Pomoc i kontakt
Magazyn Wakacje.pl
Salony sprzedaży
Udogodnienia i atrakcje dla dzieci: 2 brodziki, animacje, miniklub (4-12 lat), 2 place zabaw.
Tuż przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirkowa plaża o długości 200 m.
Rozbudowana infrastruktura: 8 restauracji, 8 barów, 3 baseny odkryte, 4 zjeżdżalnie wodne.
Bogata oferta rekreacyjna: siłownia, sauna, łaźnia turecka, szachy, 2 korty tenisowe, siatkówka plażowa, aerobik.
Świetny hotel, idealny dla rodzin z dziećmi. Obsługa na najwyższym poziomie, dużo się dzieje, dużo atrakcji
Hotel jak i obsługa jest na najwyższym poziomie, różnorodne i wyśmienite jedzenie. Bardzo czysto , pięknie utrzymany ogród. Zapewnia wszystko co niezbędne jest podczas wypoczynku dla dorosłych jak i dla dzieci.
Najlepszy hotel w jakim byłam, a jeżdżę za granicę od 25 lat. Wszystko na najlepszym poziomie. Super baseny, rozrywka od południa do wieczora, w każdym punkcie hotelu jak nie muzyka na żywo, to jakieś pokazy, to disco, w dzień też co chwilę coś się dzieje. Darmowy lunapark!!! Jedzenie bardzo dobre, darmowe wyciskane soki (duży wybór) od rana do 18.00, bardzo czysto, życzliwa obsługa
- czystość, - bliskość morza, - rozrywka, - darmowe wyciskane soki
- brak kartek z napisami w jęz. polskim a Polaków bardo dużo (kartki w j.rosyjskim są) - obsługa nie zna nawet jednego słowa po polsku (nawet zwykłego dzień dobry) ale po rosyjsku mówią bez skrępowania - kłanianie się w pas rosjanom i pokazywanie ich tańców ludowych na pokazach (brak ogłady managera hotelu)
Hotel idealny na wyjazd rodzinny wraz z dziećmi. Mnóstwo atrakcji dla najmłodszych rodzice w spokoju mogą odpocząć. Pokoje czyste bardzo nowoczesne i ekskluzywne jedyny minus to nie za duże balkony. Z pewnością wrócimy w przyszłym roku.
Świetne wrażenie ogólne, bardzo dopracowany, znajduje się tam coś dla każdego- cudowny aqua park, mini lunapark, mini zoo, plac zabaw, mini klub (dzieci na pewno będą zadowolone). Bardzo ładne otoczenie hotelu, pokoje zadbane i czyste, pomocna obsługa i dobre jedzenie.
Dobre jedzenie, atrakcje dla dzieci i dorosłych, wysoki standard hotelu, dostępność różnych diet- np. wegetariańskiej (nie musiałam zgłaszać jej szybciej).
Można się trochę pogubić ponieważ teren jest spory,
Hotel jest bardzo zadbany i czysty, ładnie otoczony dużą ilością zieleni. Bardzo dużo atrakcji dla rodzin z dziećmi - lunapark, zjeżdżalnie, bramki do piłki wodnej, plac zabaw, mini klub, wybieg królików. Dla osób bez dzieci wyznaczony jest osobny basen, nad którym jest ciszej i można się zrelaksować.
Czystość, zielone otoczenie, atrakcje dla dzieci, basen ze strefą ciszy
Świetny hotel dla rodzin z dziećmi, dużo atrakcji z własnym kołem widokowym dla dzieci, wiele zjeżdżalni. Położony blisko plaży. Czysty i zadbany. Posiada kryty basen na wypadek słabej pogody.
