Gypsophila Holiday Village

Hotel przy plaży, kilka basenów, kilka barów. Jedzenie smaczne, trochę powtarzalne. Obsługa miła, chcieliśmy zamienić pokój, udało się bez żadnego problemu, czy nawet pytania dlaczego. Ładny i zadbany ogród.

Hotel dla rodzin z dziećmi. Animacje i różne zabawy dla najmłodszych. Obsługa hotelu na najwyższym poziomie. Czystość ogólna bardzo dobra. Jedzenie zróżnicowane oprócz śniadań, na których jest to samo ale dużo i smacznie. Teren hotelu w pięknej zieleni choć niezbyt duży.

Hotel Spoko. Wszystko blisko. Na minus na pewno pokoje, przydało by się je odnowić. Plaża dla jednych może być minusem kamienista szybko robi się głęboko. Hotel w stylu wioski.

Cudowne miejsce, przepyszne jedzenie, multum atrakcji dla dzieci. Obsługa przemiła, prześliczny i zadbany ogród

Hotel jest bardzo ładny otoczony żywą zielenią i jest to miejsce gdzie można spędzić czas . Obsługa jest bardzo miła i sympatyczna mówiąca w kilku językach. Jedzenie bardzo dobre i pięknie przygotowane duży wybór potraw . Prywatna plaża również zadbana i czysta . Z czystym sumieniem mogę polecić hotel innym .

Nazwa  Gypsophila Holiday Village
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Okurcalar
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, windsurfing, tenis, golf, rozrywka i życie nocne, nurkowanie

Plaża bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysto-żwirowa, leżaki i parasole bezpłatnie

1 ze 100 najlepszych wiosek wakacyjnych na świecie

Przyjemny kompleks basenów z 6 zjeżdżalniami wodnymi przechodzący bezpośrednio w plażę

Dużo udogodnień dla dzieci: mini klub, plac zabaw, pokój zabaw, 2 brodziki, wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna)

Wyświetlono 408 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Listopad 2025

Zalety

Własna plaża, smaczne jedzenie, ładny ogród, nieduże domki

Wady

Powtarzalne jedzenie, trochę daleko do Alanyi na zakupy czy do klubów

Ilona

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Otaczająca zieleń, ładne pokoje, smaczne jedzenie i pomocna obsługa.

Wady

Brak lodów na patyku, a te w kulkach trzy smaki są wodniste i nie smaczne. Nawet dzieci ich nie chcą. Brak chałwy, plastra miodu. Brak jajecznicy tureckiej, kiełbasy sudziuk, a airan tylko na życzenie w restauracji. Średnio świeże owoce, banany i winogrona. Banany w złym stanie przerobione na banany w czekoladzie -żenada. Za to bardzo duży minus. Brak alkoholi importowanych jak na opcję ultra. Dach snack baru przecieka podczas deszczu. Nic ciekawego dla dorosłych. Monotonna muzyka.

Artur

Pobyt - Sierpień 2025

Zalety

Blisko plaża, basen, stołówka, fajny teren zielony, zadbany ogród.

Wady

Pokoje, mało kebaba :)

Bartosz

Tomasz

Wiesław

Pobyt - Sierpień 2025

Byliśmy z rodziną w sierpniu i wróciliśmy zachwyceni. Piękny obiekt położony na olbrzymim terenie z mnóstwem przepięknej zieleni. Jedzenie smaczne, każdy coś znajdzie dla siebie. Pokoje przestronne i czyste. Super animacje zarówno dla dzieci jak i dorosłych. Co prawda dostaliśmy domek przy trasie ale za to wszyscy w jednym domku, a odległość do basenów nie jest duża. Duży wybór basenów o różnej głębokości oraz zjeżdżalni . Mam nadzieję że uda mi się tu wrócić.

Zalety

Największe wrażenie zrobiła na mnie piękna utrzymana zieleń, której jest mnóstwo.

Wady

Jedyny minus to spory hałas w domkach przy ulicy.

