Tuż przy hotelu znajduje się piaszczysto-żwirkowa plaża z łagodnym zejściem do wody, odznaczona Błękitną Flagą.
Dużo udogodnień dla dzieci: łóżeczka dla niemowląt, 2 baseny z minizjeżdżalnią, plac zabaw.
Atrakcyjna lokalizacja: tylko 1,5 km do Pefkos, ok. 7 km do Lindos, ok. 55 km do miasta Rodos.
Wysoki poziom obsługi hotelowej.
To był naprawdę fantastyczny pobyt! Od pierwszego dnia czuliśmy się tu mile widziani – obsługa jest niesamowita, serdeczna i zawsze gotowa pomóc. Widać, że pracownikom naprawdę zależy na tym, żeby goście byli zadowoleni i wracali z uśmiechem. Zostaliśmy przeniesieni do odnowionego pokoju i różnica była ogromna – nowoczesny wystrój, świeże wnętrza, piękne detale. Naprawdę robi wrażenie! Z tego co wiemy, do 2026 roku wszystkie pokoje mają zostać wyremontowane, więc każdy będzie mógł cieszyć się takim samym komfortem – i oby tak właśnie było, bo nowe pokoje są po prostu super. Sam hotel ma świetny klimat – duży, zielony teren pełen drzew i kwiatów, wszędzie czysto i zadbanie. Mimo dużej liczby gości nigdy nie mieliśmy problemu, żeby znaleźć wolne leżaki przy basenie czy na plaży. Jedzenie również zasługuje na pochwałę – bardzo smaczne, różnorodne i zawsze świeże. Zwłaszcza śniadania i kolacje w głównej restauracji to ogromny plus. Ogromne wrażenie zrobił na nas zespół animacyjny – pełni energii, zawsze uśmiechnięci, potrafią rozruszać każdego. Dzieci były zachwycone, szczególnie że animacje są dopasowane do wieku: 4–7, 8–12 i 13–17 lat, więc każdy ma zajęcia dla siebie. Wieczorne pokazy to też świetna zabawa – widać, że ekipa daje z siebie wszystko. Poza tym hotel oferuje sporo udogodnień: mini golf bez opłat, plac zabaw dla dzieci, pyszne przekąski jak pizza i gyros przez większość dnia, dobrze zaopatrzony mini bar i smaczne drinki w barach. Wszystko razem tworzy atmosferę prawdziwego relaksu – można się tu po prostu odciąć od świata i odpocząć.
Bardzo smaczne i różnorodne jedzenie Główna restauracja lepsza niż ta przy plaży Zawsze dostępne leżaki przy basenie i plaży Fantastyczny zespół animacyjny Animacje w trzech grupach wiekowych: 4–7, 8–12, 13–17 Czysta, zadbana plaża Zielony, przestronny teren hotelu Mini bar regularnie uzupełniany Smaczne drinki w barach Pizza(pyszna i gorąca!) i gyros dostępne przez wiele godzin Plac zabaw,mini golf,ping-pong,tenis ziemny - bez opłat (tylko depozyt) Przemiła, pomocna obsługa
Zbyt duża tolerancja dla palenia (nawet przy jadalniach i basenach) Brak podgrzewanych basenów zewnętrznych – w wrześniu/październiku czy wiosną woda mogłaby być chociaż o 2–3°C cieplejsza.
Hotel położony bezpośrednio przy plaży- żwirkowo-piaszczysto-kamienistej ( konieczne buty do wody); godny polecenia- ale....
- położenie: przy plaży, rozległy teren, - baseny: różna głębokość: do pływania i relaksu, brodziki dla dzieci - wyżywienie- duży wybór, bary z przekąskami, lody, owoce - animacje - przyjazny personel - dostępność leżaków- zarówno na plaży jak i nad basenami- nie było żadnych wyścigów poranną porą
- mieszkaliśmy w budynku nr 11- pokoje wymagają remontu a zwłaszcza łazienki; - słabo działająca klimatyzacja - standard raczej 3+
Bardzo polecam na wyjazd rodzinny, hotel kompleksowy, zaspokoi wszelkie potrzeby.
