Atrakcje dla dzieci: brodzik, zjeżdżalnie wodne, animacje, miniklub..
Blisko 3600 m2 przestrzeni do zabawy (w budynku i na powietrzu).
Aquapark z ponad 20 zjeżdżalniami oraz kompleksem 8 basenów.
Przy hotelu prywatna, piaszczysto-żwirowa plaża.
Wspaniały hotel. Pokoje przestronne i wygodne, bardzo czyste. Duży kompleks, co ja poczytuję za plus, bo można sporo spacerować i mieć zawsze urozmaicone trasy. Chciałabym też podkreślić wysoki poziom obsługi hotelu. Przemili, pomocni i uśmiechnięci pracownicy to ogromna zaleta tego miejsca.
Za największą zaletę hotelu poczytuję jego położenie. Przepiękna panorama gór i cudownie błękitne wody morza. Jestem zachwycona nimi. Bardzo duży aquapark dla dzieci, ogromny aquapark dla młodzieży i dorosłych, sale zabaw dla maluchów, klub młodzieżowy, tenis, mini golf, sporty wodne... Hotel posiada sporo zalet, o których można by długo i barwnie opowiadać. Oczywiście także kuchnia zasługuje na wspomnienie i pochwałę.
Ja nie dostrzegam wad.
Bardzo fajny hotel, jak najbardziej dla dzieci. Nam bardzo się podobało. Fajne widoki na górę Tahtalı.
Dużo basenów oraz akwapark, udogodnienia dla wózeczków.
Pobyt 3-10.07.2025 r. Rodzina 2+2. Hotel naprawdę godny polecenia. Nie ma do czego się przyczepić. Owszem, odczuwalne jest nastawienie na gości rosyjskojęzycznych (jak cała Turcja - jednak poziom gości zdecydowanie wysokiej kultury osobistej), aczkolwiek bez problemu udało się komunikować w języku angielskim. Personel nastawiony niesamowicie przyjaźnie bardzo wysoki poziom obsługi. Czuliśmy się bardzo zadbani. Jedzenie przepyszne i zróżnicowane. Baseny czyste bez zarzutów. Pokoje sprzątane zgodnie z własnym życzeniem (wystarczy nacisnąć odpowiednią lampkę wyświetlana przy drzwiach czy chcemy sprzątanie czy wolimy aby nam nie przeszkadzać). Barek uzupełniany regularnie w ramach sprzątania. Plaża żwirkowa ale bardzo przyjemna fajnie zorganizowana z atrakcjami dodatkowo płatnymi (skutery itp.) Animacje wieczorne poziom profesjonalny coś niesamowitego !! Jesteśmy dość wymagający wolimy wydać więcej na wakacje ale nie mieć złych odczuć i tutaj naprawdę nie zawiedliśmy się. Z czystym sumieniem polecamy 🙂. Komentarze negatywne proszę naprawdę dzielić na pół bo chyba niektórzy mają wymagania pałacowe a chcą zapłacić do 20k (za rodzinę 4 os) za 7 dni. Co do ceny zdecydowanie adekwatna do poziomu hotel warty każdej wydanej złotówki. My wróciliśmy wypoczęci, zachwyceni bez żadnych „niesmaków”. No i ta roślinność z górami w tle widocznymi z basenu 🙂. Baterie naładowane widoki przecudowne !
- roślinność - góry w tle - widoki - przyjazny, dbający o gości personel - pyszne, zróżnicowane posiłki - baseny do koloru do wyboru z atrakcjami, bez atrakcji, z muzyką czy bez muzyki, dla małych dzieci zjeżdżalnie i dla tych większych - animacje wieczorne - cudo !!! Profesjonalne i te fajerwerki coś niesamowitego - cukiernia z ogromem ciast i lodami - mimo że nie piłem alko to polecam bo do 12 letnich butelek w cenie dopiero 18stki dodatkowo płatne, drinki robione profesjonalnie !
- jak dla nas brak!!! ,wiedzieliśmy że hotel nastawiony jest na gości rosyjskojęzycznych aczkolwiek wysoka kultura bez zarzutów. Jeśli komuś to przeszkadza to Turcja chyba jest złym wyborem.
Doskonałe miejsce na wakacje z dziećmi, cudowny Aqua park, bezpieczny i atrakcyjny dla dzieci, obsługa doskonała, można było czuć się zaopiekowanym, jakość jedzenia i trunków powyżej oczekiwań, zakwaterowanie bardzo komfortowe i czyste, domki usytuowane w pięknym ogrodzie, bardzo dobrze zorganizowany mini klub i atrakcje dla dzieci, oferta rozrywkowa dla dorosłych także na wysokim poziomie. Z czystym sumieniem polecam każdemu!
