Tylko 11 km do Acqua Plus - jednego z najpopularniejszych parków wodnych na Krecie.
Atrakcyjne położenie: ok. 5 km od Hersonissos, ok. 30 km od lotniska w Heraklionie (krótki transfer).
Bezpośrednio przy hotelu kamienista plaża.
Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Hotel bardzo nowoczesny, zadbany. Ładna plaża i basen. Niedaleko od lotniska. Przemiła obsługa.
Bardzo oryginalne wnętrza, nowoczesne i kolorystycznie przyjazne. Dobre urozmaicone posiłki. Dużo owoców.
Nie mam uwag krytycznych.
świetnie położony hotel, duże pokoje, miła obsługa, dobre jedzenie, dwa baseny i hotelowa plaża
położenie bezpośrednio przy plaży, jedzenie, dobre drinki, mało dzieci, wieczorne atrakcje, ładny widok z restauracji hotelowej
łazienka w pokoju jest oddzielona matowym szkłem a nie ścianą od pokoju
Hotel bardzo fajny, nad samym morzem. Obsługa bardzo miła. Czysto w pokojach. Jedzenie dobre, bez rewelacji ale było w czym wybierać.
Hotel nad samym morzem Miła obsługa 2 baseny i plaża
Bardzo mało lezakow! Żeby mieć leżak trzeba było wstać o 6 rano żeby zarezerwować przy basenie - wszystkie leżaki zajęte przez ludzi ręcznikami. Pomimo ciągłych informacji obsługa nie umiała rozwiązać tego problemu. Przy plaży nawet nie było opcji o tej porze.. Brak uzupełniania produktów do higieny przy każdym sprzątaniu. Dopiero po zostawieniu kartki lub rozmowie z obsługą - uzupełnienie szamponu czy płynu pod prysznic. Polecam zabrać swoje produkty bo było to bardzo uciążliwe.
Bardzo dobry hotel , super położenie nad samym morzem i w centrum miejscowości.
Super położenie, czystość w hotelu , piękne widoki z restauracji i basenu , jedzenie w restauracji przepyszne , obsługa restauracji, recepcji jak i baru na najwyższym poziomie
Hotel spełnił wszelkie oczekiwania pokoje duże czyste nowoczesne basen i plaża wspaniałe obsługa pomocna uprzejma. Jedzenie urozmaicone. Wszystko na najwyższym poziomie. Poza tym szybki transfer z lotniska oraz dostępność komunikacji i wypożyczalni samochodów. Wspaniałe I niezapomniane widoki na morze podczas posiłków
Hotel zasługuje na 5 gwiazdek
Same plusy
Pobyt był bardzo udany. Hotel niewielki, ale czysty, z dobrą obsługą i bardzo dobrym jedzeniem. Wieczorami animację. Gości to przeważnie Anglicy i Niemcy. Dwa baseny, jeden panoramiczny ze słoną wodą. Hotel leży przy niewielkiej piaszczystej plaży z łagodnym zejściem do morza. Z przyjemnością wrócimy do tego hotelu.
Dobre jedzenie, pomocna i miła obsługa, plaża
Pięknie usytuowany nad zatoczką. Sam hotel 5* ? Mała intymność w pokoju, wydzielona toaleta ogrodzona płytami szklanymi, czy to bezpieczne ?
Brak opasek, miła sympatyczna obsługa, lecz kucharzy mógłbym nauczyć gotowania i smażenia jajek.
Brudne, połamane parasole przy basenie, leżaki też pozostawiają wiele do życzenia.
