Indigo Inn (ex. Ariane)

6.5

Mieliśmy dwa pokoje. Jeden zlokalizowany w piwnicy., drugi na pierwszym piętrze a miałby być przy sobie. Na miejscu okazało się, ze klimatyzacja jest dodatkowo płatna a basen ze zdjęć i restauracja znajdują się w innym budynku. Śniadania były ok. Każdy coś dla siebie znajdzie. Na kolacji musieliśmy dopłacić za kawę.

Basen ze zdjęć zlokalizowany w innym budynku. Tak samo restauracja. Klimatyzacja dodatkowo płatna o czym dowiedzieliśmy się na miejscu. Jeden pokój w piwnicy i to akurat ten dla dwóch dorosłych z dwójką dzieci. Na kolacji za kawę musieliśmy dopłacić.

Hotel totalna porażka! Zupełnie niezgodny z opisem oferty. Stołówka i bar w innym budynku, trzeba była przechodzić na sąsiednią ulicę. W ofercie ze stycznia 2025 była u]adnotacja o klimatyzacji indywidualnej w cenie wycieczki, jednak na miejscu okazało się, że hotel wymaga dodatkowej opłaty. Właściwie za wszystko chcieli w pierwszym dniu pobytu dodatkowe opłaty np za sejf, klimatyzację czy drugą kartę. Pod koniec pobytu było to wszystko w cenie. Każdy pracownik recepcji miał inną wersję. (...)(...) Czystość była w miarę za dodatkową opłatą dla pokojówki, ręczniki mocno zużyte, jedzenie monotonne i często odświeżane.

Cena co do jakości wydaje mi się być adekwatna i na greckie klimaty moim zdaniem uczciwie. Pechowo trafiłam pokój "w piwnicy", który nie zachwycał widokami, było tam ciemno i po całodniowej nieobecności trzeba było porządnie wietrzyć a później czekać aż klimatyzacja trochę schłodzi i porusza powietrzem. Na tygodniowy pobyt gdzie w zasadzie wraca się tylko spać i odświeżyć do wytrzymania i ja jestem klientem, który za taką kwotę nie wymaga cudów i warunki hotelowe nie przesądzają o zadowoleniu z pobytu😉 Na temat basenu się nie wypowiem, bo nie korzystam. Sprzątanie w pokoju codziennie, ręczniki wymieniane wtedy kiedy położone na podłodze. Łazienka trochę ciasna i dużo przestrzeni, mało półek, ale to już naprawdę szukając dziury w całym i się skarżąc 😅

Witam. Byliśmy tydzień w czerwcu w tym hotelu. Polecam serdecznie!!! Pokoje czyste, codziennie sprzątane, klimatyzacja, obsługa pomocna, uśmiechnięta. Jedzenie pyszne i zróżnicowane. Basen nie należy do olbrzymów ale w okresie w którym Byliśmy spokojnie dla każdego starczyło miejsca. Blisko centrum, mnóstwo rozrywki i parę kroków do plaży. W szczególności pozdrawiam barmanów ze zdjecia 🙃🍹 Na pewno wrócimy

od2 299 zł za osobę

Nazwa  Indigo Inn (ex. Ariane)
Miejsce  Grecja / Kreta / Hersonissos
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje, all inclusive
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, fitness, darmowe wifi, tenis, rowery, parking

Akwarium i parki wodne idealne dla rodzin

Plaże z barami i sportami wodnymi

Stare wioski greckie w górach obok kurortu

Nocne życie z klubami i tawernami nad morzem

3.1
4.1

Wyświetlono 12 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
3.4
Kuba

Pobyt - Lipiec 2025

Wady

Płatna klimatyzacja, basen i restauracja w innym budynku. Pokój zlokalizowany w piwnicy

Kuba

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety

Blisko plaży.

Wady

Basen i restauracja w innym budynku. Płatna klimatyzacja. Pokój w piwnicy

2.1
Aga

Pobyt - Czerwiec 2025

Zalety

Wady

stołówka na innej nieruchomości, monotonne jedzenie i często odświeżane, personel terroryzowany przez menadżera, który pozwalał sobie na kopanie kelnerki za stłuczone talerze.

Zuza

Zalety

Blisko sklepy spożywcze, przystanek autobusowy, bary, restauracje i promenada z widokiem na morze i wybrzeże Smaczne i różnorodne jedzenie, dużo przysmaków z lokalnej kuchni Łóżko wygodne, bieżąca ciepła woda o każdej porze, brzuszki nakarmione i zadowolone szły zwiedzać i jak głodne wracały to nie narzekały...