Piekny obiekt w pięknym otoczeniu, doskonały pod każdym względem
Gural Premier Tekirova to hotel, który spełnia oczekiwania najbardziej wymagających gości. Jego luksusowa infrastruktura, doskonałe jedzenie i dbałość o szczegóły sprawiają, że jest to jedno z najlepszych miejsc na wypoczynek. Zdecydowanie jest to miejsce, które gwarantuje relaks i rozrywkę na najwyższym poziomie.
Pokoje są przestronne, czyste i komfortowo urządzone. Znajduje się tu ogromny kompleks basenów, w tym specjalne strefy dla dzieci. Na terenie obiektu działa również duży aquapark z wieloma zjeżdżalniami, który dostarcza rozrywki dzieciom i dorosłym. Jedzenie jest różnorodne na bardzo wysokim poziomie, jest wiele restauracji kuchni lokalnej oraz międzynarodowej. Personel miły i bardzo pomocny dbają o każdy szczegół żeby pobyt byl jak najbardziej udany. Hotel jest rajem dla dzieci.
Osobiście ja i moja rodzina nie zauważyliśmy żadnych wad.
Znakomity hotel dla rodzin z młodszymi dziećmi, mnóstwo atrakcji, aquaparki, animacje, występy wieczorne, bitwy w pianie. Świetna, zróżnicowana kuchnia, jedzenie i picie bez żadnych ograniczeń od rana do późnego wieczora, dużo miejsca do odpoczynku, bez problemów z leżakami nad basenem czy nad morzem. Nie jest najtańsza opcja, ale jakość warta swojej ceny.
1. Jedzenie - świeże, bardzo zróżnicowane, opcje dla każdego smaku i podniebienia bez żadnych ogracznień. To samo napoje - firmowe softdrinki (Coca-Cola, itd), europejskie renomowane alkohole podawane przez barmanów, chłodne piwa - ile dusza zapragnie. 2. Świetna oferta dla dzieci, dużo basenów, zjeżdżalni, animacji, itd. 3. Czyste, przestronne pokoje hotelowe, wygodne łóżka, wszystkie dodatki i akcesoria 4. Atrakcje dla dorosłych - występy wieczorne w amfiteatrze na wysokim poziomie, bary, disc
Niektórym mogą nie odpowiadać stosunkowo duże dystanse z pokoju do jadalni, plaży itd ale to rozległy ośrodek z piękną zielenią i mądrze rozplanowanymi budynkam, nie ma ścisku i tłoku, poza tym regularnie kursują melexy. Przy tej ilości dobrego jedzenia i baklavy warto pare razy dziennie trochę się przejść...
Bardzo fajny hotel dla rodzin z dziećmi. Duży aquapark, fajne animacje wieczorami dla dzieci. Bardzo czysto. Wszystko na plus!
Przy plaży (kamieniatej) ale czysta woda, duza dostepnosc leżaków, smaczne jedzenie, alkohole napoje i słodycze orginalnych marek. Blisko lokalnych sklepow. Czysty hotel
Brak wad, wszystko super
Hotel fantastyczny. Niska zabudowa, pokój z dostępem do basenu (taką opcję wybraliśmy ) był strzałem w 10 ! Świetna uśmiechnięta obsługa, wszędzie porządek i czystość. Cudowne położenie wśród zieleni. Przy każdym basenie ratownik. Pyszne jedzenie. Absolutnie wyjątkowe atrakcje wieczorne. Totalnie niezapomniane wakacje w tym hotelu. Naprawdę rezerwować w ciemno !!!!
