Atrakcyjna lokalizacja: ok. 2 km od słynnego parku wodnego Action Aquapark, ok. 5 km od zabytkowego centrum Nessebaru.
Blisko wszystkich atrakcji oferowanych przez nocne życie miasta.
Udogodnienia dla najmłodszych: brodzik, wysokie krzesełka w restauracji, wypożyczenie łóżeczka dla dzieci do lat 2.
Ok. 250 m do szerokiej i piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza.
Hotel w porządku, natomiast osoby z delikatnym żołądkiem mogą mieć problem z jedzeniem - kuchnia jest bardzo tłusta, aczkolwiek są również warzywa, więc każdy może znaleźć coś dla siebie
Pomocna obsługa, zadbany basen, duże pokoje
Tłuste jedzenie
Pobyt bardzo udany, dobre jedzenie i dużo różnego jedzenia do wyboru: sałatki, mięso, pieczywo, nabiał, owoce, ciasta. Nie byliśmy w stanie spróbować wszystkiego:) Bardzo miła obsługa i dużo obsługi na sali restauracyjnej, w barze, w hotelu. Pokoje czyste, panie sprzątające przemiłe. Niczego nam nie brakowało. Jedynie woda w basenie zimna ale mnóstwo osób zarówno dorosłych, jak i dzieci korzystało chętnie. Do morza, na deptak było blisko, w nocy cicho, w hotelu nie było nieprzyjemnych sytuacji, były jakieś programy animacyjne dla dzieci. Bardzo się cieszę, że hotel nie stoi w pierwszej linii brzegowej. W hotelu było mnóstwo osób różnych narodowości, w różnym wieku. Polecam z czystym sercem i sumieniem:)
Blisko morza, spokojnie, czysto, winda, obsługa w hotelu -pracownicy. Usytuowany tuż przy głównej ulicy i zaraz przy posterunku policji, blisko przystanków autobusowych, postoju taksówek, licznych sklepików, aptek.
nie mam nic do zarzucenia
Najgorszy hotel w jakim byłam .porażka nie polecam.
Raczej nie było
Zimne jedzenie codziennie frytki i kurczak
Witam hotel z PRL obsługa bardzo miła ,jedzenie monotonne
Miła obsluga
(...)
Pokoje sa wporzadku ale łazienki potrzebują remontu. Jedzenie jest niezbyt smaczne i co dzień jest to samo.
Lokalizacja , basen
Łazienki do remontu Jedzenie Kawa nie dobra Napoje chemiczne sam cukier Plastikowe kubki
Hotel czysty zadbany. Jedzienie dobre,duży wybór.
Dobra lokalizacja, centrum miasta
otel Diamond może kusić ceną i lokalizacją, ale niestety nie spełnia podstawowych standardów komfortu i jakości. Zdecydowanie nie polecam osobom szukającym spokojnego i przyjemnego wypoczynku. To nie sa 4 gwiazdki, to nawet nie jest jedna gwiazdka.
Dobra lokalizacja – blisko plaży i centrum kurortu. Klimatyzacja w pokojach działa sprawnie.
Pokoje wymagają gruntownego remontu – stare meble, zniszczone łazienki. Czystość pozostawia wiele do życzenia – brudne podłogi, niedokładnie sprzątane pokoje. Obsługa mało uprzejma i niechętna do pomocy. Jedzenie monotonne, często zimne i niskiej jakości. Basen mały, zatłoczony i nie zawsze czysty. Internet działa tylko w lobby i jest bardzo wolny. Brak podstawowych udogodnień, jak czajnik czy suszarka do włosów - brak nawet kosza na smieci.
