Plaża Ladies Beach z widokiem na zachód słońca
Bliskość ruin Efezu i Domu Marii Panny
Port z rejsami na grecką wyspę Samos
Targowiska z dywanami, przyprawami i biżuterią
Hotel fajny, czysty, blisko plaży, sklepów, bazaru, aquaparku.
Dobre jedzenie, mila obsługa, czysto, fajne baseny, zielono. Dużo warzyw i owoców. Dobre piwo Tuborg.
Raczej nie 5*, pokoje lekko zużyte, wcześnie trzeba rezerwować leżaki, bez tego brak miejsc przy basenie. Slabe i mało mięsa, jak ktoś lubi.
Sam hotel całkiem ok chodź nie jest najnowszy. Klima działała bez zarzutów, codziennie sprzątane . Jest jeden główny hotel i małe budynki po drugiej stronie ulicy (jeśli ktoś tam trafi ma dalej do stołówki, plaży i głównych atrakcji , ale za to spokój i cisza mały basen pod balkonem) sama miejscowość mała i spokojna, jest bazar nocny , pare restauracji i sklepów. Plaża hotelowa czysta i długo płytka idealna dla dzieci. Jedzenie świeże i różnorodne , dostępne praktycznie całą dobę. Na terenie hotelu plac zabaw dla dzieci , pare zjeżdżalni i ogromny zielony teren. W hotelu byliśmy o 6 rano, część osób dostała pokoje a część musiała czekać do 14.00. Od razu wszyscy dostali opaski i mogli korzystać z wyżywienia i terenu hotelu. Późne wymeldowanie o 20.00 koszt 50 euro. Wszyscy lubią napiwki ale nikt nie jest nachalny. Wszędzie płasko można śmiało jeździć wózkiem. Osoby niepełnosprawne też spokojnie mogą się poruszać ( wszędzie podjazdy dla wózków )
Blisko plaży Jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie Czyste baseny Miła obsługa (...) Krótki transfer z lotniska ok 50 min Dużo zielonego terenu
Bardzo fajna lokalizacja hotelu, do lotniska 45min, przy hotelu sklepiki, biuro turystyczne oraz kawałek dalej wieczorny bazar, do którego można się dostać promenadą z hotelu. Ładny widok na góry z pięknym zachodem słońca. Sam teren hotelu rozległy, dużo zieleni. Przy basenach owszem leżaki są zajmowane ale dodatkowe można znaleźć wśród zieleni i ustawic wedle życzenia. Kilka basenów więc każdy znajdzie coś dla siebie. W jednym między bungalowami jest cisza, nie ma głośnej muzyki i animacji. Pokoje wymagają remontu ale są bardzo czyste, niestety łazienki są okropne. Obsługa bardzo miła, pomocna usmiechnieta w restauracji głównej natomiast w barach jakby byli za karę. Jedzenie bardzo słabe, typowo tureckie, brak menu dla dzieci. Dania się powtarzają i są przerabiane na inne. Drinki okropne. Animacje słabe. Niestety w restauracji wszędzie chodzą koty co jest uważam nie dopuszczalne. Ogólnie nie wróciłabym do tego hotelu, jest bardzo budżetowy ale z tym się liczyłam ponieważ cena jak na sierpień nie była wygórowana.
Hotel bardzo czysty, obsługa bardzo uprzejma. Nie jest to nowoczesny obiekt a raczej kameralny hotel w greckim stylu. Dla mnie hotel z duszą, wystrój bardzo mi odpowiadał. Blisko morze, aquapark, sklepiki, 10 minut do bazaru. Hotel usytuowany w bardzo dużym, zadbanym ogrodzie. Dużo leżaków nad basenami i w samym ogrodzie. Duży wybor jedzenia, pyszne desery.
Czystość, obsluga, jedzenie, czyste baseny, bliskość aquaparku, piękny ogrod.
Słabe animacje (w większości po francusku), słaba kawa z automatów, dobre piwo ale drinki slabe. Bardzo słaba restauracja włoska. Puszczanie disco polo.