Elżbieta

Pobyt - Sierpień 2025

Pobyt w tym kompleksie był bardzo udany Hotel przyjazny dla rodzin z dziećmi dużo zieleni i atrakcji Pyszne jedzenie serwowane prawie całą dobę nie wspomnę o drinkach 😃😃😃 Bardzo miła obsługa od recepcji po kelnerów barmanów obsługę sprzątająca która w pocie czoła dbała zarówno o porządek w pokojach jak i przy kompleksie Z całego serca dziękujemy za wszystkim razem jak i z osobna

Zalety

Piękne baseny Czystość na plaży Tylko trochę brakowało nam muzyki przy drugim basenie i tu przydały by się jakieś animacje Ale to jest taki malutki mankament Polecam z całego serca ten hotel Dziękuję 🏖️🏖️🏖️

Wady

Wszystko ok

Mateusz

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel wspaniały dla rodzin z dziećmi dostęp do posiłków napojów a także atrakcji praktycznie 24h Pokój dość mały oraz balkon Jedzenie przepyszne, obiekt czysty zadbany. Wrócimy na pewno

Wady

Mały pokój mały balkon

Asia

Pobyt - Sierpień 2025

Świetny hotel, bardzo duży kompleks, na ogromny plus dla rodzin z dziećmi są zjeżdżalnie- choć i my dorośli świetnie się na nich bawiliśmy. Przemiła i uśmiechnięta obsługa, miły akcent jest taki że choć łamią nasz język to próbują coś po polsku powiedzieć. Bardzo duży wybór i różnorodność w posiłkach. Między posiłkami serwowany snack bar. Nie da się być głodnym. Różnorodność w drinkach- bardzo pyszne i ładnie podawane. Hotel czysty, zadbany, piękna zieleń dookoła. Można odpoczywać przy basenie, na plaży lub w otoczeniu zieleni- kto co lubi. Bardzo polecam :)

Zalety

Wyżywienie- szeroki wybór we wszystkim, również dla dzieci. Otoczenie zieleni, bliskość plaży. Przemiła obsługa, czystość.

Wady

jedynym i najmniejszym minusem było to że zjeżdżalnie czynne są 10-13 i od 14-17- mimo to i tak się dobrze bawiliśmy.

Michał

Pobyt - Sierpień 2025

Pobyt ogólnie udany, ale nie w sposób pominąć wad. Trafił nam się pokój w drugiej linii od autostrady, hałas olbrzymi, w nocy dawało się to odczuć. W barach z napojami cześć obsługi, dokładnie 2 barmanów bardzo niemiła, zwracała uwagę gościom hotelowym z bardzo dużymi pretensjami, że w niewłaściwej kolejności zamawiają drinki, dla mnie szok! W ofercie była informacja, ze All inclusive ultra z zagranicznymi alkoholami, a na miejscu okazało się, że w całym hotelu jest tylko lokalny. Nie było to dla mnie najwazniejsze, ale sam fakt, opis oferty jest mylący. Leżaki przy basenach standardowo, od 5 rezerwacja, o 8 rano nie było ani jednego, obsluga nic z tym nie robiła. A teraz plusy 😀 Jedzenie bardzo smaczne, ciekawy teren z ładną roślinnością, poza 2 barmanami obsluga bardzo miła. Cały pobyt na plus, ale zdecydowanie nie jest to hotel który wybrałbym jeszcze raz

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, zadbany ogród, ciekawe animacje, pomost z podestem do skakania

Wady

Hałas autostrady, która przebiega bezpośrednio przed hotelem, zwłaszcza w budynkach usytuowanych bliżej ulicy Arogancka i niemiła obsługa w barach, dotyczy to tylko 2 barmanów Brak all inclusive ultra, mimo, że oferta taką miała być Pokoje 2+2 bardzo małe

Pobyt - Sierpień 2025

Nasz wyjazd to 2+2. Hotel położony w turystycznej części regionu. Trudno się do czegoś przyczepić. Pokój spełniał nasze wymagania, personel bardzo pomocny, miły i troskliwy. Kuchnia na najwyższym poziomie zarówno forma prezentacji posiłków jak i ich różnorodność. Dania od kuchni regionalnej po sushi dla fanów tej potrawy. Wszystko w cenie pobytu. Standard w przełożeniu na nasze krajowe gwiazdki to jakieś 4.

