Bogata oferta rekreacyjna: aquapark z 7 zjeżdżalniami, koszykówka, siatkówka, aerobik, jacuzzi, minigolf.
Udogodnienia dla dzieci: animacje, miniklub (4-12 lat), plac zabaw, brodziki, możliwość wypożyczenia wózka (za opłatą).
Tylko 100 m do prywatnej, piaszczysto-żwirowej plaży, wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.
Luksusowe kurorty z polem golfowym i spa
Odpoczywaliśmy od 10 do 17 października. Obawiałam się, że będzie zimno, ale ku mojemu zaskoczeniu pogoda była bardzo ładna. Szczególnie ucieszyła mnie strefa dla dzieci z aquaparkiem i podgrzewanym basenem. Hotel oferuje wiele różnorodnych miejsc do relaksu, zarówno dla osób szukających animacji, jak i dla tych, którzy lubią cichą muzykę na żywo czy dyskotekę. Znajdziemy tu również wiele stref z przekąskami, restauracjami i barami. Jesteśmy zadowoleni z wyboru hotelu.
Dużo do wyboru restauracji oraz barów, plaża, aquapark
Daleko od animacji do plaży
Chciałbym móc napisać coś dobrego na temat tego hotelu, ale będzie ciężko . Dawno nie spotkaliśmy się z tak niskim standartem świadczonych usług . Duży hotel i strasznie zaniedbany . Na samym początku mąż 3 razy prosił się o łóżeczko dla 10-cio miesięcznej córki . Oni się upierali , że wstawili dla takiego bobasa normalne łóżko …po wejściu do pokoju uderzył nas wystrój sprzed 20-stu lat . Pod prysznicem grzyb , pod umywalką śmieci po poprzednich lokatorach . Sprzątanie codzienne to już nawet nie chce mi się rozpisywać . Byliśmy w październiku w związku z tym jest chłodniej niż latem . Do spania dostaliśmy dosłownie grubsze prześcieradło bardzo niemiłe w dotyku . Stołówka … codziennie praktycznie to samo . Nie wspominając o tym że na naszą 7-osobową grupę każdy się zatruł . Jedyne co było ok to kawa i ciasta do niej . Miejsce na stołówce z czystym stołem ? Zapomnij i to październik . W barze na -1 barman olewający klienta wpatrzony w telefon . Leżak ? Jeśli wstanie się o 6 to będzie gdzie leżeć . Basen grzany ? Pewnie ! Co drugi dzień . Dużo by jeszcze pisać . Trzeba się zastanowić zanim się tam pojedzie . Aaa i droga do hotelu trwała 50 min , a z hotelu na lotnisko 3 godziny :)
Dobra kawa i ciasta .
Powyżej podane
Pobyt w tym hotelu, polowa pazdziernika oceniam bardzo dobrze.
Na plus: hotel, pokoje, łazienki, jadalnie, korytarze, basen, plaża - bardzo zadbane i czyste. Serwis sprzątający fantastyczny! Jedzenie rewelacja, wybór restauracji, barów, rozrywek, kawiarni itd - bardzo bogaty. Mimo połowy pażdziernika w hotelu full! pełne obłożenie, wszystko funkcjonuje i działa, wieczorne show, animatorzy zabawiający gości, idealnie!
Jedyne co powinno być wzięte pod uwagę o tej porze roku, to, że noce są już chłodne, było 13 stopni. I pod tym prześcieradłem w nocy jako przykrycie, jest juz po prostu zimno. Proponuję wyposażyc pokoje w lekkie kołderki, to na pewno będzie docenione :) Jak również w maly czajnik i herbatki, aby rano się rozgrzać. Bo hotel jest ogromny i dojście z pokoju do restauracji czy kawiarni, to trochę wyprawa. Np z mojego pkoju 2400.