Wady

Pokój mnie nie zachwycił, ale myślę, że to wynik pecha przy rozlokowaniu, że dostała mi się piwnica. Po prostu nie raz w ofertach tańszych trafiałam lepiej i raczej stąd delikatne rozczarowanie 😉 Podkreślam, że nie jestem wczasowiczem, który spędza większość wakacji w hotelowej strefie, jeśli to czyjś nadrzędny cel wyjazdu to odradzam.

Dominik

Kamil

Jedzenie pyszne i urozmaicone , pokoje czyste i sprzątane codziennie, jedynie co to głośne otoczenie nawet do 2,3 godziny w nocy hałasy co związane jest z otoczeniem

Zalety

Obsługa bardzo miła, pyszne jedzenie

Wady

Głośne otoczenie do późnych godzin

Aneta

Pobyt bardzo udany, hotel usytuowany w centrum miasta, ale raczej nie jest to uciążliwe, basen jest niewielki, nie było problemów z leżakami, duży plus za jedzenie, mega smaczne i bardzo różnorodne, w all incl. drinki wg menu chyba 8 do wyboru + cola, soki itp..., obsługa mega miła. Jedyny minus to totalny brak plaży mimo że od hotelu ok 100 m - po schodkach w dół publiczna b. mała cała zastawiona płatnymi leżakami . W hotelu dodatkowa opłata za klimatyzację - u nas przy pokoju family dwa klimatyzatory dały radę w 100% - bez klimatyzacji byłoby ciężko.

Zalety

Bliski transfer z lotniska ok. 40 min, super lokalizacja, miła obsługa i zdecydowanie jedzenie - przepyszne, duży wybór dań, deserów i owoców

Wady

Plaża - mimo że blisko morza to trzeba szukać gdzieś w okolicy, są małe ogólnie ale coś się znajdzie do poplażowania

Klaudia

Przytulny hotel w samym centrum Hersonissos. Moze byc mylony z indogo inn casa, poniewaz od niedawna rozdzielili te 2 hotele, niestety wszedzie widnieja zdjecia z casa

Zalety

-wszedzie blisko -dobre jedzenie -brak tloku na basenie -przemila obsluga -duze apartamety

Wady

-problem z prysznicem (przeciekal) -platna klimatyzacja -slabe wifi

Paulina

Hotel słaby, mocno zawężone gwiazdki. Pokoje i łazienki bardzo małe, bez wentylacji z grzybkiem na ścianie. Zaduch bo nie ma w pokojach wentylacji. Stare meble, pokoje przy ulicach a w pokojach mnóstwo młodych ludzi, którzy nocami są glosni a obsługa nie reaguje. Jedzenie bardzo smaczne jak i obsługa przemylila, pokoje codziennie są sprzątane, ręczniki wymieniane. Standard pokoi, lokalizacja na 2. Uwaga, zdjęcia w ofercie pochodzą z hotelu indigo casa- to jest drugi odrębny hotel. Tutaj jest tylko jeden basen który jest dość brudny.

Zalety

Jedzenie i miła obsluga

Wady

Brak wentylacji Zaduch w pokojach Stare trzaskające okna i drzwi Do restauracji trzeba przejść ulica lub na około budynku Brak kontroli nad gośćmi którzy nocami puszczają głośna muzykę, krzyczą itd. Oszukane zdjęcia w ofercie pochodzące z innego hotelu

Nałgorzata

Hotel ładniejszy na zdjęciach niż w rzeczywistości .Pokój z widokiem na śmietniki. Nie do przyjęcia były karaluchy w pokoju … łazieneczka klaustrofobiczna klitka , klimatyzacja płatna Dużym plusem było przepyszne jedzenie , przemiła obsługa .Cała reszta nie polecam

Zalety

Jedzenie , obsługa

Wady

Karaluchy w pokoju , widok na śmietniki , hałas , mała łazienka

Pobyt - Maj 2023

Hotel w samym mieście, do Morza 100m. Basen w hotelu czysty z widokiem na góry .

Zalety

Hotel sprzątany co dziennie, dosyć duże pokoje. Obsługa w recepcji i na stołówce bardzo miła i pomocne. Jedzenie bardzo dobre!

Aleksandra

Pobyt - Sierpień 2022

Hotel bardzo fajny, posiada 2 większe baseny i 2 maleńkie, pokoje fajne, przestronne z balkonem, jedzenie smaczne różnorodne. Niestety jest jeden minus, większość lokatorów stanowi młodzież z Holandii, która jest bardzo głośna i kłopotliwa do późnych godzin nocnych, rannych oraz bliskość i hałas centrum miasta. Niemniej dało się jakoś przeżyć. Reszta super!

Zalety

Pokoje i jedzonko super.

Wady

Większość lokatorów to głośna i uciążliwa młodzież z Holandii.

Indigo Inn (ex. Ariane)