Dla dzieci: miniklub (4-12 lat), junior klub (13-17 lat), plac zabaw, pokój zabaw, mini zoo.
Duży kompleks hotelowy przy pięknej, szerokiej i piaszczystej plaży, otoczony rozległym ogrodem
Kompleks basenów i duży aqua park.
Ruiny teatru rzymskiego i świątyni Apolla nad morzem
Super zadbany byliśmy początkiem października pogoda idealna.Deptak bardzo długi można spacerować.Wieczorem przyda sie bluza i lekkie spodnie.Jedzenue przeróżne. Polecamy
Hotel świetny na pobyt z dziećmi, kilka basenów prywatnych i krytych, plaża i dostęp do morza, animacje dla dzieci oraz jedzenie oceniam pozytywnie
Ilość atrakcji dla dzieci i dorosłych, tylko 1h od lotniska. Obsługa: housekeeping, gastronomia, animacje super.
Jedyne na co mogę narzekać to bezczelność i nachalność boi hotelowych domagających się napiwku tylko za wskazanie pokoju. Mimo przekazania 5$ jednemu pracownikowi zaraz pojawił się drugi domagający się kolejnych 5 dla nieo twierdząc, że też mu się należy…
Family room całkiem przestronny. Widać już upływ czasu i brak serwisu-czyszczenia klimatyzacji. Ale ogólnie ok. Restauracja ogromna, kolejek nie ma, wydzielona część dla rodzin z dziećmi. Jedzenie kwestia gustu, każdy znajdzie coś dla siebie bo wybór i ilości ogromne. Baseny, zjeżdżalnie super. Ogólnie hotel dla rodzin z dziećmi super. Obsługa bardzo miła i pomocna. Nie było problemu z niczym.
Prorodzinny, baseny, akuapark, bliskość plaży, obsługa.
Chyba nie ma się czego czepiać
Bardzo ładny obiekt. Każdego dnia coś się dzieje więc na nudę nie ma czasu. Super hotel pod kątem dzieci, dlatego polecam ten hotel dla rodzin.
Miła obsługa i personel. Duży wybór pod kątem atrakcji, basenów i jedzenia.
Brak wad
Polecam dla rodzin z dziećmi :) duży wybór jedzenia, atrakcji. Porządek i bardzo fajna obsługa :)
Nastawienie obsługi obiektu, dużo atrakcji, duży wybór jedzenia, blisko plaży i lotniska :)
Łazienki wymagają remontu :)
Jeden z hoteli, do których warto wracać, połączenie 3 hoteli w jeden kompleks ma sens, można korzystać z kilku restauracji, aqua parku i innych atrakcji, jednocześnie nie ma wrażenia przytłoczenia ilością gości.
1. Szeroka, piaszczysta, dobrze zorganizowana plaża 2. Ładne kawiarnie na terenie kompleksu
Jedyna wada to główna restauracja, która jest bardzo oblegana i niezbyt czysta, ciągle mokra i śliska podłoga, na której wielu gości przewraca się każdego dnia.