Hotel, ładny, czysty ale chaotyczny. W ostatni dzien dopiero dowiedzielismy sie o zajeciach dla dzieci, oraz ze sala zabaw jest pi drugiej stronie ulicy. Pokoje 2+2 bardzo małe. Jedzenie monotonne, ale w miarę smaczne. Najlepsze sniadania, natomiast na kolacje bardzo słaby wybór. Drinki pyszne. Jeśli chodzi o pobyt z dziecmi to trochę słabo, aquapark obok głównego budynku fajny aczkolwiek woda ( wrzesien temp 35-38 stopni) to naprawde bardzo zimna. Drugi wodny plac zabaw ze zjezdzalniami ktory byl extra dla 6,7 latkow, znajdowal sie w drugim budynku ale woda tam byla lodowata, nie dało sie korzystać. Także ogólnie pobyt w tym hotelu uznaje za średni.
W jednym miejscu dużo obiektów, sklepy butiki, sala zabaw, aquapark.
Bardzo chaotyczny, część gości nie wie o drugim budynku. Woda w basenach dla dzieci LODOWATA.
Hotel duży piękny .Pokoje przestronne z mini barkiem.Codzienne sprzątanie .Baseny super ,żadnego problemu z leżakami ,jeśli brakowało wystarczyło poprosić i zaraz rozkładali tam gdzie chcesz.Codzienne animacje na basenie a wieczorami , dyskoteki dla dzieci a później dla dorosłych .Jedzenie urozmaicone i przepyszne.Świetny park wodny ..Obsługa bardzo miła i można się dogadać bez problemu .Strefa spa doskonała za dodatkową opłatą możesz zamówić masaże .Plaza super przy samym hotelu .Jednym słowem w tym hotelu znajdziesz wszystko czego potrzebujesz aby odpocząć .
Wszystko mi się podobało w tym hotelu .Spełnił wszystkie moje oczekiwania .
Nie ma żadnych wad ten hotel .
Super hotel, aquapark idealny dla dzieci, zarówno młodszych i starszych. Bardzo dużo atrakcji, animacje, dobre i różnorodne jedzenie, obsługa bardzo miła i pomocna. Pokoje czyste,w hotelu lodziarnia, cukiernia, sala gier, kręgle, butiki, blisko bazar. Wszystko 10/10. Zdecydowanie polecam 😁👍
Jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni pobytem w tym hotelu.
Dużo dobrego jedzenia, czysto na bieżąco sprzątane. Wieczorne show bardzo nam się podobało . Woda w basenach czysta i cieplutka , super zjeżdżalnie.
Wściekam sie jak ktoś rano o 7 wstaje i sobie ręcznikiem blokuje leżak , a przyjdzie po 12 stej . Pan Turek co się opiekował tą przestrzenią zwalał te ręczniki i szukał nam wolnych . Opisuje tu wadę hotelu ale z tym walczą .
Koniec czerwca- kolejny raz w Turcji. Hotel świetny. Jedzenie bardzo dużo i smaczne, dwie sale zabaw dla dzieci+ mini klub , aquapark + drugi po drugiej stronie ulicy o czym nie każdy wie i nie jest pokazany w ofercie , bogaty program animacyjny dla dzieci i dorosłych, bardzo czysto , pokoje sprzątane perfekcyjnie, wi-fi i klimatyzacja w całym obiekcie, kilkanaście barów i stołówek,
Czystość, zjeżdżalnie bez kolejki, dużo jedzenia, miła obsługa i atmosfera,
W zasadzie brak .... jedyną dla mnie była piaszczysta plaża gdzie o nurkowaniu nie było mowy i góry nieco w oddaleniu w porównaniu np. z rejonem Kemer
Hotel przepiękny, z bardzo dużą strefą dla dzieci: basen kryty, basen ze zjeżdżalniami, wieczorem występy i atrakcje, sala zabaw w której była możliwość zjedzenia posiłku. Czystość na wysokim poziomie, bardzo duży basen oprócz tego dla dzieci, wszędzie strefy gastronomiczne dzięki czemu nigdy nie byliśmy głodni/ spragnieni. Bezpośrednio z hotelu było zejście do morza, gdzie ilość leżaków była bardzo duża i nie było problemu ze znalezieniem wolnych miejsc, to samo przy basenach, gdy nie było wolnych leżaków, wystarczyło poprosić obsługę i je przynosili. Szeroki wybór jedzenia, picia. Obsługa dosyć pomocna ale mało rozumiejąca po angielsku więc czasami ciężko się było dogadać. Miło wspominam ten pobyt, pogoda trochę nam nie dopisała, ale jeśli ktoś planuje pobyt wraz z dziećmi to ten hotel jest dobrym wyborem. W pobliżu sklepy, stragany.
