Latarnia morska z panoramą wybrzeża Costa del Maresme
Długa plaża z promenadą i palmami
Festyny i imprezy na plaży w sezonie letnim
Stare miasto z kawiarniami i sklepami
Oprócz widoku z balkonu (za który dodatkowo trzeba dopłacić na miejscu +10 euro/ dobę) na mur, nie mam zastrzeżeń. Jedzenie bardzo dobre, urozmaicone, hotel bardzo ładny, czysty, obsługa hotelowa miła, pomocna. Pokoje codziennie sprzątane, ręczniki wymieniane. Piękny widok z restauracji i tarasu na ocean. Kawa Barraquito perfekcyjna. Wróciłabym tu z przyjemnością po raz kolejny. Serdecznie polecam.
położenie hotelu, smaczne jedzenie, widok z restauracji na ocean
dopłata za widok
Hotel superrr.Spełniał nasze oczekiwania.Bardzo czysto ,wifi darmowe w całym hotelu,posiłki urozmaicone.Dwie windy w tym jedna zewnętrzna oszklona z pięknym widokiem na morze :)
Bardzo blisko plaży
Hotel rewelacyjny, nad samym morzem .na dachu jacuzzi z leżakami gratis w widokiem na morze. Jedzenie super, miłą obsługa w stołówce i recepcji. Pokoje Bardzo czyste codziennie sprzątanie. Jeszcze wrócę
Pokój czysty. Dziwnie zawinięta kołdra w drugie prześcieradło, chyba im brakło poszewki.
Położenie hotelu to duża zaleta.
Brak klimatyzacji w maju a już w pokoju gorąco. Dziwne wycieki z pod płytek w łazience. Łazienka przeszkolona. Słabe jedzenie.
Świetny hotel, na dachu można się opalać i korzystać z jacuzzi. Posiłki doskonałe, lokalizacja niezła - trzeba tunelem przejść na plażę, do centrum 3 przecznice. Minus - zero atrakcji w hotelu, brak animacji czy wieczorem potańcówek. Bardzo długa trasa w pobliżu jak ktoś lubi chodzić, piękne cliffy i ustronne plaże, to polecam. Ogólnie 4/5
Posiłki, spacery na dachu, lokalizacja
Brak rozrywki
Bardzo fajny hotel, pokoje sprzątane codziennie . W pokoju lodówka i czajnik z herbatką i kawą na powitanie . Panie w recepcji to cudowne osoby chętne do udzielenia pomocy w każdej sytuacji . Restauracja - wspaniałe jedzenie , duży wybór i na miejscu kucharz przygotowujący jajka i placuszki na śniadanie a na kolację codziennie smażył rybę , warzywa i mięso . Poza tym duży wybór owoców morza . Jestem bardzo zadowolona i polecam ten hotel jak najbardziej . Wspomnę też o strefie spa i miejscem Relax na dachu hotelu z uroczymi widokami 😊
Bliskość do plaży , jakuzzi na dachu hotelu , myślę że też wspaniałe jedzenie , zewnętrzna winda
Nie ma
Polecam hotel! jedzenie bardzo dobre,zawsze świeże, w basenach bardzo ciepła wodą, w hotelu czysto, przestrzeń zadbana .
Pani która wpuszczała do restauracji była nieuprzejma
Fajny Hotelik, Świetny widok na morze z balkonu :)
Super usytuowanie , wszędzie blisko :)
Płatne napoje do kolacji w opcji HB
Hotel w porządku, widać już po nim upływa czasu ale nie wpływa to w żaden sposób na pobyt, bo zlokalizowany jest w pięknym miejscu.
Jazzuzi na dachu, świetna lokalizacja
Obsługa hotelu była niemiła, śniadania przede wszystkim na słodko.
Hotel jak najbardziej ok, czysty, codziennie na życzenie sprzątanie, wymiana ręczników. Dobrze usytuawany, blisko plaży, restauracji. Sklepów, stacji.