Przestronne odnowione pokoje (mieliśmy pokój rodzinny z 2 oddzielnymi pokojami w budynku 2). Codziennie sprzątane pokoje, minibarek uzupełniany co 2 dzien. Personel bardzo miły i uprzejmy. Teren bardzo zadbany. Duży wybór posiłków, smacznie. Jedzenie dostępne do godziny 24:00. Świetne występy wieczorne. Bardzo kreatywni animatorzy. Zadbany i ciekawy kompleks basenowy. Duża dostępność leżaków i parasoli na plaży. Bliskość restauracji i baru z plaży.
Zajmowanie leżaków przy basenach. Ok. godz. 10:00 całkowity brak wolnych leżaków. Ręczniki basenowe opalają się same pół dnia.
Bardzo fajne miejsce na bobyt z rodziną. Pokoje czyste, obsługa przyjemna.
Animacje dla dzieci
Otoczenie ostatniego basenu ze zjeżdżalniami mogło by być czystsze.
Było znakomicie! Świetny hotel, wspaniała obsługa, zawsze pomocna i sympatyczna. Do tego wyśmienite jedzenie, które długo będziemy wspominać-ogromny wybór i w głównej restauracji i w barze przy plaży. Od samego rana aż do północy cały czas można coś zjeść, lody dostępne w nieograniczonej ilości.Oprócz tego fajne baseny i plaża.
Naprawdę obiekt jako całość jest fantastyczny, będziemy polecać znajomym i na 100% tam wrócimy.
Jedna jedyna wada, to bolączka chyba wszystkich hoteli: rezerwowanie leżaków przy basenie.Jest to nienormalne, że ludzie całym tłumem rezerwują wszystko, jak leci, po godzinie 8mej trudno znaleźć cokolwiek wolnego. I tak sobie leżą te zarezerwowane leżaki, puste, przez kilka godzin, czasem do popołudnia.My pojechaliśmy we troje, zadowalał nas jeden leżak, bo i tak większość czasu spędzaliśmy w basenie ale jeśli ktoś chciałby odpocząć albo sie poopalać, to pobudka rano, żeby zająć leżak.
Hotel Lindos Princess w dziedzinie przyjmowania i zabawiania gości moim skromnym zdaniem osiągnął mistrzowski level. Już od progu wita z przepychem i na bogato- reprezentacyjny hall stanowi zapowiedź cudownie spędzonego tutaj czasu. Obiekt ogromny, ale nie przytłacza, bo usytuowany jest na rozległym obszarze. Typowa dla greckiej architektury niska zabudowa łączy tradycję z nowoczesnością, co już samo w sobie buduje odpowiedni klimat. Dużo zadbanej roślinności potęguje wrażenie elegancji i harmonii. Zarówno przestrzenie wspólne, jak i pokoje hotelowe są zaprojektowane ze smakiem i dbałością o szczegóły. Na plaży przylegającej do Lindos Princess nie ma porannej "walki" o leżaki (te plażowe są nowe, w odróżnieniu od basenowych) i bez względu na porę dnia, zawsze jakieś wolne miejsce się znajdzie. Polecam poranne spacery plażą do pobliskiej miejscowości Pefkos oddalonej o ok. 2 km od hotelu, ale raczej nie na bosaka, bo to masaż stóp w wersji hardcorowej. Przy basenach praktykowane jest, niestety, rezerwowanie miejsc od samego rana :-( Są minizjeżdżalnie dla najmłodszych, 3 zjeżdżalnie dla starszych dzieci (oraz tych, którzy nadal czują się dziećmi ;-). Hotelowi kucharze dogadzają naszym kubkom smakowym. Każdy posiłek to prawdziwa grecka uczta. Wybór dań jest ogromny i każdy, bez względu na swoje preferencje kulinarne, znajdzie coś dla siebie. Część tych pochłoniętych, pysznych, ale i nadmiarowych kalorii, można spalić jeszcze w trakcie wakacji. Hotel oferuje szeroki wachlarz aktywności, które w tym nam pomogą. Jest dobrze wyposażona siłownia oraz