Bezpośrednie zejście do morza, dużo atrakcji dla dzieci, dużo stref gastronomicznych.
Problem z komunikacją ponieważ obsługa nie za bardzo znała język angielski.
Fajny, w miarę nowy hotel z wieloma atrakcjami. Miła obsługa, czyste pokoje i dobre jedzenie.
Klub malucha i dużo atrakcji dla dzieci.
Daleko od lotniska
Hotel spełnił wszystkie oczekiwania w 100%, przyjazny dla dzieci, bogata oferta kulturalna, pyszne jedzenie
bogata oferta restauracyjna i punktów gastronomicznych oraz barów, pyszne jedzenie bogata oferta kulturalna hotel przyjazny dzieciom blisko plaża
obsługa sprzątająca niedokładna
Hotel dla Rosjan. Wszechobecne chamstwo, popychanie i przepychanie się tych ludzi. Pokój 1138, duży z balkonem, ale niesamowicie brudny. Zaraz po wejściu musiałam sama posprzątać toaletę, bo dziecko miało pilną potrzebę. Pod prysznicem był pomarańczowy, śliski, gąbczasty nalot. Po wielu prośbach nie został posprzątany. Zmieniono jedynie prześcieradło, pod prześcieradłem : żółte plamy, okruchy, cudze włosy. Zgłaszałam trzykrotnie do recepcji, nie było reakcji. Musieliśmy sami zdjąć pościel i zanieść ją do recepcji, udowadniając, że była brudna i dopiero wtedy się ruszyli. Przy wymeldowaniu zostaliśmy obciążeni opłatą za napoje, których nigdy nie zamówiliśmy. Minibar nie był uzupełniany codziennie. Obsługa w recepcji niemiła, z wielką łaską odpowiadają na pytania. Wakacje z piekła rodem.
Trudno je znaleźć.
Niemiła obsługa w recepcji. Wokół basenu na poziomie wody znajduje się warstwa brudu. Dużo Rosjan. Brudne pokoje.
Pokój i warunki w nim były Ok Piękny widok na basen i morze Piękna pogoda Hotel zbyt duży bardzo dużo ludzi i wielki hałas podczas posiłków
Bardzo duży basen
Bardzo głośna muzyka do 24 godz nie odpowiadał mi rodzaj tej muzyki
Hotel przeogromny, ludzi mnóstwo. Imprezy do 24. Jadąc tam z dzieckiem ciężko usnąć i odpocząć bo aż okna drżą. Woda w basenie lodowata. Moje dziecko w ogóle nie skorzystało z atrakcji basenowych bo wchodząc do wody od razu aż nogi bolały. Sprzątanie pokoi polega na zascieleniu łóżka i wymianie ręczników. Podłoga aż się prosiła o umycie. Za to pysze jedzenie. Bardzo urozmaicone i pod dostatkiem. Każdy znajdzie coś dla siebie. Plac zabaw fantastyczny Gdybym miała drugi raz spędzić tam urlop to pad katem dziecka -była zachwycona ilością dzieci tak pod katem siebie nie.
Pyszne jedzenie Plac zabaw Wieczory disco dla dzieci
Bardzo głośne imprezy do późnych godzin Lodowata woda w basenie Czystość pokoi
Pokoje czyste i codzienne sprzątane, w przypadku nie dołożenia napoi do lodówki wystarczyło raz zgłosić do recepcji i codziennie było uzupełniane. Jedzenia bardzo dużo, powtarzające się ale kiedy masz 50 opcji do wyboru to nie jesteś w stanie to spróbować wszystkiego w tydzień. Obsługa bardzo miła i pomocna. Wieczorne animacje i występy codziennie. Minus za sale zabaw dla dzieci, mało zabawek nic się tam nie dzieje, obsługa bardziej skupiona na sprzątaniu niż na dzieciach, wokół hotelu tylko bazar więc o zwiedzaniu nie ma mowy.Sam pobyt oceniam jako bardzo udany i polecam jeżeli zależy wam na hotelu w którym będziecie spędzać cały swój czas.