Pierwsza linia brzegowa, taras na dachu z przepięknym widokiem na morze, plażę oraz miasto.
Brak szklanek do wody i lampek do wina.
Polecam hotel, wiele miejsc na spacery dookoła hotelu, blisko sklepów, kawiarni i malowniczego centrum. Pyszne jedzenie, bardzo miła i pomocna obsługa, codziennie sprzątany pokój, widok z balkonu na morze i latarnię. Wspaniały taras na dachu hotelu z jacuzzi. Cisza i spokój.
Pyszne jedzenie. Cisza i spokój. Super miejsce na odpoczynek i relaks.
Hotel czysty, pokoje małe, ale codziennie sprzątane
Blisko plaży
Mały basen
Hotel w porządku. Czysty i zadbany. Pokoje sprzątane regularnie. Obsługa miła. Posiłki smaczne i wystarczająco urozmaicone. Basen Czysty. Atrakcyjna cena za ten standard. Polecam
Minusem jest położenie hotelu tuż przy torach kolejki jadącej w kierunku Barcelony. Jednak pociąg ten porusza się tak szybko, że hałasy te nie są zbyt uciążliwe. Przy zamkniętym balkonie praktycznie w ogóle się go nie słyszy. Dotyczy to pokoi z widokiem na morze.
Pobyt oceniam na dobry, chociaż mieliśmy widok na ścianę budynku, ale nie wzięliśmy opcji w pokojem z widokiem na morze więc nie mogę się do tego przyczepić, nie uraziło mnie to. Pokoje bardzo czyste, sprzątane codziennie na życzenie klienta, wymiana ręczników itd. Hotel raczej dla seniorów. Byliśmy w terminie gdzie było ich bardzo dużo ale raczej to była nasza baza wypadowa. Polecam.
Hotel godny polecenia. Posiłki zwłaszcza obiadokolacja smaczne i urozmaicone. Dobra baza wypadowa na zwiedzanie.
Dobra lokalizacja. Hotel zadbany, codziennie sprzątane pokoje i wymiana ręczników. Miły i pomocny personel.
Hotel czysty,obsługa pomocna,jedzenie bardzo dobre i urozmaicone.Śniadania pelne,do obiadokolacji napoje płatne.Sprzątanie pokoju codziennie lub na życzenie.Strefa kryta basen+jacuzzi czynna dla dzieci 10-17 ,wstep na strefę jacuzzi na dachu tylko dla osób 18+.Blisko do starego miasta,blisko do R1-pociagu,który dojedzie do Barcelony i innych miast na wybrzeżu.Do plaży kilka minut,plaza szeroką, czysta ,w maju jeszcze brak lezakow-dla nas to plus.Przy plaży toalety miejskie,promenada wzdłuż całej miejscowości. Dookoła sklepu,restauracje,rozrywka dla dzieci,bankomaty,apteka,szpital.Pobyt udany.
Hotel w pierwszej linii brzegowej za dopłatą piękny widok na morze. Hotel czysty nowoczesny. Jedyny minus to zbyt mała stołówka ciągłe kolejki na wejściu do restauracji kolejki do kawy, herbaty.
Kolejki do śniadania i kolacji
Hotel uważam za bardzo czysty, obsługa miła , pokój bardzo ładny z widokiem na morze. Jedzenie jak dla mnie pycha , chociaż śniadania monotonne. Okolica ładna, za ulica plaża , blisko sklepy i restauracje, super widok z dachu.
Fantastyczny hotel, bardzo fajnie położony w pierwszej linii brzegowej. Czysto wszędzie. Bardzo dobre wyżywienie z dużym wyborem potraw. Fajny dostęp do strefy relaxu na dachu hotelu dla dorosłych. Szczerze polecam
Położenie, czystość, pyszne jedzenie
Rewelacyjne położenie z pięknymi widokami (pokój z widokiem na morze) miła, profesjonalna obsługa i bardzo dobre jedzenie :)
Położenie i dobra kuchnia.
Dla wrażliwych zapewne przejeżdżająca obok linia kolejowa.