Spędziliśmy tu bardzo udany tydzień i nie żałujemy wyboru. Hotel jest średniej wielkości, z zewnątrz niepozorny, w środku urządzony trochę ekscentrycznie, ale wygodnie i świeżo. Nie jest bardzo luksusowy, ale jak na greckie standardy całkiem sensowny poziom, czuliśmy się w nim bardzo dobrze. Pokój był dziwny, wąski i o specyficznej estetyce, ale funkcjonalny, z dużym tarasem (trafił nam się na parterze, bez widoku ale za to bardzo blisko do plaży i basenu). Miał oddzielnie regulowaną klimatyzację dla strefy salonowej i sypialnej, ekspres na kapsułki, minibar, dwie szafy, duże lustro. Dziwna była też trochę łazienka, jakby przechodnia po drodze do sypialni, z przesuwanymi drzwiami, którymi można było albo zasłonić prysznic, albo toaletę. Hotel usytuowany przy samej plaży, w centrum niewielkiego, turystycznego miasteczka. Wokół są liczne restauracje i turystyczne sklepiki/kramy. Hotelowa plaża to 3 rzędy leżaków, przy skalistym nabrzeżu, kilka kroków dalej jest przyjemna, niewielka, piaszczysta zatoczka z ratownikiem. Wokół fajny widok na góry i miasteczko. Na uwagę zasługuje bardzo dobrej jakości all-inclusive, jedne z najlepszych, jakie do tej pory spotkaliśmy. Pyszne jedzenie w restauracji - świetne warzywa i owoce, dobrze przyprawione potrawy, codziennie znajdowaliśmy coś ekstra, zarówno dla mięsożercy jak i mniej krwiożerczej istoty. Stolik był wskazywany przez miłą obsługę, do posiłku zamawiało się napoje z all-in lub z listy win(ciekawy wybór). Wino, piwo czy też sok podawane do posiłku i w barach, były zawsze świetnej jakości, podobnie koktajle. Jeden basen był idealny do pływania, drugi mniejszy. Oba były zawsze dostępne, nie brakowało nigdy leżaków. Zarówno przy basenie jak i na plaży kilka razy pojawiał się ktoś z obsługi baru i zbierał zamówienia - bardzo miłe. Ogólnie polecamy 😀
- Kuchnia, jedzenie, jakość koktajli i napojów - Obsługa restauracji, lista win - Niewielka plaża - Wyposażenie pokoju - Basen do pływania - Restauracje i kramy w około
Jakieś drobiazgi, na które przestaliśmy zwracać uwagę
Hotel jak i pokój czysty i zadbany. Smaczne jedzenie. Bardzo miła i sympatyczna obsługa. Bardzo udany pobyt.
Czystość. Jedzenie. Obsługa. Lokalizacja.
Brak.
Hotel i otoczenie wspaniałe, obsługa zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy. Pokoje czyste, jedzenie pyszne, atmosfera bardzo pozytywna.
Wysoka jakość usług i przemiła obsługa.
Sauna nie zawsze dostępna
Hotel w porządku, ale bez fajerwerków. Jedzenie smaczne, chociaż trochę mało autentycznie greckiej kuchni. Pokoje i części wspólne są czyste i regularnie sprzątane. Plaża fajna, piaszczysta i szeroka. Jest sporo miejsca żeby się rozłożyć z dala od ludzi. Z drugiej strony hotelu wyjście niestety prosto na ulicę. Minusem jest głośna muzyka w klimacie dyskotekowym, puszczana w zasadzie przez cały dzień w głównym lobby i restauracji. Siedząc na przeciwko siebie przy stole trzeba mówić naprawdę podniesionym głosem żeby się słyszeć. Brakuje jakiegokolwiek wydzielonego miejsca i aktywności dla dzieci. Nie ma ani przestrzeni stworzonej z pomysłem dla dzieci, placu zabaw (w środku, ani na zewnątrz), a nawet jakichkolwiek animacji dla najmłodszych. Zaskoczeniem było dla nas, że prysznice i toalety w pokojach mają całkowicie transparentne szyby. W tym kontekście zero prywatności w pokoju, bo łazienka jest pomieszczeniem przechodnim.
Czystość, plaża, jedzienie
Głośna muzyka przy posiłkach, brak strefy i aktywności dla dzieci, przezroczyste szyby w toalecie i łazience
Hotel położony bardzo blisko morza , czysty , bardzo dobre jedzenie , spokój - polecam i jeszcze tu wrócę . :)
czystość , spokój , piaszczysta plaża w pobliżu .
Hotel rewelacyjny obsługa przesympatyczna, bardzo polecam!
Bardzo nowoczesny, piękny basen, obsługa na wysokim poziomie, jedzenie bardzo dobre.
Pobyt w hotelu oceniam bardzo pozytywnie :-) Zarówno pod względem czystości, jakości obsługi (przyjazny/pozytywny personel, szczególne podziękowania dla Christiny, która w ostatni dzień pobytu , pomimo dużego obłożenia w restauracji zorganizowała nam stolik z widokiem na morze, a dodatkowo bardzo dobrze mówi po polsku i ogólnie jest bardzo sympatyczna i pomocna), wyżywienia jak i ogólne panującej atmosfery. Otrzymałam pokój z pięknym widokiem na morze - bezcenne :-)! Plaża piaszczysta, lazurowe morze , piękne wschody i zachody słońca. Tak - można tutaj wypocząć :-)!
wyżywienie, czystość, przyjazny personel,
oczywiście jak w większości innych hoteli trudność ze znalezieniem wolnego leżaka na plaży czy przy basenie już o godz. 9:30.