Hotel jest naprawdę wielki. Nasz pokój był w budynku po drugiej stronie drogi. Pokój mały, ale czysty i przyjemny. Jedynie strasznie twarde materace. Dla kogoś lekkiego jak spanie na ziemi, niestety mój kręgosłup ledwo to zniosl.
Czysto, personel bardzo przyjazny, smaczne jedzenie, dużo miejsca. Plaża szeroka, piaszczysta, dużo leżaków i miejsc w cieniu.
Twarde łóżka. Klasycznie wszystkie leżaki przy basenach zarezerwowane przed śniadaniem. Nie było opcji żeby przebywać przy basenie. Brak animacji dla dzieci. Przez cały pobyt nie uraczylam animatorów.
Hotel super. Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne. Aquapark mega. Polecam 5/5. Animacje dla dzieci i dorosłych na wysokim poziomie. Bardzo dużo Polaków.
(..) . W recepcji bardzo sympatyczni ludzie, hotel ocenianym bardzo dobrze ;) pokoje czyste , sprzątane codziennie ;) jedziecie wyśmienite ( ryby pyszne ) jest w czym wybierać . Jedyny minus to nie było wymyślnych drinków reszta na plus .
Mili pracownicy Wszędzie blisko Port Bazarki Miasto Sklepy Czyste pokoje Internet na terenie hotelu
Chłodna woda w basenie
Hotel spełniał moje oczekiwania. Czysto i schludnie. Obiekt nie należy do wielkich molochów. Blisko do plaży i na basen. Aquapark około 200-300 metrów od hotelu. Zjeżdżalnie zarówno dla małych dzieci jak i dorosłych. Każdy znajdzie coś dla siebie. W ośrodku głównie odpoczywają Francuzi, Polacy i Niemcy. Nad morzem można poczuć się jak nad Bałtykiem, bo chwilami wszędzie słychać polskie rozmowy. Klasycznie na większości leżaków przy basenie głównie wypoczywały ręczniki. Nad morze o każdej porze można było znaleźć wolny leżak. Wejście do morza kamieniste. Przy pływaniu też należało zachwiać rozwagę, gdyż na dnie wiele bardzo dużych głazów o ktore można bo pokaleczyć stopy lub przy dużych falach uszkodzić się o skały. Co do animacji to nie byłem zachwycony. Występy podobne. Publika też nie wykazywała entuzjazmu. Dowcip nie trafiał do mnie i element, które miały rozśmieszać powtarzały się kilkukrotnie podczas jednego występu jak i następnych przedstawień. Jedzenie nie zachwycało ( mało nowych potraw, które można było spróbować ), dużo posiłków głównych opartych na kurczaku. Chwilami denerwująca była muzyka od północy do ok 2. ( Od miejscowych hitów po disco polo ), odtwarzanych bardzo głośno, co uniemożliwiało zaśnięcie w budynku głównym. Muzyka odtwarzana przy barze niedalego morza, rytmy dość mocno niosły się, ( brak wydzielonego miejsca na nocne imprezy ). Innym rozwiązaniem byłoby puszczanie muzyki na połowę mocy dla garstki osób siedzących przy stolikach.
Dużo miejsc do wypoczynku przy basenie, w zacienieniu wśród roślinności czy nad morzem. Bliski dostęp do atrakcji, miła obsługa. Plac zabaw dla dzieci, Zjeżdżalnie i atrakcje w aquaparku.