bogaty program sportowo-rekreacyjny. Rewelacyjni animatorzy, którzy w nienachalny, ale skuteczny sposób potrafią zmotywować do uczestnictwa we wspólnej zabawie. W ramach rozrywki warto też wziąć udział w wieczorze greckim: kolacja pod znakiem smaków Hellady, koncert muzyki na żywo z pokazem tańców oraz Zorba we wspólnym wykonaniu z gośćmi. Opa! Wino, muzyka i śpiew! Witamy w Grecji, gdzie w ciągu dnia żar leje się z nieba, a wieczorem trunki leją się z pucharów! Goszcząc w Lindos Princess mamy nieodparte wrażenie, że w naszych żyłach płynie błękitna, niczym greckie niebo, krew. Rodyjska księżniczka dba również o to, by krążyły też w niej jakieś promile wina czy czegoś mocniejszego. Polecam degustację ouzo, słynnej greckiej wódki anyżowej, w wersji black ouzo, czyli z likierem kawowym. Wieczorem, na tarasie hotelowego lobby baru, smakuje wybornie. Warto tu zaznaczyć, że zamówień nie składa się u barmana, kelner przyjmuje je od gości przy stoliku. Niby niuans, a jednak buduje markę. Sącząc drinka, można podziwiać hotelowe fontanny i iluminacje świetlne. Warto spędzić trochę czasu na tarasie hotelowym napawając się tym wytwornym anturażem. Wieczorny spacer po najbliższej okolicy utwierdzi nas w przekonaniu, że wokół jest cicho i spokojnie. Hotele, tawerny, wypożyczalnie samochodów i quadów, sklepiki, w których można kupić przysłowiowe mydło i powidło. Jeśli ktoś oczekuje wieczornych rozrywek, to powinien raczej wybrać tętniący życiem nocnym słynny kurort (...), a nie tę miejscówkę. Skoro mowa o okolicy, to będąc tutaj koniecznie należy zwiedzić Akropol w Lindos -warto wspiąć się na szczyt wzgórza dla zapierających dech w piersi widoków na miasteczko Lindos, Morze Egejskie i przypominającą kształtem serce Zatokę św. Pawła. Można tu wręcz dotknąć starożytnej historii, podziwiając przy tym pozostałości świątyni Ateny z monumentalnymi kolumnami doryckimi. Do Lindos, oddalonego od Lardos zaledwie o 8 km, można dojechać taksówką lub skorzystać z transportu publicznego. W recepcji hotelu dostaniemy rozkład jazdy autobusów do najpopularniejszych pod względem turystycznym destynacji wraz z cenami biletów. Przystanek autobusowy znajduje się tuż obok hotelu, a bilety kupuje się u kierowcy. Zwolennicy eksplorowania wyspy powinni też wiedzieć, że w hotelu Lindos Princess nie dostaniemy lunch boxów. Jest za to opcja wczesnego śniadania. Wybór odrobinę skromniejszy, ale i tak można najeść się do syta. Jeśli wrócimy do hotelu bardzo późnym wieczorem i nie zdążymy zjeść kolacji, to nic straconego-hotel oferuje late buffet dostępny do godz. 24.00. Lindos Princess. Polecam. Zachęcam. Zapraszam. Tutaj Grecja szczodrze szafuje tym, co ma w sobie najlepszego: słońcem, gościnnością, pysznym jedzeniem i tradycyjnymi trunkami, uśmiechem i radością życia, leniwie płynącym czasem i relaksem w rytmie siga siga. A dopilnują tego uprzejmi i służący pomocą pracownicy hotelu, których pełen profesjonalizm szczerze podziwiam. Troska o zadowolenie klienta widoczna jest tutaj niemalże na każdym kroku. Wszystko wskazuje na to, że personelowi dobrze znane są i wdrażane w praktyce zasady Total Quality Management :-). Lindos Princess bez wątpienia potrafi oczarować swoich gości i sprawić, że chce się tutaj wracać.
