Bezpośrednio przy hotelu publiczna plaża wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi.
Nowoczesny basen infinity z widokiem na morze.
Atrakcyjne położenie: na terenie dużego ogrodu z oliwkami, palmami i cytrusami.
Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi
Piękny hotel w stylu Boho. Bliskość krystalicznie czystej wody z Morza Libijskiego oraz plaży to duży atut. Cisza, spokój., czystość.
Hotel położony na południowywschodzie Krety. Z dala od zgiełku miejskiego. Przemiła obsługa.
Wszystko mi się podobało.
Właśnie zaczynam urlop w tym hotelu.Jestesmy bardzo zadowoleni z pokoju 217.Jedzenie dla mnie super ,kelnerzy mili ,pomocni .Nie zgadzam się z tymi niezadowolonymi ludźmi którzy krytykują jedzenie,wybór jest !
Bardzo miły, kameralny hotel, przestronna, pachnącą i jasna recepcja. Obsługa na recepcji także po polsku. Hotel położony wśród drzew oliwnych, krzaków granatów i palm, pięknie wkomponowany w teren i otaczającą zieleń. Fajna żwirkowa plaża. Morze przejrzyste, można obserwować ryby. Zadbane i czyste otoczenie. Nieduży ale fajny basen. Pokoje czyste, przestronne i jasne. Bardzo dobre, urozmaicone jedzenie, zarówno ciepłe i zimne posiłki. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wspaniała obsługa, wszyscy mili, uśmiechnięci i bardzo pomocni. Bardzo polecam.
Kameralny hotel, czysty z bardzo profesjonalną i pomocną obsługą. Piękny widok z restauracji.
Wadą może być to, że hotel jest zlokalizowany poza turystycznymi szlakami, 12 km od miasta Jerapetra. W okolicy nie ma wielu punktów handlowych czy gastronomicznych.
Hotel zadbany, codziennie sprzątane pokoje ,bardzo czysty bardzo mila obsługa. Bungalow duży ,cichy. Położenie hotelu w spokojnej okolicy, łagodne zejście do morza. Hotel godny polecenia
Ciche miejsce, Hotel i bungalowy położone w pięknie zadbanym ogrodzie
Wszystko było O.K.
Pobyt w hotelu był wspaniały. Jestem bardzo zadowolona. Pokòj piękny, dobrze wyposażony. Wystrój pokoju jak i hotelu dopracowane w każdym szczególe. Czysta i zadbana plaża hotelowa. Pyszne jedzenie, kulturalna obsługa.
Bardzo dobrze położony hotel, tuż nad samym morzem. Kulturalna obsługa, piękny wystrój wnętrz. Pokòj jak i hotel spełnia oczekiwania, polecam na wakacje.
Moje wakacje w tym hotelu były naprawdę wyjątkowe, niezapomniane, tam czułam się jak w domu. Hotel kameralny, co jest zaletą ,bo naprawdę można wypocząć .Na plaży zawsze znajdziesz bezpłatne leżaki, nie trzeba rano ich rezerwować jak w Turcji ,itp. Nie ma animacji na basenie, głośnej muzyki ,co uważam jest dużym plusem ,bo urlop to czas odpoczynku i regeneracji .Spa ma bardzo bogatą ofertę , używają tylko kosmetyków z Grecji ,wysokiej jakości , o czym nie wiedziałam ,że są tak rewelacyjne .Restauracja oferowała pyszne jedzenie. Obsługa w restauracji bardzo miła ,życzliwa i sympatyczna . Pozdrawiamy sympatycznego (...).Goście hotelowi to w większości stali bywalcy .To był mój pierwszy pobyt ,i nie ostatni .
bardzo dobra kuchnia,położenie przy samej plaży ,bardzo dobre spa
Hotel piękny, jeśli chodzi o prywatne bungalowy, polecamy całym sercem. Z basenu przy domku można wyjść na chodnik i iść od razu do swojego ulubionego baru, który jest rzut beretem. Doświadczenie cudowne, obsługa miła, zawarte nowe znajomości :) Dbają o czystość, pani codziennie sprząta pokój, pan basen, było pięknie, oczywiście nie zapominając o widokach morza :) plaża też super zrobiona, parasole, leżaczki, jak z bajki.
Bardzo dobre jedzenie, obsługa i czystość
Miejsce kameralne, spokój i cisza. Obsługa miła i pomocna, kelnerzy sympatyczni. Kuchnia średnia bez szału ale każdy znajdzie coś dla siebie. Korzystaliśmy z centrum spa, obsługa miła, ceny dość wysokie, masaże średnie. Mieszkaliśmy w bungalowie z prywatnym basenem, czysto i przyjemnie, codziennie rano basen czyszczony. Mieliśmy mały problem ponieważ w nocy schodziła woda z basenu, lecz rano wystarczył jeden telefon na recepcję i dosłownie w kilka minut byli panowie którzy przywracali wszystko do porządku. Polecam dla par jak i rodzin z dziećmi.
Cisza i spokój.