Nie ma co się zastanawiać, hotel wręcz idealny w tej kategorii cenowej, praktycznie w samym centrum Słonecznego Brzegu, blisko do plaży, idzie się przez główny deptak, więc wszystkie imprezy w zasięgu ręki. Jedzenie smaczne, nawet wybredne dzieci znalazły coś dla siebie. Basen, brodzik dla dzieci, animacje dla dzieci i dorosłych przez cały dzień. Po drugiej stronie ulicy przystanek autobusowy, w kilka minut za 2 Lewy można dojechać do Nessebyru. Serio, byliśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni.
praktycznie w samym centrum miasta, blisko do plaży, restauracji, klubów
Hotel czysty,miła obsługa.Duzo animacji dla dzieci i dorosłych,fajny basen.Duzo jedzenia jednak niektóre mało doprawione.
Czysto,miła obsługa.Panie sprzątaczki codziennie sprzątały i dawały świeże ręczniki,mydło,szampon według potrzeb.
Mógłby być większy wybór owoców i deserów.
Hotel oceniam dobrze, chodź jeśli chodzi o wyżywienie to bardzo średnio ale co kto lubi, wiadome o gustach się nie dyskutuje.
Blisko plaży, sklepów, miasta i dość czysty
Jedzenie, jedzenie daje bardzo dużo do myślenia.
Dobry hotel i godny polecenia mimo, że wyposażony w mojej ocenie jakieś 20 lat temu. Na tamte czasy był prawdopodobnie luxusowy.
Pokoje duże i czyste , basen bardzo sympatyczny i zachęcający do kąpieli, jedzenie urozmaicone i smaczne
Przyjazny hotel dla rodziny z dziećmi Animatorzy - rewelacja Blisko deptak i Morze Czarne
Klimatyzacja + wielki plus Trzy baseny - brodzik dla dzieci Animatorzy - rewelacyjnie nudy z nimi nie ma Jedzenie - dla każdego coś dobrego
Hotel nie ma najlepszych opinii dlatego jechałam na wakacje z mieszanymi uczuciami. Mile się rozczarowałam. Uważam, że ocena tego hotelu zależy od indywidualnych preferencji i ceny jaką za niego zapłaciliśmy. Ja kupiłam wakacje w bardzo korzystnej cenie i byłam bardzo zadowolona. Hotel przy ulicy, która przechodzi przez całe Wybrzeże, przy wejściu na główny Deptak z knajpami i sklepami prowadzący do mola i plaży. Praktycznie pod hotelem przystanki autobusowe (można dojechać do Nesebaru), darmowy autobus do aquaparku i postój dorożek. Deptak to istny Monciak także nie jest to miejsce dla osób, które cenią ciszę i spokój. W nocy są słyszalne imprezy. Piekna plaża. Hotel ładnie odnowiony. Blok D ma stare pokoje i łazienkami czekającymi na remont. Pokoje całkiem duże z ładnymi balkonami. Klimatyzacja sprawna. Naczytałam się o fatalnym jedzeniu, a tu zaskoczenie - bardzo smaczne. Oczywiście powtarzały się dania i wybór nie był oszałamiający, ale to nie jest hotel jak w Egipcie czy Turcji. Hotel czysty i na bieżąco sprzątany. Pokoje sprzątane pobieżnie. Alkohol w barach leje się wielkim strumieniem. Woda w basenach rzeczywiście zimna. Byłam na przełomie czerwca i lipca i nie było problemu ze znalezieniem wolnych leżaków. Z większością obsługi można się porozumieć o dziwo po polsku. Goście hotelu to mniej majętni Brytyjczycy, Ukraińcy, Polacy i Rosjanie. Animatorzy OK. Generalnie świetnie spędziłam ten czas i jestem zadowolona.
Lokalizacja Jedzenie Ogólny wygląd i infrastruktura
Cześć pokoi nie jest wyremontowana, ale są jednocześnie w niższej cenie Lokalizacja jeżeli ktoś nie chce być w centrum miasta
Hotel naprawdę godny polecenia Panie na recepcji bardzo miłe i pomocne bezproblemowe zameldowanie jak i wymeldowanie pokoje czyste zadbane Panie z serwisu sprzątającego bardzo się starają i też sympatyczne i zawsze uśmiechnięte codziennie sprzątają w pokojach oraz wymieniają ręczniki na czyste jedzenie w restauracji bardzo smaczne codziennie coś nowego do wyboru więc nie ma monotonności ogólnie cała obsługa hotelu restauracji i pool baru bardzo miła i pomocna razem z żoną oraz dziećmi jesteś bardzo zadowoleni z pobytu gorąco polecamy
Miła obsługa Czysto Blisko plaży i jednocześnie centrum miasta Atrakcje dla dzieci Basen
Hotel sam w sobie nie jest zły. Dość duży obiekt w bardzo dobrej lokalizacji, blisko morza. Bardzo miłe panie sprzątające. Jednak jedzenie było tak okropne, ze zmieniliśmy hotel po dwóch dniach pobytu. Tam nie dało się nic tknąć.
