Tuż przy hotelu prywatna, hotelowa plaża z łagodnym zejściem do morza.
Przepiękny widok z hotelu na Zatokę Sarońską.
Idealny na spokojne wakcje: kameralna atmosfera w hotelu będzie dodatkowym atutem dla tych, którzy chcą odpocząć od zgiełku.
Dla aktywnych: duży basen, 2 korty tenisowe i szeroka oferta sportów wodnych.
jedzenie dobre , obsługa OK , widoki OK , morze ciepłe i czyste , sprzątanie pokoi codzienne , obsługa miła , barman OK , ogólnie polecam
jedzenie , barek , morze , obsługa , dużo zieleni
łazienki
Na terenie hotelu i w ogrodzie czysto i zadbane. W morzu są jeżowce. Plaża jest piaszczysto/kamienista.
Bardzo dobre posiłki, duża ilość leżaków, sprawna obsługa, czyste pokoje
W pokoju brak szafy z półkami na ubranie
Połowa gości hotelowych to Francuzi, także animatorzy jedynie z Francji. Polecam wycieczki do antycznego Koryntu oraz Lutraki. Kanał Koryncki w zasięgu spaceru. Warto zobaczyć zatapialny most!
położonie tuż przy plaży, kompaktowość obiektu => krótkie dystanse do pokonania bardzo ładny ogród, miła obsługa, codziennie sprzątane pokoje
na terenie hotelu - brak, natomiast był dyskomfort przy wychodzeniu na spacery poza hotel ze względu na błąkające się psy;
Pobyt koniec września 2x osoby.Plaża bardzo zadbana możliwość korzystania z rowerów ,kajaków . Hotel z pięknym ogrodem .Pokoje sprzątane codziennie ,wymiana ręczników ,pościeli .Jednak łazienki wymagają już remontu -wymiany wanien konkretnie ale tragedii nie ma :) Lokalizacja hotelu dla osób które nie planują dyskotekowych wypadów ,knajpek .Jest jedna knajpka w bliskości hotelu z super owocami morza ale raczej droga jednak cudownie położona z extra obsługą -amatorą owoców morza polecam wydanie tam pieniędzy :)warto. Hotel ok .120 km od Aten byliśmy na zorganizowanej wycieczce przez Itakę -super bez zastrzeżeń polecam . Korynt, samodzielna wyprawa taxi ok 20 EU polecam jeśli ktoś lubi takie klimaty ale nie jest to strata czasu warto zobaczyć .
Położenie w bliskości cudownej plaży ,bardzo przestronny ogród hotelowy
Estetyka basenu pozostawia wiele do życzenia ale plaża i możliwość korzystania z jej uroków rekompensuje niedogodności
Byle nie z biurem Itaka. Podróżowałam z tym biurem n.p.na Kubę ale Panie rezydentki Polki myślą tylko jak sprzedać wycieczkę a nie jak zadbać o klienta. Natomiast lokalne Panie,tak jak w Grecji Pani Korina to złoto nie dziewczyna:)
Miły,wykwalifikowany personel. Władający w języku francuskim i angielskim.
Kaskadowe zejście do morza/wiele schodów/aczkolwiek w ofercie jest wyraźnie zaznaczone. Z małymi dziećmi wyprawa nie ma żadnego sensu. Brak brodzika przy basenie,mini club /wrzesień 31.08-07.09 zamknięty/.Automaty z grami samochowymi-nieczynne. Animacji dla dzieci brak,plaża wąska /ok.1 m/. Hotel generalnie nastawiony na gości z Francji.Nas gości z Polski traktuje przedmiotowo.Może mylę się ponieważ porozumiewałam się po francusku,a córka po angielsku ale obserwatorem byłam dobrym:) Ponadto wszystko na najwyższym poziomie.Czyściutko i przyjemnie.
Takiego wyjazdu oczekiwaliśmy (wraz z żoną) - spokój, blisko może i słoneczna pogoda, uroczy park, w którym w ciepły wieczór można posiedzieć, posłuchać muzyki (szkoda, że tylko 2 razy na tydzień) i wypić smacznego, mniej lub bardziej procentowego drinka. Spacerować plażą, jak w Polsce, nie można (rodzaj brzegu), ale ścieżka do odległego o 1,5 km sklepu lub tyle samo drogi do Kanału Korynckiego i dziwnego mostu opadającego na dno gdy statek chce przepłynąć kanał jest całkiem sensowny. Obsługa hotelu daje sobie radę z angielskim i francuskim, choć najlepiej im idzie po grecku. Co ważne jest uczynna, grzeczna i zawsze stara się pomóc gościom. Szczególne podziękowania należą się rezydentce ITAKI - Pani Magdalenie Zwolińskiej, która jak się okazało była również przewodnikiem na wycieczce do Aten, za jej kompetencje, wiedzę i chęć przybliżenia nam Grecji. Ponadto Panią Magdę oceniam wysoko za stanowczość i asertywność w kontaktach z często roszczeniowymi rodakami.