Hotel jest świetny, generalnie cała sieć hoteli Delphin szczyci się bardzo dobrymi opiniami i nie bez powodu. Hotel już od momentu wejścia do lobby robi rewelacyjne wrażenie. Pokoje świetnie wyglądają i są świetnie wyposażone. Baseny posiadają udogodnienia dla osób z trudnościami w poruszaniu się. Baseny, aquapark, plaża i atrakcje dla dzieci to najwyższa półka, nic tylko się bawić. Jeśli ktoś jednak woli spokojnie spędzić czas to również ma na to miejsce pośród pięknej zieleni. Jedzenie bardzo dobre, różnorodne, na olbrzymi plus stała dostępność posiłków bez laktozy i bezglutenowych
Ogólne wrażenia, przemiła obsługa, kompleksowość hotelu - każdy tam znajdzie coś dla siebie
Najlepszy hotel w jakim byliśmy, a jeździmy do Turcji od lat. Bardzo czysto, pokoje codziennie sprzątane + codzienna wymiana ręczników ( w tym plażowe), mydełka, szczoteczki do zębów, szampony i inne gratisy, są szlafroki i kapcie. Teren wokół hotelu czyściutki (ciągle ktoś coś sprząta), ogród zielony i zadbany, miła obsługa, jedzenie bardzo dobre, liczne bary z przekąskami (lody, frytki, naleśniki, hamburgerki, lody i inne). Naturalne wyciskane soki gratis ile kto chce (pomarańczowy, jabłkowy, marchewkowy, pomidorowy, z kiwi i inne). Dużo wieczornych animacji w amfiteatrze, potem przy basenie i dwa razy w tygodniu na molo muzyka turecka na żywo, nawet do kolacji w restauracji muzyka na żywo, plaża kamienisto-piaszczysta , ale molo z możliwością zejścia do wody (dla nas duży plus), basen duży ze strefą ciszy, drugi ze strefą rozrywki, mniejszy w formie jacuzzi wśród palm, fajne zjeżdżalnie i ratownicy z sercem na dłoni dla dzieci. Ponad 30 drinków w opcji all oraz ponad 20 dla dzieci, super lunapark w cenie i fajny plac zabaw, bar z jedzeniem dla dzieci nie tylko w restauracji głównej ale też przy brodziku. Transfer ok 2 h, a nie jak ktoś napisał 4 h (chyba, że kierowca się zgubił 😊 ) ale w sierpniu spotkaliśmy marudera z Polski i to pewnie ten ktoś pisze takie opinie bo nic mu nie pasowało, a szczególnie, że barów z drinkami jest za mało (były 2). Cóż, jak ktoś przyjeżdża aby chlać, to może chce mieć co krok bar z alkoholem ale trzeba pamiętać, że dokoła są dzieci. Jak dla nas cena była odpowiednia do jakości a nawet baliśmy się, że każą nam dopłacić za te wszystkie drinki, soki czy lunapark 😊 Nigdy nie jeździmy dwa razy w to samo miejsce, ale po wizycie w tym hotelu chyba zmienię zdanie i pojedziemy tam ponownie. POLECAM!
Wszystko na najwyższy poziomie .
Obsługa nie zna nawet jednego słowa po Polsku mimo, iż Polaków było w hotelu bardzo dużo, a miejscami byliśmy na 3 lub 4 miejscu w statystykach pod kątem ilości turystów, opisy dań j.ang, j.niem. j.ros. j.tur. j.pol - brak. Trochę przykro .
Hotel ogólnie ok,lecz opinie klientów mocno przesadzone. Czysto, spory teren ,mila obsługa i duzo animacji . Lecz placac za 2 osoby dorosłe i dziecko 16.000zl za Turcje mielismy wieksze wyobrazenie. Gdyby wyczieczka kosztowala 9.000zl-10.000zl było by warto. Dostalismy pokój 15m2 z balkonem na którym nie mozna było wyprostowc nawet nog-dramat , a to za cene 16.000zl . Nie polecam biura coral travel gdyz opis hotelu był inny z rzeczywistoscia. Transfer z lotniska oddalonego 90km w jedna strone 1,5h takze ok .lecz powrot prawie 4h dramat . Opinie klientów sa grubo przesadzone (chyba to byly ich pierwsze wakacje i dlatego srednia ocena 9,5.jak dla mnie 7,5-8 hotel max 4 gwiazdki . Pokój dramat, gdyby cena wynosila 10.000zl za 2 osoby dorosle i dziecko to polecam .
