Ogromny aquapark z 50 zjeżdżalniami dla dzieci i dorosłych.
Sport i rozrywka: 6 basenów: 3 główne, 2 w strefie relaksu, 1 na dachu, kort tenisowy, siłownia, siatkówka plażowa.
Dla dzieci: 2 baseny, plac zabaw dla dzieci, miniklub, animacje, aquapark.
SPA & Wellness: centrum spa, sauna, łaźnia parowa, jacuzzi, masaże, zabiegi pielęgnacyjne.
Świetny hotel. Miła i pomocna obsługa. Po 8 dniowym pobycie nie znajduje minusów. Bardzo polecam.
Smaczne jedzenie. Czysto w pokojach jak i na całym obiekcie
Hotel na mocne 5*. Naprawdę nie ma do czego się przyczepić. Mieliśmy pokój z widokiem na ogród. Przy zameldowaniu Pan recepcjonista zaproponował nam pokój na parterze (byliśmy z 10msc niemowlakiem w wózku) co bardzo ułatwiło nam pobyt. Sam również zaproponował, że umieści nas w budynku znajdującym się zarówno blisko głównych basenów jak i lobby i stołówki. Wszędzie bardzo czysto, jest gdzie pospacerować z wózkiem. Pokoje są przestronne, dużo miejsca do przechowywania. Darmowy sejf. Mini bar w pokoju płatny, ale wszystko jest dokładnie opisane i są podane ceny. Pokoje są sprzątane codziennie, pościel zmieniana co trzy dni, natomiast można poprosić żeby była wymieniana codziennie. Ręczniki plażowe również są dostępne w pokoju i nie ma potrzeby uiszczać depozytu. W razie wyjazdu z hotelu na dłużej (np. wycieczkę fakultatywnay) jest możliwość zamówienia lunch boxa (dzień wcześniej). Usługa jest wliczona w allin. Baseny są od 20cm do 120cm. Na dachu jest strefa dla dorosłych (basen 110cm). Jedynym mankamentem jest odległość do plaży (ok. 3km) natomiast co pół h jeżdżą autobusy. Sama plaża bardzo przyjemna, piaskowo -zwirkowa. Warto na wszelki wypadek mieć buty do wody, chociaż ostatecznie ja swoich nie użyłam. Niedaleko od plaży jest pomst z którego można wejść do wody i ponurkować. Rafa jest duża, gdzieniegdzie mocno obumarła natomiast nadal robi duże wrażenie. Myślę, że osoby które nie mają porównania będą zadowolone. Animacje są świetne. Na każdym kroku coś się dzieje. Codziennie występy na żywo. Przy restauracjach Ala Carte panie grają na skrzypcach. Jedzenie bardzo dobre, każdy znajdzie coś dla siebie (owoce morza, ryby, potrawy jarskie jak humus i falafel, shaorma, kuchnia włoska, meksykańska, chińska, sushi). Desery przygotowane że starannością i bardzo smaczne. Woda - w pokoju są dwie szklane butelki z wodą filtrowaną, które są na bieżąco wymieniane na pełne. Warto wziąć ze sobą swoją butelkę, którą można napełnić w każdym barze i na stołówce. Jeśli chodzi o dolegliwości żołądkowe to nikt z nas nie miał problemów (2+2 w tym 7latek i niemowlę) Ogólnie hotel bardzo mocno polecam. Chcieliśmy wyjechać na szybki wypad,a okazało się że spędziliśmy tam jedne z najlepszych wakacji. Na pewno kiedyś jeszcze tam wrócimy.
Jedzenie Czystość Obsługa
Odległość do plaży
Chyba same superlatywy. Polecam dla osób z dziećmi gdzie masa zjeżdżalni sprawi mnówstwo uśmiechów na twarzach.
Hotel super, obsługa, jedzenie, atrakcje również. Jedyny malutki minus,,- jedna karta do pokoju.
