Kakkos Bay

Piękny hotel w stylu Boho. Bliskość krystalicznie czystej wody z Morza Libijskiego oraz plaży to duży atut. Cisza, spokój., czystość.

Właśnie zaczynam urlop w tym hotelu.Jestesmy bardzo zadowoleni z pokoju 217.Jedzenie dla mnie super ,kelnerzy mili ,pomocni .Nie zgadzam się z tymi niezadowolonymi ludźmi którzy krytykują jedzenie,wybór jest !

Bardzo miły, kameralny hotel, przestronna, pachnącą i jasna recepcja. Obsługa na recepcji także po polsku. Hotel położony wśród drzew oliwnych, krzaków granatów i palm, pięknie wkomponowany w teren i otaczającą zieleń. Fajna żwirkowa plaża. Morze przejrzyste, można obserwować ryby. Zadbane i czyste otoczenie. Nieduży ale fajny basen. Pokoje czyste, przestronne i jasne. Bardzo dobre, urozmaicone jedzenie, zarówno ciepłe i zimne posiłki. Każdy znajdzie coś dla siebie. Wspaniała obsługa, wszyscy mili, uśmiechnięci i bardzo pomocni. Bardzo polecam.

Hotel zadbany, codziennie sprzątane pokoje ,bardzo czysty bardzo mila obsługa. Bungalow duży ,cichy. Położenie hotelu w spokojnej okolicy, łagodne zejście do morza. Hotel godny polecenia

Pobyt w hotelu był wspaniały. Jestem bardzo zadowolona. Pokòj piękny, dobrze wyposażony. Wystrój pokoju jak i hotelu dopracowane w każdym szczególe. Czysta i zadbana plaża hotelowa. Pyszne jedzenie, kulturalna obsługa.

Nazwa  Kakkos Bay
Miejsce  Grecja / Kreta / Ierapetra
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, darmowe wifi

Bezpośrednio przy hotelu publiczna plaża wyróżniona certyfikatem Błękitnej Flagi.

Nowoczesny basen infinity z widokiem na morze.

Atrakcyjne położenie: na terenie dużego ogrodu z oliwkami, palmami i cytrusami.

Różowy piasek i turkusowe wody na egzotycznej plaży Elafonisi

5.7

Wyświetlono 40 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Marcin

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Hotel położony na południowywschodzie Krety. Z dala od zgiełku miejskiego. Przemiła obsługa.

Wady

Wszystko mi się podobało.

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Kameralny hotel, czysty z bardzo profesjonalną i pomocną obsługą. Piękny widok z restauracji.

Wady

Wadą może być to, że hotel jest zlokalizowany poza turystycznymi szlakami, 12 km od miasta Jerapetra. W okolicy nie ma wielu punktów handlowych czy gastronomicznych.

Marek

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Ciche miejsce, Hotel i bungalowy położone w pięknie zadbanym ogrodzie

Wady

Wszystko było O.K.

Pobyt - Wrzesień 2025

Zalety

Bardzo dobrze położony hotel, tuż nad samym morzem. Kulturalna obsługa, piękny wystrój wnętrz. Pokòj jak i hotel spełnia oczekiwania, polecam na wakacje.

Pobyt - Wrzesień 2025

Moje wakacje w tym hotelu były naprawdę wyjątkowe, niezapomniane, tam czułam się jak w domu. Hotel kameralny, co jest zaletą ,bo naprawdę można wypocząć .Na plaży zawsze znajdziesz bezpłatne leżaki, nie trzeba rano ich rezerwować jak w Turcji ,itp. Nie ma animacji na basenie, głośnej muzyki ,co uważam jest dużym plusem ,bo urlop to czas odpoczynku i regeneracji .Spa ma bardzo bogatą ofertę , używają tylko kosmetyków z Grecji ,wysokiej jakości , o czym nie wiedziałam ,że są tak rewelacyjne .Restauracja oferowała pyszne jedzenie. Obsługa w restauracji bardzo miła ,życzliwa i sympatyczna . Pozdrawiamy sympatycznego (...).Goście hotelowi to w większości stali bywalcy .To był mój pierwszy pobyt ,i nie ostatni .

