Hari Club Beach Resort Djerba

Byliśmy w hotelu większą grupą. Był to bardzo przyjemny pobyt. Trafiliśmy na spokojniejszy tydzień, pod koniec pobytu zjechało znacznie więcej polskich turystów i wtedy zaczęły się kolejki do baru, szukanie stolika w jadalni, wcześniej nie było to odczuwalne. Otoczenie hotelu jest przyjemne, plaża hotelowa czysta, sprzątana. Obsługa jest widoczna cały czas. Sprzątanie codziennie. Przyjemny czas. Dla wielbicieli animacji: są codziennie, gościom się chyba podobało, bo codziennie w nich uczestniczyli. Muzyka miejscami zbyt głośna, zakłócała spokój w shishowni. Shishownia obsługiwana przez niezwykłego pana, parzącego wspaniałą herbatę i kawę w tygielku. Obsługa hotelu zasadniczo bardzo miła, ale wraz z napływem większej ilości turystów ich uprzejmość malała. Na pewno hotel wymaga odnowienia, zwłaszacza w sanitariatach, miejscami unosił się zapaszek z kanalizacji. Ale dbano o czystość w pokojach, więc w tej cenie nie warto się czepiać. Hotel jest butikowy, bungalowy położone wzdłuż plaży i w drugiej linii, wszystko odmalowane, kwitnące kwiaty. Można odpocząć. Widziałam w pokoju kilka mrówek, ale pokój był na parterze bungalowu, więc trudno się dziwić. Zgłosiłam to paniom sprzątającym. Nie zaskoczyło mnie to, po wcześniejszych opiniach. Chociaż po lekturze wcześniejszych opinii jechałam z lekkim strachem. Klimatyzacja bardziej wietrzyła, ale jest centralnie sterowana i był październik, więc może dlatego. Rezydent twierdził, że włączają tylko wieczorami o tej porze roku. Zasadniczo faktycznie nie była zbyt potrzebna.

Hotel położony na wschodzie wyspy, blisko plaży ( my z pokoju mieliśmy 15m), Hotel jak na 4* w Afryce jest ok, wiado ma swoje lata, to nie jest Egipt czy Turcja, ale jest czysto, pokoje gościnne codziennie sporzatane, ja zabrałem polskie ciastka, codziennie zostawiałem 2 szt I wszyscy byli zadowoleni;) na koniec 10dnt, za wszystko. Jedzenie super każdy sobie znajdzie coś do jedzenia, obiady i kolacje duża różnorodność codziennie, śniadania jednakowe, od słodkich po mięsne, Wifi dostępność na całym obiekcie dzięki dwum routerom, nawet na plaży blisko hotelu, W hotelu są 2 bary, przy Lobby czynny od 8, przy basenie od 10-24 , trzeci na plaży ale płatny prywatny, ale spokojnie można zabrać z baru przy basenie i zanieść na plażę, a jak się DOBRZE😉 żyje z kelnerami to dbają o Ciebie nawet na plaży 😀, Hotel raczej dla osób bez dzieci, jet tylko brodzik, i mały plac zabaw, ale animatorzy robią wszystko żeby się nie nudziły. Blisko hotelu (10min)znajduje się sklep z pamiątkami i lokalnymi wyrobami taki market rodzinny z nabitymi cenami co najważniejsze taniej niż na targach, (a i tak jeszcze schodzą z ceny,), a trzeba jeszcze się targować, żona kupiła sobie tam 3 torebki skórzane w przeliczeniu za 200zl,, Jest jeden basen otwarty , brodzik i jeden kryty, odpłatnie można skorzystać z zabiegów Spa, fryzjera, kosmetyczki,, Bardzo sympatyczna i miła obsługa, że względu że naprawdę jest tam dużo Polaków dobrze rozumieją po polsku, w brew temu co piszą można dogadać się po angielsku, Codziennie na plaży są turnieje w Bule, animatorzy uczą zasad, świetna zabawa,

Spędziliśmy miło ten czas. Wszystko czego chciałem otrzymaliśmy - słońce, wodę, dobre jedzenie i picie, dodatkowo dyskotekę do północy oraz grę w tenisa.

Uwaga na KRADZIEŻE!!! Zacznę, niestety, od obsługi, która jest bardzo miła ALE z pokoju został skradziony zegarek Apple Watch a jedynymi osobami mającymi dostęp do pokoju, poza nami, była obsługa hotelu. Sprawa została zgłoszona na policję przez hotel. To popsuło całe wrażenie o wyjeździe i hotelu. Sam hotel jest ładnie położony - bezpośrednio przy piaszczystej plaży z palmami i krystaliczna woda. Pokoje dość skromne i widać wpływ wilgoci w powietrzu na wyposażenie. Materace są niewygodne. Jedzenie jest smaczne i różnorodne - poza bufetem jest grill na którym potrawy są robione na bieżąco. Animacje faktycznie aktywizują i integrują gości.

