Plaża z widokiem na góry i turkusowe morze
Zamek Marmaris i stare miasto z bazarem
Rejsy po zatoce i okolicznych wyspach
Promenada z restauracjami i klubami nadmorskimi
Bardzo udany pobyt! Hotel ma bardzo fajną lokalizację. Nie znajduje się bezpośrednio przy promenadzie, dzięki czemu było spokojniej, ciszej i zdecydowanie mniej tłoczno. Jednocześnie do promenady, licznych sklepów i bazarów jest naprawdę blisko. Hotel nie leży bezpośrednio przy plaży, ale dojście do niej zajmuje zaledwie minutę, więc absolutnie nie stanowiło to problemu. Ogromny plus za obsługę hotelową – wszyscy byli bardzo uprzejmi, uśmiechnięci i pomocni. Kelnerzy sprawnie przynosili zamówione napoje i dbali o czystość stolików, starając się jak najszybciej przygotować je dla kolejnych gości. Pokoje były codziennie sprzątane i zawsze czyste. Same pokoje są jednak dość małe, podobnie jak łazienka. Prysznic był bardzo mały i momentami ciężko było się w nim swobodnie pomieścić. Na duży plus zasługuje natomiast klimatyzacja – działała naprawdę świetnie, momentami wręcz było aż za zimno. Dla nas ogromnym plusem był brak głośnych animacji i animatorów zachęcających do udziału w zabawach. Przy małym dziecku bardzo doceniliśmy spokojną atmosferę hotelu. Jeśli chodzi o jedzenie, wybór może nie był ogromny, ale za to wszystko było bardzo, bardzo smaczne. Zdecydowanie wolę mniejszy wybór, ale dobrej jakości i naprawdę smaczne potrawy. Dużym atutem hotelu jest również jego kameralny charakter. Dzięki temu zarówno przy basenie, jak i w restauracji było dużo wolnego miejsca i nie mieliśmy wrażenia tłoku. Jedynym większym minusem był dla mnie basen – jest dość głęboki. Mam 163 cm wzrostu, a głębokość wynosi około 160 cm, więc musiałam chodzić na palcach albo dla wygody korzystać z dmuchanych akcesoriów.
Kameralny, blisko plaży i innych dodatkowych atrakcji, bardzo dobre jedzenie
Głęboki basen, mały pokój z małą łazienką i małym prysznicem
hotel naprawdę godny polecenia, szeroka prywatna plaża, fajny basen, ciekawe animacje, na miejscu w hotelu sauna, łażnia turecka, siłownia, billard. Spędziliśmy tam naprawdę intensywny tydzień. Obsługa ok, po daniu napiwku jeszcze bardziej ok:) Naprawdę symaptyczne miejsce. Polecam z czystym sumieniem
Wspaniałe wakacje, nic dodać nic ująć! Co do klimy, której się wszyscy czepiają... Nie jest tak źle, a z drugiej strony za mocna też być nie może, bo by wszyscy chorzy chodzili:)
Jestesmy szczesliwi ze trafilismy na ten hotel. Jedyne co bym poprawil to klimatyzacja. Czasami nie dzialala poprawnie. Lecz jest to cecha sterowania centralnego. Rodziny z malymi dziecmi mieli problemy, podczas dnia gdy chcieli odpoczac od goraca. Nam to nie przeszkadzalo. Lubimy cieple kraje :) Swietna i mila obsluga. Dla mlodych duzo ciekawych zabaw przez caly dzien. POLECAM>>
Teraz wiem co oznacza 5 gwiazdek