Zalety

bardzo dobra kuchnia,położenie przy samej plaży ,bardzo dobre spa

Marcin

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel piękny, jeśli chodzi o prywatne bungalowy, polecamy całym sercem. Z basenu przy domku można wyjść na chodnik i iść od razu do swojego ulubionego baru, który jest rzut beretem. Doświadczenie cudowne, obsługa miła, zawarte nowe znajomości :) Dbają o czystość, pani codziennie sprząta pokój, pan basen, było pięknie, oczywiście nie zapominając o widokach morza :) plaża też super zrobiona, parasole, leżaczki, jak z bajki.

Zalety

Bardzo dobre jedzenie, obsługa i czystość

Tomasz

Pobyt - Sierpień 2025

Miejsce kameralne, spokój i cisza. Obsługa miła i pomocna, kelnerzy sympatyczni. Kuchnia średnia bez szału ale każdy znajdzie coś dla siebie. Korzystaliśmy z centrum spa, obsługa miła, ceny dość wysokie, masaże średnie. Mieszkaliśmy w bungalowie z prywatnym basenem, czysto i przyjemnie, codziennie rano basen czyszczony. Mieliśmy mały problem ponieważ w nocy schodziła woda z basenu, lecz rano wystarczył jeden telefon na recepcję i dosłownie w kilka minut byli panowie którzy przywracali wszystko do porządku. Polecam dla par jak i rodzin z dziećmi.

Zalety

Cisza i spokój.

Wady

Mimo wyraźnego opisu hotelu: (All Inclusive Plus. Wybór alkoholi międzynarodowych marek) okazało się że każdy alkohol o który poprosiłem jest dodatkowo płatny i nie chodzi o drogie alkohole ale standardowe takie jak Whisky Jack Daniel's lub podobne. Bezpłatnie dostępne były tylko alkohole lokalne i słabej jakości. Niestety cały pobyt zaopatrywaliśmy się w alkohole w hotelowym sklepie lub płaciliśmy przy barze.

2.1
Grzegorz

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel max 3 gwiazdkowy, oni chyba sobie piszą te 5* żeby za każdą gwiazdkę brać kasę gdzie za tydzień trzeba dopłacać 150 euro . Opiszę pokój nr 501 w którym miałem nieszczeście mieszkać przez tydzień . Klimatyzacje były dwie w każdym z pomieszczeń ( mieliśmy pokój rodzinny - jeśli pomieszczenie bez okna ze smrodem z WC można nazwać pokojem to faktycznie byly 2 pokoje) , w 2 pkojach było jedno okno 80x110 cm ( czułem się jak w kurniku) , 2 telewizory około 30cali bez programów TV polskiej ) na szczeście miałem swoją tv przez neta, hitem były mrówki w pokoju łażące po łóżku. Jeśli miałbym oceniać hotel to też nic pozytywnego mi nie przychodzi do głowy , zero animacji , nie że mało , TYLKO ZERO ANIMACJI !! dojście do morza żwirowo-kamienistą plażą , wejście do morza po 3-4 metrach od razu z 3 metry głębokości , W TYM HOTELU NIE MA ALL INCLUSIVE !! jest tylko i wyłącznie opcja , śniadanie , obiad, kolacja , przy basenie można wypić drinka ewentualnie piwo lub sok , przez godzinę w ciągu dnia można zjeść arbuza lub kanapkę z serem i szynką - ot cała wersja all inclusive ( zapraszam właścicieli do Turcji , nauczą sie co to wersja allinclusive ) Transfer z lotniska z Heraklinonu trwa 2,40 h. Ogólnie jestem mega niezadowolony z wyjazdu i nie polecę nikomu tego hotelu , jedźcie gdzieś indziej bo naprawdę szkoda kasy.

Zalety

Z zalet mogę wymienić obsługę kelnerską , jest ona naprawdę super , kelnerzy mili , uśmiechnięci , uczynni . Do zalet mogę dodać , że nie trzeba jeździć windami tylko jest wszystko max 1 piętro.