Bardzo niski standard pokoi, unoszący się zapach stęchlizny. Mieliśmy pokój na parterze z wyjściem na ogród, więc może z tego powodu były mrówki. Nie brakowało innych robaków :( Cieknąca klimatyzacja, po nocy w wiaderku zbieraliśmy ok. 2 l wody plus to co na podłodze, ruchomy sedes i cieknąca spłuczka. Problem zgłaszaliśmy w recepcji i u rezydenta. Próby naprawienia usterek były nieudane, nie dostaliśmy innego pokoju, bo podobno nie było wolnych. Ręczniki, być może prane, w kolorze sinym, szarym. Nie mamy wysokich oczekiwań, wybieramy hotele w średnich cenach, ale to co zastaliśmy tym razem trudno zaakceptować.

Nazwa  Hari Club Beach Resort Djerba
Miejsce  Tunezja / Djerba
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Położony bezpośrednio przy pięknej, piaszczystej plaży.

Bogata oferta sportowa, m.in.: 7 kortów tenisowych, aerobik, sporty wodne, jazda konna.

Z myślą o najmłodszych: miniklub, minidyskoteka, klub dla nastolatków, brodzik, plac zabaw.

Słoneczne plaże z turkusowym morzem i białymi domkami

5.9

Wyświetlono 112 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Niska zabudowa, bungalowy, plaża hotelowa. Piękny widok. Spoto leżaków. Dania z grilla, zwłaszcza śniadaniowe. Lokalne dania. Obsługa wszędzie widoczna. Shishownia przyjemna.

Wady

Częsty brak kieliszków, sztućców w porach posiłków. Zacinające się automaty z napojami. Zapaszek z sanitariatów, nieszczelne drzwi wejściowe do pokoju.zbyt głośna muzyka przy animacjach.

Aleksander

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

- Bliskość plaży, - Wifi, - Miła obsługa - Świetne jedzdzenie - Animacje

Wady

- Mało atrakcji dla dzieci

Jack

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Dobre położenie, bliskość plaży, różnorodne jedzenie, życzliwe podejście obsługi hotelu oraz super animacje młodej grupy. Plaża pilnowana całą noc przez ochronę, aby nikt gości nie niepokoił z zewnątrz i aby nikt z gości nie zrobił sobie krzywdy w morzu.

Wady

Ogólny bałagan otoczenia hotelu, który charakterystyczny jest dla świata arabskiego. Jeżeli przymknie się na to oko to naprawdę jest ok.

5.3

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Animacje plaża Jedzenie

Wady

KRADZIEŻ!!! Łózka i materace All inclusive do północy pomimo informacji na stronie, że jest 24/7 Płatny bar na plaży Restauracja a’la carte dostępna tylko w wybrane dni i brak informacji o tym

5.3

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Animacje i animatorzy

Wady

Stan techniczny pokoju, robaki

3.1
Aleksandra

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel definitywnie nie zasługuje na 4*. Byłam w wielu hotelach tunezyjskich 4* i żaden z nich nie był taki fatalny. Nie polecam.

Zalety

Bardzo zaangażowana grupa animatorów.

Wady

Łazienka w bardzo złym stanie technicznym. Zagrzybiony prysznic z niedrożnym odpływem. Bardzo głośna klimatyzacja, często wogole nie chłodziła. Jedzenie totalnie bez smaku, co rzadko sie zdarza w Tunezji.

Wioletta

Pobyt - Wrzesień 2025

Największym plusem hotelu z pewnością są animatorzy. Energiczni, zabawiający praktycznie przez większość dnia. Sporo fajnych aktywności umilających dzień, rano joga, aqua aerobik, różne gry, zabawy, muzyka. Wieczorem dyskoteka, codziennie coś innego, urozmaiconego. Jeśli chodzi o pokoje, jak to w afryce, nie są to z pewnością Polskie 4 gwiazdki, natomiast nie jest źle :) Codziennie sprzątane, natomiast zdarzają się niezbyt białe ręczniki, zaplamienia na pościeli. Łazienka do remontu, natomiast posprzątana dokładnie. U nas klimatyzacja i łazienka działała bez zarzutu, ale było na to trochę skarg od mieszkańców innych pokoi. Jedzenie urozmaicone, zawsze było co wybrać. Na śniadanie były robione na świeżo omlety, jajka sadzone, naleśniki, poza tym spory wybór płatków, dodatków, sałatek, serów, wędlin, warzyw. Obiady i kolacje zdecydowanie ciekawsze i bogatsze. Nam smakowało, nie ma na co narzekać jeśli chodzi o jedzenie. Plaża niekoniecznie nam się podobała, dość dużo zabrudzeń, dodatkowo sporo kamieni w wodzie. Bar zarówno w hotelu jak i przy basenie. Z pewnością rozczarowaniem było allin "24h" - były cały dzień kanapki w małej lodóweczce, czasami ich brakowało, czasami były nieświeże.

