Gratka dla amatorów wodnych szaleństw: aquapark z licznymi zjeżdżalniami i leniwą rzeką.
Infrastruktura przyjazna dzieciom: miniklub, animacje, zajęcia sportowe, basen ze zjeżdżalniami dla małych dzieci.
Atrakcyjna lokalizacja: ok. 2 km od Pano Pafos i starożytnych Grobowców Królewskich, ok. 4 km od parku archeologicznego.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
Hotel rozległy, pięknie położony, zadbany. Dobre jedzenie, zawsze świeże, duży wybór. Obsługa również zasługuje na pochwałę. Można spacerować promenadą wzdłuż morza, przepiękne widoki. Minusem może być odległość do „miasta” , właściwie w okolicy hotelu nic nie ma. Wakacje w tym hotelu uważam za bardzo udane. Polecam
Promenada, w barach dobre drinki, wszędzie dużo zieleni i kwiatów.
Hotel w idealnym miejscu usytuowany, bezpośrednio przy plaży, plaża kamienisto-skalna. Posiada basen zewnętrzny niepodgrzewany, basen wewnętrzny nadaje się zdecydowanie do remontu. Sauna bardzo zaniedbana, a jaccuzi to porażka i śmiech. Dzienne wieczorne granie w lobby robiło robotę. Animacji w zimę nie ma. Nie polecam tego hotelu dla rodzin z dziećmi - zanudzą się
Blisko do centrum Pafos, posiada kort tenisowy, pokoje mają balkony.
Czas na remont! w szczególności strefy SPA
Hotel czysty, częste sprzątanie, basen wewnętrzny ok - woda ciepła.
Basen wewnętrzny z ciepła woda
Brak plaży
Moim zdaniem hotel na 5 gwiazdek nie zasługuje max 4 obsługa średnia nie zbyt miła.
Piękne położenie widoki promenada Jedzenie bardzo dobre
Czystość znalazł sie nawet prusak
Hotel Bomba czysto Fajna Okolica spacerem do grobowców czy nawet portu w paphos jak i w drugą stronę bardzo przyjemnie super widoki przystanek ok 250m w jedną i drugą stronę bardzo ładna okolica obsługa bardzo miła jedzenie pyszne i różnorodne mimo to że to nie sezon napewno wrócę polecam każdemu l.
Bardzo dobre drinki i różnorodne jak i dla dorosłych i koktajle dla dzieci Pyszne jedzenie Dobra komunikacja Miła obsługa I można by tak pisać dalej
Jedna wada to przeciąg w korytarzach jak wieje ale to napewno tylko w tych miesiącach akurat jest to przestronny hotel drzwi się co chwilę otwierają stąd ten problem
Przyjemny hotel, super położony. Posiada wszystkie niezbędne miejsca aktywności (baseny zewnętrzne i wewnętrzny, saunę, siłownię, kort tenisowy, tenis stołowy, salę zabaw dla dzieci) oraz piękny widok z większości okien wychodzących na morze. W pokoju dostępne za darmo lodówka, sejf, szlafroki, kapcie. Pokoje sprzątane codziennie. Działa centralne ogrzewanie, pomimo chłodnej pogody na zewnątrz w pokoju było ciepło.
Blisko przystanków autobusowych, wypożyczalni samochodów. Na piechotę można dojść do sklepu Lidl. W pokojach wygodne materace na łóżkach, wszystkie kontakty przerobione na cypryjskie i europejskie wejścia, więc można swobodnie ładować sprzęty.
Widać upływ czasu. W łazience stara bateria prysznicowa, która uruchamia się w trudny sposób. Prysznic zużuty, przecieka. Suszarka do włosów podłączona na stałe kablem do ściany w pokoju, nie styka pomimo ich napraw. Brak dużego światła w pokoju, tylko małe lampki przy łóżku. Bardzo słabe śniadania, codziennie to samo i mały wybór (3 gwiazdki w porywach).
Hotel spełniający nasze oczekiwania.Bardzo miła i zaangażowana obsługa,duże wygodne pokoje, przestronne tarasy.
Położenie,przy pięknej promenadzie, duże baseny,strefa spa na duży plus.
