Plaża bezpośrednio przy hotelu, długa, piaszczysto-żwirowa, leżaki i parasole bezpłatnie
1 ze 100 najlepszych wiosek wakacyjnych na świecie
Przyjemny kompleks basenów z 6 zjeżdżalniami wodnymi przechodzący bezpośrednio w plażę
Dużo udogodnień dla dzieci: mini klub, plac zabaw, pokój zabaw, 2 brodziki, wysokie krzesełka w restauracji, opiekunka (płatna)
Bardzo fajne miejsce. Można odpocząć i można poszaleć. Obsługa doskonała,starają się jak mogą aby wywołać uśmiech na twarzy. Animacje dla dzieci i dla dorosłych w tym roku trochę słabsze niż w ubiegłym ale też ok. Jedzenie super! Plaża kamienista.
Położenie! Hotel leży w takim miejscu, że jest doskonałą bazą wypadową do wycieczek. Spacerem można dojść do dużego bazaru ok 2km, do sklepu ok. 0,5m, dojechać do Side i Alanya autobusem.
Hotel jest typowy na 5* tureckich, całkiem czysty, a panie sprzątające uwijają się.
Ogólnie pobyt na plus, bardziej dla rodzin z dziećmi dużo basenów i sporo leżaków na plaży. Jedzenie smaczne i dużo każdy myślę znajdzie coś dla siebie. Na kolacji a la carte byliśmy w rybnej restauracji pyszne jedzenie polecam.
Bardzo duża przestrzeń nie czuło się tłoku nawet w lipcu. Bardzo dużo polaków i menu w języku polskim, a także muzyka puszczana po polsku. Co wieczór jakaś atrakcja.
Małe lobby. Jak zjechało się parę autobusów to na holu nie było gdzie usiąść i zrobiło się tłoczno. Pokoje mogłyby być odświeżone.
Hotel oceniam jako rewelacyjny. Kameralność i bardzo bujna roślinność sprawia, że pobyt w tym hotelu jest bardzo przyjemny. Do tego bardzo uprzejma obsługa oraz czystość to niewątpliwe zalety tego obiektu
Jedzenie bardzo dobre i różnorodne. Przez okres 10 dni i tak nie byliśmy w stanie skosztować wszystkiego co było serwowane. Bezpośrednia bliskość do hotelowej plaży, trawiaste podłoże przed wejściem na plaże z leżakami . Duża ilość rodzin z dziećmi w tym z Polski.
Nie stwierdziłem a nawet jak były to ich nie zauważyliśmy. Nie należę do osób czepialskich.
Bardzo fajny i przyjazny hotel. Mnóstwo przestrzeni, atrakcji i fajne baseny. Bardzo miła obsługa. Z częścią można porozumieć się po Polsku. Spora liczba Polaków w hotelu. Plaża z pomostem przy hotelu, spore baseny. Codzienne animacje.
Blisko plaża, duża przestrzeń, dobre jedzenie.
Jedyne co mnie zaskoczyło na minus to przy wersji wyżywienia all inclusive ultra barek w pokoju jest uzupełniany jedynie raz na cały przyjazd. Nigdy wcześniej się z tym nie spotkałam.
Hotel super bardzo fajna miejscówka. Pokoje duże, obsługa miła. Jedzenie bardzo smaczne i duży wybór.
Hotel skład się z domków które znajdują się w zieleni bardzo fajny efekt.
Jak dla mnie brak
Serdecznie polecam hotel Gypsophila Holiday Village! To idealne miejsce na rodzinne wakacje z dziećmi. Mnóstwo atrakcji i animacji dla najmłodszych sprawia, że dzieci ani przez chwilę się nie nudzą. Jedzenie jest przepyszne, bardzo urozmaicone i każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje są przestronne, czyste i bardzo komfortowe. Cały teren hotelu jest pięknie utrzymany, a obsługa niezwykle miła i pomocna. Spędziliśmy tu wspaniały czas i z pewnością chętnie wrócimy. Gorąco polecam!
Super hotel! Pyszne jedzenie, Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych, Przepiękny teren hotelu, Super obsługa.
Ogólnie nie ma wad.