Zalety

Chyba największą zaletą tego hotelu są tereny zielone. Nie jest to klasyczny betonowy moloch, tylko 12-pokojowe budynki z zewnętrznymi schodami. Każdy pokój ma własny balkon. Bardzo dużo terenów zielonych i zacisznych gwarantujących spokój nawet przy tak wielkim kompleksie. Rozrywka jest tak bogata, że nie daliśmy rady skorzystać ze wszystkiego przez 8 dni. Na dodatkową pochwałę zasługuje możliwość od 10:00 do 24:00 zaopatrzenie się w przygotowane bułeczki/kanapki na podróż lub do samolotu.

Wady

Trochę na siłę, ale jak już mamy się do czegoś przyczepić to pytania w kierunku dzieci, czy Cola z alkoholem. Trochę to nie na miejscu, wiemy, że to w formie żartu, ale to jedyna uwaga do przemiłego personelu.

Pobyt - Sierpień 2025

Miejsce godne polecenia, hotel idealny pod każdym względem, czyste pokoje, dużo zieleni, bardzo czyste baseny i przestań dookoła basenów. Dwa miejsca ze zjeżdżalniami. Każdy znajdzie coś dla siebie. Leżaki przy basenie, przy plaży oraz na uboczu z widokiem na morze. Jedzenie przepyszne i bardzo urozmaicone. Obsługa hotelu, jak i restauracji, barów bardzo miła. Dużo rozumie po polsku. Atmosfera bez spiny, sprzyjała wypoczynkowi.

Zalety

Baseny o różnej głębokości, bardzo czyste, czyste pokoje z balkonami, gdzie można wysuszyć ręczniki. Restauracje przestronne, pyszne jedzenie. Obsługa bardzo miła.

Wady

Brak wad

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel choć pokoje maja swoje lata czysty, zadbany. Roślinność, domki sprawia, ze nie jest sie w betonozie. Typowo wakacyjne miejsce. Pokoje sprzątane codziennie. Mielismy pokoj przy ulicy, więc trochę głośno, choć mimo to nie odczulismy odległości do punktow rekreacyjnych. Plusy: - czyste pokoje, codzienne sprzątanie i wymiana ręczników - jedzenie smaczne, różnorodne - alkohole w standardzie slabe, ale barmani za prośbą robią mocniejsze - rodzinne, przyjazne miejsce - duze baseny, nie czuć tloku - morze na wyciągnięcie ręki - wieczorne atrakcje w snack barze i w amfiteatrze Minusy: - transfer - my jechalismy ponad 2 godz. - blisko ulicy od pokojow - na stołówce często trzeba było chwile czekać na jakis wolny stolik - lezaki - tu niestety do 8 nie uświadczysz miejsca na leżaku w pierwszej linii od basenu, co majac male dzieci jest dość istotne - lody tylko do kolacji - my załapaliśmy jelitowkę i dużo osób na basenach skarżylo sie, ze tez chorowali - czy to wina hotelu nie wiem. - kamienista plaza - buty obowiązkowe Ogólnie fajne miejsce, duzo Polaków. Dla niewymagających będzie się podobało. Wiele osób tam wraca po raz kolejny.

4.2
Justyna

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel nie powinien mieć 5*. To miejsce wymaga remontu. Zjeżdżalnie są małe - zdjęcia nie odzwierciedlają ich wyglądu. Łóżka hotelowe stare i skrzypiące. Ręczniki hotelowe sprane i poprzecierane. To nie jest standard 5*.

Zalety

Panie sprzątające bardzo miłe i pomocne.

Wady

Monotonne jedzenie-wciąż to samo było serwowane. Pomimo zamówienia budzenia na recepcji (wylatywalismy nad ranem i opuszczaliśmy hotel w nocy) nikt tego zlecenia nie wykonał.