- wielkie skały w morzu - monotonne animacje - brak wydzielonego miejsca na nocne imprezy ( trochę za głośno dla zasypiających dzieciaków)
Pobyt uważam za udany, komfort zadowalajacy przede wszystkim brak natręctwa można swobodnie wypoczywac
Szeroki wachlarz all inclusive, pokoje ok
Hotel dość stary, ale wszystko jest czyste i zadbane. Nie zbyt duży wybór jedzenia w zakresie dań głównych. Plaża bezpośrednio przy hotelu, czysta, kamienista. Baseny fajne, do aquaparku trzeba przejść poza hotel ok. 300 metrów na tygodniu gratis w weekendy płatny (50%). SPA super. Obsługa hotelu bardzo dobra. Blisko do większych miast. W najbliższej okolicy małe sklepiki na szybkie zakupy. Co wieczór po godzinie 19 zamykana jest jedna z ulicy i sprzedawcy rozstawiają swoje stragany tj. ok 1 km bazaru z rozmaitościami.
Super SPA i obsługa
Słaby wybór dań obiadowych
Bardzo fajny kompleks hotelowy. Duży czysty i przestronny.
Czystość,obsługa,jedzenie.
Pobyt oceniam za udany. Obsługa pomocna. Pokoje czyste. Jedzenie bardzo urozmaicone i każdy znajdzie coś dla siebie, nawet niejadek.
Duży ogród, siłownia, sauna, bezpośrednio przy plaży. Leżaki i ręczniki bezpłatnie zarówno przy basenie jak i nad morzem. Nie trzeba rezerwować jest ich duża ilość. Basen duży.
Hotel pieknie położony. Duzy, zadbany ogrod, blisko morza. Hotel z duszą, wystrój spójny. Bardzo czysto. Personel uśmiechnięty i pomocny. Duzy wybor dań aczkolwiek powtarzalnych. Restauracja turecka super. Desery pyszne i bardzo duzy wybor. Gości wita puchate cudo.
Ziolone otoczenie, czyste baseny, czyste pokoje. Wystroj hotelu dla mnie duzy plus. Smaczne jedzenie. Dostęp do aquaparku.
Animacje w języku francuskim (gdzie większość gości to polacy). Rozumiem angielski ale francuski troche słabo. Restauracja włoska to jakieś nieporozumienie. Bardzo kiepska kawa (w Turcji spodziewałabym sie czegoś lepszego) i słabe drinki (ale piwo smaczne).
Czytając opinie miałam zawahania czy będzie ok ale z czystym sumieniem jestem na tak 💚 główna restauracja zasługuje na 6+ codziennie coś innego 💪baseny ok 😃teren zielony plaża szeroka 🔆na lewo od hotelu spacerkiem można dojść na stateczki na prawo dojdzie się na bazarki.. aquapark polecamy 💚🔥wycieczka tubylcami statkiem 🩵
Śniadania obiady kolacje 🔥
Hotel bardzo fajny , obsługa przemiła i organizacja szybki i sprawna
Blisko plaży, aquapark od poniedziałku do piątku za darmo dla gości chotelowych, różnorodność jedzenia
Niestety, mój pobyt w hotelu Yali Club nie rozpoczął się najlepiej. Po przyjeździe otrzymałam klucz do bungalowu, mimo że moja rezerwacja dotyczyła pokoju w budynku hotelowym. Po wejściu do bungalowu przeżyłam niemały szok – w pokoju panował nieprzyjemny zapach, było ciemno i całość sprawiała bardzo złe wrażenie. Za cenę, jaką zapłaciliśmy za pobyt, taki standard był dla nas nie do przyjęcia. Udałam się do recepcji i po rozmowie z bardzo miłym pracownikiem hotelu otrzymaliśmy pokój w budynku głównym. Był on znacznie przyjemniejszy i spełniał nasze oczekiwania, za co dziękujemy obsłudze recepcji. Na plus warto wymienić codzienne sprzątanie pokoju oraz czystość stref przy basenach – o porządek naprawdę dbano. Niestety minusów było więcej. Wi-Fi działało bardzo słabo, w restauracji głównej przebywało dużo kotów, co nie każdemu będzie odpowiadać podczas spożywania posiłków. Zjeżdżalnie wodne były czynne tylko przez kilka godzin dziennie, co jest dla mnie całkowicie niezrozumiałe. Animacje prowadzone były niemal wyłącznie w języku francuskim, co sprawiało wrażenie, że hotel jest nastawiony głównie na gości z Francji. Pozostała obsługa była poprawna, ale niczym szczególnym się nie wyróżniała. Pobyt oceniam przeciętnie. Mimo kilku pozytywnych aspektów, takich jak czystość i pomoc pracownika recepcji, całokształt nie spełnił naszych oczekiwań. Niestety nie wrócimy do tego hotelu i nie zdecydowalibyśmy się na ponowny pobyt.
