla dzieci Daleko od miasta

Radosław

Pobyt - Luty 2025

Pobyt w hotelu oceniam na mocne 8, miła obsługa, pokoje ok czysto ,jedzonko dobre.

Zalety

Bezpośrednio nad morzem i rafą. Trafil.nam sie pokój z widokiem na morze i gory . Dużo zadbanej zieleni na terenie hotelu ( gniazdujące dudki) czyste baseny tylko szkoda że tylko jeden podgrzewany. Boisko do siaty i nogi namiastka silowni. Spoko ekipą od animacji. Można podszkolić się z włoskiego bo na język ojczysty nie ma co liczyć:)

Wady

Dla mnie bez wad ,ale myślę że niektórym może brakować miejskiego zgiełku i zakupów. 5 min taxi do Old Market.

Edyta

Pobyt - Grudzień 2024

Napiszę krótko.RAJ NA ZIEMI !!!!.Polecam wszystkim nawet tym bardzo wymagającym

Zalety

Wszystko.Ten hotel nie ma wad

Wady

Nie ma

Edyta

Pobyt - Grudzień 2024

Raj na ziemi !!!!Polecam wszystkim nawet tym bardzo wymagającym.Ludzie przemili

Zalety

Jedzenie super,czysty,a teren bajka

Wady

nie ma

Club Reef Village