Wady

Pokój nr 501 - tragedia ( stara klimatyzacja , mrówki w pokoju , brak światła słonecznego , jedno wąskie okno na 2 pomieszczenia) Brak formuły allinclusive ( są to śniadanie , obiad kolacje + bar z napojami ) Bardzo daleko od lotniska 110 km , transfer 2,40 h zero animacji - normalnie człowiek sie czuje jak w sanatorium dla emerytów

1.6

Pobyt - Lipiec 2025

Absolutnie nie rozumiem pozytywnych opinie . Skąd one są ? Chyba od ludzi którzy pierwszy raz wyjechali na urlop ? Otóż tak … jedzenie srednie. Ale słuchajcie hit . Basen przy recepcji jest płatny i leżaki sa płatne . Darmowe są leżaki na gorącej kamienistej plaży ! Przy basenie (niepłatnym ) jest 10 Niepłatnych leżaków przy basenie a tak to trzeba chodzić schodami z kamienistej plaży do basenu czy do baru schodami. Nie polecam . Za te pieniądze dramat. Nie wiem skąd te gwiazdki . Max 3 gwiazdki . Unikajcie tego hotelu .(...)Strata kasy

Zalety

Wady

Płatne leżaki , a bezpłatnych jest 10 i trzeba się zabijać o 5 rano. Okropna plaża z kamieni. Bungalow wygląda jak noclegi z czasów prl. Nie rozumiem pozytywnych opinii .

Alicja

Pobyt - Lipiec 2025

Cudowny pobyt :) piękne miejsce, kameralne, z cudowną roślinnością . Duży plus za plaże, oznaczona błękitną flagą, lazurowa, przejrzysta woda, można spróbować snorkelingu w zatoczce. Co najważniejsze przemiła obsługa, zawsze pomocna, profesjonalna. Kelnerzy przesympatyczni, recepcja zawsze odpowiada na pytania. Urozmaicone posiłki, pyszne owoce morza, zarówno regionalne potrawy jak i z kuchnia z różnych zakątków świata. Każdy znajdzie coś dla siebie. Centrum spa z bogatą oferta masaży, klimatyzowana siłownia, dzięki rezerwacjom można zrobić spokojnie trening. Super bar przy basenie, wieczorem zmienia się w klimatyczne miejsce z muzyką na żywo. Pokoje czyste, przestronne, zwłaszcza bungalowy. Polecam zarówno dla par jak i rodzin z dziećmi.

Zalety

Obsługa, urozmaicone posiłki, plaża, siłownia, spa

1.0
Paulina

Pobyt - Lipiec 2025

Wakacje w hotelu Kakos Bay okazały się dla mnie i mojej córki koszmarem. Wykupiłyśmy 2 tygodniowe wakacje w prywatnym bungalowie z prywatnym basenem. Od pierwszego dnia miałyśmy w pokoju karaluchy. Hotel kompletnie sobie nie radził z problemem. Niby próbowali coś robić, ale problem każdego dnia wracał. Koszmar, trauma, nieprzespane noce. Wróciłam do Polski wykończona psychicznie i fizycznie. Zmarnowane pieniądze, zmarnowany urlop, koszmar jakiego nie można wymazać z pamięci. Nikomu nie życzę takich wakacji jakie przeżyłyśmy my. Od pierwszego dnia odliczałyśmy do powrotu.

Zalety

Obsługa hotelu.

Wady

Karaluchy

Arek

Pobyt - Lipiec 2025

Mega hotel, obiekt swiezy, czysty. Zaloga kompetenta, usmiechnieta.Wszytsko na czas, z usmiechem i bez problemow. Jedzenie naprawde dobre i urozmaicone. Wlasciwie nie ma sie do czegokolwiek przyczepic! Super wypoczynek. Szczerze polecam!!

Zalety

Czystosc, dyskrecja, brak problemow z lezakami, cisza, spokoj . Wszystko naprawde na wysokim poziomie.

Wady

Zadnych.