Hotel super!!!!! Polecam. Wszyscy pracownicy bardzo mili i uprzejmi - od recepcji, przez kelnerów i kelnerki, barmanów, aż po pokojówki. Hotel czysty, zadbany, na terenie mini zoo, jeśli tak to można nazwać: dwa pawie, jakieś ptaszki, dużo królików. Jedzenie przepyszne i mnóstwo, do wyboru do koloru. Nikt głodny chodzić nie będzie. Codziennie na lunch inne tematyczne potrawy, np. kuchnia meksykańska, turecka, włoska, itd. Ogólnie to bardzo duży kompleks składający się z 3 hoteli. Główne posiłki (śniadanie, obiad i kolację) trzeba jeść w restauracji należącej do hotelu, resztę mogliśmy jeść i pić wszędzie. Można również korzystać z basenów znajdujących się przy wszystkich 3 hotelach z jedzenia i picia również. Dużo atrakcji dla dzieci, występy, brodziki ze zjeżdżalniami, piana party, dmuchańce na boisku, kids club, place zabaw. Będąc tam 8 dni i wstając na spokojnie o 8-9 rano było jeszcze bardzo dużo wolnych leżaków, tylko trzeba pochodzić i poszukać. Ani razu nie zdarzyło się nam, że nie mieliśmy na czym leżeć. Plaża czysta, piaskowa - buty do wody niepotrzebne, delikatne zejście do morza, mnóstwo leżaków. Ludzi dużo, ale nie było to aż tak bardzo odczuwalne, kolejki do jedzenia szły płynnie. Z hotelu szło się na plażę spacerkiem około 5 minut. Pokój Delux, bardzo duży pokój, przestronny, mini bar uzupełniany codziennie. Sprzątanie pokoju na życzenie, chcesz mieć sprzątane dajesz zawieszkę na klamkę, nie chcesz to też zawieszka i nikt nie przeszkadza. Łazienka czysta, duża, w środku wanna z prysznicem. Atrakcja żółwie! Około 1 km od Hotelu, idąc ścieżką przy plaży dochodzi się do mostu, z którego można oglądać mega ogromne żółwie. Pobyt uznaję za bardzo udany, póki co, był to najlepszy hotel i pobyt, a byłam w Turcji już 3 razy. Syn 2,5 roku, córka 14 lat, mąż i ja wróciliśmy baaaardzo zadowoleni. Gorąco polecam ten hotel.
Jedzenie, dużo brodzików dla dzieci, zjeżdżalnie, czystość, itd - za dużo tego do pisania :-) Na restaurację główną można wejść tylko w pełnym ubraniu i to się chwali.
1) NAJWIĘKSZA WADA TEGO HOTELU!!!: Palacze mają pozwolenie palić wszędzie, nie ważne, czy brodzik dla dziecka, plac zabaw, restauracja przy basenie, czy taras przy restauracji głównej. Jesteśmy rodziną niepalącą i BARDZO przeszkadzało mi jak chciałam zjeść z dzieckiem przy stole, a ktoś przy stoliku obok palił i cały dym leciał na nas. 2) Drogo w sklepikach na terenie hotelu, no ale muszą zarobić na czynsz... Za malutką piłkę chcieli 26 euro, a poza hotelem kupiliśmy taką samą za 6 euro.
Jak najbardziej polecam. Jedzenie dobre. Obsługa bardzo miła. Czysto. Fajna infrastruktura na terenie obiektu. Wersja ultra all inclusive spełniła moje oczekiwania.
Duża szeroka, piaszczysta plaża. Wystarczająca ilość drink barów i snach barów. Jeden barek na terenie obiektu czynny do 5 rano.
Wszystko było ok
Hotel naprawdę godny polecenia. Obszar całego kompleksu, tereny zielone, baseny rewelacja. Cały teren czysty, toalety przy basenach zadbane często sprzątane, w pokojach czysto. Lodówki uzupełniane codziennie. Jedzenie smaczne, różnorodne. Zjeżdżalnie w aquaparku bardzo fajne chociaż zielona i z pontonami mojemu mężowi śni się do dzisiaj. Animatorzy, zabawy dla dzieci, przedstawienia wieczorowe. Moim zdaniem wszytko na plus . Jedynie jak to w większości hoteli leżaki trzeba zajmować rano jeżeli chce się mieć fajne miejsca przy basenach.
Rozległy teren. Brak betonozy.
Nie mam zastrzeżeń
Pokoj duzy, czysty. Brakowalo lobby w budynku gdzie w chlodzie moznaby wypic drinka czy posiedziec.
Naprawde piaszczysta, szeroka plaza z lagodnym wejsciem
Przerwy w aquaparku czy gozleme ktore nie bylo jakos zaplanowane - w sensie ze czlowiek szedl gdzies a tu przerwa …
Fantastyczny kompleks hotelowy, z wieloma atrakcjami. Kilka basenów, z muzyką i aquaparkiem i wieloma atrakcjami jak również ze strefą ciszy. Każy znajdzie coś dla siebie. Wieczorami wiele atrakcji, koncerty na żywo, show wieczorne, dyskoteka, bary z muzyką na żywo itd. Jedzenie b. dobre, wieczór azjatycki, włoski, owoce morza, prawdziwy turecki kebab. Ogólnie super
Ogromny kompleks, gdzie każdy znajdzie coś dla siebie.
