Konstantin Beach

Słaby
1 opinia

4.1

Niestety, nie polecam. Temu miejscu zdecydowanie bliżej do sanatorium, niż 3-gwiazdkowego hotelu i mam wrażenie, że opinie pełne zachwytu wystawiają osoby, które nie mają zbytnio doświadczenia w podróżowaniu lub są to osoby starsze, mające niewielkie wymagania. • Jedzenie to zdecydowanie największy minus. Bardzo, ale to bardzo słaby wybór, posiłki bardzo powtarzalne, jakość również po prostu kiepska. 8 głównych bemarów na cały hotel, z czego 3 z produktami mięsnymi, a pozostałe z makaronen, ryżem, frytkami itp + trochę warzyw. Na kolację codziennie podawane są odgrzane resztki z obiadu. Desery przez kilka dni potrafią być dokładnie takie same - to samo ciasto i ta sama galaretka. Jajecznica to wodnisto-margarynowy mus (dodatkowo znaleziony w niej włos), coś strasznego. Przez cały pobyt miałem wrażenie, że kucharz nie wie, co robi. Wielokrotnie, przez marne jedzenie, musieliśmy z partnerką stołować się na mieście, a nie tego oczekuje się płacąc za All Inclusive. Ohydne soki z automatu i napoje na słodzikach pozostawiające nieprzyjemny posmak w ustach. • Klimatyzacja dodatkowo płatna 12€/doba (nieprzyjemna niespodzianka). Po uruchomieniu głośno szumi i nie da się ustawić nawiewu tak, aby nie dmuchał bezpośrednio na łóżko w czasie snu. Stary sprzęt, który nie ma opcji cichej pracy nocnej, ani automatycznego wyłączenia po osiągnięciu temperatury. • Mały pokój to detal, ale bardzo ciasna kabina prysznicowa, w której trudno się normalnie umyć, to już problem. • Słabe Wi-Fi - w pokoju praktycznie nie działa, trzeba wyjść na balkon. • Telewizor wielkości większego tabletu. • Duże dwuosobowe łóżko składa się z dwóch połączonych materacy, które w nocy rozjeżdzają się, przez co wpada się w dziurę (także co jakiś czas pobudka w nocy bo trzeba wstać złączyć je ponownie) • Brak gniazdek przy łóżku - niby drobiazg, ale irytujący. • Telefon w pokoju do recepcji wyłączony • 10:00 koniec śniadania i poganianie gości, żeby oddawali talerze. Nigdzie nie ma informacji, że należy robić to samemu. Przy barze potrafią stać 2 - 3 osoby i patrzeć, jak odnosisz talerz - jedna zrzuca resztki, pozostałe obserwują - kuriozum. • Pewnego dnia sprzątaczka przyszła akurat jak przez chwilę byliśmy w pokoju. Poprosiłem, aby przyszła za 10minut, bo partnerka akurat bierze prysznic. Niestety, powiedziała, że nie wróci do naszego pokoju, pomimo, że miała do posprzątania jeszcze całe piętro wyżej. (...) Podsumowując: Lokalizacja hotelu przy plaży to jedna z jego niewielu zalet - niestety, minusy je przysłaniają.

od3 606 zł za osobę

Nazwa  Konstantin Beach
Miejsce  Grecja / Zakynthos / Alykes
Udogodnienia  basen odkryty, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu

Słynna plaża Navagio z wrakiem statku otoczona klifami

Błękitne groty z krystalicznie czystą wodą do nurkowania

Lokalne tawerny z wyśmienitą grecką kuchnią

Obserwacja żółwi Caretta Caretta na plażach Laganas

Słaby
1 opinia

2.0

4.1

Wyświetlono 1 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Michał

Pobyt - Sierpień 2026