Czystość, dążenie do perfekcji w dziedzinie obsługi gości hotelowych (fotel masujący w hallu by uprzyjemnić czas odjeżdżającym!) Przestronne pokoje hotelowe ,łazienka z 2 bateriami kranowymi i długą półką na kosmetyki. Bezpłatny mini-bar uzupełniany co 2 dni. Wyśmienite jedzenie, ogromny wybór dań. Uroczysta forma kolacji w restauracji głównej. Udogodnienia dla rodzin z małymi dziećmi. Duży wybór aktywności oferowanych przez hotel- rewelacyjni animatorzy. Elegancja, styl i szyk.
Brak na terenie kompleksu hotelowego basenu ze strefą ciszy. Plaża nie jest najpiękniejsza, piaszczysto- żwirkowo-kamienista. Woda w morzu w pobliżu hotelowej plaży przypomina trochę żurek, pewnie ze względu na dużą ilość kąpiących się . Brak balkonowej suszarki na ręczniki i bieliznę. Zbyt słabo schłodzone wino i dziwny posmak wody serwowanej przez kelnerów w dzbankach do kolacji. Incydentalne przypadki braku uprzejmości ze strony personelu
Bardzo zadbany teren wokół hotelu, jak i cały kompleks hotelowy. Blisko hotelu bardzo fajny, z dobrymi cenami market, w którym jest prawie wszystko. Na terenie hotelu też jest dobrze zaopatrzony sklep. Przestronne pokoje.
Przestronne pokoje Świetne jedzenie Przemiła obsługa, która się nie narzuca Pyszne a'la carte możliwe do wyboru 2 -krotnie w czasie pobytu Bardzo fajne animacje, zwłaszcza aerobik w basenie Czysto w pokojach, sprzątanie regularne, dodatkowo co 2 dni uzupełniany minibarek Na plaży nie brakowało leżakow Bardzo udane atrakcje turystyczne dodatkowo płatne, polecam rejsik stateczkiem bezpośrednio z plaży przy hotelu
szkoda, że tak krótko trwał pobyt😭
Byliśmy w hotelu końcem maja- początkiem czerwca, my + dwoje dzieci (3 latka i pół roczku). To zdecydowanie najlepszy hotel dla rodzin,ale po kolei 😉 Sam obiekt jest ogromny, przestronny, zjeść można zarówno w głównej restauracji jak i w barze przy plaży, jedzenie pycha, obsługa cudowna, naprawdę! Kilka basenów, każdy znajdzie dla siebie miejsce, dla rodziców z dzieckiem w wózku - naprawdę jest gdzie spacerować 😉 my mieliśmy pokój w części hotelowej, całkiem nowy, przestronny, ogromny balkon. Fajne animacje dla dzieci, bardzo ciekawy plac zabaw, naprawdę raj dla dzieciaków 😉 chcemy zdecydowanie wrócić za rok❤️
Same zalety 🤭 - super podejście obsługi, zarówno na recepcji, w restauracji czy w barze - bardzo sumienne sprzątanie pokoi, wymiana pościeli i ręczników, uzupełnienie mini baru - pyszne jedzenie i dostępne praktycznie cały dzień - przestrzeń, piękna zieleń, czystość, bliskość plaży
Brak ❤️