niska zabudowa czystość bardzo duża ilość zatrudnionego personelu bardzo dobre jedzenie świetne animacje
ilość gości z Rosji i mylenie nas z nimi na każdym kroku
Spędziliśmy w hotelu Güral Premier Tekirova niezapomniane wakacje! Od pierwszych chwil było widać, że to miejsce, które dba o komfort i zadowolenie gości. Pokoje są przestronne, bardzo czyste i stylowo urządzone. Obsługa hotelowa na najwyższym poziomie – zawsze uprzejma, uśmiechnięta i gotowa do pomocy. Na szczególne wyróżnienie zasługuje jedzenie – ogromny wybór dań, wszystko świeże i smaczne. Restauracje tematyczne również zrobiły na nas duże wrażenie. Strefa basenów i aquapark to prawdziwy raj dla dzieci i dorosłych – zjeżdżalnie, brodziki i mnóstwo atrakcji. Plaża czysta, dobrze zagospodarowana, z wygodnymi leżakami i barem tuż przy brzegu. Animacje i wieczorne show były świetnie przygotowane – codziennie coś nowego, bardzo wysoki poziom rozrywki. Dzieciaki zachwycone mini klubem i animatorami, którzy wkładali serce w swoją pracę. Zdecydowanie polecamy ten hotel wszystkim, którzy szukają luksusowego wypoczynku w pięknym otoczeniu. Na pewno tu wrócimy! 🌞🌴
Hotel ma same zalety
Brak absolutny
Hotel fantastyczny! Super zorganizowany, czysty, przyjazny. Gorąco polecam pokoje od strony basenów, bezpośrednie wyjście z tarasu na basen- bosko! Obsługa przyjazna
Fantastyczny aquapark dla dzieci, świetne wieczorne show- naprawdę na poziomie! Magic show - REWELACJA! Jedzenie bardzo dobre, nigdy niczego nie brakowało, wybór ogromny
Nasza rodzina - 2 dorosłych oraz 2 dzieci w wieku 4 i 6 lat - spędziła wspaniałe wakacje w hotelu Gural Premier Tekirova, które na długo pozostaną w naszej pamięci. Ten hotel oferuje wszystko, czego można oczekiwać od wymarzonego rodzinnego urlopu i jeszcze więcej! Fantastyczny Aquapark i baseny To, co najbardziej zachwyciło nasze dzieci, to ogromny aquapark i kilka basenów. Zjeżdżalnie wodne były atrakcją dnia, a bezpieczny brodzik dla najmłodszych pozwalał nam, rodzicom, na chwilę relaksu. Baseny są czyste i doskonale utrzymane, a leżaki wygodne i dostępne w każdej chwili, więc nie było potrzeby rezerwowania miejsc z wyprzedzeniem. Rozbudowane animacje i programy dla dzieci Hotel ma bogatą ofertę animacji dla dzieci w różnym wieku. Miniklub jest świetnie zorganizowany, a personel zawsze uśmiechnięty i gotowy do zabawy z maluchami. Dzieci codziennie uczestniczyły w grach, zabawach i kreatywnych warsztatach, a wieczorne mini disco to absolutny hit! Dla rodziców to ogromny komfort, wiedząc, że dzieci są pod dobrą opieką i świetnie się bawią. Przestronne pokoje i udogodnienia rodzinne Nasz pokój rodzinny był przestronny, komfortowo urządzony i codziennie sprzątany na najwyższym poziomie. Warto nadmienić, że otrzymaliśmy 2 pokojowy apartament. Pyszne jedzenie i różnorodność restauracji Restauracje w hotelu oferują bogate i różnorodne menu. Każdy znajdzie coś dla siebie – od kuchni lokalnej po dania międzynarodowe. Bufet dla dzieci to strzał w dziesiątkę, a specjalnie przygotowane stacje z deserami były prawdziwym rajem dla naszych maluchów. Dorośli również byli zachwyceni wyborem dań, świeżymi owocami morza i przemyślanymi menu tematycznymi. Plaża i sporty wodne Hotelowa plaża jest przepiękna, piaszczysto-żwirowa, a woda krystalicznie czysta. Można wypożyczyć sprzęt do sportów wodnych lub zrelaksować się w jednej z dostępnych altanek na plaży. Dla dzieci świetną atrakcją były zabawy w piasku, a dla nas chwile spędzone na leżakach pod palmami. Obsługa na najwyższym poziomie Personel hotelu był niezwykle uprzejmy, zawsze chętny do pomocy i dbający o każdy detal naszego pobytu. Widać było, że starają się, aby każdy czuł się wyjątkowo. Czuliśmy się tam naprawdę zaopiekowani. Podsumowując, Gural Premier Tekirova to idealny wybór na rodzinne wakacje, gdzie każdy, bez względu na wiek, znajdzie coś dla siebie. Z pewnością wrócimy tu ponownie i będziemy polecać ten hotel każdej rodzinie szukającej niezapomnianych chwil na urlopie!
Pyszne i zróżnicowane jedzenie, świetna strefa wodna, pomocna i życzliwa obsługa, ciekawe animacje i atrakcje, "normalny" alkohol w cenie.
Jesteśmy już tu któryś raz i niestety ostatni ,to jest niesamowite jak z super hotelu mamy bylejakość, odętego że na pokój czekaliśmy 10 godzin.a hotel nie posiada lobby tylko recepcja ,hotel jest oblężony przez Rosjan 90 procent obsługa byle jaka ,jedzenie byle co poprostu 3gwiazdki tyle i nie dajcie się skusić opinią że super naprawdę nie nie
Już nic
Wady hotel przez to że ma dużo Klijetow z Rosji opad o dwie klasy ale pod każdym aspektem
Spory obiekt, dużo atrakcji dla dzieci co oceniamy na plus. Jedzenie kiepskie i atmosfera w głównej restauracji mało przyjemna. Obiekt miał pelne obłożenie wiec ciężko było znaleźć wolny stolik. Najmniej przyjemne były pokoje w których było czuć wilgoć a po włączeniu klimatyzacji śmierdziało grzybem. Ten zapach unosił się również w bawialni dla dzieci i innych klimatyzowanych pomieszczeniach.