Piękny hotel, wysoki standard, obsługa na najwyższym poziomie, pięknie położony - spektakularne zachody słońca. Serdecznie polecam :)
Przepyszne jedzenie położenie; wysoki poziom obsługi Wygodne leżaki na basenie ;) Duży wybór drinków
Monotonne animacje
Hotel ok, pokoje przestronne, wyżywienie ok, obsługa także ok. Hotel na pewno nie na 5 gwiazdek ale za taką cenę bardzo dobry i godny polecenia. Dobre miejsce wypadowe do zwiedzania całej wyspy. Oczywiście niezbędny samochód i to najlepiej terenowy. Polecam
wszystko
windy
Rodzina z dwójką dzieci (5i2) Dotarliśmy do hotelu po10 i do 15 czekaliśmy na pokój (tak jak doba się zaczyna. To tylko informacyjnie jakby ktoś łudził się, że dostanie pokój szybciej) Pokój: dostaliśmy na trzecim piętrze. Czysty, wystarczająco duży, czysta łazienka. Całe pomieszczenie po remoncie. Codziennie sprzątane. Dostępny żel pod prysznic, szampon, odżywka, balsam, szlafroki, suszarka, kawa, herbata. Opcja all: przepyszne i przede wszystkim świeże jedzenie, duży wybór. Na śniadania stały zestaw ALE wystarczająco dużo do wyboru. Obiady różnorodne, kuchnia z różnych rejonów świata. Napoje przynoszone do stolika. Przekąski: frytki, nuggetsy, sałatki, makarony, kanapki Kolacja tak samo jako obiad, na plus. Drinki w hotelu podawane w szkle- BARDZO SMACZNE! Piwo również nierozwodnione. Na sekcji basenowej serwowane w plastiku. Basen: z racji tego, że byliśmy w lutym nie mieliśmy okazji korzystać z basenów zewnętrznych. Basen w środku (poziom -1) duży, woda ok24 stopnie ale temperatura otoczenia nieprzyjemna. Zatem albo siedzi się po szyję w wodzie, albo siedzi na leżaku ubranym. W niektórych miejscach sufit do renowacji. Teren bardzo zadbany, sprzątany na bieżąco. Wszyscy poprawnie mili, pani barmanka (młoda blondynka) z baru w hotelu tylko ma wymalowany ból życia na twarzy. Nie jest to w centrum, co ma swoje plusy i minusy. W otoczeniu nie ma nic prócz luksusowych domów i jednej knajpy Aliceland. Na plus- piękny deptak ( w lewo jak pójdziemy to dojdziemy do portu i centrum, w prawo dojdziemy na małą plażę i zaraz za nią Deptak się kończy). Bolt do portu 10e. Autobus 2e w jedną stronę lub ok6e całodniowy, dzieci do 6(?) roku życia za darmo. Autobus do paphos jeździ co 15 minut, nie trzymają się rozkładu. Trzeba przejść na drugą stronę ulicy jakby co. Tak pięknego widoku nie ma chyba żaden hotel. Magiczne zachody słońca. Hotel nie ma plaży! Rozrywki: codziennie wieczorem o 20 przychodzi ktoś z zewnątrz, aby urozmaicać wieczory. Dla dzieci kids Club 10-12( chyba tak to było) jakieś tam zajęcia plastyczne itp I wieczorem też jakieś szybkie tańce. Aby przejść do strefy fitness i siłowni to trzeba zrobić sobie zdjęcie kodu qr z recepcji i zeskanować przy wejściu. Siłownia dobrze wyposażona. Tutaj też można skorzystać z ZIMNEGO jacuzzi oraz sauny.
Czystość Przepyszne jedzenie Pyszne drinki Piękne widoki
Basen wewnętrzny, a raczej temperatura panująca na basenie. Jacuzzi, które nie działa. Temperatura jak w basenie cały nasz pobyt. Słabo działające windy Plac zabaw dla dzieci składa się z huśtawki, plastikowej ośmiornicy i małej wieży ze ślizgawkami, które nie działają. Podsumowując- nie ma co tam robić.
Ciche, spokojne miejsce sprzyjające spędzaniu czasu w dowolny sposób. Możliwość wyjazdu z hotelu z pobliskiego przystanku autobusowego w wybranym kierunku. Pełen relaks na basenie, w saunie lub jacuzzi. Miłe wieczory spędzane przy muzyce. Smaczne jedzenie i wspaniała obsługa hotelowa. Pobyt rodzinny bardzo udany, polecam zwłaszcza poza sezonem letnim!
Pięknie położony w spokojnej okolicy, pokoje przestronne, czyste z cudnym widokiem na morze. Indywidualnie sterowane ogrzewanie/klimatyzacja. Obsługa hotelowa niebudząca zastrzeżeń, pomocna, sympatyczna. Jedzenie różnorodne, duży wybór dań, w tym bufet przeznaczony dla dzieci. Długi czas otwarcia restauracji. Możliwość skorzystania z basenu, siłowni, sauny i jacuzzi. W holu mnóstwo miejsc do wypoczynku oraz spędzania czasu przy dźwiękach muzyki na żywo w każdy wieczór.
Pobyt oceniam kiepsko, gdyż hotel powinien posiadać co najwyżej 3 gwiazdki.