Był to nasz PIERWSZY pobyt w Turcji i PIERWSZE wakacje typu All-Inclusive, więc zarówno oczekiwania, jak i obawy były spore. HOTEL na początku wydawał się mało atrakcyjny ze względu na to co udało nam się zobaczyć po przylocie do Turcji. Od momentu wyjścia z lotniska, przez 2h transfer do hotelu (z krótką niepotrzebną przerwą na jedzenie/picie w lokalnym "markecie" - jest to oczywiście typowy turecki chwyt marketingowy na nieświadomych świeżaków, takich jak ja, żeby coś kupić - 10min później później byliśmy już na miejscu w hotelu), po krajobrazy, dzięki którym szybko zatęskniliśmy za krajem i zaczęliśmy zastanawiać się nad słusznością wyboru kierunku. Wszystko jednak odwróciło się o 180 stopni po kilku godzinach pobytu, gdy wszelkie emocje opadły i zaczęliśmy na wszystko patrzeć nieco szerzej, co opiszę w sekcji zalet i wad. Reasumując skrótowo, pod wieloma względami były to dla nas wakacje życia i finalnie się nie zawiedliśmy. Jeśli nie interesuje Cię wychodzenia z hotelu lub masz możliwość dokupienia wycieczek (albo po prostu Twoje dzieci nie jęczą, że nóżki bolą po 2m marszu 😁), gdzie można trochę pozwiedzać to ten hotel jest strzałem w 10! Przestrzeń, obsługa, zieleń, baseny, atrakcje dla dzieci i dorosłych, jedzenie, all-inclusive topka! 😎👌
✔ największą zaletą hotelu jest to, że nie jest jeden duży obiekt tylko wioska pojedynczych domków z przestronnymi pokojami ✔ pokoje są dosyć skromnie wyposażone (jak na 5*), są jednak czyste i sprzątane codziennie ✔ bardzo miła, profesjonalna i zawsze uśmiechnięta obsługa. Duża większość z nich mówi nawet po polsku ✔ ilość i różnorodność jedzenia nie do zliczenia i przejedzenia. Można by codziennie jeść co innego przez pół roku ✔ duże basy (głębokie i płytkie) ✔ dużo zielonego terenu i atrakcj
🤞 jak pisałem wcześniej - okolice hotelu i całego transferu lotnisko-hotel to jeden wielki slams. Niestety nie udało nam się zobaczyć piękna Turcji, ale z pewnością jest to powód do powrotu i pozwiedzania 🤞 plaża czysta, to fakt, jednak kamienny krajobraz plaży kojarzył mi się mocno z wysypiskiem śmieci 🤞 woda w morzu ciepła i fajna, ale szalenie niebezpieczna. Jakieś 2m od brzegu było już ok 2m głębokości. Dodając do tego wysokie i bardzo silne fale, zabawa z małymi dziećmi w wodzie odpada
Bardzo przyjemny hotel. Nie jest on nowy ale jak na 5* w Turcji to jest naprawdę ok. Bardzo miła obsługa. Pyszne, różnorodne jedzenie. Byliśmy z dwójką dzieci i bawiliśmy się świetnie. Doskonały dla rodzin z dziećmi.
Czystość i pyszne jedzenie
Nie znalazłem
Pokoje małe, ale otoczenie super - kilka basenów i piękny ogród. Obsługa miła i jedzenie pycha.
Ogród
Stary
Pobyt byl udany. Pokoje byly czyste i codziennie sprzatane. Jedzenia smaczne i w duzej ilosci. Idealny hotel na pobyt z dziecmi. Polecam!
Mimo, że hotel swoje najlepsze lata ma za sobą to całkiem ładnie jest utrzymany i zadbany. Na bieżąco widać, że pracownicy naprawiają, poprawiają wszystkie popsute rzeczy. Co do obsługi to jak najbardziej na plus ( chłopacy z barów ,bardzo mili, weseli można się z nimi spokojnie po polsku dogadać :). Pokoje codziennie sprzątane. A jedzenia jest bardzo dużo i mimo ,że niektóre rzeczy się powtarzają to można spokojnie sobie coś wybrać. Duży plus dla animacji dla dzieci i dorosłych. Ogólnie hotel godny polecenia.
Hotel godny polecenia, każdy znajdzie coś dla siebie :). Codziennie atrakcje dla dzieci i show dla dorosłych. Miła obsługa i dobre jedzenie.
Jedynie kamienista plaża i ciężko się po niej chodzi ,poza tym wszystko ok.
Położenie hotelu, wyzywienie , obsługa na najwyższym poziomie.
Domki a nie jeden wielki hotel. Zieleń na terenie ośrodka. Wyżywienie całodobowe.