Baseny. Plaża małe kamyczki, spokojnie można wejść bez butów.
Sala zabaw dla dzieci. Brak możliwości wynajęcia wózka ( jeden wózek zawsze wynajęty)
Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone. Dużo słodkości owoców. Pokoje czyste, obsługa miła. Baseny, zjeżdżalnie na duży plus. Praktycznie przy hotelu jest fajny bazarek i ceny ok. Jest to dość duży hotel, więc w zależności gdize ma się pokój, może być daleko do restauracji,na baseny, ale generalnie jest ok. Czasem brak miejsca na stołówce i trzeba czekać na wolny stolik. Byliśmy z dwójką małych dzieci i jak dla nas minus to bardzo mały plac zabaw, jak na taką ilość dzieci w hotelu!!! praktycznie brak animacji dla dzieci w ciągu dnia. Na sali zabaw animatorki, które średnio organizowały czas dzieciom. Zabawki tj. klocki, parę kredek, farbki sprzątane na bieżąco dzieciom dosłownie spod nosa. Nie było dostępu do żadnych innych "zabawek" ponieważ wszytko było pochowane w szafkach. Był rozpisany plan dnia dla dzieci, który nie był realizowany w całości bez żadnego konkretnego powodu. Np.malowanie na koszulkach farbami motywów z bajek dodatkowo płatne 15 EURO. Wieczorem na scenie parę tańców i to wszystko. Na zdjęciach jest pokazany plac zabaw, mini golf, który w rzeczywistości nie istnieje!!!!!! W tym miejscu są stoliki i bar.
Jedzenie, obsługa, baseny
Brak animacji,brak stolików na stołówce
Hotel jako obiekt sam w sobie był OK, ale natężenie ludzi w nim to masakra ! Zatłoczona stołówka , kilometry trzeba było robić żeby znaleźć stolik wolny. Obsługa nie mogła nadążyć ze sprzątaniem i serwisem. Jedzenie słabe, niedogotowane , mało smaczne i ciagle to samo. Nigdy mi nic nie było, a tu złapałam zatrucie pokarmowe. Jeśli chodzi o czystość tez słabo, pokoje sprzątane tylko środkiem , podłoga myta brudnym mopem - bo jak sama przetarłam w łazience to biały ręcznik był czarny ! Niektóre stoliki krzesła klejące, plusem był Aqua park - ale leżaki napchane jeden przy drugim- zero komfortu . Byłam pierwszy i ostatni raz w tym hotelu.
Aqua park
Pobyt bardzo udany. Hotel w porządku, jedzenie na każdym kroku. Animacje dla dzieci i dorosłych bardzo fajne. Wieczorne imprezy super
Jedzenie i baseny
Hotel oddalony od lotniska jakieś 40 minut, wszystko na bardzo wysokim poziomie, obsługa bardzo sympatyczna , pomocną. Polecam serdecznie hotel dla rodzin z dziećmi zjeżdżalnie rewelacja dla dużych i tych większych każdy znajdzie coś dla siebie.
Bliskość od lotniska Aquapark Obsługa Pyszne jedzenie
Brak zieleni
Pokój był czysty, zadbany, Panie sprzataczki codziennie przychodzily. Jedzienie było pyszne, każdy znalazł coś dla siebie i było go bardzo dużo. Basen również bardzo czysty, a woda cieplutka. Dla rodziny z dziećmi super atrakcje, dzieci można było zostawić z animatorka, a rodzice mieli chwilę dla siebie, pełno zabaw oraz super plac zabaw.
Obsługa hotelowa bardzo miła i pomocna :) z moim brakiem jakiekolwiek innego języka nie było problemu żeby się dogadać. Do morza było blisko, piękna plaża, barek hotelowy przy samej plaży. Bar otwarty 24/7 z przekąskami oraz napojami (to był duży plus, ponieważ przylecieliśmy Ok. 24 w nocy glodni).
Wszystko mi się bardzo podobało, brak wad.