Zdecydowanie najlepszy hotel, w jakim byliśmy kiedykolwiek. Zasługuje na swoje 5 gwiazdek. Spędziliśmy w nim 10 dni pod koniec czerwca. Można o nim mówić w samych superlatywach. Począwszy od wyżywienia na najwyższym poziomie, przez najwyższą jakość obsługi, animacje po czystość hotelu, pokojów i basenów. Wszystko było na najwyższym poziomie. Obsługa bardzo miła i pomocna. Drinki i napoje serwowane przez barmanów do stolika lub leżaka na basenie czy plaży. Plaża kamienista, woda czysta i ciepła. Obiekt bez wątpienia godny polecenia, szczególnie rodzinom z dziećmi.
Lokalizacja nad samym morzem Kuchnia Obsługa
Rewelacja, typowy hotel dla rodzin z dziećmi, w okolicy dużo zieleni, ale też dużo sklepików i bazarów. Spędziliśmy tam z rodziną 2 tyg. i mogę bardzo polecić ten hotel.
Było super, bardzo polecam piękny aquapark dla dzieci, dzieci mają swoją restaurację. Do Anlanyi jakieś 20min dolmuszem, który zatrzymuje się w zasadzie wszędzie, koszt ok 2 euro.
Piekny hotel, nic dodac nic ująć, szczególnie dla dzieci dużo rozrywek, nie zgodzę się z opinią pani Krystyny, hotel sam w sobie.
Najpiękniejszy hotel w jakim byłam, dzieciaki miały ogromną frajdę na basenach i w lunaparku, piękne otoczenie, piękny ogród, super zakupy zrobiłam na pobliskich bazarach i w niedalekiej Alanyi.
Bawiliśmy się wyśmienicie. Hotel full wypas, godny polecenia.
Super hotel na 5
Luksusowy hotel w Okurcalar zacheca przede wszystkim mnogością atrakcji na swoim terenie, zielenia oraz bogata i wysokiej jakości kuchnią której nie powstydziłyby się inne hotele. Zarówno dla dzieci jak i dorosłych znajdzie się tu wiele atrakcji ? jeżeli planujecie wakacje na pelna skale serdecznie polecam zapoznac się z propozycja Delphina Deluxe
Basen 15+ Nocna restauracja Mnogosc restauracji Ala carte do wyboru Spora rzesza atrakcji dla dzieci
Okolica hotelu ? daleko od miasta
Wszystko było ok. Trochę daleko od lotniska. Posiłki mogłyby być bardziej doprawione.
