Plaże z widokiem na góry Taurus i czyste morze
Rejsy łodzią do zatok i wodospadu w Phaselis
Tętniące życie nocne i bazary z pamiątkami
Park księżycowy z lunaparkiem i plażą
Pobyt w tym Hotelu byl super, Jedzenie wysmienite, , najlepsze to polozenie tego Hotelu bo jest sie w lesie z widokoem na gory i nad samym morzem
Ta zadbana zielen tego osrodka
po polsku trudno bylo sie dogadac w wiekszosci to uzywany jezyk rosyjski
Generalnie pobyt bardzo udany. Hotel przepięknie położony, ogromna ilość zieleni, rozległy teren. Pokoje family room super przestronne duże wygodne bardzo ładne. Bardzo czysto choć w recepcji unosił się zapach wilgoci. Wszędzie koty „udomowione” mają swoje domki i miski z jedzeniem. Cały teren hotelu bardzo czysty i zadbany. Wolno chodziły sobie też kury i kaczki. Super mini Club dla dzieci i świetne animacje. Córka wybawiła się na całego. Animacje dla dorosłych też super. Pod hotelem przystanek, co chwile kursują busy do Kemer. Na minus obsługa - większość nie znała angielskiego więc unikała kontaktu, choć zdarzała się zmiana, która była o wiele bardziej otwarta. Brak alkoholi importowanych więc „lokalne drinki” nawet koło oryginałów nie stały. Jedzenie ok ale jeśli ktoś już parę razy był w Turcji może się rozczarować. (...) Bardzo dużo Polaków jak i Rosjan. Plaża wąska żwirowo- kamienista. Bez butów do wody jest cieżko.
- położenie, z jednej strony góry, z drugiej morze - animacje dla dzieci i dorosłych i mini Club - dobry dojazd do Kemer - bez problemu można było znaleść leżak nad basenem -czyste ładne pokoje, codziennie sprzątane - transfer z lotniska ok 1h
- obsługa - jedzenie mało różnorodne (...) - plaża - brak alkoholi importowanych
Fajny hotel,pokoje czyste ręczniki zmieniane codziennie,
Hotel pośród drzew sosnowych i palm dużo cienia
Pobyt był ok. Tak jedzenie, jak i pokój. Plaża ok.
Położenie wśród drzew.
Raczej brak.
Bardzo dużo zieleni pokoje czyste jedzenie przepyszne
Blisko do plaży
Hotel w mojej opinii nie zasługuje na tak wysoką ocene a juz napewno nie na 5* Pokój hotelowy sprawia wrażenie, jakby od dawna wymagał odświeżenia. Przy wejściu widać, że sprzątanie wykonano raczej pobieżnie – kurz osiadł w narożnikach, a na wykładzinie czy kafelkach podłogowych widać drobne plamy, które nie zniknęły po ostatnim mopowaniu. Meble są wysłużone, z lekkimi obi ciami na krawędziach, a ściany noszą ślady przetarć i drobnych pęknięć farby. Łazienka jest wykończona w sposób mało staranny – silikon wokół brodzika miejscami popękany lub pożółkły, płytki mają nierówne fugi, a armatura nosi ślady kamienia. W powietrzu unosi się specyficzny zapach ciepłej wilgoci, jakby pochodził z pomieszczenia z kiepską wentylacją. Ta lekko duszna woń miesza się z delikatnym aromatem używanych detergentów, które jednak nie są w stanie całkiem jej przykryć.
Duzo cienia i zieleni Skuteczna klimatycacja w pokoju
Słabe pokoje jak na 5 gwiazdek Brak tematycznych kolacji Plaża żwirowa i kamienista Monotonne występy i piosenki na mini disco Brak alkoholi importowanych w ofercie
Hotel jest fajny Uśmiechnięty personel,codziennie sprzątane pokoje,dużo jedzenia i bardzo smaczne.Wielkim +jest mini klub dla dzieci,fajnie się bawią i można zostawić dzieci na 2-3god. z rana i po obiadku Polecam
Animacje dla dzieci,jedzenie,personel
Nie spodobało się że w łazience nie było kosmetyków (np.szamponu do włosów)…
Polecam hotel dla rodzin z dziećmi. Czysto, pyszne jedzenie. Blisko do morza.
