Szeroka plaża z miękkim piaskiem i lasem w tle
Deptak z kawiarniami, lodziarniami i sklepami
Trasy rowerowe przez nadmorskie lasy
Rodzinne atrakcje i place zabaw
Pobyt super Hotel czysty pokój bardzo ładny pachnący Plaża bardzo blisko jedzonko świetne Napewno wrócimy
Bardzo blisko do morza ,czystość na 10
Hotel suuuper! Lokalizacja suuuper! No i pogoda sie udała.. więc taka mini Tunezja albo Turcja :-)
Hotel położony z dala od centrum..spokój cisza bezpiecznie.. Plaża..no bliżej być nie może..extra baseny z dużą ilością wygodnych leżaków z materacami:-) jedzenie świeże ciepłe..dla każdego coś..dostępność spa..obsługa i czystość bardzo ok..
Brak wad:-)
Polecam, wszystko ok. Położenie hotelu super, kilka kroków od morza. Pokój tez ok. Przy hotelu basen. Jedzenie było b.dobre
Położenie hotelu, cisza i spokoj
Nie ma uwag
Pobyt pierwsza połowa września 2020. Położenie, śniadania, basen. Wady: Nagle bez powodu cały dzień recepcja nieczynna, tragiczny parking z jakichś starych płyt betonowych, nie pasuje do hotelu kreującego sie na wysokiej klasy. W recepcji nieuśmiechnięta, cwaniaczkowata Pani której bardziej pasowała by praca jako urzędnik a nie hotelarz.
Pobyt pierwsza połowa września 2020. Położenie, śniadania, basen.
Miłe miejsce, czysto, przestronnie, parking dla gości więc świetna oferta. Polecam wypoczynek tam.
Świetny hotel z rozsądnymi cenami. Jeśli pojawie się w Gdańsku ponownie to znów w tym hotelu.
Czystość , jedzenie
Fajny hotel, świetna obsługa, jestem zadowolony, polecam innym wypoczynek tam.
Czyste pokoje
Nie polecam tego osrodka poza sezonem. Wszelkie atrakcje są zamknięte, nie ma szans żeby w październiku przy 20 stopniach pograć w tenisa czy cokolwiek , bo wszystko jest zamknięte, co rozczarowuje.
obsługa
Cena absolutnie nieadekwatna do jakosci.Osrodek w b.ladnym miejscu z duzym potencjalem ale nie wykorzystanym.Cena apartamentu do wyposazenia to cena z kosmosu...obsluga w recepcji pewna siebie i nastawiona nienajlepiej do klienta...jedzenie wiele do zyczenia...ochrona niekompetentna...na plus mozliwosc przyjazdu z pupilem...po raz drugi tam nie pojedziemy
Polozenie,mozliwosc przyjazdu z pupilem,duzo terenu dla dzieci...
Absolutny przerost formy nad trescia,cena apartamentu absolutnie nieadekwatna do jakosci (np.stare ,zuzyte reczniki itd.),woada w basenie zimna, panie sprzatające mile i pomocne ale niektore nosily tiszert z logo PO ! Obsluga na recepcji pozostawia wiele do zyczenia...ochrona niekompetentna...brak mozliwosci np.napicia sie kawy ( tylko przy sniadaniu ) pomimo kilku ekspresow ! Mozna byloby jeszcze troche napisac.Nie mam pojecia skad te cztery gwiazdki dla osrodka,to jakies nieporozumienie...
Miejsce otoczone lasem, spokój, słychać śpiew ptaków. Teren utrzymany w czystości. Duże apartamenty w trzech jednopiętrowych pawilonach otaczających basen. Przy basenie duża ilość leżaków - wystarczy dla wszystkich gości. Apartamenty wyposażone w lodówkę, kuchenkę mikrofalową, czajnik elektryczny, sztućce, naczynia, telewizor, sprzęt plażowy.. Duża łazienka. Bardzo miła obsługa. Smaczne i urozmaicone posiłki. Z terenu ośrodka zejście na plażę. Polecam.
jak w opisie
Mieszkalismy w apartamencie przy basenie. U nas było wszystko ok. Obok budynek główny i resturacja. W pokoju czysto, sprzątanie codziennie. Dobre śniadania, wszystko świeże. Plaża dość blisko. Generalnie ok, tylko goście z domków mieli przeboje, podobno było bardzo słabo.
położenie, sniadania
słabe domki