Niesamowite widoki na kalderę wulkaniczną i majestatyczne zachody słońca
Białe domy z niebieskimi kopułami w miejscowościach Oia i Fira
Plaże z czarnym wulkanicznym piaskiem, takie jak Kamari i Perissa
Winnice z winem Assyrtiko i degustacje z widokiem na krater wulkanu
Hotel bardzo przyjemny czysty zadbany i można było codziennie sobie w godzinach porannych poproszenie o posprzątanie lokalizacja świetna jest chodzi morze cisza i spokój
śniadanie, basen, miła obsługa, pomoc 24/7,
widok z balkonu na drugi hotel
bardzo ładny i zadbany hotel, zdecydowanie zasługuje na więcej niż dwie gwiazdki. Śniadania smaczne i urozmaicone
spokój, estetyka, wszędzie blisko
Hotel kameralny, przytulny. Bardzo czysto, bardzo miła atmosfera. Basen mały, ale z jacuzzi:) Blisko do plaży. Niedaleko sklepy i dobre knajpki
Bardzo czysto i miła atmosfera.
Śniadania dosyć słabe I niedobra kawa.
Hotel ma świetną lokalizację – 5 minut spacerem do plaży, w pobliżu sklepy i restauracje, a droga prosta, bez wzniesień. Obok znajduje się ładna plaża.
Hotel ma świetną lokalizację i jest bardzo czysty – codzienne sprzątanie.
Niestety śniadania były bardzo słabe: brak wyboru, przez kilka dni nie było nawet owoców, jajka często niedogotowane, kawa i sok niesmaczne. Pokój mały, choć ogólnie czysty, ale łazienka w słabym stanie – kabina prysznicowa, drzwi i uchwyty były zabrudzone i miejscami poczerniałe.
Wspaniałe miejsce blisko plaży,promenady, przystanku i sklepu .maly kameralny i bardzo czysty, świetna , miła i pomocna obsługa Pokoje zadbane , my dostaliśmy pokój z dużym tarasem , gdzie mogliśmy oddawać się kompletom słonecznym przez cały dzień Jeśli szukasz spokojnego miejsca na wypoczynek Polecam ten hotel
Cisza , czysty , kameralny , blisko plaży i centrum