Atrakcje i udogodnienia dla dzieci: plac i pokój zabaw, 2 baseny, miniklub (4-12 lat), animacje.
Bezpośrednio przy długiej, piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza, pomostem (przy brzegu rafa koralowa).
Doskonałe warunki do nurkowania i snurkowania: hotel leży w pobliżu zatoki Abu Dabab.
Bogata oferta sportowo-rekreacyjna: 2 baseny, siłownia, szachy, siatkówka plażowa, piłka nożna, piłka plażowa.
Hotel bardzo fajny, świetne animacje, pokój prześliczny, czysto.
Hotel bardzo fajny. My miałyśmy piękny pokój w budynku głównym z widokiem na morze. Rewelacyjne animacje dla dorosłych. Prześliczną rafą koralową przy samym hotelu. Jedzenie, każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólnie pobyt bardzo udany.
Trwający remont i rozbudowa hotelu.
Pobyt w hotelu spełnim moje wszelkie oczekiwania. Pokój czysty, przestronny, z widokiem na morze sprawił, że czułam się wyjątkowo komfortowo.
Przyjazda atmosfera, personel na najwyższym poziomie, zawsze uśmiechnięty i pomocny. Plaża czysta, na której nigdy nie brakuje leżaków niezależnie od pory roku (byłam tam w styczniu, lutym, czerwcu, lipcu, październiku). Jedzenie smaczne, urozmajcone. Z każdym moim kolejnym przyjazdem, coś nowego pojawia się w menu. Hotel dla osób, które chcą odpocząć bez zbędnego tłoku i hałasu.
Pobyt w hotelu bardzo udany, bardzo mili i uczynni pracownicy hotelu. Polskie animacje, jedzenie zróżnicowane, czysto. Plaza przy hotelu zadbana. Szczerze polecam.
Położenie, super rafa koralowa.
Hotel bardzo przyjemny, pokoje bardzo wygodne czyste, bardzo sympatyczna obsługa hotelu. Fantastyczne animacje. Większość zna wiele słów w języku polskim i angielskim. Jedzenie przepyszne zwłaszcza omlety przygotowywane wg indywidualnych upodobań. Plaża może mało piaszczysta z powodu bliskiego sąsiedztwa rafy koralowej. Nawet przy brzegu sporo kolorowych rybek, a przy zejściu z mola prosto na głęboką wodę gdzie niesamowitość rafy zachwyci wybrednych uczestników. Polecam wszystkim i sama chętnie wrócę.
Zejście z mola do prawdziwych głębin, fantastyczne pokoje, cisza i spokój bez motorówek, obsługa posługuje się melexami, więc naprawdę jest cisza i spokój.
Uwaga momentami śliskie płytki na zewnątrz.
Hotel bardzo fajny. Pokoje czyste codziennie sprzątane. Jedzenie urozmaicone. Plaża bardzo blisko hotelu z pomostem i rafami. Polska animatorka (...) cudowna i bardzo pomocna jak i cała obsługa hotelu
Plaża blisko hotelu. Czyste pokoje. Wystarczająca ilość leżaków przy basenie jak i na plaży
Wspaniałe miejsce. Hotel czysty i spokojny, miła, pomocna obsługa. Bajkowy ogród, plaża bardzo blisko z pomostem z którego można popływać i podziwiać piękno podwodnego świata. Nie ma problemu z leżakami, których jest naprawdę dużo. Bardzo dobre jedzenie.
Hotel idealny dla ludzi ceniących spokojny wypoczynek. Czystość, dobre jedzenie, mili pomocni pracownicy hotelu.
Nie znaleźliśmy.
Hotel przepiękny, pokoje czyste bardzo starannie sprzątane. Widok z tarasu na zieleń co jest całkowicie na plus. Obsługa przemiła nie było z niczym żadnego problemu. W razie problemów żołądkowych mogliśmy liczyć na pomoc obsługi w formie specjalnej herbatki. Jedzenie przepyszne tak samo jak i drinki. Duży plus za lody dla dzieci oraz pełny wybór deserków. Hotel oceniam 10/10
Czystość, oraz przemiła obsługa i przepiękny widok na zieleń
Pokoje i infrastruktura jest mocno stara. Personel generalnie się stara (poza animacjami) a sam hotel jest ok. W okolicy jest pusto.
Jedzenie jest jak na egipt dobre oraz plaża dla dorosłych. Całkiem niezłe lokalne wino. Fajna rafa.
Brak (nawet za dopłatą) normalne alkoholu. Ograniczona oferta.
Super duży i ładny dużo zieleni super widoki oraz serwis pokojowy I czystość na całym obiekcje
Obejście dobra obsługa
Łazienka do remontu
Pokoje schludne jednak widać już, że hotel jest nadgryziony zębem czasu. Bardzo ładny ogród i dużo miejsca na plaży
Duża plaża Ładne otoczenie
Niektórzy pracownicy strasznie natrętni
Pobyt w tym hotelu oceniam pozytywnie pokoje ładne przestronne wygodne łóżka bardzo ładna rafa koralowa dogodne wejście do morza.
