Esperos Village Blue (ex. Esperos Village)

Pobyt bardzo udany, obsługa w całym obiekcie bardzo życzliwa, wszyscy cały czas się uśmiechają i służą pomocą ,jedzenie super i każdy znajdzie coś do siebie,codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki,bus dowożący na plaże jedzie co 25min kierowcy z busa bardzo życzliwi sami się zatrzymują i proponują podwiezienie jak widzą że ktoś idzie,świetna atmosfera,ze względu na brak dzieci naprawdę można odpocząć w spokoju. Plaża szału nie robi ale jest czysto i zawsze się znajdzie wolny leżak,my jednak mieliśmy samochód z wypożyczalni hotelowej i jeździliśmy na piękne i spokojne plaże których w okolicy jest ich dużo. Pani Agnieszka rezydent z biura Neckermann bardzo życzliwa osoba ,od początku do odlotu wszystkie potrzebne informacje przekazuje w zrozumiały sposób pełen profesjonalizm. Myślę,że tam wrócimy .

W hotelu 90 proc gosci to niemcy, na szczescie wole takie towarzystwo niz wiecznie pijanych i halasujacych anglikow, takze w tym hotelu naprawde mozna sie zrelaksowac. przepiekne polozenie na wzgorzu skad mozna podziwiac piekny krajobraz. wszystkie pokoje z widokiem na morze. jedzenie w hotelu pierwsza klasa, ogromny wybor na sniadania, juz sama nie wiedzialam co mam jesc, wszystko przepyszne, do sniadania nawet szampan podawali, czego nigdzie wczesniej nie spotkalam. Kolacje wybierano jeden posilek z 4 prezentowanych i do tego mnostwo innych dan w formie bufetu na zimno na cieplo, codziennie owoce morza, choc nie przepadam, doslownie wszystko czego mozna sobie zarzyczyc, kuchnia rewelacja, a warto podkreslic ze jestem dosyc wybredna.

bardzo dobre położenie hotelu , jako ciekawostka na tyłach hotelu zwierzyniec, sarny , owieczki , świnki , mini pandy ,ptaki ,papugi , pawie , osły , lamy oraz 2 tygrysy , obsługa holu nienajlepsza w szczególności w restauracji i recepcji ale hotel polecam

Ogólnie jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu. Mam tylko zastrzeżenie co do pokoi, ponieważ nie są one standardu 5* Jedzenie rewelacja, każdy dzień coś innego, obsługa spisywała się bardzo dobrze. No i jedynym minusem jest to, że do plaży jest 900 m ale nie ma co narzekać bo kursuje bus hotelowy, który dowozi na plażę.

Przepięknie położony hotel - całe wzgórze pokryte białymi domkami ( w każdym 3-4 pokoje) Między nimi kursuje mini-bus, mimo ładnych basenów ( PIĘKNE WIDOKI ) polecam zejść 400 metrów w dół i skorzystać gratis z plaży między hotelami Esperides i Esperos Palace. Doskonała kuchnia: dużo i smacznie, w sąsiedztwie Park wodny - warto spedzić cały dzień, Hotel - świetny punkt wypadowy na wycieczki samochodowe, imprezy w Faliraki ( 3 km ok 5 minut autobusem ) lub do stolicy ( 20 min autobusem )

od3 885 zł za osobę

Nazwa  Esperos Village Blue (ex. Esperos Village)
Miejsce  Grecja / Rodos / Faliraki
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, bez wyżywienia
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, bez paszportu, parking, zwierzęta

Tylko 1000 m do jednego z największych parków wodnych w Europie - WaterPark.

Atrakcyjna lokalizacja: ok. 2 km do kurortu Faliraki, ok. 12 km do miasta Rodos.

Dla amatorów aktywnego wypoczynku: fitness, siłownia, animacje, sauna, jacuzzi.

Szeroka plaża z atrakcjami wodnymi i barami

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Aldona i Robert

Pobyt - Sierpień 2017

Zalety

bardzo miła obsługa ,super widoki z tarasu,bardzo dobre jedzenie,zwierzęta na terenie obiektu (tygrysy,pawie i dużo innych)

Wady

jak dla nas nie ma wad

elizabeth

Michał

Pobyt - Lipiec 2008

Andrzej

Pobyt - Lipiec 2007

Byłem tam dwukrotnie i poleciłem go znajomym.

Beth&Lucek

Pobyt - Lipiec 2006

Tozważnie wybraliśmy hotel na naszą podróż poślubną i po długich namysłach wybraliśmy Esperos Village (TUI). Byliśmy w połowie września na 7 dni - dzięki temu, że było mniej turystów (generalnie bardzo dużo Niemców starszych) i chłodniej doceniliśmy uroki hotelu. Hotel położony przepięknie (piękne widoki, piękny ogród i bardzo dużo terenów na spacery), kameralny i cichy. Co dziwne - wybiera go niewielu Polaków, a szczególnie polecałabym go osobom bez dzieci (raczej nie ma żadnych atrakcji dla maluchów - w okolicy jest jedynie dość fajny park wodny). Idealne rozwiązania komunikacyjne, bo chociaż do plaży kawałek, to można bez problemu dojechać hotelowym busem. Posiłki przepyszne i tak obfite, że przyjechaliśmy kilka kg grubsi. Blisko wypożyczalnia samochodów, spora oferta wycieczek fakultatywnych, przemiła obsługa. NAPRAWDĘ POLECAM!

Esperos Village Blue (ex. Esperos Village)