Praktycznie brak, można oczywiście doszukiwać się jakiś szczegółów, ale nie bądźmy drobiazgowi.
Super hotel. Polecam dla osób w każdym wieku że względu na liczbę i różnorodność rozrywek zapewnionych prze hotel. Właściwie to nie hotel to małe miasto które zapewnia wszystko xo niezbędne do wypoczynku
Piaszczysta plaża. Wybór basenów. Smaczne posiłki.
Brak wad
Polecam hotel, obsługa stara się jak może, na wielkie brawa zasługuje obsługa kuchni. Piękny teren wokół kompleksu, blisko do plaży, która jest szeroka,piaszczysta. Pokój family,spora przestrzeń.
Duży,przyjemny,blisko morza
Brakowało mi animacji przy basenach,powinny być częstsze tym bardziej że większość jeździ tam z dziećmi.
Hotel super. Cały kompleks na wysokim poziomie. Organ8zacja atrakcji, imprez i animacji sztos. Jedzenie i obsługa super . Baseny tez. Super plaża i zawsze wolne leżaki. Polecam!
Cały kompleks super dużo atrakcji
Jak wszędzie brak wolnych leżaków przy basenie jednak to. Ie wina hotelu a turystów rezerwujących od 5 rano
Hotel i cały kompleks przepiękny. Bardzo dużo snack barów, atrakcji dla dzieci. Jedzenie i lokalne przekąski bardzo smaczne. Nigdy niczego nie brakowało, na bieżąco uzupełniane. Mnóstwo leżaków, nawet bez rezerwacji można było coś znaleźć. Baseny i zjeżdżalnie nie do znudzenia. Morze i plaża też piękne. Łagodne zejście, woda przezroczysta. Pokoje codzienne sprzątane.
Mnóstwo atrakcji i pełna dostępność, duży teren.
Wszystko na plus. Na pewno tam wrócimy
Bardzo dobrzy hotel wszystko na najwyższym poziomie Polecam Napewno kiedyś wrócę do hotelu
Czysty duży teren Blisko od miasta Side Dużo zieleni
Twardy materac
Kompleks hotelowy Kamelya jest super miejscem dla rodzin z dziećmi. Świetne pokoje, super prywatna plaża z łagodnym zejściem do wody. Ogrom atrakcji dla dzieci. Każdy znajdzie coś dla siebie.
W przeciwieństwie do innych znanych hoteli podobnej klasy w okolicy, jest umiejscowiony w spokojnym miejscu, bez sąsiedztwa ruchliwej ulicy. Super wyżywienie, świetne baseny. Czystość. Zadbane cześci wspólne.
Nie znajduję wad. Cena do jakości, super.
Obiekt ogromy, sporo zieleni, bardzo fajny baseny, idealny pod rodziny z dziećmi, miła obsługa, bardzo pomocna. Pokoje stare, trochę zaniedbane ale sprzątane codziennie. Jedzenie bardzo monotonne.
Baseny place zabaw blisko do plaży i sklepów
stare pokoje bardzo dużo ludzi jedzenie monotonne wszędzie można palić
Bardzo dobry hotel Super lokalizacja snack bary na plaży na plus plaża piaszczysta z łagodnym zejściem do wody wszystko na plus wieczorne animacje dla dzieci i dorosłych niesamowite koncerty na boisku 💪
Wszystko na +
Bardzo miło spędziliśmy czas w tym hotelu. Mimo kilku niedociągnięć można śmiało polecić.
Miła i sprawna obsługa. Uwijali się jak mrówki, na nic nie trzeba było długo czekać. Zawsze pomocni. Bardzo fajne baseny i inne atrakcje. Gdzie by się nie poszło, można było coś zjeść i czegoś się napić. Bardzo fajnie zorganizowany obiekt.
Czystość pokoju po zameldowaniu. Wiem że obsługa się spieszy, bo ludzie się niecierpliwią i czekają na zameldowanie, ale naprawdę można to było zrobić dużo lepiej.