Mimo wyraźnego opisu hotelu: (All Inclusive Plus. Wybór alkoholi międzynarodowych marek) okazało się że każdy alkohol o który poprosiłem jest dodatkowo płatny i nie chodzi o drogie alkohole ale standardowe takie jak Whisky Jack Daniel's lub podobne. Bezpłatnie dostępne były tylko alkohole lokalne i słabej jakości. Niestety cały pobyt zaopatrywaliśmy się w alkohole w hotelowym sklepie lub płaciliśmy przy barze.
Hotel max 3 gwiazdkowy, oni chyba sobie piszą te 5* żeby za każdą gwiazdkę brać kasę gdzie za tydzień trzeba dopłacać 150 euro . Opiszę pokój nr 501 w którym miałem nieszczeście mieszkać przez tydzień . Klimatyzacje były dwie w każdym z pomieszczeń ( mieliśmy pokój rodzinny - jeśli pomieszczenie bez okna ze smrodem z WC można nazwać pokojem to faktycznie byly 2 pokoje) , w 2 pkojach było jedno okno 80x110 cm ( czułem się jak w kurniku) , 2 telewizory około 30cali bez programów TV polskiej ) na szczeście miałem swoją tv przez neta, hitem były mrówki w pokoju łażące po łóżku. Jeśli miałbym oceniać hotel to też nic pozytywnego mi nie przychodzi do głowy , zero animacji , nie że mało , TYLKO ZERO ANIMACJI !! dojście do morza żwirowo-kamienistą plażą , wejście do morza po 3-4 metrach od razu z 3 metry głębokości , W TYM HOTELU NIE MA ALL INCLUSIVE !! jest tylko i wyłącznie opcja , śniadanie , obiad, kolacja , przy basenie można wypić drinka ewentualnie piwo lub sok , przez godzinę w ciągu dnia można zjeść arbuza lub kanapkę z serem i szynką - ot cała wersja all inclusive ( zapraszam właścicieli do Turcji , nauczą sie co to wersja allinclusive ) Transfer z lotniska z Heraklinonu trwa 2,40 h. Ogólnie jestem mega niezadowolony z wyjazdu i nie polecę nikomu tego hotelu , jedźcie gdzieś indziej bo naprawdę szkoda kasy.
Z zalet mogę wymienić obsługę kelnerską , jest ona naprawdę super , kelnerzy mili , uśmiechnięci , uczynni . Do zalet mogę dodać , że nie trzeba jeździć windami tylko jest wszystko max 1 piętro.
Pokój nr 501 - tragedia ( stara klimatyzacja , mrówki w pokoju , brak światła słonecznego , jedno wąskie okno na 2 pomieszczenia) Brak formuły allinclusive ( są to śniadanie , obiad kolacje + bar z napojami ) Bardzo daleko od lotniska 110 km , transfer 2,40 h zero animacji - normalnie człowiek sie czuje jak w sanatorium dla emerytów
Absolutnie nie rozumiem pozytywnych opinie . Skąd one są ? Chyba od ludzi którzy pierwszy raz wyjechali na urlop ? Otóż tak … jedzenie srednie. Ale słuchajcie hit . Basen przy recepcji jest płatny i leżaki sa płatne . Darmowe są leżaki na gorącej kamienistej plaży ! Przy basenie (niepłatnym ) jest 10 Niepłatnych leżaków przy basenie a tak to trzeba chodzić schodami z kamienistej plaży do basenu czy do baru schodami. Nie polecam . Za te pieniądze dramat. Nie wiem skąd te gwiazdki . Max 3 gwiazdki . Unikajcie tego hotelu .(...)Strata kasy
Płatne leżaki , a bezpłatnych jest 10 i trzeba się zabijać o 5 rano. Okropna plaża z kamieni. Bungalow wygląda jak noclegi z czasów prl. Nie rozumiem pozytywnych opinii .
Cudowny pobyt :) piękne miejsce, kameralne, z cudowną roślinnością . Duży plus za plaże, oznaczona błękitną flagą, lazurowa, przejrzysta woda, można spróbować snorkelingu w zatoczce. Co najważniejsze przemiła obsługa, zawsze pomocna, profesjonalna. Kelnerzy przesympatyczni, recepcja zawsze odpowiada na pytania. Urozmaicone posiłki, pyszne owoce morza, zarówno regionalne potrawy jak i z kuchnia z różnych zakątków świata. Każdy znajdzie coś dla siebie. Centrum spa z bogatą oferta masaży, klimatyzowana siłownia, dzięki rezerwacjom można zrobić spokojnie trening. Super bar przy basenie, wieczorem zmienia się w klimatyczne miejsce z muzyką na żywo. Pokoje czyste, przestronne, zwłaszcza bungalowy. Polecam zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi.