Pobyt - Lipiec 2025

Zalety: Piękny, nowoczesny hotel. Jedzenie urozmaicone codziennie na obiad i kolacje co innego. Duży wybór. Z owoców morza jedynie ryby i kalmary. Pizza jest , sushi brak. Codziennie woda do pokoju i sprzątanie, duży wybór napojów. Dużo miejsca na plaży. Na kolacje nie koniecznie trzeba mieć strój formalny. W całym hotelu bardzo miła obsługa. Wady: Na żywo tylko jeden występ w tygodniu i całkiem średni przez 1,5h. I Raz didżej przez 1,5h. Poza tym w inne dni jest muzyka ale gra cicho. Lepiej mieć buty do pływania, jest ok, ale komfort o wiele wyższy w butach. Pokój z widokiem na morze na parterze dostaliśmy - tam takie są. Są też wyżej ale nie było dostępnych. Droga z lotniska 2,5h. Ogólnie polecam, ale jest to takie 5 gwiazdek standardowe.

Sebastian

Pobyt - Czerwiec 2025

Hotel super, jesteśmy zadowoleni bardzo. Hotel w miarę świeży, czysty, obsługa pomocna i miła. Na recepcji jest także możliwość porozmawiania z pracownikiem posługującym się językiem polskim.

Zalety

Zadbane miejsce, niezbyt duże. Nie ma tłoków wielkich i nie brakuje miejsca ani w restauracjach ani przy basenach czy leżakach na plaży. Jedzenie dobre, choć mogło by być bardziej urozmaicone. Jednak wszystko jest świeże i bardzo smaczne. Bungalowy wraz basenami przy domkach wygodne. Basen czysty i obsługa codziennie dba o nie wyciagając siatkami i odkurzaczem naleciałe z wiatrem liście itd.

Wady

Nie widze żadnych większych problemów.

Aneta

Pobyt - Czerwiec 2025

Bardzo czysty, cichy hotel z miłą obsługą i piękną roślinnością. Byliśmy na wakacjach z 3 letnim dzieckiem i choć hotel nie jest typowo dla dzieci to bawiliśmy się dobrze. Ładne lezaki na plaży choć ten żwir to duży minus. Nie jest to napewno 5 gwiazdek. Pokoje czyste, codziennie sprzątane.

Zalety

Blisko plaża, dobra obsługa, czystość

Wady

Żwirowa plaża, daleko od lotniska

Viktoriia

Pobyt - Maj 2025

Hotel jest przepiękny! To najlepszy hotel, w jakim kiedykolwiek nocowałem! Pokój jest doskonały, ma wszystko, czego potrzeba do relaksującego wypoczynku. Obsługa jest bardzo przyjazna!

Zalety

Wszystko mi się podobało w tym hotelu: lokalizacja, obsługa, jedzenie.

Wady

Jedynym wyjątkiem był brak jakiejkolwiek rozrywki.

Sławomir

Pobyt - Maj 2025

Świetny Hotel. Obsługa miła i pomocna. Jedzienie smaczne. Położenie w pięknym i spokojnym miejscu. Można wypocząć. Raczej dla dorosłych. Brak atrakcji dla dzieci. Dość szybko robi się głęboko więc tylko dla umiejących pływać.

Zalety

Świetny Hotel dla dorosłych. Wspaniałą sprawą jest możliwość skorzystania z prysznica przed wyjazdem jeśli powrót jest popołudniu lub w nocy, a pokój trzeba do 11 opuścić.

Wojciech

Fantastyczny hotel, przemiła obsługa, jedzenie na najwyższym poziomie. Codziennie sprzątane pokoje i wymieniane ręczniki. Codziennie butelka wody mineralnej dostarczana do pokoju.

Zalety

+++ czystość, sympatycznosc personelu.

Wady

Mało półek w pokojach, haczyków na ręczniki w łazience. mimo bardzo przestronnych pomieszczeń.

Hotel kameralny,zadbany,plaża czysta , zadbana.jedzenie smaczne.piekny widok z jadalni na zatokę. Hotel dla osób chcących spędzić czas pod parasolem. Do większych atrakcji spory kawałek.

Zalety

Cisza spokój. Duża ilość leżaków nad morzem. Obsługa miła , uśmiechnięta.

Wady

Monotonne śniadania W restauracji a La carte drinki,/napoje dodatkowo płatne. Jeden basen do korzystania po opłaceniu za leżak 15 EURo. Pokój bungalow dostaliśmy inny niż na zdjęciu. ( Dostaliśmy w budynku 1-pietrowym.) Animacji brak.

Kakkos Bay