Nowoczesność, ilość basenów i super aquapark
Jedna karta do pokoju
Bardzo czysto, dużo ciekawych atrakcji dla dzieci,zjezdzalnie, byliśmy pozytywnie zaskoczeni uprzejmością, gościnnością. Nikt nie był natarczywy. Troszkę brakowało mi różnorodności jeżeli chodiz o warzywa, podczas głównych posiłków.
Idealny dla dzieci
Bardzo dobry hotel. Fajny aquapark, dobre jedzenie, super obsługa. Jedynie drinki jak dla mnie słabe i animacje też bardzo slabe. Hotel nie jest wielki i to na plus bo gdzie by się nie dostało pokój to wszędzie jest blisko. Restauracja Paprika faktycznie jedzenie dobre jednak trzeba mieć na uwadze że nie ma tam klimatyzacji a jest naprawdę gorąco i ciężko tam wytrzymać. W aquaparku na każdym kroku ratownicy którzy naprawdę pilnują dzieci więc to moje pierwsze wakacje na których mogłam w spokoju poleżeć na leżaku :) Plaża fajna, busem jedzie się naprawdę chwilkę. Ogólnie polecam ten hotel.
Wszędzie blisko, dobre jedzenie, fajny aquapark
Słabe drinki i animacje
Hotel w nowoczesnym stylu, bardziej europejski i elegancki. Wszystko na wysokim poziomie. Baseny i zjeżdżalnie zadbane i czyste. Obsluga niesamowicie pracowita, caly czas pracuja, doslownie aby nie bylo kropki brudu na szybie. Pokój czysty bez przykrych niespodzianek, wydajna klimatyzacja i duża lazienka. Bary alkoholowe i z przekaskami bardzo sprawnie i szybko dzialaja. Nad leżakami ładne pergole pod którymi można sie schronić przed palacym slońcem. Duża przestrzeń gdzie wieczorami można pospacerować. Hotel zarówno dla rodzin z dziećmi i par.
Czystość, obsługa, kompleks basenowy, park wodny, animacje, piękna zieleń, dbalosc o szczególy, strefa ciszy na górnym tarasie,
Sala z jedzeniem zbyt wąska, jedzenie smaczne ale monotonne,
Polecam wszystkim, dla rodzin z dziećmi jak i osób dorosłych. Wspanialy charakteryzujący się wspaniałymi pokojami z balkonami ( codziennie sprzątanymi) , duże baseny z dużym aquaparkiem. Super wyżywienie dla najbardziej wybrednych . Super atrakcje, super wycieczki, wspaniałe widoki zwłaszcza o wschodzie i zachodzie słońca.
Wspaniały, nowoczesny, super pokoje. Różnorodne jedzenie, super baseny. Przemiła obsługa i personel hotelu.
Dla mnie brak.
Super pobyt, pierwszy raz w Egipcie w świetnym hotelu.
Piękny duży ogród Aquapark Kilkanaście basenów Przemiła obsługa Przepyszne jedzenie, bardzo duży wybór, wieczory tematyczne, grill, panaceks
Daleko do plaży, kursuje autobus hotelowy, czas dojazdu 15 minut plus 5 minut na nogach, niestety lokal na plaży czynny tylko do 17 Brak dostępu do wody butelkowanej dla gości na terenie resortu, musimy chodzić i baletach do kubeczków.