Obsługa, urozmaicone posiłki, plaża, siłownia, spa
Wakacje w hotelu Kakos Bay okazały się dla mnie i mojej córki koszmarem. Wykupiłyśmy 2 tygodniowe wakacje w prywatnym bungalowie z prywatnym basenem. Od pierwszego dnia miałyśmy w pokoju karaluchy. Hotel kompletnie sobie nie radził z problemem. Niby próbowali coś robić, ale problem każdego dnia wracał. Koszmar, trauma, nieprzespane noce. Wróciłam do Polski wykończona psychicznie i fizycznie. Zmarnowane pieniądze, zmarnowany urlop, koszmar jakiego nie można wymazać z pamięci. Nikomu nie życzę takich wakacji jakie przeżyłyśmy my. Od pierwszego dnia odliczałyśmy do powrotu.
Obsługa hotelu.
Karaluchy
Mega hotel, obiekt swiezy, czysty. Zaloga kompetenta, usmiechnieta.Wszytsko na czas, z usmiechem i bez problemow. Jedzenie naprawde dobre i urozmaicone. Wlasciwie nie ma sie do czegokolwiek przyczepic! Super wypoczynek. Szczerze polecam!!
Czystosc, dyskrecja, brak problemow z lezakami, cisza, spokoj . Wszystko naprawde na wysokim poziomie.
Zadnych.
Zalety: Piękny, nowoczesny hotel. Jedzenie urozmaicone codziennie na obiad i kolacje co innego. Duży wybór. Z owoców morza jedynie ryby i kalmary. Pizza jest , sushi brak. Codziennie woda do pokoju i sprzątanie, duży wybór napojów. Dużo miejsca na plaży. Na kolacje nie koniecznie trzeba mieć strój formalny. W całym hotelu bardzo miła obsługa. Wady: Na żywo tylko jeden występ w tygodniu i całkiem średni przez 1,5h. I Raz didżej przez 1,5h. Poza tym w inne dni jest muzyka ale gra cicho. Lepiej mieć buty do pływania, jest ok, ale komfort o wiele wyższy w butach. Pokój z widokiem na morze na parterze dostaliśmy - tam takie są. Są też wyżej ale nie było dostępnych. Droga z lotniska 2,5h. Ogólnie polecam, ale jest to takie 5 gwiazdek standardowe.
Hotel super, jesteśmy zadowoleni bardzo. Hotel w miarę świeży, czysty, obsługa pomocna i miła. Na recepcji jest także możliwość porozmawiania z pracownikiem posługującym się językiem polskim.
Zadbane miejsce, niezbyt duże. Nie ma tłoków wielkich i nie brakuje miejsca ani w restauracjach ani przy basenach czy leżakach na plaży. Jedzenie dobre, choć mogło by być bardziej urozmaicone. Jednak wszystko jest świeże i bardzo smaczne. Bungalowy wraz basenami przy domkach wygodne. Basen czysty i obsługa codziennie dba o nie wyciagając siatkami i odkurzaczem naleciałe z wiatrem liście itd.
Nie widze żadnych większych problemów.
Bardzo czysty, cichy hotel z miłą obsługą i piękną roślinnością. Byliśmy na wakacjach z 3 letnim dzieckiem i choć hotel nie jest typowo dla dzieci to bawiliśmy się dobrze. Ładne lezaki na plaży choć ten żwir to duży minus. Nie jest to napewno 5 gwiazdek. Pokoje czyste, codziennie sprzątane.
Blisko plaża, dobra obsługa, czystość
Żwirowa plaża, daleko od lotniska
Hotel jest przepiękny! To najlepszy hotel, w jakim kiedykolwiek nocowałem! Pokój jest doskonały, ma wszystko, czego potrzeba do relaksującego wypoczynku. Obsługa jest bardzo przyjazna!
Wszystko mi się podobało w tym hotelu: lokalizacja, obsługa, jedzenie.
Jedynym wyjątkiem był brak jakiejkolwiek rozrywki.
Świetny Hotel. Obsługa miła i pomocna. Jedzienie smaczne. Położenie w pięknym i spokojnym miejscu. Można wypocząć. Raczej dla dorosłych. Brak atrakcji dla dzieci. Dość szybko robi się głęboko więc tylko dla umiejących pływać.
Świetny Hotel dla dorosłych. Wspaniałą sprawą jest możliwość skorzystania z prysznica przed wyjazdem jeśli powrót jest popołudniu lub w nocy, a pokój trzeba do 11 opuścić.
Fantastyczny hotel, przemiła obsługa, jedzenie na najwyższym poziomie. Codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki. Codziennie butelka wody mineralnej dostarczana do pokoju.
+++ czystość, sympatycznosc personelu.
Mało półek w pokojach, haczyków na ręczniki w łazience. mimo bardzo przestronnych pomieszczeń.
Hotel kameralny,zadbany,plaża czysta , zadbana.jedzenie smaczne.piekny widok z jadalni na zatokę. Hotel dla osób chcących spędzić czas pod parasolem. Do większych atrakcji spory kawałek.
Cisza spokój. Duża ilość leżaków nad morzem. Obsługa miła , uśmiechnięta.
Monotonne śniadania W restauracji a La carte drinki,/napoje dodatkowo płatne. Jeden basen do korzystania po opłaceniu za leżak 15 EURo. Pokój bungalow dostaliśmy inny niż na zdjęciu. ( Dostaliśmy w budynku 1-pietrowym.) Animacji brak.