Kempinski The Dome Belek

Wyjątkowy

1971 opinii

Niesamowita atmosfera kuchnia i otoczenie hotelu bliskość pola golfowego

Bardzo polecam Hotel, wszytko zgadzało sie z opisem

Hotel piękny, delikatna muzyka w tle, czyściutko, według życzeń ręczniki czy pościel zmieniana codziennie, szybka i miła obsługa tak w hotelu jak też przy basenach i na plaży, jedzenie wspaniałe i bardzo urozmaicone. BARDZO POLECAM !

Hotel jest bardzo ładny z zewnątrz i wyjątkowo źle zaprojektowany wewnątrz. Wewnątrz straszą puste przestrzenie bez pomysłu na aranżację oraz hole prowadzące do pokoi ze średniej czystości wykładziną. Pokoje duże i komfortowe, ale posprzątane tylko na łapu-capu. Pod łóżkiem zalegała warstwa kurzu. Łazienki duże i komfortowe. Na pochwałę zasługuje piękny basen. Pierwszy raz, większość czasu spędziliśmy na leżakach przy basenie a nie na plaży. Plaża niestety przeciętna i nie zachęcająca do leżakowania. ŚREDNIEJ URODY NAMIOT to koszt dodatkowy ca 70 euro/ dzień. W cenie owoce i napoje bezalkoholowe. Morze, jak to zwykle w TURCJI, CUDOWNE! Ogromną zaletą hotelu jest nieprzeciętna kuchnia ( z wyjątkiem wieczoru azjatyckiego). Pomimo uwag, hotel raczej polecam.

Wspaniały hotel z piekną plażą,piekna architektura,w lobby czuć wielki rozmach, wyposazony w meble Fendi, najwyższa półka,Jesli ktos chce spedzic wakacje w luksusie i spokoju to głęboko polecam.

od7 085 zł za osobę

Nazwa  Kempinski The Dome Belek
Miejsce  Turcja / Riwiera Turecka / Belek
Wyżywienie  śniadania i obiadokolacje
Udogodnienia  basen odkryty, basen kryty, basen z podgrzewaną wodą, na terenie hotelu instytut SPA, na terenie sauna, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do kuchni / aneks kuchenny, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, sporty wodne, tenis, parking

Luksusowe kurorty z polem golfowym i spa

Plaże z miękkim piaskiem i łagodnym zejściem

Parki wodne idealne dla rodzin z dziećmi

Ruiny miasta Perge w pobliżu do zwiedzania

Wyjątkowy

Wyświetlono 5 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii

Pobyt - Wrzesień 2025

Niesamowita atmosfera kuchnia i otoczenie hotelu bliskość pola golfowego

Zalety

Hotel butikowy zapewnia kameralność i spokój

Wady

Rezerwacja leżaków na plaży przez personel

Aleksandra

Bardzo polecam Hotel, wszytko zgadzało sie z opisem