Pobyt w październiku 2017r. Pokoje sprzątane codziennie, minibar uzupełniany na bieżąco w napoje bezalkoholowe oraz piwo (bezpłatny). Hotel posiada kilka basenów w tym basen w strefie ciszy dla pragnących spokoju oraz taki przy którym codziennie prowadzone są animacje. Bardzo dobre jedzenie, kilka razy w tygodniu kolacje tematyczne. Możliwość skorzystania z restauracji ala a\'la carte ( w ofercie podane, że raz na pobyt, ale można było korzystać codziennie jeśli udało się odpowiednio wcześniej zarezerwować. Barmani uśmiechnięci, znający się na swojej pracy. Lunapark dla dzieci oraz plac zabaw z mini basenami. Polecam zarówno parom jak i osobą z dziećmi. Jak dla mnie brak wad, jeżeli nie zapomni się zabrać obuwia ochronnego to i kamieniste dno nie jest problemem. Polecam w 100%
Miła obsługa, jakość usług na wysokim poziomie. Importowane alkohole
Hotel o bardzo wysokim standardzie, spełnił nasze oczekiwania. Pokój o wystarczającej powierzchni dla trzech osób, dobrze umeblowany - niczego nie brakowało. Należy zwrócić uwagę na bezpłatny sejf i mini bar, który był codziennie uzupełniany. Klimatyzacja centralna w zupełności wystarczająca. Jedynym minusem były dźwięki dochodzące z sąsiedniego pokoju i głośna muzyka z sąsiednich hoteli. Pokój codziennie rzetelnie sprzątany z wymianą ręczników i pościeli. Jedzenie zróżnicowane, smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Możliwość spróbowania lokalnych i regionalnych dań. Niektóre potrawy przygotowywane na oczach klienta, do śniadania świeżo wyciskane soki. Po każdym wczasowiczu stół dokładnie sprzątany, wraz z wymienieniem obrusu. W obrębie hotelu znajduje się dobrze wyposażona, klimatyzowana siłownia, z pracownikiem, który może udzielić pomocy, wskazówek a także dba o czystość i odkażanie sprzętu do ćwiczeń. Przy wejściu otrzymujesz butelkę wody oraz ręcznik. Do dyspozycji kryty basen o wystarczającej wielkości do trenowania. Minusem wyjątkowo zimna woda, której skutkiem było moje przeziębienie. Siłownia i kryty basen mogłyby być otwarte nieco dłużej niż do 18/19. Hotel położony w przepięknym, zadbanym ogrodzie. Do dyspozycji gości wiele basenów dostosowanych do różnych przedziałów wiekowych. Przy głównym basenie liczne atrakcje i animacje z głośną muzyką, natomiast dla osób ceniących ciszę był drugi basen dla osób powyżej 15 roku życia bez muzyki i animacji. Na terenie hotelu bogata sieć gastronomiczna - bary z napojami, przekąskami typu frytki, gofry, kanapki, tortille itp., lody, kawa, drinki. Dla gości hotelowych dostępne bezpłatnie ręczniki plażowe, które codziennie można wymienić. Bezpośrednio przy hotelu plaża z dobrą infrastrukturą. Przy wejściu toalety, przebieralnie, bar, na plaży prysznice. Bezpłatne leżaki w wystarczającej ilości. Plaża żwirowa, szybko robi się dość głęboko. Przydatne byłyby buty do wody, aczkolwiek jest też możliwość wejścia do wody bezpośrednio z pomostu. Dla osób lubiących nurkowanie oraz podziwianie morskiego życia raczej nieciekawa okolica - woda niestety mętna, mało przejrzysta, brak życia w morzu. Zarówno na stołówce, basenach jak i plaży nie odczuwało się natłoku ludzi. Dużym plusem hotelu jest dbałość o czystość w każdym aspekcie oraz życzliwość i uczynność całej obsługi. Jedyny zarzut w stronę ratownika na plaży, który zachowywał się nieprofesjonalnie i zaczepiał moją nastoletnią córkę, co było krępujące i dyskomfortowe. Minusem może być trudność z komunikowaniem się w języku angielskim z większością obsługi, co wynika z tego, że hotel nastawiony jest głównie na Rosjan. Codziennie wieczorem w hotelowym amfiteatrze odbywały się animacje, występy, przedstawienia dla dzieci i dorosłych. Okolica to raczej same hotele, nie ma żadnych atrakcji. Około kilometr od hotelu bazar z podróbkami odzieży, butów, torebek itp. różnych znanych firm. Organizatorem wczasów było biuro podróży TUI. Transfer lotnisko-hotel-lotnisko przebiegł bardzo sprawnie. Zdecydowaliśmy się na wycieczkę do Pamukkale w ramach oferty wyżej wymienionego biura, do organizacji której nie mamy żadnych zastrzeżeń. Mając na uwadze moje wcześnie doświadczenia z wczasów w Grecji za podobną cenę, standard tego hotelu przerósł moje oczekiwania pod każdym względem. Serdecznie polecam.