Tydzień temu miałam przyjemność spędzić wakacje w hotelu Lindos Princess i muszę przyznać, że było to jedno z najlepszych doświadczeń, jakie kiedykolwiek miałam w trakcie moich podróży. Już po przyjeździe zauważyłam, że hotel emanuje elegancją i nowoczesnością. Panie w recepcji były niezwykle pomocne i zawsze gotowe do udzielenia informacji, co sprawiło, że proces zameldowania był szybki i bezproblemowy. Nasz pokój był przestronny, czysty i gustownie urządzony. Jednym z miłych zaskoczeń był bezpłatny mini bar, który był uzupełniany co dwa dni. To świetny dodatek, który umilał nam pobyt. Codzienna wymiana pościeli i ręczników była również miłym akcentem, zwłaszcza że mieliśmy możliwość przedłużenia pobytu o kilka godzin w dniu wyjazdu, a panie sprzątające przyszły, aby dostarczyć nowe ręczniki. Taka dbałość o gości niewątpliwie zasługuje na pochwałę. Lokalizacja hotelu to zdecydowany atut. Zaledwie kilka kroków dzieli nas od pięknej plaży z krystalicznie czystą wodą. To idealne miejsce na relaks, opalanie się czy kąpiele morskie.⛱️ 🏖️ Dodatkowo, hotel oferuje dostęp do różnych sportów wodnych, co sprawia, że każdy znajdzie coś dla siebie.🚤 Jedzenie w hotelu było po prostu znakomite! Restauracje serwowały różnorodne dania kuchni lokalnej i międzynarodowej, a każdy posiłek był prawdziwą ucztą dla podniebienia. Dodatkowym plusem były przekąski dostępne przez cały dzień w Beach Barze – nigdy nie czuliśmy głodu!🍕🥙🍟 Co więcej, można raz w tygodniu zarezerwować kolację w restauracji włoskiej 🇮🇹lub greckiej🇬🇷, co stanowi doskonałą okazję do spróbowania pysznych, lokalnych specjałów w bardziej kameralnej atmosferze. Pracownicy byli niezwykle uprzejmi i chętni do pomocy, co tylko potęgowało pozytywne wrażenie. Jedynym minusem naszych wakacji była jedna z pań kelnerów w barze na górze. Niestety, jej podejście do gości było mało przyjemne, a zamówienia przyjmowała z wyraźną niechęcią. Mimo to, nie wpłynęło to na nasze ogólne zadowolenie z pobytu. Warto również wspomnieć o dostępności komunikacji. Obok hotelu znajduje się przystanek autobusowy, skąd można łatwo dotrzeć do malowniczego miasta Lindos i stolicy wyspy, Rodos. Dzięki temu mieliśmy możliwość zwiedzania okolicy i odkrywania uroków tej pięknej wyspy. Podsumowując, hotel Lindos Princess to miejsce, które zdecydowanie zasługuje na 5 gwiazdek. Wspaniała obsługa (z wyjątkiem wspomnianej kelnerki), komfortowe warunki, przepiękna lokalizacja oraz pyszne jedzenie sprawiają, że jest to idealne miejsce na wakacje. Z całego serca polecam ten hotel każdemu, kto pragnie spędzić niezapomniane chwile w Grecji. Na pewno wrócę tutaj w przyszłości!🥰🌴
Piękny, duży i zadbany hotel. Pokoje przestronne i czyste. Plaża blisko hotelu. Przepyszne jedzenie🍛🌯🍝
Jedynym minusem naszych wakacji była Pani kelnerka opisana wyżej.
