Gaia Village

3.8

Bardzo jestem zadowolona z pobytu w tym hotelu . Hotel zasługuje na 4 gwiazdki Blisko plazy i różnych knajpek i barów :) Polecam 😁

było dziwnie w hotelu nie dało się nic zjeść poza porami posiłków, a żywienie było też dziwne ciągle kuchnia azjatycka

Pokoje bardzo czyste i nowocześnie wyposażone w suszarkę ręczniki które co drugi dzień były wymieniane, jedzenie przepyszne i urozmaicone, obsługa bardzo mila, blisko do pięknej piaszczystej plaży.

Bardzo przyjemna lokalizacja hotelu, z dala od gwaru i szumu i jednocześnie blisko do centrum miejscowości Tigkaki gdzie na chętnych czeka niezliczona ilość knajp i knajpeczek. Pokoje bardzo ładnie urządzone, a przede wszystkim czyste - ręczniki praktycznie codziennie wymieniane. Jedzenie dobra, piaszczysta szeroka plaża, miła obsługa w hotelu- co trzeba więcej!

Hotel w pełni zasługuje na cztery gwiazdki,zarówno standart pokoi jak i obsługa oraz wyżywienie.Bardzo zadbana roślinność pomiędzy budynkami i czystosc na całym terenie,co nie jest takie oczywiste w Grecji

Nazwa  Gaia Village
Miejsce  Grecja / Kos / Tigaki
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, sporty wodne

Udogodnienia dla dzieci: 3 baseny, 2 place zabaw, sala gier, możliwość wstawienia do pokoju łóżeczka dla dzieci do 2 lat.

Atrakcyjne położenie: w spokojnej części Tigaki, ok. 150 m do centrum , łatwy dojazd do miasta Kos (lokalny autobus).

Tylko 300 m do długiej piaszczystej plaży wyróżnionej certyfikatem Błękitnej Flagi.

Bogata oferta rekreacyjna: miniboisko do piłki nożnej i do koszykówki, siłownia, animacje (w sezonie).

3.8

Wyświetlono 193 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Kamila

4.7
Sebastian

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

pokój ok

Wady

jedzenie słabe

Dominika

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Blisko plaży oraz małego centrum z atrakcjami

Wady

Wieczorne animacje bardzo ubogie, trwające tylko do 23:00 , hotel nie nadaje się dla młodych ludzi którzy liczą na nocne zabawy. Animator totalnie z innej bajki, zero organizacji.

Julitta

Pobyt - Maj 2025

Zalety

Dbałość o otoczenie i czystość

Wady

W zasadzie wszystko oceniam pozytywnie

Pobyt - Maj 2025

Hotel bardzo przyjemny, jedzenie dobre, ale monotonne jak to w hotelach, obsluga bardzo sympatyczna. Pokój dostaliśmy w części wyremontowanej, wiec duży przestronny z balkonem, jedynie Panie sprzatajace zbytnio sie nie wysilaly ;) okolica spokojna, ale jest blisko do morza, jakieś 10 minut spacerkiem, plaża piaszczysta, w pobliżu bardzo dużo sklepów i restauracji, oraz przystanek do Centrum Kos. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z pobytu, polecam.

Zalety

Nowe przestronne pokoje Obsługa bardzo miła i pomocna

Wady

Panie sprzątające, ktore sie nie wysilaly zbytnio, ale nie było tragedii ;)

Marcin

Fajny hotel 2 baseny fajna roślinność w koło.Dobrq lokalizacja

Zalety

Hotel Blisko morza sklepów i restauracji,dobry dostęp do miasta Kos.

Wady

Wieczorami zdarza się że nie ma ciepłej wody nam się przytrafiło 2 razy.

Alicja

Pobyt - Maj 2025

Teren bardzo dobrze zlokalizowany w cichej okolicy otoczony piękną roślinnością. Pokoje czyste , świeżo po remoncie.

Zalety

Bardzo miła atmosfera, uprzejmi i mili kelnerzy oraz barmani. Zawsze uśmiechnięci i pomocni.

Wady

Słabe animacje i tylko w języku angielskim chociaż Polaków było 60 % na terenie hotelu.

Miłosz

Pobyt - Maj 2025

Pobyt w hotelu był zadawalający jak na swój standardy gwiazdek wszystko jak w najlepszym porządku.