z dala od zgiełku, bezpośrednio przy plaży, czysty, wygodny, dobre wyżywienie, niezłe drinki
nie zauważyłem
Poker lata 70 ,w pokoju pluskwy hotelowe.stara klima ,korytarz bez klimy ,hol glowny bez klimy.bar bez klimy.hotel co najwyzej 2 gwiazdki.
Beznadzejne pokoje syf totalny
Hotel prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach. Jedzenie jest przepyszne, może właśnie dlatego w hotelu jest wiele francuzów. Cała obsługa mówi biegle po angielsku i francusku. Jeśli chodzi o położenie: 15 min spacerkiem do sklepu, niedaleko Kanał Koryncki - dłuższy spacer lub 6 euro taxi, wiele miejsc do zwiedzania, wszędzie można dojechać taxi w rozsądnych cenach. Życie nocne - 10 min w taxi, 12 euro. Byłam tam przez 8 dni z chłopakiem, towarzyszyła nam para przyjaciół. Wszyscy jesteśmy bardzo zadowoleni z wakacji. ( Wycieczke kupiliśmy dzień przed wyjazdem, cena była bardzo adekwatna;)
Jedzenie, położenie
Z hotelu jestem bardzo zadowolona, cisza i spokój. Relax z muzyką w tle. Ciepłe i czyste morze. Możliwość oglądania statków wpływających do kanału. Polecam :-)
Pięknie usytuowany hotel, z niemal każdego miejsca piękny widok. Ładny pokój z widokiem na morze, piękny ogród oraz bardzo smaczne jedzenie Leżaki na plaży oraz rowery wodne i kajaki gratis!!!
poza hotelem bardzo dużo bezpańskich psów, co stwarzało duży dyskomfort w drodze do Kanału Koryndzkiego
co do rafinerii to fakt widać ją gdzieś w oddali i czekające tankowce,ale naprawdę w niczym to nie przeszkadza !! żadnego nieprzyjemnego zapachu też nie czułam ,było bosko gorąco i o to chodziło !!! jeśli oczekujesz luksusu poszukaj droższego hotelu !!!
pyszne jedzenie !! piękny ogród cisza,spokój
pokoje nie pierwszej nowości ,ale kto chce siedzieć w pokoju ?
Hotel osamotniony w tej okolicy . Do sklepu ok. 1 km. Brak atrakcji. Smród z rafineri. Hotel ,basen i plaża dla sprawnych ze wzgl. na dużą ilość schodów . Jedzenie monotonne .
Miła obsługa ,cisza
Brak sklepów i jakichkolwiek atrakcji ,smród z rafinerii
Opis hotelu w 100% NIEzgodny z rzeczywistością. Byliśmy na wczasach na tydzień, w czerwcu i choćby ktoś nam zapłacił, to nigdy byśmy tam nie wrócili. Widok na rafinerię i tankowce na morzu, brak jakichkolwiek sklepów czy restauracji w pobliżu, dramatyczne wejście z wykopanymi obok dołami w żaden sposób niezabezpieczonymi. W ofercie pokazane są zdjęcia nowych pokoi, które przydzielane są w większości Francuzom, którzy stanowią połowę gości hotelowych. Animacje wyłącznie po francusku. Nie polecam.
Miła obsługa
Widok na rafinerię, brud, brak sklepów, restauracji, atrakcji w pobliżu
Hotel i teren hotelu bardzo ładny. Dla aktywnych dostępna mini siłownia. Dwa razy w tygodniu dyskoteka. Wadą Grecji jest brak chodników, bałagan na pustych działkach i w okolicach lasu oraz psy biegające luzem po ulicach.
położony przy plaży, bardzo ładny ogród, miła obsługa, codziennie sprzątane pokoje
Byłam w hotelu w lipcu, otoczenie hotelu piękne,obsługa miła, hotel polecam na wypoczynek z rodziną.Okolica atrakcyjna dla zwiedzających. Polecam. Wrócę tu na pewno.