Kameralny hotel, idealny zarówno na romantyczny wyjazd, jak i rodzinne wakacje.
Hotel położony w niedalekiej odległości od centrum Słonecznego Brzeg z wachlarzem atrakcji.
Długa i piaszczysta plaża oddalona ok. 550 m od hotelu.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel oddalony około 500 metrów od promenady i centrum. Ogólnie dobre wrażenia. Barman leje co się chce i ile się chce...Jedzenie różnorodne i każdy się naje, obsługa miła...jedynym minusem to za dużo Ukrainy!!!
miła obsługa , duży plus dla barmana, w miarę blisko do centrum-spacerkiem około 10 min.
za dużo gości z Ukrainy ,którzy czują się jak u siebie!!
Z plusów na pewno bardzo miła obsługa, dobre jedzenie, 2 baseny i brodzik dla dzieci, animatorzy. Nasz apartament przestronny, widok na basen, klimatyzacja, lodówka.
Hotel bardzo dobry. Pokoje duże i wygodne. Łazienka też duża. Codzienne sprzątanie pokoi i wymiana ręczników. Widoki z balkonu bardzo przyjemne. Jedzenie przepyszne i bardzo różnorodne.
pokoje czyste ,sprzatane codziennie, 2 baseny plus jeden dla dzieci, jedzenie ok
Jednym słowem masakra!!!!!!! Najgorszy hotel w jakim byłem. Obsługa jak by pracowała za kare, przewracanie oczami jak maja cos zrobić. Panie z recepcji częściej na fajce niz przy recepcji. Do hotelu masowo zjeżdża delikatnie mówiąc ,, rozwydrzona młodzież" z Danii, bez wychowania i jakiej kolwiek kultury. Picie alkoholu do upojenia krzyki rozlewanie wszystkiego po drodze. Basen główny praktycznie przejęty przez nich. Goście uciekają na mniejszy. Po zwróceniu uwagi niewiele brakowało i doszło by do rękoczynów. Obsługa na nic nie reaguje, Pani manager tylko przeprasza i nic z tym nie robi. Przyznaje ze sobie nie radzą ale kogo to obchodzi. Poniżej fotki jak wygląda hotel rano po zabawach Panow z Dani (aż milo wstać). Zaznaczam ze jedni wyjeżdżają a pojawiają sie inni, hotel ma jakas promocje na Danie.Pokoje słabe, komary pozabijane na ścianach, grzyb pod prysznicem, raczej ciezko tam odpocząć. Stołówka nie klimatyzowana tak ze zanim nałożysz jedzenie to juz jestes cały mokry. Jedzenie slabe, monotonne, śniadanie takie same codziennie, obiady i kolacje maja pewne zmiany ale wszystko i tak w to samo kopyto. Animacje słabe a raczej bardzo słabe, dwie dziewczyny bez pomysłów i jakiego kolwiek zaplecza sprzętowego. Codziennie to samo na poziomie zero. Planujesz wypocząć? Planujesz urlop z dziećmi? Planujesz dobrze sie bawić? Szukaj innego hotelu!!!!! Chyba ze jestes z Dani.
Ciezko znalezc
Nieprzyjemny zapach w lobby Obsluga na slabym poziomie, nieprzyjemna Brak klimy w restauracji Brak panowania nad gośćmi I wiele innych
Pobyt uważam za udany, pokoje czyste codziennie sprzątane, jedzenie urozmaicone - duzo świeżych warzyw i owocow do posiłków, basen czysty i dość spory obserwujac inne hotelowe baseniki. Obsluga w recepcji pomocna. Polecam
Sympatyczny basen, bilard, pilkarzyki i ping pong, lody z możliwością samodzielnej obslugi przez dzieci dostępne niemalże o każdej porze
Zapach w restauracji, okolo 20minut spacerkiem nad morze
Polecam hotel :) obsługa super, jedzenie ok, lokalizacja ok :)
Baseny fajne lokalizacja też ok no ogólnie polecam
Hotel lata świetności ma już za sobą. Podłoga w pokojach wyłożona jest standardową wykładziną, co dla osób z alergią może stanowić problem. Duży plus stanowi taras bezpośrednio przylegający do jadalni, na którym można jeść wszystkie posiłki. W pokojach w miarę czysto ale wiele miejsc wymaga odświeżenia. Blisko do centralnej ulicy kurortu. Supermarket i kantor po przeciwnej stronie. Do plaży ok. 15-20 min. spacerkiem. Ogólnie za ta cenę polecam.