Wszystko ok Jedzenie dobre może trochę monotonne ale w sumie można każdy dzień brać coś innego Dla rodzin z dziećmi czad , dużo brodzików , małych i dużych zjeżdżalni , główny basen dość płytki więc można się zrelaksować Dużo barów z dobrym alkoholem takim bez ściemy jak to zazwyczaj na All in
Przestronne czyste pokoje Duży obiekt
Pokoj rodzinny superior od strony ogrodu Bardzo ladne przestronne pokoje Minibarek uzupelniany regularnie Czysto ladny widok na ogrod wszedzie blisko
Przemila obsluga poczawszy od lobby po panie sprzatajace Panowie i panie kelnerki robia niesamowicie dobra robote Pozdrawiam ich
Jak dla mnie brak
hotel super; bardzo przyjazny dla rodzin; obsługa organizacja na najwyższym poziomie, a wiem co mówię, bo już wiele razy korzystałem z innych hoteli w różnych krajach
obsługa i organizacja; codziennie były zajęcia dla dzieci i dorosłych; hotel położony jest blisko Akropolu w Lindos, przez co można łatwo i szybko podjechać aby zobaczyć
Byłam w tym hotelu drugi rok z rzędu. Hotel niezmiennie jest świetny. Zaczynając od jedzenia. Różnorodne, pyszne, ogrom ilości, można za każdym razem zjeść coś innego. W głównej restauracji super obsługa, wszystko zawsze na czas, o której godzinie się nie pójdzie (prawie cały dzień otwarte, z krótkimi przerwami pomiędzy śniadaniem, a obiadem i w nocy) zawsze przepyszne jedzenie, serwowane wino w karafkach. Bar z pizzą i gyrosem na plaży poezja. Nikt korzystając z tego jedzenia nie wyjdzie głodny. Drinki na plaży przepyszne, fajna obsługa zwłaszcza poranna zmiana (12-19.07), różnorodne, świetne napoje. Hotel ogromny, pełno animacji, atrakcji, dodatkowych sportów, rozrywek. Pokoje czyste, sprzątane codziennie, bezpłatnie uzupełniany minibar. Każdy znajdzie coś dla siebie. Odpowiednia ilość leżaków i parasoli. Jeśli będę jeszcze kiedyś na RODOS na pewno będzie to Lindos Princess. Recepcja wszystko ok, nawet jak nasza karta do pokoju dwukrotnie odmówiła posłuszeństwa. Uwielbiam ten hotel. Mam nadzieję jeszcze do zobaczenia Lindos Princess.
Wszystko: jedzenie, napoje, plaża, hotel, obsługa
Troszeczkę już czas na wymianę leżaków plażowych, dość już są sfatygowane. Poza tym brak
Piękny resort , czysto wszędzie, piękne baseny, pyszne jedzenie. Hotel godny polecenia dla wymagających klientów.
Porządek, czystość, piękne alejki.
Nie ma.
Hotel świetny, jedzenia nie do przerobienia i najważniejsze, że bardzo smaczne. Przekąski w tym pizza i gyros to raj dla najmłodszych. Świetne animacje i fajnie, że dla dzieci w języku polskim. Hotel ma wiele miejsc do odpoczynku i rekreacji. Polecam szczerze
Świetny hotel. Jest wszystko czego potrzeba do wypoczynku. Godny polecenia, chcemy tam jeszcze wrócić.
- idealny dla rodzin z dziećmi - czyste pokoje - rozległy teren obiektu, jest gdzie pospacerować, - baseny z atrakcjami dla dzieci - bardzo dobre jedzenie - hotel z prywatną plażą i leżakami - przemiła obsługa hotelowa
jak dla nas nie ma się do czego przyczepić
Właśnie nasz pobyt w Lindos Princess dobiegł końca. Polecam hotel w 100% Idelany dla rodzin z dziećmi. Spełnił nasze wszystkie oczekiwania. Hotel czysty, jedzenie wyśmienite, dużo atrakcji dla dzieci, bardzo miły personel. Pomimo dużej ilości gości, każdy znajdzie swoje miejsce, aby odpocząć ( nie ma walki o leżaki, jak to czasem bywa w innych hotelach) Dużo gości z UK i Niemiec. Pod hotelem znajduje się przystanek autobusowy z którego można dojechac do urokliwego Lindos lub Rodos. Za rok chcemy ponownie tam wrócić.