Patrycja

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel wspaniały. Jak w każdym zawsze by się znalazło coś do czego można się doczepić. Pokoje sprzątane codziennie, wymiana ręczników, pościel. Jedzenie pyszne, ale jeśli ktoś lubi dobrze doprawione to nie, jest po prostu uniwersalne dla każdego. Ilość jedzenia ogromna, ciągle donoszone, nigdy nie braknie. Opisane, były też dania bezglutenowe i bez laktozy. Menu i stoliczki dla dzieci. Sprzątanie wszystko na bieżąco. Drinki dobre, ale delikatne. Kawa w porządku, słodkości dobre. Leżaki przy basenach zajmowane rano, ale na plaży wolne o każdej porze. Kids club z różnymi zajęciami w ciągu dnia. Na głównym basenie muzyka i różne zajęcia w ciągu dnia. Na tym drugim spokojnie do pływania i odpoczynku. Na obu są zjeżdżalnie i ratownik więc nie ma kolejek. Zjeżdżalnie czynne w konkretnych godzinach. Obsługa miła, nienachalna. Napiwki mile widziane, ale nie wymagane jakoś bardzo. Duży teren, ale nie ma wielkich tłumow, można spokojnie odpocząć.Animacje fajne. O 20.30 dla dzieci, później ogólne. Plaża szeroka ale niestety kamienie, duże fale i szybko głęboko. Buty do wody koniecznie. Nie mam zastrzeżeń, wróciłabym ponownie.

Zalety

Jedzenie Obsługa Porządek Zielone otoczenie Duża ilość leżaków na plaży

Kamila

Pobyt - Sierpień 2025

Bardzo udany pobyt . Spędziliśmy tutaj jedne lepszych wakacji. Jedzenie różnorodne, pyszne. Każdy znajdzie cos dla siebie. Mimo uporczywego upału nawet w nocy, dało się wytrzymac. Morze piękne czyste niestety często fale były tak duze ze nie było możłiwosći pływania. Obsługa hotelu bardzo miła, pomocna. Menu w j.polskim. Polecam !

Rafał

Pobyt - Lipiec 2025

Super hotel.W ofercie all inclusive nic naprawdę nie brakowało serwis hotelowy beż uwag , miła obsługa.Polecam.Napewno za rok skorzystamy z tego hotelu.

Zalety

Obsługa ,super drinki,

Wady

Brak uwag.

Marek

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel wart swojej ceny bardzo dobre jedzenie i dużo animacji

Zalety

Czystość Animacje

Wady

Transfer z lotniska 2 godziny

Aleksandra

Pobyt - Lipiec 2025

Właśnie wróciłam z wakacji w hotelu Gypsophila Holiday Village. Jestem zachwycona tym hotelem. Ma on formę małej, pięknej wioski składającej się z domków usytuowanych pośród różnorodnej roślinności. Hotel znajduje się przy samej plaży na której znajduje się mnóstwo leżaków pod pawilonami dającymi cień. Baseny zarówno dla dzieci jak i głębsze dla dorosłych. Dużo animacji, zjeżdżalnie, jacuzzi. Pokoje czyste, codziennie sprzątane, ręczniki i pościel zmieniane na bieżąco. Dla dzieci wieczorne mini disco, mini klub oraz lody bez ograniczeń. Jedzenie przepyszne...aż szkoda że nie dało się wszystkiego spróbować. Każdy znajdzie coś dla siebie- zarówno zdrowe posiłki, jak i dania lokalne, ryby, mięso, aż po fazy foody. Duży wybór słodkości i owoców. Obsługa w większości mówi w języku polskim i zawsze służy pomocą. Jak najbardziej polecam ten hotel na odpoczynek z dziećmi. Ja jestem zachwycona pobytem w Gypsophila i za jakiś czas chętnie tam wrócę.

Zalety

Ten hotel według mnie ma same zalety.

Pobyt - Lipiec 2025

Polecam hotel z całego serca. Obsługa świetna, pokoje ok, teren wokół hotelu bardzo zadbany i bardzo dużo zieleni. Pokoje jak i reszta sprzątane codziennie.

Zalety

Czysto , atrakcje dla dzieci, dobre i zróżnicowane jedzenie

Gypsophila Holiday Village