Latarnia morska Capdepera z panoramicznymi widokami
Plaża Cala Agulla z krystalicznie czystą wodą
Wieczorne życie i bary przy porcie rybackim
Rejsy łodzią do ukrytych zatoczek i jaskiń
Hotel pomimo remontu nie ma dobrych warunków do wypoczynku. Otrzymalysmy pokój przy ruchliwej ulicy. Nie mixna było zamknąć okien, ponieważ bardzo głośna klimatyzacja nie pozwalała spać. Ponadto w budynku było sporo nastolatków z Niemiec nie głośnych, krzyczących, trzaskających drzwiami. Zgłosiliśmy problem rezydentowi, który jednak nie pomógł nam w żaden sposób. Byliśmy zmuszeni dopłacić 120 euro za pokój z widokiem na park i basen, w którym także było b. dużo młodych Niemców przeszkadzających w nocy. Tak więc, nie polecam tego hotelu.
Dobre posiłki. Miła obsługa. Bardzo zaangażowany i pomocny menadżer hotelu.
Ubóstwo wyposażenia. Hotel zasługuje na 2 gwiazdki. Brak lodówki, czajnika, szklanek i jakichkolwiek naczyń. Hotel że względu na ogrom nastolatkiw z Niemiec nadaję się na internat.
codziennie takie same śniadanie, przez co nie chciało się na nie chodzić, klima w pokoju działała tylko w dzień przyjazdu, później przez resztę dni była wyłączona, na recepcji stwierdzili ze się sama wyłącza i włącza kiedy trzeba.. personel w porządku, pokoje czyste, codziennie sprzątane i wymieniane ręczniki
W pokojach niby sprzątanie codziennie, ale tylko powierzchownie, ręczniki wymieniane co jakieś 5 dni, pościel nie zmieniana 2 tygodnie, mrówki w szafkach... Udogodnieniem jest aneks kuchenny w każdym pokoju. Blisko do miasta, do plaży też niedaleko, polecam plażę Son Moll, która jest trochę dalej ale warto się przejść. Basen cały czas w cieniu, więc nic specjalnego. Za to jedzenie super- bardzo dobre i można jeść do woli.