Duzy obiekt, sporo miejsca do spacerowania. Różnorodność.
Zapleśniałe pokoje i śmierdząca klimatyzacja.
Wyśmienicie każdy kto pojedzie zdziwi się pozytywnie na karzemy kroku
Same zalety jedzenia nie do przejedzenia pełno mięs lodów ciast itd. Restauracja czynna 24h na dobę alkohole nie do przepicia Absolut smirnoff itditd. Obsługa przemiła mini barek w pokoju uzupełniany codziennie. Nie trzeba nosić żadnych opasek bo obiekt jest ogrodzony no mógłbym pisać i pisać numer jeden dla mnie
Brak wad może jedną że obsługa w 80 % mówi tylko po rosyjsku ale jak nie rozumieją to od razu tel włączają i translator😉tak że to nie wada prawie nie ma Polaków
Hotel idealny! Resort rozłożony na dużym obszarze co sprawia że pomimo dużego obłożenia można się czuć jak w kameralnym hotelu. Mniejszy basen bezpośrednio przy domku, idealnie umieszczony. Bar przy każdym basenie. Mogliśmy w spokoju poczytać Książkę przy basenie. Przy dużym basenie codziennie animacje, zajęcia fitness, zabawy dla dzieci. Mogę serdecznie polecić pobyt w tym hotelu.
Spokój, obsługa, baseny
Hotel spełnił moje oczekiwania. Ten hotel to prawdziwe 5*. Bardzo czysty, dużo atrakcji, blisko plaża. Jedzenia mnóstwo, różne rodzaje - dla każdego coś. Aquapark od 0 do 100lat- w 4 basenach. Bary i restauracje przy basenach z jedzeniem i piciem nie tylko lokalnym, ale i europejskim. Wszyscy mili. Pokoje czyste, przestronne,.codziennie sprzątane. Wi-Fi w całym hotelu bardzo dobre. Cudne wakacje !! Polecam serdecznie, naprawdę warto!! Figloraj dla
Zaletą jest pobyt w tym hotelu
Nie doszukujmy się wad ;-)
Wybór hotelu okazał się strzałem w dziesiątkę. Piękne położenie hotelu, obiekt nowoczesny i bardzo zadbany. Pokoje przestronne, bardzo dobrze wykończone. Ogromną zaletą hotelu to czystość.
Hotel przestronny i bardzo czysty. Pomimo dużego obiektu to przemieszczanie się po nim jak i całym obiekcie było łatwe i przyjemne. Wszechstronna zieleń otaczający obiekt.
Brak wad.
Oceniam pobyt w maju. Hotel bardzo w porządku, jednak przed pełnym sezonem nie wszystkie atrakcje, bary były czynne. Jak wspomniałam hotel ładny, pokoje duże, wygodne leżaki na plaży, serwis plażowy. Bardzo dużo gości rosyjskojęzycznych, obsługa również posługuje się głównie językiem rosyjskim, niektórzy bardzo słobo/ wcale nie znają angielskiego.
Bardzo zadbana roślinność, czysto.
Dosyć monotonne posiłki, kolacje a la carte tylko płatne.
Hotel wspaniały , czysty , wygodne łóżka, dużo miejsca ,bardzo dobre jedzenie . Ogromna ilość ślizgawek dla dzieci i dorosłych ,odrobinę za zimna woda w basenach , morze gorące ,ale mimo że dużo leżaków i tak brakowało . Fantastyczne animacje dla dzieci np. festiwal piany.
Czyste ,duże pokoje w domach jak pałacyki , tłum ludzi ,ale nie moloch .Wspaniałe baseny ,korty tenisowe ,blisko do morza .
Daleko od Antalyi 1,5 godz. reszta to zalety.
Hotel świetnie zorganizowany.Na każdym kroku widać,że właściciel obiektu był w niejednym miejscu na wypoczynku, doskonale wyłapał potrzeby gości i wyszedł naprzeciw ich oczekiwaniom...a nawet nieco dalej.Gorąco polecam
Hotel wyróżnia się na tle wielu innych z dobrej półki tym,że praktycznie nie trzeba się martwić o nic. Świetnie zaopatrzone bary, w których absolutnie wszystko jest w ofercie all,co pozwala pozbyć się kłopotliwych sytuacji przy składaniu zamówienia.Doskonały pomysł z obsługą kelnerską w każdym miejscu,dzięki czemu można korzystać z wypoczynku bez zawracania sobie głowy niepotrzebną stratą czasu.Ogromy teren położony na 20 hektarach w zadbanym ogrodzie,piękna plaża,świetnie wkomponowane baseny
Trzeba być bardzo złośliwym, żeby doszukiwać się mankamentów.Hotel dopracowany pod potrzeby gości w drobnych szczegółach