Miła, kontaktowa obsługa. Dobre jedzenie.
Brak czajnika w pokoju, drinki poza jadalnią tylko w plastikowych kubkach, kawa również.
Bardzo pyszne i zróżnicowane jedzenie, miła obsługa. Wróciła bym jeszcze raz.
Posiłki, dużo,pysznie,co dziennie coś innego.
Nie jest to hotel ,który zasługuje na 4 gwiazdki, mielismy pokój ekonomiczny z balkonem , ale to nie był balkon tylko na wysokości klatki piersiowej widok na dach,balkon wielkosci 1 na 1, na basenie popołudniu nie było sprzatane kubki walały sie wszędzie, na stołowce brak klimy ale poza tym było czysto.
Hotel zasługuje na miano dobrego. Oczywiście, nie są to 4 gwiazdki znane z Polski, ale spędziłem w miarę przyjemnie cały tydzień. Pokoje oczywiście powinny zostać odświeżone, bo niektóre miejsca nie są zbyt czyste, ale też nie ma co dużo narzekac. Na wstępie trzeba zaznaczyć, że pierwsza noc spędzacie na usuwaniu komarów więc warto się na tą ewentualność przygotować. Klimatyzacja w pokoju działała poprawnie, łóżka całkiem wygodne, łazienka okej. Pokój dość duży i przestronny, tv i lodówka, wifi darmowe (otwarte), balkon z widokiem albo na brudną ulice, albo na tył hotelu i baseny. Dwa baseny i brodzik, bar przy basenach gdzie podają alkohol (piwo dobre, drinki średnie). Jest dużo miejsca do siedzenia w recepcji gdy czekacie na powrót do domu, jest też wifi klika i komary :) Restauracja główna nie jest klimatyzowana (przynajmniej w terminie którym byłem), ale na zewnątrz jest dużo stolików pod wiatą więc można Zjesc we względnym spokoju. Jedzenie różnorodne i w większości w smaczne. Każdy wybierze coś dla siebie. Do dyspozycji dania na ciepło, zimno, sałatki, owoce, płatki śniadaniowe, dużo pieczywa, automaty z kawą i napojami, herbaty, bar, zawsze na obiad/kolację był pan którym przygotowywał pizzę. Jedynie ciasta były średnie a soki rozwodnione. Obsługa hotelu bardzo pomocna i uśmiechnięta, animacje dla dzieci dwa razy dziennie, widny na wyższe piętra. Ogólnie fajny hotel, żeby przyjechać z dziećmi lub jako bazą wypadową na plażę czy imprezy. Po drugiej stronie ulicy sklep 24h, blisko pralnia czy ALDO (większy supermarket). Dojście do plaży przez parking koło hotelu to jakieś 5-10 min drogi spacerem więc też fajnie. Niestety po zgłoszeniu nie działającego prawdopodobnie gniazdka nikt nie przyszedł go naprawić i w sumie nie mieliśmy tv i lodówki ale to za bardzo nam nie przeszkadzało.
- klimatyzacja - darmowe wifi - jedzenie w restauracji - miła obsługa - baseny hotelowe i sporo leżaków - niezła lokalizacja wypadowa - miła i pomocna obsługa - codzienne sprzątanie
- brak klimatyzacji w głównej restauracji - nie działająca lodówka i tv (prawdopodobnie gniazdko) - komary w pokoju w ilości bardzo dużej (można było się ich pozbyć) - mało kosmetyków hotelowych - kołdrę trzeba samemu powlec - brak sejfu
Nasz pobyt 17.07-24.07.2020. Miła obsługa, barman DIMO wspaniały i życzliwy człowiek, drinki z normalnym alkoholem i napewno na brak lub mała ilość alkoholu w drinku nikt narzekać nie będzie. Pokoje sprzątane codziennie, łazienka duza i czysta. Jedzenie urozmaicone każdy znajdzie coś dla siebie. Hotel co prawda oddalony od plaży 1km ale jest tak fajnie w hotelu ze szkoda z niego wychodzić. Dwie sympatyczne animatorki jedna zajmuje sie dziećmi druga dorosłymi robią wszystko aby każdemu się podobało. Po dwóch dniach pobytu znasz prawie wszystkich gości z hotelu dzieki wielu urozmaiconymi zabawom. Każdy znajdzie coś dla siebie. Ogólno dostępna i dobrze wyposażona siłownia, sauna i jacuzzi (za dopłatą). Dwa baseny o głębokości od 1.2m do 1.6m oraz jeden dla dzieci 0.5m czyste i zadbane. Duża ilość leżaków i parasoli przy basenach.
