Latarnia morska z panoramą wybrzeża Costa del Maresme
Długa plaża z promenadą i palmami
Festyny i imprezy na plaży w sezonie letnim
Stare miasto z kawiarniami i sklepami
Hotel jak na cenę jaką oferuje był całkiem spoko.
Czystko, codziennie sprzątanie i wymiana ręczników, z ciepłą woda nie ma problemu, ogólnie z niczym nie było problemu. Obsługa bardzo miła i pomocna, animacje, kolacje były bardzo dobre. Blisko do plaży, spokojna okolica.
Śniadania trochę nudne, bo codziennie to samo ale da się coś wybrać. Ściany słabo wygłuszające.
Traktowaliśmy to miejsce jako opcje spania. Nie oczekiwaliśmy luksusów za tą cene, ale czystość całego obiektu do poprawy.
Jedzenie w restauracji. Duży wybór. Każdy znajdzie coś dla siebie.
Czystość w pokoju. Panie sprzątające nie używają odkurzaczy. lekkie zamiatanie. od czasu do czasu przemycie podłogi.
Hotel znajduje się w pięknym, urokliwym miasteczku, bardzo blisko morza. Mnóstwo knajp, miejsc do rozrywki jak i odpoczynku. I w zasadzie otoczenie to jego największa zaleta. Mieliśmy z mężem all inclusive. Jedzenie w porządku - bufet, do wyboru do koloru. Jedynie śniadania były marne. W barze opcja all inclusive ma bardzo zawężone menu. Obsługa za to jak najbardziej na plus. Zarówno w recepcji, restauracji czy barze bez problemu dogadaliśmy się po angielsku. Hotel ma potencjał - 3 baseny to nie byle co! Ale... pokój był okropny. Łóżka niewygodne. Nie do końca było czysto, głównie podłogi... Łazienka mało higieniczna. A co najgorsze, w pokoju cały czas było czuć specyficzny zapach. Po prostu smród, najprawdopodobniej z wentylacji, która swoją drogą zarówno w nocy jak i w dzień dość mocno hałasowała. Ściany jak z kartonu. Wszystko było słychać. Niestety, ale marzyliśmy żeby uciec z tego pokoju. Nie jest to miejsce na odpoczynek. No chyba że poza pokojem hotelowym.
Plusy : lokalizacja, dobre połączenie komunikacji miejskiej, blisko plaża, uprzejma obsługa
Minusy : brud i przykry zapach w pokoju, hałas, szwankująca winda
Jedyne co w tym hotelu jest ok to obsługa. Obsługa na recepcji ( Polka ) jak i w restauracji bardzo miła, zawsze uśmiechnięta . Reszta to masakra . Pokoje Bez szafy ,jest tylko wnęka. 2 łóżka tak duże, ze w pokoju nie idzie się ruszyć. Balkon malutki,brakuje suszarki na pranie ,nie ma gdzie powiesić mokrych rzeczy po przyjściu z basenu, plaży. Baseny tak położone w środku, że nigdy nie pada na nie słońce, tylko cień hotelu. Pokoje nie sprzątane, tylko wymieniane ręczniki. Po przylocie kierowca autobusu wysadził nas z bagażami I z dziećmi 3 km od hotelu ,twierdząc, że dalej nie może wjechać. + za mini klub ( kulki dla dzieci )
Hotel duży. Pokoje w sam raz dla tych, którzy dzień spędzają na plaży. Łóżka podwójne to po prosty zsunięte dwa łóżka pojedyńcze. Tak więc, jeżeli śpimy grzecznie - nic nam nie grozi. Gwałtowne ruchy - to rozsunięcie łóżek i zaliczenie "gleby". Duże wpuszczane szafy z móstwem wieszaków, półek, półeczek i takich tam przydasi. Łazienka duża, czysta, codziennie sprzątana. Balkony ze stolikiem i dwoma krzesłami, albo na góry - w cieniu albo na morze - od rana w słońcu. Do morze przez miasto ok.10 minut. Dwa małę i jeden duzy basenem. Wielokilometrowa szeroka piaszczysta plaża. Kilka wind w tym dwie ukryte przy klatce schodowej (prowadzą bezpośrednio do stołówki) ale to tajemnica. Jedzenie obfite i urozmaicone. Powtarza się 50%, reszta to nowinki. Obsługa sympatyczna i pomocna. Bardzo duża restauracja z codziennie występującymi piosenkarzami, więć można potańczyć, zwłaszcza, ze bar oferuje duży wybór tanich alkoholi - szklanica Smirnoffa 4 euro, capuccino - 2 euro. Taniej niż w Polsce.