Generalnie hotel oceniam bardzo dobrze. Poziom europejski. Czysto, w restauracjach obsługa ekspresowo sprzata stoliki, wszyscy śmiechnięci, na kazdym kroku chcą pomóc. Nikt nie daje odczuć, że oczekuje bakszyszu. Posiłki smaczne i zróżnicowane, bardzo dobra restauracja a'la carte Paprika.Naprawdę wszystko na wysokim poziomie. Jednak mam pewne zastrzeżenie. Dotyczy ratowników na basenie, którzy w mojej ocenie sa zbyt przerważliwieni. Ciągłe gwizdy, bo ktoś chce skoczyć do basenu, albo dziecko biegnie przy basenie, są jednak stresujące. Zwłaszcza dla dzieci. Rozumiem-bezpieczeństwo. I super, że o to dbają i nie olewają, ale jednak wszyswcy chcą wypocząć, povzuć atmosferę wakacyjnego luzu więc mi osobiście to przeszkadzało. I drugi minus w moim odczuciu z tej samej kategorii. Największe zjeżdżalnie dostępne od 120cm wzrostu. Mój Syn, któremu brakoło z 5cm do tej granicy, bardzo lubi zjeżdzalnie, nie boi się i bardzo się nastawiał na zabawę. My z Mężem rownież. Oczywiście, nie chciałam puścić 4latka samego na duże zjeżdzalnie, ale z Nami już jeździł na takich rok temu i dwa lata temu w innych hotelach. Więc uzbrojony w rękawki i uśmiech na twarzy ruszył na podbój zjeżdżalni, a tu niestety nie i koniec. Na nic zdały się tłumaczenia, że dziecko nie jedzie samo (na większości dużych zjeżdżalni jeździ się na pontonach), że wczesniej sprawdziliśmy zjeżdzalnie i oceniliśmy na których naszym zdaniem może z nami pojechać. Po prostu nie i koniec. Jakby mial 120cm może jeździć sam bez nadzoru, ale jak ma 115cm nie może nawet z rodzicem. I znów- rozumiem- bezpieczeństwo. No ale.... Po wyjaśnieniach w gronie 1 rodzic i 4 przedstawicieli obsługi (i przyglądające się temu dziecko), pozostał niesmak, a Syn skutecznie przestraszył się zjeżdżalni i nawet nie chciał chodzić na jedną jedyną (rodzinną z dużym pontonem), na którą moglismy z Nim wejśc. Ale z drugiej strony, podczas nocnego pool party, nikt nie zwracal uwagi na ludzi skaczących do basenu praktycznie sobie na głowy, mimo obecności ratowników. czy to minus, czy plus- każy oceni sobie sam.
czystość pomocna obługa standard
Zbyt nadrogliwi ratownicy
W hotelu JazaquaViva byłem po raz pierwszy oceniam go jako bardzo dobry hotel.Super obsługa pokoju jest codziennie wysprzątany ,czysty.Woda codziennie uzupełniana w lodówce.Jedyna rzecz która mnie zdziwiła to wypełniona lodówka napojami,vinem i piwem itp która jest zawsze w hotelu wliczona w cenę to tu się okazuje,że za wykozystane produkty trzeba jednak zapłacić.(małe piwo 6 $) wieczorne animacje na najwyższym poziomie Ogólnie hotel oceniam Bardzo dobrze
Super Aqua Park
Opłata za mini barek
Hotel duży i bardzo ładny. Pokoje przestronne i czyste. Obsługa bardzo miła i pomocna. Nasze rodzinne wakacje w tym hotelu uważamy za bardzo udane. Jedzenie także bardzo dobre, ale tutaj wiadomo że to zawsze kwestia gustu. Naprawdę polecam.
Jedzenie i obsługa, która była bardzo miła.
Czasami trzeba się nachodzić żeby znaleźć coś do picia czy jedzenia, ale wynika to z faktu że teren wokół hotelu naprawdę jest duży.