Byliśmy jako młoda para pod koniec lipca. Polecam ten hotel dla osób, którzy chcą wypocząć psychicznie i fizycznie. Hotel nastawiony na rodziny jak i na dorosłych, którzy wieczorem chcą trochę się zabawić. Jedzenie bardzo różnorodne i przepyszne. Codziennie na obiad czy kolację było co innego i świeżego! Stół z owocami był zawsze pelny a jakość owoców na najwyższym poziomie. Podobało nam się to, że jak skończyły się śniadania to zaraz otwierała się druga restauracja i takim ciągiem było aż do wieczora... Bardzo duża ilość drinków do wyboru a sami barmani nie "oszukują" na ilości alkoholu, a tym bardziej są otwarci na pomysły gości. Animatorzy w hotelu na najwyższym poziomie! Nie byłem sam przekonany do zabaw z nimi ale po jednym dniu byłem już w ich świecie :-). Woda w basenie ciepła. Zabierzcie ze sobą buty do wody bo plaża jest kamienista! Leżaków starczy dla każdego i nie musiałem wstawać rano, żeby rezerwować. W hotelu większość to Francuzi i Turcy, którzy są bardzo kulturalni i nie robią "trzody". Ogólnie za rok z miłą chęcią tam wrócę!(...) Dziękuję :-)
Nie było krążków cebulowych! :-D
Biorąc pod uwagę logistykę, jedzenie, obsługę i infrastrukturę hotelu ... to napewno nie 5 gwiazdek tylko max 4. To mój 7 pobyt w Turcji i jak do tej pory najsłabszy hotel. Brak menu dla dzieci. Wszystkie animacje i atrakcje głównie w języku angielskim. Proponuję poważnie się zastanowić nad wyborem tego miejsca (szczególnie iż cena pobytu nie jest atrakcyjna). Bardzo miła obsługa w restauracjach i barach.
Jedyną zaletą to jest aqua park znajdujacy się ok. 300 metrów od hotelu. Ale trzeba pamietać, iż dla gości hotelowych dostępny jest darmowo od poniedziałku do piątku. Dużym zaletem jest też okolica. Dzielnic domków jednorodzinnych. Brak większej ilości bezdomnych psów (pierwszy raz biegając nie musiałem przed nimi uciekać 😀). Czysto i bezpiecznie.
Nie jestem wymagajacy ale śniadania były monotonne jak i kolacje. Śmieszny był zakaz wymoszenia jedzenia z głównej restauracji. Przy drzwiach wejsciowych pilnował tego Pan z obsługi ale przez wejście od strony basenu można było wynosić ile się chce. DRAMAT to miejsce które nazywa się silownią - pomieszczenie brudne, nieklimatyzowane z 2 uszkodzonymi bieżniami i 1 uszkodzonym atlasem. A i do tego spadające z zawiasów drzwi wejściowe. Na każdym kroku widać że hotel oszczędza na wszystkim.
Hotel położony w ogrodzie bezpośrednio przy basenie z wyjściem na plażę. Urządzony w dobrym stylu. Posiłki bardzo smaczne, każdy sobie coś wybierze, a ciasta robią robotę, bardzo duży wybór. Fajne animacje.
Lokalizacja, spokój, czystość, miła pomocna obsługa,
Od godzin porannych sporo „opalających się” ręczników na leżakach przy basenach.
Bardzo fajny hotel, czyste pokoje, smaczne jedzenie.
Krótki transfer, czystość, smaczne jedzenie.