Zalety

Animatorzy na największy plus - większość z nich uśmiechnięta, baardzo angażowali ludzi do wspólnej zabawy.

Wady

Pokoje mogłyby mieć lepszy standard, szczególnie łazienki - ale jeśli ktoś nie oczekuje luksusów, jest w porządku :) "Snack bar" - czyli lodówka z kilkoma kanapkami czy croissantami, to chyba zbyt mocno nagięte by nazwać to całodobowym snack barem.

4.8
Waldemar

Pobyt - Wrzesień 2025

Pokój ogólnie da się wytrzymać otoczenie czyste, zadbane ,jedzenie słabe. Wyjście poza obiekt masakra , smród , brud , masakra.

Zalety

Bliskość do morza , dwa bary .

2.1
Oliwia

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel przestarzały 4 gwiazdki otrzymał w 2005 roku i od tego czasu nic się nie zmieniło. Wymaga remontu. Zarówno jedzenie jak i drinki są słabej jakości wygazowane i niestety nie z butelek. Kubki do drinków plastikowe i wieloletnie. Jeden mały basen i obok niego malutki basen dla dzieci. Leżaki połamane materace brudne. W zasadzie jedynym punktem oparcia hotelu jest ładna plaża która również jest brudna i zaniedbana. Personel i animatorzy robią robotę

Zalety

Animatorzy

Wady

Brud, zaniedbanie słaba jakość internetu, żywności ogólnie wszystkiego

3.4
Wojtek

Pobyt - Sierpień 2025

1. W dniu przybycia dostajesz opaskę od razu. 2. Pokój dostaliśmy śmierdzący i zagrzybialy, zgłosiliśmy i dostaliśmy inny. 3. Jedzenie monotonne, praktycznie to samo każdego dnia. Mały wybór. Śniadania od 6 a tak naprawdę od 7 do 10. Obiad 12:30 do 14:40. Kolacja 19:00 do 21:30 Między 15 a 17 przekąski tzn pancakes i praktycznie nic innego nie ma. Wieczorne animacje takie sobie czasami zdarzy się jakieś śmieszne przedstawienie. Jak to w Tunezji nie jest za czysto. Plaża ładna i piękna woda. 2gi raz już bym tu nie przyjechał. W skali do 10 to naciągana 5.

Zalety

Ładna plaża

Wady

Monotonne jedzenie i bardzo mały wybór Napoje i drinki niepłatne bez smaku. Alkohol jak ktoś pije to trzeba powiedzieć że jest słabej jakości. Soki i napoje dla dzieci nie za dobre w smaku.

Luiza

Pobyt - Sierpień 2025

Tuż przy plaży i to jest najwíẹkszą zaletą. Plaża szeroka, piaszczysta, czysta, dużo leżaków, beach bar bez alkoholu. Morze płytkie i ciepłe, czasem wiatr wyrzuca glony, ale są szybko sprzątane. Basen niezbyt duży, nie ma problemu z leżakami. Hotel to bungalowy, lepiej wziąć za dopłatą z balkonem, bo ogród dzieli siẹ z 3 innymi pokojami. W pokoju telewizor, szafa, szafka na buty, telewizor, lodówka, sejf bezpłatnie, klimatyzacja/. Goście to głównie Francuzi i Polacy.

Zalety

Jedzenie smaczne, dla każdego, dania tunezyjskie, francuskie, ryby, miẹso, makarony, pizza, dużo warzyw, sałatki, spory wybór deserów, butelkowana woda. Kolacja w restauracji rybnej z fajnym widokiem na morze - jeden raz w cenie. W barze piwo, wino, pastis, cassis, boukha, wódka, whiski i słodkie drinki. Obsługa miła, animatorzy sympatyczni i nienachalni. Plaża wieczorem jest bezpieczna, można spokojnie posiedzieć, omijając animacje nad basenem.