Hotel bardzo przyjemny. Jedzenie w restauracji głównej bardzo dobre, niestety te przy basenach sporo słabsze. Obsługa bez zastrzeżeń, bardzo sympatyczni i zawsze pomocni panowie. Na plus ciepła woda w basenach. Mini barek płatny w hotelu 5*, trochę słabo.... Drinki super. Aerobik w wodzie, joga, wieczorne atrakcje na wysokim poziomie. Brakowało imprez dla rodziców, wszystkie pod kątem dzieci.
basen, aquapark restauracja
płatny mini barek wykończenie pokoi
Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. Obsługa na najwyższym poziomie. Polecam
Obsługa, aquapark
mała scena
Wróciłem do hotelu po 6 latach . Co mogę powiedzieć trochę się bałem. Tymczasem hotel po 6 latach okazał się jeszcze lepszy!!! Jedzonko przepastne - stołówka mogła by być większa. Desery jedne z największych poziomów, oprócz tego że wyglądają to naprawdę każdy smakuje inaczej!!! Polecam również basen +18 na piętrze :) cisza spokój luksus i drinki do wody, oczywiście nie ma problemu!!! Do tego przepyszny obiad z karty u góry palce lizać!!! Aquapark po 6 latach nic się nie zmienił, wszystko jak było na wysokim poziomie i mnóstwo zjeżdżalni. Przekąski od 12 na górze aquaparku polecam burgerki 2024 maj , przekąski również obok kaskadowego basenu mniam mniam gofry pancake, pizza kanapki Ala tosty , pyszota ! Dodatkowo obok basenu aquaparku tam też pizza i przekąski na słodko oraz pizza. Sniadnko z bardzo dużym wyborem , jajecznica na boczku WoW przepyszna naprawdę, ilość drożdżówek i słodyczy przez donaty oraz świeżo wyciskany som Truskawek , guavy czy pomarańczy :) Kolacja również dobra bardzo duży wybór Zawsze dostęp grill na zewnątrz , albo rybka czy kofta lub kurczaczek a jeśli nadal brakuje stołówkę to warto zajrzeć do części dla dzieci tam czasami też można znaleźć coś dobrego np nigettsy czy puree ziemniaczane. Z alacarte polecam PAPRIKA na górze włoska steak przepyszny I naprawdę jakościowy.!!! Hotel naprawdę europejskie 5 ***** byłem już w wielu miejscach, z przyjemnością wrócę tu za 6 lat nie tylko z żoną ale juz z dzieckiem :) Hotel w pełni polecam, na plażę dojedza busik który jeździ już 7/8 rano co 30 minut z przerwą na obiad 1H, ale spoko na plaży macie również żarcie i słodkie jedyny minus Brak vodki na plaży tylko piwko. Hotel bardzo zadbany , czysty nie należy do największych! Polecam wyjazd gwarantuje że będzie udany!!!! Pozdrawiam czytających
+ jakość jedzenia + Różnorodność posiłków +Fajny duży aquapark i nie tylko dla dzieci + Strefa +18 wjazd winda na basen tylko dla dorosłych +Hotel nie pogorszył się po 6 latach +Przepiękna zielone na terenie hotelu
-brak wyciągarki dla największych pontonów w aquaparku - dojazd do plaży około 10minut
Obiekt zadbany, dużo basenów, aquapark. Atrakcje dla małych i dużych. Pokoje przestronne i czyste.
Bardzo miła obsługa, pyszne jedzenie.
Plaża dość przeciętna.
Fantastyczna obsługa i życzliwość personelu. Pyszne jedzenie i dbałość o każdy szczegół otoczenia.
Przestrzeń i persinel
Polecam pobyt w tym hotelu. Czyste pokoje codziennie sprzątane. Piekny ogród wokół hotelu bardzo zadbany! Obsługa bardzo miła na wysokim poziomie. Restauracja a 'la carte na wysokim poziomie godna polecenia kuchnia włoska przepyszna. Obsługa recepcji zawsze chętna do pomocy i bardzo miła! Pyszne śniadanka, obiady i kolacja! Kelnerzy uprzejmi i zawsze uśmiechnięci!
Przestronność, czystość i zadbany ogród oraz wysoka kultura obsługi!!
