KoSea Boutique

Bardzo fajna lokalizacja wszędzie blisko. Hotel z przyjemną obsługą i wodokiem nad morze.

Pobyt w hotelu oceniam ogólnie dobrze. Lokalizacja jest bardzo dobra, jeśli ktoś lubi wieczorne wyjścia na miasto to hotel położony jest idealnie. Sam hotel jest kameralny, basen nieduży. Pokój przestronny i czysty. Minusem był widok z pokoju na ulicę przy której stały pojemniki na śmieci. Przy pokoju zlokalizowanym na parterze tak jak nasz, nie było to przyjemne (od kontenerów dzieliło nas dosłownie kilka metrów). Wyżywienie było smaczne, chociaż bardziej dla smakoszy kuchni śródziemnomorskiej (mi odpowiadało, mężowi średnio). Obsługa bardzo miła i pomocna.

Nazwa  KoSea Boutique
Miejsce  Grecja / Kos
Udogodnienia  basen odkryty, basen z podgrzewaną wodą, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, fitness, darmowe wifi, bez paszportu

Krystalicznie czyste wody Morza Egejskiego otoczone piaszczystymi plażami

Starożytne ruiny Asklepionu z zapierającymi dech widokami

Urokliwe wioski z tradycyjnymi białymi domkami i lokalnym rzemiosłem

Dogodne trasy rowerowe prowadzące przez miasto i wybrzeże

Wyświetlono 2 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Radosław

Zalety

Dobra lokalizacja do zwiedzana okolicy i innych wysp.

Wady

Krótko czynne basen.

Zalety

Wady

Widok pokoi na ulicę

KoSea Boutique