Rewelacyjny hotel z pięknym usytuowaniem przy plaży nad morzem. Wygodne i czyste pokoje w nowoczesnym hotelem a do tego smaczne i różnorodne potrawy serwowane w restauracji. Drinki w all-inclusive na bazie oryginalnych alkoholi a w dodatku przygotowane w profesjonalny sposób. Dwa baseny (jeden ze słoną wodą) i zejście na piaszczysta plażę oddaloną ok. 50 m od budynku hotelu. Do tego przemiła i profesjonalna obsługa. Spokojna i bezpieczna okolica, w pobliżu dostępne restauracje i sklepy oraz wypożyczalnie aut. To wszystko zasługuje na najwyższą ocenę, którą przyznaję przyjemnością.
Nowoczesny, czysty, z wieloma udogodnieniami. Powitanie w pokoju butelką regionalnego wina i przekąskami. Balkon z krzesełkami i stolikiem.
Nie znalazłem takich, które byłyby istotne w trakcie 7 dni pobytu.
Wspaniały hotel, obsługa, a co za tym idzie niezapomniany urlop😉 w hotelu znajdziecie wszystkie wygody - kilka basenów, plaże z leżakami, dużą restaurację z widokiem, szeroki wybór pysznego jedzenia. Obsługa super miejsca, w którym znajdziecie wszystko. Hotel spełniał wszystkie warunki - po przylocie nad ranem czekał na nas poczęstunek w lodówce i wino. Napoje w barku były nieodpłatne, kilka razy zaskoczył nas poczęstunek z owoców i szampana. Czego chcieć więcej? Widać, że każdy daje z siebie 100% - w restauracji napoje są przynoszone i uzupełniane, jak i nad basenami i na plaży! Mieliśmy przyjemność skorzystać z kolacji a la carte - wspaniała podróż kulinarna, niezwykle połączenia smakowe i sposób podania rozbudziły zmysły. Polecamy również skorzystać z oferty SPA - masaż bardzo starannie wykonany, w rozluźniającej atmosferze☺️ nasze wszystkie pytania oraz prośby zostały wysłuchane. Jesteśmy pod wrażeniem greckiej gościnności i kultury. Napewno tu wrócimy i będziemy polecać! Dziękujemy i Do zobaczenia I resort🤗
Wszystko
Zero
Z pewnością z zewnątrz jak i od strony plazy hotel w miejscowości robi największe wrażenie, pokoje są czyste, codziennie sprzątane, świeże ręczniki dostępne przy SPA, jeżeli angielski bywa problemem w restauracji spotkacie cudowna Christine która mówi po polsku oraz na basenie animatora Piotra. Śniadania są bardzo podobno i ile nie takie same, obiady i kolacje są różnorodne. Plusem dla mnie jest świeżość produktów dostęp do dużej ilości warzyw i owoców oraz bardzo smaczne desery. Niesamowity widok z restauracji pozowala na delektowanie sie posiłkami. W mojej ocenie nie można oczekiwać czystości w częściach wspólnych niczym w 5* w Egipcie, ale obsługa której przy pełnym obłożeniu hotelu mogłoby być więcej bardzo się stara. Zalecam zwrócić uwagę na ofertę all jaka jest ustalona z hotelem, nie wszystkie drinki są w cenie. Bar w lobby czynny do 01:00, natomiast all obowiązuje do 00:00 :)
-miła obsługa w restauracji oraz przy barach -dostęp do piaszczystej plaży -fenomenalny basen infinity z zimna woda -możliwe korzystanie z all do końca dnia, nawet po wymeldowaniu Istnieje możliwość rezerwacji pokoju z prysznicem na 30 min ze świeżymi ręcznikami oraz kosmetykami jak w pokoju.
-zdecydowanie zbyt mała ilość leżaków na plaży, dużo mniejszy hotel obok ma wydzieliny dużo większy obszar plaży -osoby z zewnątrz rozkładają się z ręcznikami obok leżaków hotelowych - podczas mojego pobytu były miejsca które wizualnie nie pasują do standardu 5 gwiazdek(odpadający tynk, dziury w ścianach)
Hotel zasługuje na 5* jedzenie urozmaicone i bardzo dobre a odnośnie alkoholowe to miały moc takze na to też nie można narzekać i oczywiście obsługa hotelu super bardzo pomocni jednie co to wydaje mi się że ilość leżaków jest mniejsza niż liczba gości w hotelu to chyba jedyny mały minus . Serdecznie polecam ten hotel
Hotel z wysokim poziomem obsługi. Piękne widoki z hotelu, leżaki na plaży w cenie. Fantastyczna infrastruktura - blisko do morza. Bardzo dobra kuchnia.
Bliska lokalizacja do morza, fantastyczne wyżywienie, profesjonalna obsługa, czyste pokoje,
Wspaniały hotel, czysto, miła obsługa, fajne baseny i dostęp do plaży z serwisem.
Bardzo ładnie położony hotel. Pyszne jedzenie w restauracji Serwis i obsługa
Zajmowanie leżaków bardzo wcześnie rano..