- Miła obsługa - Różnorodne gry i zabawy dla dzieci i dorosłych (animatorki) - Urozmaicone i smaczne jedzenie - Czyste pokoje i łazienki - Siłownia - Sauna i Jacuzzi (za drobną dopłatą) - kantor w recepcji z normalnymi kursami - 3 baseny w tym jeden dla dzieci - Barman sympatyczny i nie żałujący alkoholu
- Odległość od plaży 1km
Miła i konkretna obsługa zarówno w recepcji jak i w restauracji i barach. Codzienne sprzątanie pokoi, spokój na basenie, nie było problemów z leżakami. Posiłki urozmaicone i smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie. Zabawnie przeprowadzana animacja na basenie. Smaczne drinki ( polecam Izola Paradiso ).
Miła obsługa, smaczne posiłki, basen
Wszystkie zależy od ceny ale w naszym przypadku nie była ona wcale niska a wcześniejsze opinie skłoniły nas do wyboru tego hotelu. Oczywiście dramatu nie ma ale proponujemy się zastanowić czy na pewno warto wybrać ten hotel. Na koniec info odnośnie wycieczki do Nesebyr. Naszym zdaniem lepiej wybrać się samemu autobusem (koszt ok. 1.3 lewa za osobę) i można zobaczyć samemu wszystko to co proponują na zorganizowanych wycieczkach. Natomiast winnice to po sklepy z winem gdzie jest darmowa degustacja. Jadąc samemu możemy odwiedzić te same miejsca. Plaża oddalona o ok. 15 min spacerkiem głównym deptakiem tak że ok.
Duże pokoje Jedzenie ale trzeba uważać bo trafiają się spleśniałe produkty (owoce często raz był chleb) Obsługa w barze i na stołówce. Super barmani. Dużo leżaków jednak w najlepszych miejscach trzeba sobie zająć z rana
Z daleka wszystko wygląda ok jednak jak ktoś się zacznie przyglądać wychodzą niedoróbki. Nikt nie dba o sprzęt w leżakach brak śrub trzymających materiał przez co leży się na stelażu. Wokół basenu niby sprzątanie codziennie ale brudno a basenu nikt nie czyści chodzą jedynie filtry i obsługa dosypuje chlor przez co przy brzegach sporo piachu. Io Ponadto wybierając pokój z dostawką trzeba wziąć pod uwagę że będzie to malutkie łóżko dla dziecka do 150 cm (jak wyższe dziecko wystają nogi). Na info o spleśniałym jedzeniu nikt nie reaguje a obsługa tylko się uśmiecha. Animacje to coś czego tu praktycznie nie ma. Dwie animatorki jedna dla dzieci druga dla starszych udają że coś robią. Wieczorem lepiej wyjść na miasto żeby się nie męczyć oglądaniem tego czegoś. Sprzątanie pokoju ogranicza się do wymiany ręczników (przez 10 dni nikt nawet nie odkurzył wykładziny a zatkany odpływ w prysznicu mimo zgłoszeń naprawiliśmy sami). Hotel zasługuje na max 3 gwiazdki i to słabe. W jednym z basenów przez ponad tydzień mętna i zielona woda ale obsłudze to nie przeszkadza. Kolejny minus to napoje w barze przy basenie bardzo rozcieńczone a dokładnie woda zabarwiona czymś co ma przypominać wybrany smak.
W zasadzie basen duzy, obsluga
Pijana animatorka, brak zainteresowania dziecmi,
Pobyt 5-12 lipca 2019.Na wstepie przyjazd o 9:30 opaski all dawali o 14 tak to bez jedzenia i picia.Pisało o pysznej pizzy której wogóle nie bylo.Z przekąsek tylko ciastka.Alko bardzo słabej jakosci tylko piwo przy obiedzie super.All do 23 ,jak chcialem dziecku punkt 23 kubek coli - odmówili po czym sami wzieli alko i poszli pić.Animatorka TSV... ledwo stała na nogach dzień pozniej.dziećmi słabe zainteresowanie.Basen tam gdzie kąpały sie dzieci ulegl awarii metny i brudny 3 dni nikt sie nie zajał.suszarka w pokoju sama odpadała.Część Polakow z którymi rozmawialismy okresliła hotel jako najgorszy z odbytych dotychczas wakacji.W ostatni dzień zatrucie pokarmowe po kolacji.My już nigdy tam nie wrócimy odradzam. Na pochwałę ponad 5 zasluguje obsługa przy obiedzie.