Czysto. COdziernne sprzatanie. Bardzo dużo urozmaiconego jedzenia. Możliwość dojazdu pociągiem i autobusem do Barcelony.
Słychac głośne rozmowy sąsiadów, alt to wina nie ścian, tylko głośnych i gadatliwych hiszpanów.
Hotel bardzo duży i czysty, jedzenie i obsługa na najwyższym poziomie. Spełnił nasze oczekiwania
Przepyszne jedzenie, miła i pomocna obsługa, blisko do plazy
super hotel. czysto, blisko do plaża, jedzenie bardzo dobre,
Hotel spełnił nasze oczekiwania. Czysto przytulnie . Dobra jakość w stosunku do ceny.
Zaletą na pewno jest dobra lokalizacja, personel i smaczna kuchnia
Hotel duży, nastawiony na ilość nie na jakość (chociaż nie można powiedzieć pokoje sprzątane codziennie- tylko w dziwnych godzinach). Jedzenie ogólnie pozytywnie nas zamoczyło bo był duży wybór i smaczne. Jednak bardzo zirytowała mnie obsługa, która kazała odłożyć mi jabłko, które trzymałam w ręce wychodząc z jadalni. Chciałam wziąć sobie owoc ze sobą- jedno jabłko, a wyszłam na złodzieja jedzenia (które zapłaciłam no hit! Nigdzie z czymś takim się nie spotkałam, a bardzo dużo podróżuje) nie przeszkadza obsłudze to, że ludzie nawalą jedzenia na tatrze i jedzą jak świnie z czego połowę wywalą, ale jedno jabłko przeszkadza! Hotel sam w siebie czysty, ale stary niektórych może wystraszyć łazienka, która wygląda jak z PRL. Kupując all inclusive soft nie macie picia( tylko na śniadanie kawę, na obiad wino i wodę i na kolację tak samo) dziwne są też godziny serwowania posiłków 8:00-8:40, 13:00-14:00, 19:00-20:00 bardzo to ogranicza. Nie nastawiajcie się na luksusy za taką cenę i będzie super.
Nie wiem 😂
Dużo
Hotel wymagający odświeżenia, ale czysty i było wszystko, co potrzebne
Smaczne jedzenie
Niewygodne łóżka
hotel nadający się do remontu, jedzenie bardzo dobre i miła obsługa.
lokalizacja i restauracja
pokoje i łazienki nadające się do remontu, duży hałas w hotelu
Widać, że hotel nie powstał kilka lat temu, ma już swoje lata, ale codziennie sprzątane, czysto i jedzenie smaczne
Cienkie ściany
Hotel super jak na 3 gwiazdki. Jeśli był problem od razu został rozwiązany. Czysto i schludnie.