Jak w raju. I to dosłownie. Cały teren jest położony w ogrodzie botanicznym. Ilość roślin i ich różnorodność przyprawia o zawrót głowy. Bardzo dużo animacji dla dzieci i dorosłych. Bary i restauracje na wyciągnięcie ręki. Dużo leżaków i dużo miejsca jak i na basenach też i nad morzem. Jedzenie pyszne, różnorodne. Dużo tureckiej kuchni. Pokoje skromne ale czyste. Zależy kto sprzątał. Raz było wszystko ogarnięte, raz po łebkach ale do wybaczenia. Obsługa miła ale głównie rozmawiająca w języku rosyjskim. Duża ilość zwierząt na terenie hotelu ale radzę uważać na słodko wyglądające kotki. Niestety córka została przez jednego ugryziona i skończyło się szpitalem i szczepieniem przeciwko wściekliźnie. Mimo wszystko bardzo polecam. Wracamy naprawdę wypoczęci.
Pięknie ogrody, pyszna różnorodna kuchnia, dużo miejsca na wypoczynek , świetne animacje dla dzieci i dorosłych , miła obsługa , duże baseny, blisko plaża
Trudność w porozumiewaniu się w innym języku (angielski, polski) Pokoje nie zawsze sprzątane dokładnie.
Hotel spełnił wszystkie nasze oczekiwania. Jedzenie bardzo smaczne, drinki super i bardzo urozmaicone. Woda dostępna na każdym kroku, pokoje czyste i sprzątane codziennie.
Piękna zieleń wokół hotelu i na samym terenie
Dla Nas brak.
Hotel wspaniały,dużo zieleni...Pokoje czyste,codziennie sprzątane.Jedzenie przepyszne, różnorodne. Drinki od koloru do wyboru🍹Przemiła obsługa i super animatorzy od atrakcji przy basenach (step aerobik, aqua aerobik,zumba).Codziennie atrakcje w amfiteatrze i dyskoteka od 22:30 do 24💃🎶Polecam 👍
Zieleń na terenie hotelu.
Nie ma.
Polecam, hotel pięknie położony, wśród zieleni. Posiłki świeże, różnorodne. Sam hotel zadbany choć na plaży pozostawione śmieci nie dokonca sprzątają.
Jedzenie, zieleń, baseny
Śmieci na plaży, nie czyszczone kafle pod leżakami przy basenie (pełno okruchów, kamyków, drobnych śmieci).
Spędziliśmy 10 dni w Gypsophila Club Marine i jesteśmy absolutnie zachwyceni. Hotel położony w przepięknej, zielonej okolicy, tuż przy plaży – widoki zapierają dech w piersiach. Teren jest zadbany, dużo cienia, palmy, kwiaty – idealne miejsce na relaks. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, dobrze wyposażone, z klimatyzacją i balkonem. Jedzenie bardzo smaczne i różnorodne – każdy znajdzie coś dla siebie, zarówno dorośli, jak i dzieci. Szczególne wyróżnienie dla obsługi restauracji – zawsze uśmiechnięci i pomocni. Baseny świetnie utrzymane, zjeżdżalnie to ogromna frajda dla dzieci, a animatorzy – po prostu rewelacja. Cały dzień zapewniają rozrywkę: od porannej gimnastyki po wieczorne show. Dla dzieci mini club i wieczorne mini disco były prawdziwym hitem! Obsługa hotelu na najwyższym poziomie – wszyscy bardzo życzliwi i pomocni. Czuliśmy się zaopiekowani od pierwszego dnia. To był nasz pierwszy pobyt w Gypsophila Club Marine, ale na pewno nie ostatni. Idealne miejsce na rodzinne wakacje. Gorąco polecam!
Bar 24h, banany na drzewach. Klima w pokojach. Atrakcje wodne. Tanie motorówki. Położenie między górami a morzem.
Zdjęcia i opiniami hotelu przed wyjazdem odstraszają. Po przybyciu na miejscu okazuje się że jest super!
Cały pobyt zaliczam do bardzo udanych. Pęknie położony hotel w bliskości morza i zieleni z urokliwymi, zacienionymi i kwiecistymi ścieżkami, piękną przyrodą. Jedzenie bardzo urozmaicone i dobre. Teren zadbany, super obsługa. Dzieci miały co robić bawiąc się na plaży, nad basenami, zjeżdżalniami, na placu zabaw.
Pięknie położony wśród drzew i urokliwych alejek
Ktoś kto nie lubi chodzić (czemu się dziwię) może mieć problem, że teren jest dość rozległy, ale dla mnie to zaleta, a nie wada.
Jakość hotelu nie adekwatna do ceny. Hotel z własną plaża, czyste baseny, przepiękne zielone otoczenie i miła obsługa to jedyne atuty tego hotelu. Największym problemem był wszechobecny dym z papierosów - na plaży przy basenach powinien być całkowity zakaz palenia. Jedna tylko strefa w restauracji wyznaczona dla palaczy. Jedzenie przeciętne i monotonne. Pokoje przestronne ale w łazience czuć zapach stęchlizny. W pokojach na parterze stęchlizna w każdym pomieszczeniu. Brak animacji dla dzieci po polsku. Widać że hotel w większości oblegany jest przez turystów z Rosji i ten język wiedzie tam prym. Animacje dla dorosłych dopiero od 22:30. Ogólnie pobyt średni.