Duży Schludny Dobra lokalizacja Fajne pokoje
Okropne jedzenie!
W recepcji nie każdy mówi w języku angielskim, co może stwarzać duży problem. Pokoje można zająć od 14 i zwolnić do godziny 10, co w przypadku późnych lotów może być kłopotliwe. Na plus zdecydowanie to, że mają pokój na bagaże, a z hotelu można zacząć korzystać nawet nie zajmując jeszcze pokoju. Serwis sprzątający bardzo pomocny i uprzejmy, chociaż często sprzątane tylko częściowo. Jedzenie, tutaj niestety jest słabo. Przerwy między posiłkami są małe, więc człowiek nie powinien chodzić głodny, jednak jakość jedzenia pozostawia wiele do życzenia. Przez cały pobyt do wyboru pomidor, ogórek, papryka, jabłko, śliwka, pomarańcz i brzoskwinia. Warzywa i owoce pachniały stęchlizną. Cały czas to samo jedzenie, kurczak, wieprzowina i zapiekane ziemniaki. Będąc na dziecię lekko strawnej, ciężko zjeść coś na posiłek, bo wszystko albo pieczone, albo smażone. Nie było dan regionalnych, zamiast mleka do kawy, napój mleko podobny w proszku. Dystrybutory do napojów brudne, a same napoje nie mają nic wspólnego z ich nazwą. To tani zamiennik w postaci syropu. W basenie zimną wodą, cieplejsza w morzu. Jacuzzi dodatkowo płatne w kwocie 10 lewa, czyli niestety hotel próbuje zarobić dodatkowo, niestety częściowo niesprawnym jacuzzi i brudna woda w nim. Wszędzie koty, na leżakach, przy restauracji i częściowo w niej. Alkoholi rozwodnione bez smaku. Obsługa bardzo życzliwa. Plus to zdecydowanie lokalizacja, umożliwiająca zwiedzanie słonecznego brzegu. Czy powietrze wczasy w tym miejscu? Zdecydowanie nie.
Lokalizacja, miła obsługa duży balkon.
Hałas, niesprawna klimatyzacja, brudno, nie smaczne jedzenie.
Nie polecam niestety.Bardzo się zawiodłam. Hotel nue powinien mieć 4 gwizdek góra 2.
Bliskość do plaży.
Było brudno,nie zmieniana pościel, nie działającą klimą,brune talerze i jeszcze brudniejsze filizanki.jedzenie monotonne bez smaku i przypraw.Personel jak za karę pracował kurtkach .(...)
Hotel w tej cenie jest super opcja na wakacje przy tak pięknej plaży
Bliskość do centrum, plaży Czyste pokoje Miła obsługa Animacje, pokazy
Pokoje czyste. Otoczenie przyjemne dla oka. Dobra lokalizacja ,blisko do morza
Czysty i przytulny hotel. Basen czysty obsługa bardzo miła
Zimną wodą w basenie. Zimne jedzenie na obiad
Pobyt oceniam raczej słabo. Jedzenie było niedobre i codziennie to samo. W hotelu brudno, brak ciepłej wody w pokoju. Pokój też syf i brud. Obsługa bardzo niemiła i nieprzyjazna. Animacji mało. Woda w basenie zimniejsza niż Bałtyk. Nie wrócę tutaj. Opis nie był zgodny z rzeczywistością.
Blisko miasta i morza.