Urokliwe wyspy i zatoczki z pięknymi widokami
Tradycyjne greckie wioski bez tłumów turystów
Smakowite dania greckiej kuchni i lokalne wina
Zielone lasy piniowe idealne na piesze wędrówki
Kameralny hotel,blisko morza w centrum miasteczka. Pokój sprzątany codziennie, ręczniki wymieniane codziennie
Blisko centrum i restauracji,blisko morza
Hotel czysty i zadbany, codziennie sprzątany, nowe łózka , czysta pościel, wyposażony aneks.
Blisko plaży
Pokój na ostatnim piętrze pod koniec czerwcu na szczęście z cicho działająca klimatyzacją, w innym przypadku nie do wytrzymania.
Apartament malutki ale czysty i zadbany. Okolica cicha i spokojna blisko do marketu z minusów bardzo małe WC musiałem załatwiać się przy otwartych drzwiach.
Wygodne łóżko, klimatyzacja, spokojna okolica
Mikro toaleta, słabe wyposażenie aneksu kuchennego
Hotel z zewnątrz wyglądał ok, nie polecam jednak dla osób mających problem z chodzeniem gdyż brakuje windy. W środku, w pokojach kilka rzeczy do naprawy i będzie ok i przede wszystkim poprawa kwestii ciepłej wody. Hotel dla niewymagających gości. Moim zdaniem ocena go na 3* to za dużo .
Lokalizacja tuż przy plaży i promenadzie, czystość w hotelu i pokoju.
Problem z dostępem do ciepłej wody. Po zgłoszeniu obsłudze na następny dzień było już ok , w kolejnym problem powrócił. Brak szafy w pokoju, pokój bardzo mały, brak żelu pod prysznic ,dobrze że zabraliśmy swój , niedziałający czajnik , nie przymocowana noga zlewu przez co stał niestabilnie, wylewająca się woda z odpływu . Brak windy przez co byliśmy zmuszeni wnosić walizki na piętro.
Wszystko fajnie ale drugie tyle wynosi wyżywienie stołując się na mieście i w sklepie więc nie wiem czy nie lepiej było wykupić ofertę z wyżywieniem w innym obiekcie za niewiele drożej.
Wygląd
brak opcji żywieniowej
Hotel bardzo fajny, elegancki. W pokoju bardzo mała toaleta, która dla osób wysokich lub otyłych może być nie do użycia :) Położenie trzy kroki od promenady Limenarii dlatego opcja bez wyżywienia bardzo pasuje. Blisko także do plaży. Fajna baza wypadowa do zwiedzania wyspy. Na wyspie \"greckie klimaty\". Spokojne miejsce.
bardzo ładny wystrój, kameralny, blisko do plaży i lokalnych atrakcji
ciasna toaleta
Jeśli hodzi o posiłki to nie wiem bo kożystałem z opcji bez wyzywienia :)
Hotel luksusowy i elegancji
nie czyć w nim greckiego klimatu przez nowoczesny westrój