Zamek św. Piotra i Muzeum Archeologii Podwodnej
Amfiteatr z czasów antycznych z widokiem na zatokę
Ulice z bielonymi domami i butikami
Rejsy guletami po turkusowym wybrzeżu
Nie polecam w ogóle nikomu i nigdy bo: jak przyjechaliśmy to nie było pokoi, więc wysłano nas na obiad, po obiedzie nadal nie było pokoi tzn. były, ale zapłaciliśmy za 4*, a pokoje oceniam na 2, w dodatku na tyłach hotelu, na 3 piętrze z widokiem... na autostradę, więc proszę sobie wyobrazić jaki widok miały pokoje poniżej 3 piętra! Co sie okazuje, Manager hotelu "strasznie przeprasza", ale nie ma już innych pokoi (pewnie nasze za dodatkową opłatą USD poszły w ręce innych) i stwierdza, że on wie, że te pokoje nie spełniają standardu, ale tak już jest i tyle... Po prostu koszmar... Manager bardzo niesympatyczny i arogancki, ale oczywiście to nie wszystko, bo nie przyjmujemy pokoi, dzwonimy do biura podróży żby wyjaśnili sprawę, w a międzyczasie podchodzi Pani Rosjanka wyciąga dolary i pokój się znajduje... Mało tego na nasze pytanie co jest grane Manager mówi, że ta Pani miała rezerwację, a my to niby co? Z lutego rezerwacja się nie liczy! Hotel przyjmuje wiele więcej gości niż potrafi pomieścić, i nigdzie nie jest napisane, że oferują też pokoje o niższym standardzie... Pewnie z nadzieją, że może się uda i ktoś sie nie odezwie! Na szczęście Biuro stanęło na wysokości zadania i przekwaterowali nas do innego hotelu bo urlop byłby stracony.
Nie polecam tego hotelu nikomu.Łazienka w fatalnym stanie,niedomyte płytki na podłodze, wanna jakby miała z 30 lat , strach było wejść żeby sie umyć.A najgorsze w tym wszystkim to był zapach (smród) stęchlizny.Klimatyzacja chyba od nowości nie była dezynfekowana. Posiłki monotonne ,z owoców dużego wyboru nie było. Hotel zasługuje nawyżej to na 2* a nie tak jak piszą 5*. Jeśli , ktoś bedzie rezerwował sobie wczasy w tym hotelu , to radze się bardzo dobrze zastanowić.
Nie polecam tego hotelu-brud,smród i ubustwo!Zaniedbany-grzyb na ścianach,rdza wszędzie,smród od wilgoci,odpadająca farba ze ścian,brak ciepłej wody.Dla dzieci żadnych udogodnień,nawet głupiego placu zabaw,kort tenisowy zamknięty na cztery spusty.Jedzenie często,ale monotonne,mały wybór,brak owoców(albo jakieś zgnilaki),mało mięsa(a jeśli już było to ciągle na bazie mielonego),ani razu przez tydzień nie doczekaliśmy się kawałka ryby.Hotel absolutnie nie zasługuje na 5*-najwyżej ledwie 3*!Obsługa na Recepcji niesympatyczna-gdyby nie położenie hotelu i plaża, byłaby to kompletna porażka!!!Za tą cenę nic w zamian nie oferują!!!Rezydent i Biuro podróży kompletnie olewa swoich klientów!!!
Chciałabym wszystkich przestrzec przed pobytem w tym hotelu a także przed skorzystaniem z usług firmy Jet Touristic.Mieszkaliśmy w skandalicznych warunkach w hotelu niby 5* z All(ale jedzenie było wstrętne i monotonne).Niestety organizator,po dwóch reklamacjach,nadal nie widział nic złego w tym hotelu i ani razu nie ustosunkował się nawet do naszych zdjęć,które pokazywały prawdę.Uważał natomiast,że skoro pokoje codziennie były sprzątane,kosz na śmieci opróżniany i ręczniki zmieniane-to wszystko było w porządku!A czyż nie robią tego we wszystkich hotelach na świecie?Nawet tych 3*???Jednym słowem jedna wielka porażka i nikomu nie polecam!!!
Było super!
Hotel lezy na totalnym odludziu, w jego obrebie jest tylko droga szybkirgo ruchu i skała, nie ma gdzie pochodzić, najblizsze miasto znajduje sie 12 km.. (Bodrum) od tego hotelu. Sam hotel prezentuje sie srednio jest troche zaniedbany, jesli chodzi o posiłki to były mało urozmaicone (jak na 4 gwiazdki) Jednego dnia na sniadanie była jajecznica z frytkami z poprzedniego dnia z kolacji. Poza tym gorace posiłki w czasie lunchu i koacji podawane sa przez kucharzy i to w niewielkich ilosciach ( co jak na All Inclusive) wydaje sie być troche nie na miejscu. Obługa Hotelu tj kelnerzy podawajacy napoje nie przestrzegaja zadnych zasad higieny brudnymi rekami wkladaja lod , a napoje polewane sa przez nich w taki sposob, że cała piane wypływa na zewnatrz i szkalnka sie cała klej.
Jeśli chodzi o czystosć pokoi to z tym było najgorzej. W łazience mieliśmy zapleśniałe fugi, umywalke, i zasłone od wanny, a sama wanna pokryta była zielonym osadem. Panie sprzatajace w czasie 2 tyg chyba tylko raz albo dwa zmywały podloge i czysciły łazienke.
Ogolnie nie polecam tego hotelu gdyz jak na 4 gwiazdki i All Inclusive jest tu b. cienko. Na plus zasługuje jedynie bliskosc morze i jego malownicze położenie.
Za tą cenę za którą my pojechaliśmy (1390zł na tydzień 2 lata temu) to było naprawdę SUPER. Fakt że był to nasz pierwszy wyjazd do Turcji (i jak na razie jedyny) więc nie mamy porównania. Jedzenie nie do przejedzenia!!! Jeśli ktoś pisze że było go mało to nie wiem ile by mu trzeba było postawić na stole żeby był zadowolony. Obsługa bardzo miła. W ogóle nie oczekuje na napiwki (co podobno jest rzadkością)!!!Mimo że jesteśmy młodzi to zależało nam na spokoju i ciszy więc byliśmy bardzo zadowoleni że nie jesteśmy w centrum miasta. No i największy plus BASEN - duży, czysty, idealny. Nam się podobało. Polecamy!!!