Obsluga
Alko, brak przekasek tylko ciastka,
Polecam wszystkim, którzy nie mają oczekiwań celebrytów telewizyjnych ani aktorskich. Którzy przyjadą odpoczną nie narobią siary i nie bedą się izolować od hotelowej społeczności. Jedźcie i przekonajcie się, a nie będziecie żałować. Olejki różane kupujcie w sklepie pod hotelem, są najbardziej intensywne, w mieście już troszkę mniej. Pozdrawiam, jeżeli przyjedziecie do Izola nie bedziecie żałować.
Położony w przyzwoitej odległości od plaży. Roomservis codziennie pod warunkiem wywieszenia kartki na klamkę, wymiana ręczników codziennie. Kelnerki , Barmani super, a po zasileniu ich skarbonek jeszcze lepsi. Posiłki dobre i dużo nie jesteście w stanie ich przejeść, jak dla kogoś coś za chłodne stoi mikrowella. Jedzenie smaczne, każdy znajdzie coś dla siebie, owoce, warzywa, sery mięsa pieczywa co kto lubi.
Jedyną wadą która naprawdę mi sie niepodobała to , że Barmani nawalonym też leją. Nasi rodacy przybyli o 15, a o 18 sztywni, ludzie ogarnijcie się, nikt wam alkoholu nie będzie ograniczał....ale trzymajcie fason.
Hotel może nie nowy, może nie luksusowy , ale mojej rodzinie pasował. Zawsze można się do czegoś doczepić, a to ,że winda trzeszczy, a to ,że za daleko do morza , a to że jedzenie monotonne., ale ja nie będę się czepiał.
Animacje, dwa baseny, brodzik dla dzieci, miła obsługa, super animatorki.
jak człowiek chce to może przyczepić się do wszystkiego, ja nie będę.
Ogólnie ok, niemniej kraj jest bardzo specyficzny, taki trochę zamknięty na obcokrajowców. Fakt ten dziwi biorąc pod uwagę, że to z turystów czerpią największe profity. Podstawowa zaleta: tanio. Niemniej ludzie dość zamknięci, pretensjonalni. Angielski często kaleczą, po rosyjsku też słabo mówią, w j. niemieckim z nikim nie udało mi się dogadać... jednym słowem: bułgarski to najważniejszy j. na ziemi i jak nie znasz, to masz problem. Słoneczny Brzeg jest drogi w porównaniu z innymi miejscowościami (chociaż jak dla nas to i tak nie są wielkie kwoty, w Bułgarii po prostu są bardzo niskie zarobki). Trochę brudno, nie znają w ogóle koszy na śmieci. Na ulicach leżą foliowe worki, które zastępują kosze. Dla mnie to był szok !! Na plaży wypożyczający leżaki i parasole nie chcą wystawiać paragonów, jednym słowem szara strefa kwitnie :/ ja się domagałam, więc dali ale od niechcenia... Morze Czarne piękne i ciepłe, piaszczyste plaże i to chyba największy plus. Kuchnia bułgarska smaczna, rewelacyjne wina które kupić można za grosze :)
- 2 baseny - nie brakowało miejsc leżakowych nad basenami - animacje - smaczne posiłki - raczej czysto
- największą wadą jest niemiła obsługa, patrzą na turystę jak na największego wroga ( w ogóle to jest dość powszechnie spotykane zjawisko w Bułgarii), jeśli spóźnisz się trochę na posiłek praktycznie wyrwą Ci talerz z ręki mimo, że jedzenie nie zostało jeszcze zabrane :( - dosyć zimna woda w basenie, z którego nota bene można korzystać tylko do godz. 17:00 - trochę daleko do plaży - słaba znajomość j. obcych przez bułgarską obsługę
Ogólnie hotel godny polecenia. Spory wybór jedzenia mimo powtarzalności.
- 3 baseny, -urozmaicone jedzenie -siłownia -animacje -lody od 10 do 17
-nie najnowszy obiekt -czystość w pokoju -10 min do plaży