Czystość, miła obsługa, blisko do plaży, stacja kolejowa można pojechać do Barcelony w godzinę
Brak znacznika który by mówił obsłudze żeby nie sprzątać. Była sytuacja gdy pani po prostu weszła do pokoju bez wcześniejszego zapukania ale szybko przeprosiła
Za tą cenę jest okej, na wielki plus to klimat samej Calleli, miasto jest piękne i klimatyczne. Resztę da sie przeżyć
Hotel, tak jak w poprzednich opiniach, oceniam na wymagający remontu ale całkiem przyjemny i zgodnie ze standardem oraz stosunkiem jakości do ceny :) nie jest to miejsce do odpoczynku dla singli czy par szukających wrażeń z przebywania na terenie hotelu ale jeśli ktoś traktuje to miejsce jako bazę wypadową do zwiedzania Katalonii- jak najbardziej trafny wybór. Jedzenie smaczne, w hotelu dość duże obłożenie ale bez problemu korzysta się zarówno ze stołówki jak i z basenów czy wind. Obsługa przemiła, pomocna, pokoje czyste, codziennie sprzątane. Lokalizacja hotelu wspaniała, blisko plaży, dworca kolejowego, idealna baza wypadowa do Barcelony, Girony, Montserrat, Tossa de Mar i wielu innych przepięknych miejsc. Polecam jako „sypialnię” podczas pobytu w Katalonii :) z 7 piętra super widoki z balkonu na góry i morze, klimatyzacja działa jak trzeba :) sama Calella to również urokliwa miejscowość w której jest co robić
Lokalizacja Miła obsługa
Wymaga remontu
Wakacje były bardzo udane – wszystko w porządku, personel niezwykle miły i pomocny, jedzenie bardzo dobre, a lokalizacja świetna, wszędzie blisko. Jedynym minusem była dość głośna klimatyzacja, ale nie zepsuło to ogólnego wrażenia.
Personel bardzo życzliwy i pomocny, jedzenie bardzo dobre, lokalizacja bardzo dobra, wszędzie blisko
Klimatyzacja w naszym pokoju była głośna
Hotel bardzo przeciętny. Cienkie sciany, imprezy i biegająca po korytarzach młodzież do 5 rano to standard. Bardzo głośno, jedzenie praktycznie codziennie to samo i w dodatku bardzo przeciętne. W pokojach codziennie wymieniana pościel i ręczniki, za to plus. Na uwagę zasługuje również lokalizacja, blisko duży market. Jednak do morza okolo 700-800 metrów co dla niektórych może stanowić problem. Sama miejscowość fajna, klomatyczna. Dobra baza wypadowa na dalsze zwiedzanie
Czystość pokoi
Wieczne imprezy, kiepskie jedzenie, duża odległość do morza
Poniżej krytyki, brak lodówki w pokoju, brak szklanek. Kolejki na stołówkę, ponieważ wszyscy się nie mieszczą 😒
Jedzenie dobre, ale niestety często zimne😦
Kolejki nawet po 20 min. żeby wejść na stołówkę. Za mała ilość wind na tak duża liczbę osób
Właśnie kończymy urlop w hotelu, czytając poprzednie opinie byłam przerażona. Niepotrzebnie jak się okazało. Komentarze wyżej są chyba głównie od osób, które świadomie wybrały 3 gwiazdki w dość niskobudżetowej wersji a oczekiwało luksusów na 5*. Hotel czysty, zadbany. Dziennie sprzątane pokoje, basen i leżaki także. Pokoje skromne, ale jest wszystko co niezbędne. Czy są aż tak małe? Nie wiem, zmieściły się 3 łóżka szafki nocne, walizki i jeszcze mogłabym tam zatańczyć. Obsługa przemiła, zawsze pomocna i uprzejma. Jedzenie w porządku, parę rzeczy było jałowych, ale zawsze świeżo. Jedyny minus, mały wybór dla mniejszych dzieci. W restauracji faktycznie tłoczno, ale sprawnie to wszystko idzie. Obsługa na bieżąco sprząta stoliki i nakrywa. Chodziliśmy w różnych godzinach na posiłki i ani razu nie było problemu gdzie usiąść. Przez ściany faktycznie, słychać, ale nie aż tak tragicznie jak było to opisane w poprzednich opiniach. Na basenie zawsze ratownik, ochrona także zawsze w hotelu. Ludzi faktycznie dużo, ale trzeba się z tym liczyć wybierając hotel, ktory oferuje ponad 500 pokoi. Dziennie przy barze, były organizowane czy to animacje dla dzieci czy dyskoteki dla dorosłych. Podsumowując, wróciłabym jeszcze raz do tego hotelu.
Blisko do plaży i do centrum. Miła obsługa. 3 baseny z różnych stron hotelu. Czyste pokoje, dziennie sprzątane.
Pokój ciasny jak dla rodziny. Hotel wymaga remontu ale bardzo czysty, super pracownicy uczynni i bardzo mili od recepcji po kelnerów
Miła obsługa i czysto
Pora na remont