Bardzo czysto, bezpiecznie, świetne warunki świetne wyżywienie, bardzo dobra animacja, czuliśmy się bardzo bezpiecznie
Bardzo dobry hotel, świetna obsługa, bogaty wybór żywienia, czysto kilka basenów bez tłoku, świetny aquapark, w recepcji mili przydatni pracownicy, pełna ochrona czuliśmy się bardzo bezpieczni również na wycieczkach Polecam
Miła atmosfera świetna animacja
Byliśmy w hotelu wraz z rodzina. Hotel można polecić ale bez szału, uważamy że ocena jest zawyżona. w hotelu byliśmy z 2 dzieci, jedno roczne z wózkiem dostaliśmy pokój na 2 piętrze, przy samym zameldowaniu prosiliśmy o zmianę pokoju na niższe piętro lub parter ze względu na dziecko ale nie było to możliwe. Dopiero za 5 razem oraz po interwencji rezydenta pokój po 2 dniach został wymieniony. Restauracje możemy ocenić różnie, jesli chodzi o a la carte to możemy dać 6/6, super obsługa pyszne jedzenie, wyszliśmy szczęśliwi. Restauracja główna to śniadania codzienne takie samo, brak urozmaiconych posiłków, na plus 3 stanowiska ze świeżym jajkiem, obiady też nie było zbyt dużego wyboru, kolacje codzienne jakiś temat jednak nie dotyczył on całego menu a jedynie 2-3 pozycji. Ogólnie 4/6 jeśli ktoś lubi jeść dużo smażonego ociekającego tłuszczem jedzenia to będzie zadowolony, dla nas średnio, niektóre dania mogłyby lepiej doprawione. Kelnerzy zawsze prowadzą do stolika przynoszą ciepłe i zimne napoje, pytają czy wszystko dobrze, na pewno duży plus dla nich. Snack bary może jeszcze nie było pełnego sezonu jednak hotel był podobno pełny, nie dawały w pełni satysfakcji, pizza, burger, hotdog, lody napoje, makaron od tak standardowo, Jak na opcję all inclusive to wybór drinków alkoholi itd skromny. Piwo smaczne, drinki próbowaliśmy wszystkie z karty (chyba 6 lub 7) bez szału, do 15 były takie lekkie, po 15 na zabicie klienta >) tak w skrócie cuba libre smaczne, mohito też ok, gintonic polecamy, reszta słaba. Baseny częściowo podgrzewane, spędziliśmy czas na prawie każdym, każdy znajdzie coś dla siebie, zjeżdżalnie też super POLECAMY. Leżaki praktycznie zawsze gdzieś dostępne, jeśli chcemy sie przenieść, bardzo mili i pomocni ratownicy zawsze zapytają pomogą coś zorganizują. Plaża z dojazdem spod hotelu co 45 min, dla nas była to żwirkowo-kamienista plaża nie piaskowo, zejście dość kamieniste, piasek żwirkowy. warto wziąć buty do wody. Dla amatorów snurkowania, rafa przy plaży bardzo skromna, raczej na jednorazowy wypad. Jeśli ktoś czuje się silniejszy można wypłynąć dalej od plaży i będzie bardziej zadowolony. Animacje i animatorzy to jest chyba największy minus hotelu. KATASTROFA, nie zachęcają do zabawy, raczej są tam za karę, zdarzą im się nie przyjść na zaplanowane zajęcia!!! Siłownia podstawowa jak ktoś potrzebuje z rana na trening to wystarczy.
Aquapark dużo zjeżdżalni mało kolejek POLECAMY Restauracja A la carte POLECAMY Baseny są super każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje codziennie sprzątane, donoszona woda, obsługa SUPER Ogólnie personel hotelu.
Animacje i animatorzy, tragedia. Plaża brak przy hotelu, jedzenie bardzo tłuste i niezbyt urozmaicone Pokoje widać że mają już swoje czasy świetności za sobą jednak nie jest to jeszcze ich kres. Drinki ich ilość i jakość oraz czas oczekiwania w barze (tylko jeden przy lobby - nie obsługuje gości basenowych, drugi na cały obiekt basenowy chłopaki sie starali ale było ich za mało)