Zalety

Hotel znajduje się bardzo blisko morza jakieś 4-5 min spacerem. Na plus napewno codzienne sprzątanie w pokoju oraz zmiana ręczników. Jedzenie standardowe każdy znajdzie coś dla siebie lecz bez fajerwerków. Leżaki wygodne jak i brak problemu z miejscem na nich.

Wady

Nie widzę większych problemów tego hotelu jakby człowiek chciał się przyczepić to może śniadania mało różnorodne.

Aneta

Pobyt - Maj 2025

Najlepszy hotel trzygwiazdkowy w jakim byłam. Infrastrukturalnie 3 gwiazdki, jakość jedzenia, obsługa, organizowane wieczory (np. grecki) - rewelacja. Największy plus to restauracja - podawane jedzenie i obsługa. Blisko jednej z najładniejszych plaż na Kos, co bardzo na plus. Pokoje ok, odnowione.

Zalety

super jedzenie

Wady

zabawki w klubiku dla dzieci mogłyby być bardziej różnorodne

Pobyt - Maj 2025

Cudny czysty ,zadbany,uroczy,jedzenie urozmaicone każdy coś znajdzie dla siebie,ubikacje w każdym możliwym budynku na terenie hotelu czyściutkie, hotel mimo trzech gwiazdek idealny

Zalety

Wspaniała obsługa zwłaszcza na stołówce

Wady

Brak, choć animatorzy słabi

Edyta

Pobyt - Maj 2025

Hotel w pełni zasługuje na 4 gwiazdki,pokoje czyste codziennie sprztane.Mila obsługa. Jedynie animacje bardzo słabe,ale ogólnie Super

Pobyt - Maj 2025

Hotel bardzo przytulny i zadbany, piękna i zadbana roślinność wokół. Hotel moim zdaniem w pełni zasługuje na 4 * pod względem miejsca, jedzenia i obsługi. Fajne atrakcje wieczorami. Wszyscy w hotelu z obsługi bardzo pomocni . Każdego dnia pyszne jedzenie i urozmaicone, każdy znajdzie cos dla siebie. Bardzo blisko do pięknej plaży :-) Pokój czysty i znajdziemy tam wszystko co potrzeba. łózka bardzo wygodne. Baseny tez ok, był chłodna woda ale to maj wiec zrozumiałe.

Zalety

Obsługa. Pyszne jedzenie. Wieczorne atrakcje. Piękna roślinność wokół. Pokój. Blisko plaży i okolicznych tawern i sklepików.

Paweł

Pobyt - Maj 2025

Pobyt w hotelu bardzo mi się podobał. Pokój dobrze wyposażony i czysty. Otoczenie piękne zwłaszcza rośliny w ogrodzie Łóżka w pokoju wygodne. Internet działał bez zarzutu.

Zalety

Przestronny, czysty blisko do restauracji baru i basenu. Piękny widok na góry.

Wady

Brak.

Wioleta

Pobyt - Kwiecień 2025

Hotel na plus, zadbany, w pobliżu piękne miasteczko i plaża. Restauracja na wysokim poziomie, smaczne jedzenie.

Lokalizacja hotelu wspaniała. Blisko pięknej piaszczystej plaży i miasteczka z tawernami i sklepikami. Jedzenie powtarzalne, ale każdy coś znajdzie dla siebie. Niedaleko do pięknego miasta Kos. Ogólne wrażenia bardzo pozytywne, pogoda cudowna, ciepłe morze i niezapomniane widoki.

Zalety

Bliskość szerokiej piaszczystej plaży

Wady

Nie ma

Mila

Hotel godny polecenia. Pokoje czyste, pachnące, sprzątane codziennie. Jedzenie różnorodne i bardzo smaczne. Obsługa bardzo sympatyczna, otoczenie zielone i czyste.

Zalety

Położenie i odległość do plaży i centrum. Wszystko w zasięgu kilku minut.