Wady

Pokoje jak na 4 gwiazdki skromnie urządzone. Łazienki wymagają remontu, woda z brodzika siẹ wylewa, mocno zużyte rẹczniki. Klimatyzacja ma nieprzyjemny zapach. Animacje głośne do północy /dyskoteka i karaoke, wibe jak w Mielnie, co dla niektórych może być też zaletą/. Jak cena last minute- można śmiało brać i nie narzekać, ale za katalogową da siẹ znaleźć coś lepszego.

4.7

Pobyt - Sierpień 2025

Nie polecam hotelu. Pokój mały,łazienka w okropnym stanie. Lustra brudne,ręcznik każdy w innym odcieniu bieli nie wiadomo czy to świeżo wyprany czy brudny. Zadbany jedynie ogród.

Zalety

Mili animatorzy.

Wady

Plaża pełna wodorostów. Niedomyte naczynia na stołówce,kiepskie jedzenie a najsłabsze śniadania.

wojciech

Pobyt - Sierpień 2025

POKÓJ W HOTELU OCENIAM NA 3 OTOCZENIE NA 5,PLAŻA PRZY HOTELU ŚREDNIA 50 M DALEJ PLAŻA SUPER

Zalety

hotel czysty,jedzenie bardzo dobre,obsługa ok ,drinki ok

Wady

plaża ok ale kamienie w morzu utrudniały kąpiel

Judyta

Pobyt - Sierpień 2025

Wlaśnie tu jestem z rodzinką i jest bardzo fajnie.Hotel czysty.Jedzenie dla każdego coś się znajdzie i na pewno nie będziesz głodny.Duzy wybór od płatkow z mlekiem ,przez naleśniki,szakszuki,szynki,warzywa i owoce w dużych ilościach. Telewizor jest ,ale nie działają programy ,dla nas to żaden problem 😁. Leżaki zawsze się znajdą więc nie ma potrzeby rezerwować .Basen średni ale nie wchodzimy nikomu na głowę .Plaża blisko ,piasek .Trzeba uważać przy wejściu do morza na kamienie.Woda czysta i cieplutka 😍. Ogólnie nam się podoba . Obsługa miła i pomocna.Kelnerzy uśmiechnieci Alkoholu nie żałują na all exclusive..Poleca

Zalety

Czysto,miło ,blisko plaży

Wady

Nie znalazłam

Eliza

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel Średni, lata świetności ma już za sobą, widać oznaki czasu i niedbałość. Z plusów, pokoje były sprzątane codziennie, ręczniki wymieniane . Basen dość mały, brak zjeżdżalni i odpowiedniej ilości leżaków. Bary i animacje okej. Ogromnym plusem piękna piaszczysta plaża i sporo leżaków.

Jacek

Pobyt - Sierpień 2025

Bardzo fajny ośrodek , położony nad samym morzem , w moim przypadku 3m do plaży , urozmaicone i smaczne posiłki , super obsługa

Zalety

Położenie, bliskość do morza

Wady

mały basen

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel jak warunki Tunezyjskie ok i jedzenie bardzo dobre obsługa bardzo miła.

Zalety

Klimatyzacja w pokoju działała bardzo dobrze czysto i obsługa bardzo miła.

Wady

Trochę za mało leżaków na basenie i na morzu.

Aneta

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel naprawdę super, zarówno dla rodzin z dziećmi jak i par. Piękna plaża bliziutko, pokoje przestronne.

Zalety

Świetni animatorzy, zabawy i dyskoteki dłużej niż zazwyczaj w hotelach. Basen czynny też długo. restauracja z widokiem na morze.

Wady

Brak siłowni, brak snack baru czy czegoś w tym stylu pomiędzy np obiadem a kolacją dla dzieciaków

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel średni, w pokoju sprzątanie odbywało się codziennie, ręczniki świeże, basen czysty, woda ciepła, brak zjeżdżalni .Bary ok, animacje powtarzalne. Obsługa miła.

Zalety

Ciepła woda w basenie.Zaangażowanie animatorów, uśmiechnięta obsługa. Blisko do plaży.

Wady

Brudne okna i drzwi w recepcji, śniadanie mało urozmaicone

Paweł

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel zasługuje na swoje 4 gwiazdki. Obsługa, animatorzy na dość wysokim poziomie. Goście hotelu to głównie Francuzi i Polacy. Polecam ten hotel na relaksujące wakacje rodzinne. Ocena ogólna wynosi 7,5-8

Zalety

Miła obsługa. Blisko plaży. Morze ciepłe, łagodne, przyjemne. Animatorzy na wysokim poziomie. Pyszne jedzenie.

Wady

Pokoje są trochę małe i brudne.

Hari Club Beach Resort Djerba