Snorkeling na rafach koralowych i spotkania z delfinami
Safari na quadach po pustyni z wizytą w wiosce Beduinów
Zakupy i lokalny klimat w bazarze El Dahar
Tętniące życiem nocne kluby i bary w Hurghada Marina
Świetny hotel, najlepsza jest animatorka Aga która sprawia że pobyt w hotelu jest rewelacyjny!!
Hotel oceniam bardzo dobrze.Obsluga bez zarzutu,widac,ze personel naprawde sie stara.Jedzenie dosc dobre i w miare urozmaicone. Nawet gdy nigdzie sie nie wyjedzje,to mozna na terenie hotelu dobrze wypoczac i miec duzo atrakcji w samym hotelu.Mile zaskoczenie ,gdy w basenie w hlodniejsze dni byla puszczana ciepla woda.Ogolnie super.Polecam.
Bylem pierwszy raz w Egipcie.Ten hotel wyroznia sie w porownaniu z Grecja czy nawet Turcja tym ze obsluga robi wszystko aby byc wobec gosci wrecz perfekcyjnie uczynna i uprzejma.Naprawde warto tu wpasc.Ja napewno to zrobie znowu.
Naprawde bardzo sie staralem aby sie do czegos przyczepic,ale niestety nie bylo do czego.
Hotel byłby idealny dla rodzin z dziećmi. Sporo basenów, sporo zjeżdżalni, mini disco, jedzenie trochę monotonne się robi po kilku dniach, ale wybór i tak konkretny. Soki z proszku. Najgorszy minus - ludzie palący papierosy wszędzie. Na przykład 2m od naszej córki bawiącej się nad basenem...
Baseny, zjeżdżalnie, jedzenie, miła obsługa
największa wada, która psuje cały pobyt - ludzie jarający fajki wszędzie. Do tego strasznie słabe wifi i naciągacze zaczepiający co kilka minut.
Hotel graniczy z Jaz Aquamarine, a właściwie to jeden kompleks położony na bardzo dużej przestrzeni. Można korzystać z basenów, zjeżdżalni, stołówek i barów zarówno jednego, jak i drugiego. Dużo ładnej i zadbanej zieleni, różnorodne baseny (są i dla maluchów, dla tych, który chcą się jedynie pomoczyć i dla osób chętnych spędzić w wodzie bardziej aktywnie czas), fajne zjeżdżalnie, duże i czyste pokoje z dużą łazienką, codziennie srzątane, codziennie dostarczana nowa butelkowana woda. Plaża bardzo duża i dłuuuuugim molo. W czerwcu po wejściu do morza można było iść chyba z 300 m i woda nie sięgała wyżej niż do bioder. Co do animacji w ciągu dnia, to pewnie zależy gdzie kto się rozłożył, bo nie z każdego miejsca można było je zobaczyć, bądź zorientować się gdzie i jakie są w danym momencie, ale wiem, że były:-) Na wieczorne nie chodziliśmy więc nic o nich nie wiem. W tym hotelu można naprawdę miło spędzić czas.
Bardzo zadbany z dużą infrastrukturą, zadbany teren, przestronne, czyste pokoje, mnóstwo różnorodnych basenów z dużą liczbą leżaków (nie trzeba o nie walczyć od g. 6.00 rano), kilka średniej wielkości zjeżdżalni, duża, całkem fajna plaża, miła obsługa.
Chyba brak, chociaż jeżeli dla kogoś to jest istotne to nie są uzupełniane - szampony, odżywki (były jedynie w dniu przyjazdu)
JAZ AQUAMARINE i JAZ BLUEMARINE TO TEN SAM HOTEL!!! POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM, GDYŻ ZA 2000-2500ZŁ/OS CIĘŻKO BĘDZIE ZNALEŹĆ LEPSZY HOTEL W EGIPCIE
baseny czystość duże pokoje restauracja 4 corners
brak rafy na plaży hotelowej (trzeba ruszyć kilkaset m)
Hotel czysty, bezpieczny, idealny dla dzieci. Szczerze polecam.