Ibiza

Hotel bardzo fajny, pokoje sprzątane codziennie jedzenie dobre ,lokalizacja super .

Bylem w Albanii pod koniec sierpnia. JESTEM BARDZO NIEZADOWOLONY ZE WZGLĘDU NA ŚMIERDZĄCE ULICE, BARDZO KIEPSKIE WYŻYWIENIE POD WZGLĘDEM JAKOŚCI I ILOŚCI. NIE POLECAM WYJAZDU DO WW. HOTELI . ODRADZAM RÓWNIEŻ MIEJSCOWOŚCI (DURRES).

Hotel ładny, w pokojach było to co potrzeba.. Czyli szafki łóżka i rozwalająca się kabina prysznicowa.. Klima Bardzo fajnie chłodziła.. Po za tym na balkonie nie można było siedzieć ponieważ smród wylewanych odchodów na ulice uniemożliwiał to.. Szczególnie wieczorami zaś w dzień smród docierał z kuchni.. O godzinie 7.30 była pobudka ponieważ mieliśmy pokój nad jadalnią gdzie szum szuranych krzeseł uniemożliwiał dalsze spanie.. Jedzenie było i paskudne oraz strasznie mało.. W obozach koncentracyjnych dostawali lepiej i więcej.. Nie polecam nikomu brać AL najlepiej opcję bez wyżywienia jak taka jest ponieważ idzie zjeść zaraz obok hotelu za bardzo małe pieniądze i strasznie dużo.. Morze jest strasznie brudne byłem nad Adriatykiem chyba z każdej strony (Włochy,Chorwacja) ale takiego syfu nie widziałem. Wszystkie fekalia z wszystkich hoteli wpadają właśnie do tego morza.. Zaraziłem się tam bakterią E-coli (nie tylko ja raczej większość przebywających tam osób o czym można poczytać niżej w komentarzach). Ogólnie Albania jest fajna ludzie bardzo mili ale straszne z nich brudasy.. Śmieci są wszędzie.. Komunikacja miejska dobrze rozwinięta. Opłaca się bardziej jeździć autobusami niż busami bo nie zostanie się oszukanym. Przejazd do centrum kosztuje 60 lek (ok 1,8zł) A tam idzie się wybrać autobusami w inne miejscowości.. Np do stolicy. Bo wycieczki z biura podróży są strasznie przecenione.. A samemu można sobie zajechać za dużo mniej i zobaczyć nawet więcej..

Rozczarowała mnie Albania i Duress. Wszędzie śmieci, brud , gorszy niż w Egipcie a przecież to Europa. NAJGORSZE CO TUTAJ JEST TO WYLEWAJĄCE SIĘ ZEWSZĄD SZAMBA!!!!! BRAK KANALIZACJI A SPACER WIECZOREM NA PLAŻY OBFITUJE W SPOTKANIE Z SZAMBEM WYLEWANYM Z HOTELI DO MORZA. TRAGEDIA!!! NIGDY WIĘCEJ TU NIE PRZYJADĘ. Dziecko i mąż nabawili się gorączki, wymiotów i biegunki. Przestrzegam przed Albanią i Duress.

Mogę z czystym sumieniem polecic ten hotel. Duzym plusem jest mozliwośc korzystania z basenu przy hotelu As o raz bezpłatnych lezaków na plaży. Ogólne wrażenia z pobytu jak i opieka polskiego rezydenta(p.Kariny)- bardzo dobre.

od2 212 zł za osobę

Kod hotelu HOT19222
Nazwa  Ibiza
Miejsce  Albania / Riwiera Albańska / Durres
Wyżywienie  Bez wyżywienia, śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, golf, parking

Szerokie piaszczyste plaże z łagodnym zejściem do morza

Największy port Albanii z bogatą historią i zabytkami

Doskonała baza wypadowa do zwiedzania całej Albanii - blisko Tirany i głównych atrakcji

Świeże owoce morza, ryby, lokalne wina i tradycyjne albańskie dania

Wyświetlono 7 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
pepe

Mariusz

Pobyt - Czerwiec 2012

Bartosz

Pobyt - Czerwiec 2011

Wyjechaliśmy do Albanii z wakacedlastudenta.pl co prawda początkowo mieliśmy być zakwaterowani w hotelu Onufri, jednak biuro zmieniło hotel właśnie na Ibizę i to było super posunięcie ze strony organizatora. Super położenie blisko plaży, posiłki w hotelu As konkretne i smaczne, basen również w tym hotelu. Ogólnie wrażenia po minio początkowych obaw bo to w końcu Albania jesteśmy bardzo zadowoleni i na pewno jeszcze skorzystamy z wyjazdów z tego biura.

Agness

Pobyt - Luty 2010

Bardzo miło i fajnie było.

Ibiza