Standard pokoi oraz rafa koralowa w pobliżu hotelu
Jestem zadowolony z Hotelu. Pokój ładny, co dziennie sprzątany. Gorzej z okolicą teren budowy ogrodzenia. Wieczorne animacje nieco za krótkie.
Blisko rafa, niestety za duży wiatr wstrzymuje nurkowanie w morzu, można to zrekompensować ładnymi basenami.
Wieczorne animacje nieco za krótkie.
Najlepszy hotel w Marsa Alam. Z najlepszą obsługa . Czysty , zadbany .
Czystość , blisko do morza , piękna rafa koralowa, bardzo dobre jedzenie
Polecamy hotel :) bardzo czysto ,pyszne jedzenie
Hotel oceniam bardzo dobrze, budyne zadbany na pięknie zagospodarowanym terenie. Dostaliśmy pokój z pięknym widokiem na morze. Obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje sprzątane codziennie. Nie było problemów z leżakami. Jedzenie bardzo dobre.
Obsługa, widoki, jedzenie.
Nie znalazłam.
Hotel jak najbardziej zasługuje na 5 gwiazdek. Ogrody, drogi wewnętrzne, budynki utrzymane w czystości. Pokoje sprzątane codziennie, wymiana ręczników, sprawna klimatyzacja. Poraz pierwszy brak problemów z leżakami zarówno nad morzem, jak i na basenie. Baseny duże, zadbane. Plaża bardzo ładna. Woda w morzu ciepła, przejrzysta i poraz pierwszy w życiu pływałem z kolorowymi rybkami. Coś nieprawdopodobnego, są wszędzie. Maska do snurkowania obowiązkowa, nawet dla osób nie umiejących pływać. Jedzenie różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie. Tace, miski uzupełniane na bieżąco. Na całym terenie, dużo uśmiechniętej i miłej obsługi. W barach wszystko bez limitu i nie udzielane jak w Europie. Reasumując: Hotel godny polecenia rodzinom z dziećmi, osobom starszym. Co do młodych ludzi, to kluby, promenady znajdują się niedaleko, w porcie Halib. Można dojechać busem.
Morze z kolorowymi rybkami. Dostępność leżaków. Jedzenie wyśmienite. Obsługa bez zastrzeżeń.
Choćbym chciał, to nie mam się do czego przyczepić.
Bardzo polecam ten hotel osobą które chcą odpocząć w ciszy i spokoju.Hotel bardzo kameralny z piękną plażą i łagodnym wejściem do morza ,dno lekko żwirowate wiec lepiej miec buty do wody ,dokoła piękna rafa z mnóstwem rybek. Zawsze były wolne leżaki i zarówno na plaży jak i na basenie . Hotel podzielony na dwie strefy ta z basenami , plażą,barami i restauracją oraz cichą sypialnianą położoną w pięknych ogrodach ,pokoje czyste codziennie sprzątanie, obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie dobre , codziennie coś innego, każdy na pewno znajdzie coś dla siebie. O animacjach się nie wypowiem bo zupełnie mnie to nie interesowało w każdym razie jakieś tam były typu aerobik w basenie itp.
Kameralność,cisza , spokój , miła obsługa
Jeśli to wogole wada to regionalny alkohol
Czysty i dobrze wykończony pokój , hotel też o wysokim standardzie , jedzenie urozmaicone
Kameralny,blisko plaża, pomost z rafa koralową ,miła obsługa ,
Hotel bardzo pozytywnie nas zaskoczył. Kupiliśmy wakacje dosyć budżetowo, więc nie spodziewaliśmy się cudów. Jednak hotel okazał się być całkiem przyjemny! Na plaży dużo leżaków, nie było problemów z miejscem. Przy basenie troszkę gorzej. Jedzenie bardzo smaczne. Wybór nie był ogromny, ale moim zdaniem wystarczający. Każde danie, które próbowaliśmy nam smakowało. Polecam. Dodatkowym urozmaiceniem była restauracja przy plaży i przepyszna pizza! Dla nas dodatkowym atutem było to, że hotel nie ma za wielu atrakcji dla dzieci, przez to tych dzieci było mniej.
Bardzo czyściutko. Mimo, że już ma swoje lata, to na prawdę było czysto i niczego nie brakowało. Za tę cenę (płaciliśmy 2600 zł w lipcu) dla nas hotel 10/10. Hotel bardzo spokojny. Animacje oraz muzyka były, jednak nie wrzeszczały przy uchu.
Hotel godny polecenia, estetycznie, czysto, klimatycznie, miła obsługa
położenie nad morzem przy fantastycznej rafie, smaczne jedzenie, uprzejma obsługa
głośna klimatyzacja w pokoju