Zadowoleni z wakacji :)

Osoby piszące negatywne opinie chyba zupełnie zapomniały, iż to hotel 3 gwiazdkowy. W tej klasie uważam, że jest to bardzo dobry Hotel. Dziękujemy całej obsłudze za trud pracy jaki wkładają aby wakacje upływały w miłej atmosferze. Faktycznie w idealnym miejscu, niedaleko centrum ze sklepami, sklep spożywczy Konstantinos, przystanek autobusowy do KOS bilet 2,30 euro od osoby kupowany u kierowcy, słone jezioro, do plaży jakieś 5 minut, leżaki płatne ale można wszędzie się rozłożyć ze swoim recznikiem. Nasza doba zaczynala się o 14 ale zostaliśmy wpuszczeni do pokoju o 7 rano :) ale wszysycy dostają opaski i mogą korzystać już od rana ze wszystkiego. Bar oferuje tylko 4 wódki darmowe i piwo, reszta drinków extra płatna. Jedzenie nam smakowało - kwestia gustu jednak uważam, że jest w czym wybrać. Pokoje sprzątanie co 2 dni. Jak dla mnie standard tego pokoju to spokojnie 5 gwiazdek wszystko nowe (czajnik - kawa tylko rozpuszczalna, wiatrak, suszarka, dobrze działająca klimatyzacja, twarde łóżka dla mnie na plus, duże lustro, miejsce na ubrania, mydło i żel pod prysznic z szamponem, balkon z widokiem na basen i nocnymi animacjami do 23 gra muzyka, jedyny minus mała łazienka ale w niej duży prysznic). Proszę pamiętać, że są też starsze pokoje jeszcze nie wyremontowane. Przestrzegam przed kupowaniem wycieczek u rezydenta, na mieście dużo taniej. Polecam wynajęcie auta (również na mieście) i objechanie całej wyspy - super sprawa 👌Dałam maksymalną ilość punktów gdyż wady które opisałam byłam ich świadoma lub nie zaważyły na naszym komforcie aż tak.

Wady

1. Łóżka 2 pojedyncze złożone w podwójne 2. Płatna plaża (2 leżaki + parasol 10 euro) 3. Dużo Niemców 4. Dużo kotów jednak obsługa pilnuje i nie chodzą po stołówce 5. Zimna woda w basenie 6. Brak kartki aby wywiesić o nie sprzątaniu pokoju 7. Nie pilnowanie przez obsługę i zajmowanie leżaków przy basenie ręcznikami 8. Brak PL kanałów w TV ( jest jakiś jeden) 9. Kiepskie animatorzy i animacje 10. Chłodne jedzenie ale smaczne 11. Sprzątanie bez odkurzania

Paulina

Bardzo porządny hotel. Mieszkaliśmy w pokoju superior. Pokój po generalnym remoncie. Czysto. Jedzenie urozmaicone, smaczne. Sporo elementów kuchni greckiej na bufecie to na duży plus. Obsługa miła i pomocna.

Zalety

Smaczne jedzenie, codziennie sprzątanie, miła obsługa

Wady

Nie wiem czy to duża wada, do plaży należało przejść około 200 metrów była poza hotelem, ale to był krótko miły spacer.

Kamil

Hotel praktycznie w całości spełnił nasze oczekiwania. Położony blisko morza i wspaniałej piaszczystej plaży. W pokoju czysto, duże łóżka i wygodne materace. Pierwszy raz zdarzyło się, że nie korzystaliśmy z balkonu bo nie było takiej potrzeby. Okolica piękna, widok na góry, cała posesja pięknie zagospodarowana i utrzymana. 2 baseny, mniejsze dla mniejszych dzieci i spokojniejszy oraz drugi większy, głębszy, głównie dla starszych z większą ilością leżaków, większym barem oraz większą ilością stolików. Jedzenie rewelacyjne. Gdybym chciał się na siłę przyczepić to może jedynie monotematyczne śniadania ale za to obiady i kolacje...chyba największy maruda był zadowolony :) Drinki dobre choć mały wybór, ale był rum, brandy więc narzekał nie będę. Na minus nieszczęśliwi barmani, którzy wydawało się, że uśmiechnąć się potrafią tylko wtedy jak się im wrzuci napiwek. Animatorzy na plus, starali się, nie byli nachalni tak jak to miało miejsce np. w Bułgarii. Generalna ocena ode mnie to 9/10. Na prawdę warto i hotel mogę polecić z czystym sercem osobom, które są pierwszy raz w Grecji, podobnie jak całą wyspę bo Kos jest przepiękna 🥰

Zalety

Lokalizacja. Baseny z dużą ilością wygodnych leżaków. Świetne jedzenie.

Wady

Średnie drinki. Mało przyjemna obsługa barowa. Kelnerzy w restauracji...czasami człowiek nie zdążył zjeść a ci już podchodzili i pytali o zabranie talerzy. Nie było siga siga w restauracji, bardziej przypominało to jedzenie na czas.

Gaia Village