Brak możliwości zwykłego wyspania się przekreśliła wszystkie plusy.
Klimatyzacja, bogaty bufet śniadaniowy, basen.
Głośne wesele i brak informacji o nim w dniu przybycia do hotelu i opłacie za pobyt. Goście weselni bawili się również pod oknami hotelowymi na tarasie, co niestety bardzo słychać w pokoju i uniemożliwia sen. Brak lodówki w pokoju.
Best western premier oceniam na 10 gwiazdek :) Podczas całego pobytu obsługa była przez cały czas bardzo uważna i pomocna. Jedzenie smaczne i pożywne. Pokoje prezentowały się rewelacyjnie!
Hotel poleciła mi znajoma, która spędziła tu ostatnie wakacje. Rzeczywiście, hotel spełnił moje oczekiwania i wychodzi na to, że teraz to ja będę go polecać dalej :D
WSZYSTKO
Wakacje w Krakowie mam już za sobą, więc mogę powiedzieć kilka słów o tym miejscu :) Bardzo przytulny hotel, w którym można wypocząć i zrelaksować się po całym dniu zwiedzania. Jedzenie smaczne i pożywne, obsługa pomocna przy wyborze miejsc, które należy tutaj zwiedzić. Polecam.
Obsługa, jedzenie, pokoje
Byliśmy z mężem na weekend. Obsługa bardzo miła i pomocna, wnętrza okazały się jeszcze ładniejsze niż na zdjęciach. :)
Ładne wnętrza, obsługa
Obsługa przez cały pobyt była bardzo pomocna, pomogli nam w ogarnięciu transportu do różnych miejsc które chcieliśmy pozwiedzać. Pokoje duże, czyste i zadbane. Bardzo fajny hotel.
Czysto, komfortowo, lokalizacja bardzo dobra
W Krakowie byłam w delegacji z pracy. Zatrzymałam się w tym hotelu i muszę przeznać że spełnił on moje wszystkie oczekiwania. Myślę, że to jeden z najlepszych hoteli w jakich miałam okazję spędzać czas.
Czysto, ładnie, dobra lokalizacja
Hotel ma świetne położenie i bardzo fajny personel. Pokoje są zadbane i zawsze czyste. Dodatkowo sa świetnie wyciszone, dzięki czemu w pokojach można spokojnie odpocząć.
Bardzo dobrze wspominam pobyt w tym hotelu. Z mężem wybraliśmy się na wycieczkę do Krakowa. Ten hotel był idealny dla nas! Pokój był czysty, jedzenie przepyszne! Polecam.
Hotel jest w świetnej lokalizacji. Pokoje są zawsze czyste, na do tego również w świetnym stanie jest hotelowy basen. Śniadania są bardzo dobre. Ogólnie jestem zadowolona z pobytu.
Hotel jest bardzo zadbany, a pokoje są bardzo czyste i schludne. Bardzo fajnie, że hotel ma swój własny basen. Zdecydowanie polecam. Mają pyszne śniadania.
Spędziłam tutaj bardzo fajny weekend. Spokojne miejsce, w którym panuje cisza i można odpocząć. Polecam
W hotelu spędziłam zaledwie dwie noce, ale tyle wystarczyło, abym zakochała się w tym miejscu. Bardzo klimatyczne i cisze pokoje, a co najważniejsze jest bardzo cicho. Skorzystam też z basenu i również bardzo mi się podobało.
Przyjechałam do hotelu na weekend z chłopakiem. Chcieliśmy razem spędzić parę dni w Krakowie. Pobyt w hotelu bardzo nam się podobał. Było czysto, spokojnie i mogliśmy fajnie spędzić czas we dwoje.
Hotel jest czysty i przyjemnie spędza się w nim czas. Dzieci były zadowolone z pobytu jak i my. Śniadania bardzo dobre i fajnie, że jest basen. Polecam
Bardzo często odwiedzam różne hotele dlatego mogę stwierdzić, że to miejsce jest na początku mojej listy najlepszych. Bardzo fajna obsługa, która umiała odpowiedzieć na moje każde pytanie. Było czysto a pokoje były dobrze wyposażone. Dodatkowo smaczne śniadania i duży basen bardzo fajne miejsce.
Do hotelu przyjechałam z chłopakiem aby pozwiedzać kwaków. Pobyt nam się bardzo podobał. Czysto bardzo a śniadanie świeże i smaczne. Jesteśmy zadowoleni.
klimatyzacja w pokoju telefonw pokoju pościej antyalergincza sejf śniadanie wliczone w cenę
Naprawdę fantastyczny pobyt! Nie dość, że piękne pokoje to bardzo miła obsługa. Mnóstwo czasu spędziłam w saunie i na basenie. Świetnie spędzony weekend.
Bardzo fajne miejsce. Byłam na wyjeżdzie służbowym w Krakowie i zatrzymaliśmy się właśnie tutaj. Profesjonalna obsługa, czysto i przyjemnie. Być może przyjadę tu jeszcze kiedyś w celach turystycznych
czysto miła obsługa dobre jedzenie ładny wystrój
Super hotel nie tylko po to aby się w nim zatrzymać ale również jeżeli chodzi o organizację wesela. Obsługa bardzo profesjonalna, na najwyższym poziomie. Polecam serdecznie.