Long Beach Club Nature

Pobyt można ocenić pozytywnie, ale nie powalający na kolana. Obsługa miła, jedzenie ok, alkohol chrzczony na bank. Duży basen dla dorosłych - niepodgrzewany, mały dla dzieci tuż obok, niepodgrzewany. W parku wodnym woda nieco cieplejsza, ale bez szału. Sporo zjeżdżalń dla dzieciaków - jak najbardziej na plus. Przy parku wodnym bar oraz karuzele. Karuzele działają w dziwnych godzinach, a jedna z karuzeli działa tylko napędem siły mięśni ludzkich. Trochę za mało materacy do zjeżdżania na dużych zjeżdżalniach, ale generalnie rozrywki wodne jak najbardziej na plus. Jedzenie w porządku, ale często chłodne lub w ogóle zimne. Czasem z założenia, a czasem, bo ludzie są zbyt zapatrzeni w czubek swojego nosa, żeby zamknąć bemar, z którego nakładali. Do wyboru duża ilość warzyw i owoców, ciast i innych słodyczy, płatki, muesli, pieczywo i potrawy na zimno i ciepło. Gorzej z wyborem wędlin, ale sporo serów różnego rodzaju. Soki, woda, kawa, herbata, napoje gazowane i alkoholowe oraz drinki bezalkoholowe. Plac zabaw między recepcją, a stołówką sypie się. De fact podczas naszego pobyty, huśtawka, która trzymała się na słowo honoru na jedną śrubę, ostatecznie się poddała i siadła kompletnie. Kafelki na murku odklejone. Animacje dla dzieci wporządku, jest Kids Club od 10 do 17 z dwugodzinną przerwą od 12 do 14. Można zostawić bombelka, można zostać z bombelkiem. Wieczorne animacje różne, ale nic specjalnego. Najlepsze chyba było bingo. Był też pokaz zabawy ogniem i to mogło się podobać. Pokój spory, ale widać, że styrany życiem. Łazienka jeszcze bardziej. Wykończenie jak u Walaszka - U siebie rób jak u siebie, a u obcego na (...)Tym niemniej łazienka przestronna, zaopatrzona. Minusem jest brak żelazka w pokoju. Napoje w pokoju nie były uzupełniane. Na start była butelka pepsi i mirindy plus 1 soczek dla dzieci. W barach alkohole do wyboru do koloru plus kciuk w górę za butelki z wodą ogólnodostępne, które można brać w każdej chwili. Były bardzo przydatne. Sporo miejsc, gdzie można odstawić talerze, szklanki, bez biegania z powrotem do baru czy restauracji. Dostępne Spa z sauną oraz obok była siłownia. Sauna gratis, inne zabiegi dodatkowo płatne. Transfer z lotniska ok. Transfer na lotnisko nieco nerwowy. Spóźniony o 30 minut, plus jeszcze opcja, że kto chce to niech idzie skorzystać z toalety - z autobusu wysypało się 3/4 zawartości, głównie dorośli (!!!), co spowodowało, że jak dotarliśmy na lotnisko i przechodziliśmy drugą (!) kontrolę paszportową, to już mieliśmy Final Call dla naszego lotu. Jak dla mnie, ogólnie 3,7/5.

Pobyt w hotelu oceniam na znakomity! Hotel w stylu wioski co dla nas było sporym plusem. Mimo wielu atrakcji, jakie hotel oferował wszędzie było bardzo blisko. Dużo atrakcji dla dzieci i dorosłych. Wieczorem mini disco a zaraz po nim codzienne show, które robiło spore wrażenie. Hotel posiada mini lunapark dla dzieci co tez jest fajną opcją na spędzenie czasu- dzieci bardzo zadowolone. Kilka basenów i prywatna plaża również jest sporym plusem. Leżaków było wystarczająco dużo, aby każdy znalazł miejsce dla siebie :) bardzo dobre jedzenie! śniadania monotonne natomiast wszystko było smaczne i każdy znajdzie coś dla siebie. Na kolację oprócz menu, które się powtarzało codziennie czymś zaskakiwali jednego dnia np krewetki, kolejnego sushi albo kebap. Jesteśmy zachwyceni pobytem. Jedyny minus ( albo nawet i nie bo w hotelu tyle się dzieje, że nie ma czasu na nudę) to to, że hotel jak to Pani z Coral travel powiedziała znajduje się między niczym a niczym :) niedaleko jest mała wioska,. w której oprócz kilku kiepskich sklepików i restauracji nie ma zupełnie nic. Najlepiej wybrać się na bazar do Didim. Czas przejazdu z hotelu około 25 min.

Hotel naprawdę świetny, godny polecenia dla rodzin z dziećmi. Czysto, bardzo smaczne jedzenie, atrakcje wodne, place zabaw i wiele innych atrakcji na miejscu. Hotel przy samej plaży z wygodnym pomostem do pływania.

Pobyt w hotelu wspominamy bardzo pozytywnie. Obiekt jest czysty, zadbany i codziennie dokładnie sprzątany. Pokoje komfortowe, a teren wokół hotelu – pięknie utrzymany. , Basen oraz zjeżdżalnie dla dzieci – prawdziwa frajda dla najmłodszych! Plaża znajduje się bardzo blisko, więc wszystko jest w zasięgu kilku minut spacerem.Zgubiliśmy podczas pobytu bluzę – już następnego dnia została odnaleziona .