Zaniedbany (pleśń na ścianach, uszkodzony sufit na basenie), nie działały wszystkie windy chyba ze względu na oszczędności, niesmaczne potrawy w restauracji, o sprzątanie pokoju trzeba było się upominać.
Hotel pięknie położony przy promenadzie po której można spacerować godzinami.Piekne zachody słońca.Obsluga hotelowa na najwyższym poziomie.Personel miły,pomocny i zawsze uśmiechnięty.Pokoje w tej części w której przebywaliśmy jeszcze nie odnowione ale czyste ,sprzątane codziennie bardzo solidnie na bieżąco uzupełniane kosmetyki i ręczniki. Posilki bardzo dobre swieże.Dobre połączenie autobusowe z miastem, przystanek niedaleko od hotelu.Pobyt w hotelu uważam za udany.
Położenie hotelu i miły i uśmiechnięty personel na każdym miejscu.
Brak wody do czajnika w pokojach, która i tak była nalewana do butelek w barach.Szkoda tylko że trzeba było po nią chodzić z butelką.
Duzy obiekt, pieknie polozony nad samym morzem. Kolorystyka bieli i turkusu nadaja swiezego charakteru. Wykonczeniowka - tradycyjnie pozostawia wiele do zyczenia, ale na pewno jest czysto. Kuchnia zroznicowana, obsluga uczynna, w sezonie letnim z pewnoscia uroku dodaja ogrod na tylach hotelu i kwitnace kwiaty
Kilka pokoi na dole ma wlasne baseny dostepne z tarasu. Piekne poloznie, obsluga
Troche niedorobek w wykonczeniowce - a tu kabel wystaje, a tu kafelek krzywo, a tu tapety zabraklo z boku:)
Byłam w Lutym . Pogoda była ładna, kąpaliśmy się w krytym basenie . Jedzenie bardzo dobre i miła obsługa. Ogólnie jesteśmy zadowoleni👌
Hotel położony przy pięknej promenadzie, idealna baza wypadowa na zwiedzanie. Pokój przestronny z pełnym wyposażeniem. W hotelu Polacy i Anglicy więc kuchnia pod turystę. Jedzenie bardzo różnorodne dla każdego coś się znajdzie. Drinki w barze rewelacja, wszystko pięknie serwowane przez przemiłą obsługę. Jeśli wybieracie się z myślą o zwiedzaniu Cypru to jest to właściwe miejsce.
Wszystko było super. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Dziękujemy za wszystko.
Rewelacyjne wyżywienie. Bardzo urozmaicone i smaczne.
Wszystko ok.
Hotel bardzo przestronny, czysto, ale 5 gwiazdek to chyba dużo. Woda w basenie chlorowana. Jedzenie wyśmienite, bardzo przyjazna obsługa.
Baseny na zewnątrz i cały kompleks robią wrażenie, choć w lutym nie mogłam w pełni z tego korzystać. Położenie na wypady i spacery godne polecenia.
Nie zauważyłam
Hotel z kompleksową obsługą. Pokoje sprzątane codziennie. Jedzenie wyśmienite, kolacje bardzo różnorodne. W pokojach do dyspozycji gości czajnik, lodówka, suszarka, ręczniki, szlafroki, kapcie, szampon, odżywka, balsam, żel do kąpieli, płatki kosmetyczne, patyczki do uszu, czepek (wszystko na bieżąco uzupełnianie), podobnie kawa, herbata, cukier i śmietanka do kawy. Pokoje z balkonami, w większości z widokiem na morze. Pomocna obsługa. Na miejscu sklepik. Przy wewnętrznym basenie trochę chłodno, ale w basenie woda podgrzewana. Do najbliżej piaszczystej plaży trzeba zrobić spacerek. Bezpośrednio przy hotelu nie ma możliwości zejść do morza. Poza sezonem wysokim mało czynnych restauracji/barów, ale i spokojniej (zależy kto czego oczekuje).
Piękne widoki, smaczne jedzenie, miła obsluga
trochę niedociągnięć estetycznych (poplamione chodniki na korytarzach, materace leżaków, siedziska krzeseł w restauracji, dziury w suficie nad basenem ukrytym)
Zarówno hotel jak i otoczenie bardzo ładne, jeżeli chodzi o pokój był czysty ręczniki wymieniane codziennie obsługa bardzo miła,tylko widok z balkonu na morze przysłaniały tuje .
Pięknie jest położony,widok na morze i klify przepiękny. Rezydentka pani Zofia organizuje wycieczki ,polecam safari na jeepach i panią Annę przewodniczkę z ogromną wiedzą .Polecam też wycieczkę Śladami Afrodyty i panią Elę która fantastycznie prowadziła wycieczkę. Te dwie panie sprawiły że pobyt na Cyprze na długo pozostanie w naszej pamięci Chętnie jeszcze tu kiedyś wrócimy.