Hotel piękny duży, dużo zieleni piękne baseny plac zabaw dla dzieci
Zieleń
Skrzypiące lóżka
Hotel - wioska wakacyjna najtrafniejsze nazewnictwo dla tego kurortu. Wyżywienie wyśmienite, do wyboru i koloru, zarówno dieta mięsna jak i bezglutenowa. Na co tylko masz ochotę. Jesz i pijesz ile chcesz drinki,soki,napoje etc nawet przez całą noc. Baseny rewelacja, nad samym morzem. Codziennie nowa atrakcja show dla gości. (...). Obsluga mówi po polsku, dużo rozumieją. Są życzliwi, pomocni. Polecamy z całego serca. Rodzinka z Buska Zdroju
Obsługa, jakość, życzliwość i profesjonalizm.
Ogólnie było dobrze :) pokoje codziennie sprzątane, jedzenie smaczne i duży wybór
Otoczenie hotelu- dużo zieleni, czyste pokoje, duży wybór jedzenia, bezpłatne ręczniki i leżaki na plaży, budynki z kilkoma mieszkaniami, a nie jeden duży hotel - bardziej kameralnie
Kamienista plaża, czasami brak stolików na śniadaniu i kolacji, fruwające ptaki i dziobiące w makaronie w snack barze,
Hotel super, obsługa hotelu na 5+, czysto na terenie jak i w pokoju.
Dużo zieleni, piękne otoczenie, baseny, każdy znajdzie coś dla siebie.
Plaża kamienista, wejście do morza krótkie, od razu spad. Hotel przy głównej , ruchliwej szosie , hałas, bardzo uciążliwe. transfer powrotny na lotnisko massssakra!!!! Nie wrócę tam.
Postanowiłem się podzielić moją opinią na temat wakacji. Zacznę od tego że zakupiliśmy wakacje w biurze podróży wakacje.pl Puck, zaznaczę że dzieli nas duża odległość co nie stało to na przeszkodzie. Oczywiście pełen profesjonalizm od początku do końca. Hotel GYPSOPHILA HOLIDAY VILLAGE 5* Turcja - fajny obiekt, jedzenie świeże, duży wybór, ogromne zaskoczenie kaloryczność produktów i menu po polsku. Animacje, zabawy, gry, muzyka w ciągu dnia, imprezy wieczorami. Pokoje czyste , sprzątane codziennie , duża ilość wolnych leżaków o każdej porze. Z minusów niestety brak lodów w ciągu dnia , tylko do kolacji- 3 smaki i także kamienista plaża aczkolwiek fajne zejście schodami z pomostu. (...)(...) Jak wakacje to tylko z Wakacje.pl Puck.
Czystość, jedzenie, animatorzy, obsługa, duża ilość leżaków, wieczorne imprezy
Lody od kolacji, zejście do morza ale to oczywiście nie wina hotelu
Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny, małe domki dawały komfort i spokój. Domki są położone w pięknym ogrodzie.
Zieleń na powierzchni całego ośrodka
Pięć gwiazdek to zdecydowane nadużycie! Hotel znajduje się przy trasie szybkiego ruchu, hałas przez całą dobę. Za drogą trwa budowa. Prace prowadzone są nocami- kolejne źródło hałasu. Zapomnijcie o wypoczynku nocnym. Hotel żywcem przeniesiony z lat 90. Tandetne panele na podłogach, styropianowe kasetony na ścianach i sufitach. Sprzęty mocno zużyte. Ręczniki na basenie chyba pochodzą z demobilu, przypominają brudne ściery. Zacinające się okno, spadające zasłony , szafa, której nie da się zamknąć. Rozpadająca się szafka w łazience i pleśń pod prysznicem. A jako dekoracja w łazience ułożona piramidka z rolek papieru toaletowego.
Zadbana strefa basenowa, choć baseny mogłyby być większe. Kameralne domki otoczone roślinnością. Mili i uśmiechnięci pracownicy, szczególnie animatorki w klubiku dziecięcym.
Wysłużone sprzęty wołające o wymianę. Hałas! Jedzenia dużo, w większości rozgotowanego i takiego, które przypraw nie zaznało. Kolacja serwowana turecka - porażka. Poadno chyba wszystko to, co nie zeszło podczas kolacji w głównej restauracji- osmalone na grilu zalatujące podpałką .
Hotel zdecydowanie warty 5* Wszystkie udogodnienia na miejscu. Urocze domki w towarzystwie przepięknej, bardzo zadbanej roślinności. Wszędzie blisko, duże baseny ze zjeżdżalniami, plaża z wygodnymi leżakami, codzienne animacje. Bardzo duży wybór jedzenia, brak tłumów przy posiłkach. Obsługa kelnerów na najwyższym poziomie. Zdecydowanie godny polecenia.
Niesamowita, kolorowa roślinność wśród uroczych alejek. Wszędzie blisko.