-czystość -położenie - obsługa - jedzenie -atrakcje Wszystko wspaniałe
Drodzy Państwo ten hotel jest wspaniały pod każdym względem - pięknie usytuowany z własnym dostępem do plaży i majestatycznym widokiem na Morze Śródziemne. Multum basenów, głębsze dla dorosłych i płytsze dla dzieci znajdują się blisko każdego bungalow’a.Jedzenie przepyszne, owoce,desery / wszystko na wyciągnięcie ręki i all inclusive nie do przejedzenia. Obsługa hotelu świadczy usługi na najwyższym poziomie, uśmiechnięci zawsze skłonni do pomocy - cudowna ekipa dzięki której czuliśmy się zaopiekowani i bezpieczni. Polecam hotel w 100% ,wyspa Rodos jest przepiękna , my wracamy za rok :)
Dostęp do linii brzegowej, baseny, posiłki
Absolutnie wszystko było fantastyczne , brak wad !
Hotel pod każdym względem idealny. Piękny, duży, przestronny. Piękne pokoje, baseny, ładna plaża choć częściowo żwirkowa. Wspaniała, miła obsługa, cała recepcja, kelnerzy, ekipa sprzątająca, obsługa barów. Zwłaszcza obsługa baru z drinkami przy plaży - wspaniała, poranna zmiana zwłaszcza. Jedzenie przepyszne, ilość, jakość wszystko na plus. Jedzenie różnorodne, bardzo dobre taka ilość, że nie da się przejeść. Drinki bardzo dobrze, rozmaite. Hotel wyposażony chyba we wszystko: kort tenisowy, boisko do siatkówki, koszykówki, dart i wiele innych. Każdy znajdzie coś dla siebie, nawet najbardziej wybredny. Plaża duża, dużo leżaków i parasoli w cenie. Idealnie pod każdym względem. Polecam w 200%
Plaża, lokalizacja, jedzenie, drinki
Brak was
Wspaniały hotel na wysokim poziomie. Bardzo wysoki standard. Pełne, prawdziwe all inclusive. To najlepszy hotel w jakim do tej pory byłam, a wybieram raczej wyższy standard. - Obsługa hotelu doskonała, wszyscy mili, uśmiechnięci, uczynni. Prawdziwa gościnność. Zasada dla gości wszystko. Po przyjeździe mieliśmy lekki problem z klimą - natychmiast dostaliśmy propozycję zmiany pokoju, a ponieważ wcale nam na tym nie zależało to natychmiast wymienili nam klimatyzator na nowutki. Nigdy z czymś takim się nie spotkałam. Do tej pory w hotelach najpier naprawiali przez kilka dni, a jak nie mogli, to dopiero zmieniali pokój. Tu nim się zorientowaliśmy już mieliśmy wymieniony klimatyzator. - jedzenie przepyszne, bardzo urozmaicone, tematyczne dni. W hotelu jak by ktoś chciał, mógłby jeść non stop - animacje - team animacyjny A-Team to jakiś obłęd. Nigdy nie spotkałam takich animatorów, aktorów, komików, tancerzy w jednym. Uwielbiani przez gości, kreatywni, zdolni, przesympatyczni, zabawni. Potrafili wciągnąć do zabawy WSZYSTKICH - poziom absolutnie wyjątkowy. Wspaniałe animacje i dla dzieci i dla dorosłych - super baseny!!! - piękna hotelowa plaża - pięknie położony, blizutko do Lindos - 15 min autobusem. My lubimy z hotelu „wychodzić” (wypożyczmy samochód) - z tego hotelu naprawdę można nie wychodzić - non stop się coś dzieje: zabawy, sport, atrakcie
Absolutnie wszystko!!! Obsługa, jedzenie, animacje, pokoje, położenie, baseny, plaża hotelowa
BRAK