Otoczenie zieleni oraz super połączenie komunikacyjne z Kemer i Antalyą - można dojechać Dolmuszem. Miła obsługa, czyste baseny i plaża.
Zapach stęchlizny w pokojach, brak zakazu palenia na plaży i przy basenach, niedziałające zjeżdżalnie, monotonne jedzenie, zbyt późne animacje dla dorosłych oraz brak animacji po polsku dla dzieci
Polecam hotel ocena 5 na 6. Każdy znajdzie coś dla siebie Dla rodzin z dziećmi raj na ziemi
Cudowny teren wokół hotelu bardzo dużo zieleni
Brak wad
Hotel bardzo fajny dużo zieleni, ładnie widoki na góry. Pokoje czyste codziennie sprzątane. Jedzenie dobre.
Ośrodek sam w sobie piękny, niska zabudowa, mnóstwo zieleni, roślinność zadbana. Infrastruktura czysta i dobrze utrzymana, plaża kamienisto-żwirowa.. Jedzenie smaczne i bardzo urozmaicone. Pokoje, wystarczająco przestronne, urządzone nowocześnie. Z 3 restauracji a'la carte czynne 2, zainteresowani goście powinni rezerwować miejsce w dniu przyjazdu. Nam nie udało się skorzystać z powodu braku miejsc. Ogólnie hotel oceniamy na 4, z powodu naszych pokoi hotelowych.
Bungalowy sprawiają, że hotel jest bardzo przytulny. Resztę dopełnia otoczenie zieleni, kwitnących kwiatów, krzewów i drzew. Kury i perliczki spacerują po trawnikach pomiędzy budynkami. Mnóstwo leżaków z parasolami rozmieszczonymi na 2 pomostach, plaży oraz przy 2 basenach. Całe otoczenie czyste i dobrze zagospodarowane. Restauracja główna przestronna, z dużym tarasem, wydzielone strefy dla palaczy. Bardzo urozmaicone i smaczne jedzenie.
W pokojach wyczuwalna wilgoć, grzyb na ścianie. Wszystko odmalowane ale widoczne pęcherze. Sprzątanie ograniczało się do opróżnienia koszy na śmieci i wymiany ręczników i to na naszą prośbę. Łazienka i podłogi nie sprzątane przez cały pobyt.
Pobyt w danym hotelu uważam za średni. Pokoje czyste ale robaczki się zdarzają nie wiem moskitiery zamknięte ale może dlatego że dużo zieleni wokoło. Niby hotel przyjazny dla dzieci ale nie dla polskich dzieci. Chyba że 3-8 latkowie umieją nieźle rosyjski turecki coś z angielskiego ale na pewno po polsku NIKT się z nimi nie porozumie a szkoda bo dużo nas rodaków odwiedza ten hotel z dziećmi i nie tylko. Porażka to hotelowa obsługa podczas rejestracji też zero gdakania po polsku karty w języku angielskim starsze osoby mają mega problem i nikt nie pomoże zero wi fi po przyjeździe dopiero po dostaniu pokoju. Wymeldowanie o 12 mimo że wyjazd z hotelu 18.30 to po oddaniu kart internet znika to trochę słabe mimo że można siedzieć na obiekcje i korzystać ze wszystkiego do tej 18.30.
Jedzenie ok każdy coś znajdzie
Koty wszędzie (...) sikają i (...) wie co. Brak języka polskiego w lobby i animatorek dla najmłodszych i polskie dzieci są na końcu. (...) Wyłączony internet po zdaniu pokoju, ubogie menu dziecięce, robaczki. Hotel na pewno nie 5*****
Hotel bardzo ładny, otoczony zielenią i zwierzątkami (kury, kaczki, gęsi), kameralny, czysty i bardzo zadbany.
Bardzo dobra kuchnia, pyszne sery i desery. Piękne otoczenie, czysta woda w basenach. Bardzo sympatyczna i pomocna obsługa.
Najbardziej przeszkadzało mi mega twarde łóżko, cały czas chodziłam połamana i niewyspana. Słabe animacje, animatorów chyba z 10-ciu, popisywali się jeden przed drugim a animacje na poziomie obozu młodzieżowego lub kolonii, masakra. Imprezy dla dorosłych zaczynały się o 22.30, chyba jakieś nieporozumienie. Pod tym kątem bardzo słabo.