Pierwszy raz byliśmy za granicą rodzina 2+3 i właśnie wybraliśmy ten hotel ze względu na dzieci, aby mieli dużo atrakcji i się nie myliłam. Dzieci wieku 4,8,12 bardzo zadowoleni i nie było nudy. Woda w basenach była jak dla mnie zimna,ale dzieciom to wogóle nie przeszkadzało. Woda w morzu również, ale polecam o zabranie butów do wody. Jedzenia nie brakowało było wszystkiego czego sobie dusza zapragnie. Polecam na pewno tam wrócimy.

Nazwa  Long Beach Club Nature
Miejsce  Turcja / Wybrzeże Egejskie / Didim
Udogodnienia  basen odkryty, na terenie hotelu instytut SPA, udogodnienia dla rodzin z dziećmi, dostęp do internetu, udogodnienia dla niepełnosprawnych, aquapark, darmowe wifi, tenis

Świątynia Apollina z antycznymi ruinami

Złocista plaża Altinkum z łagodnym zejściem do morza

Port jachtowy z restauracjami i rejsami

Lokalne bazary z przyprawami i tekstyliami

Wyświetlono 151 wyników Po wybraniu filtrów zobaczysz średnią ocenę dla przefiltrowanych opinii
Tomasz

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Duży wybór jedzenia na obiad i kolację, niestety nie zawsze wszystko - co powinno być - ciepłe, ale to raczej "zasługa" (...), którzy nie potrafią zamknąć bemara po nałożeniu sobie jedzenia. Bardzo miła i pomocna obsługa, zwłaszcza w recepcji. Zaraz po wyjściu z terenu hotelu - przystanek autobusowy, aby dojechać np. do Didim. Dostęp do plaży. Plaża niezbyt urodziwa, dno morskie mocno kamieniste, warto wziąć buty do wody. 7 minut spacerem do "centrum" Akbuk, gdzie są sklepy i restauracje.

Wady

Przypudrowane fatalne wykończenie pomieszczeń. Ubytki w podłogach i tynkach zarówno w pokoju jak i w łazience. Woda lejąca się z dachu w recepcji, czy na stołówce. Potoki wodne alejkami, zalewające inne pomieszczenia - np, restauracja a la carte. Chodniki alejkowe pokrytę dziwną farbą, co w połączeniu z wilgocią powoduje, iż jest poprostu ślisko i można się elegancko wywalić, jeśli się nie ma obuwia z dobrą przyczepnością. Niepodgrzewane baseny. Woda w głównym basenie miała max 21 stopni.

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Pyszne jedzenie, dużo atrakcji dla dzieci- mini disco, lunapark, animacje, aquapark, blisko plaży, hotel w stylu wioski, miła obsługa

Wady

Wada albo i nie- hotel znajduje się między niczym a niczym :)

Grzegorz

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Animacje, jedzenie, dużą zaletą jest to, że hotel nie znajduje się na rozległej powierzchni, dzięki czemu na posiłki, baseny, plażę czy inne atrakcje zawsze jest blisko.

Wady

Sporo czasu zajmuje obsłudze sprzątanie stołów po posiłkach, czasem przez to trudno było znaleźć czysty stolik.

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Czystość i codzienne sprzątanie Miła, pomocna obsługa Bliskość plaży Basen i zjeżdżalnie dla dzieci Smaczne jedzenie Dbałość o porządek na całym terenie (często zamiatane, sprzątane, podnoszony każdy śmieć)

Wady

...

Iwona

Pobyt - Październik 2025

Zalety

Czystość pyszne jedzenie miła u pomocna obsługa

Zaneta

Pobyt - Wrzesień 2025

Zaskoczyła nas organizacja , która była na pełnym poziomie. Każdy problem , wątpliwość oraz pomoc otrzymaliśmy pod każdym kątem. Samo zakwaterowanie, które było w domku również byliśmy bardzo zadowoleni . Nawet gdy byliśmy zmęczeni nie przeszkadzał nam gwar ludzi , którzy jeszcze się świetnie bawili. Obsługa bardzo przyjazna i pomocną. Atrakcje w szczególności dla dzieci super, dorośli też mają z czego korzystać .

Zalety

Aquapark, co wieczór inne show, baseny , aktywności / zabawy podczas dnia Piękne widoki wokół hotelu

Wady

Sprzątanie pokoi - lakoniczne podejście może akurat tej Pani sprzątającej ale nie było źle

Pobyt - Wrzesień 2025

Podsumowując – wakacje bardzo udane, w naszym przypadku w składzie 2+3. Zależało nam na kameralnym kompleksie (unikamy hoteli-molochów z tysiącami pokoi) i właśnie taki znaleźliśmy – otoczony zielenią, z dala od miejskiego zgiełku. Na duży plus zdecydowanie park wodny z różnorodnymi zjeżdżalniami – atrakcje były dopasowane do dzieci w każdym wieku: oddzielne dla maluchów oraz bardziej wymagające dla nastolatków i dorosłych. Do tego duży basen ogólnodostępny i mniejszy, ze słoną wodą, przeznaczony głównie dla dorosłych. Jedzenie – bardzo dobre i urozmaicone, każdy znajdzie coś dla siebie. Pokoje – w naszym przypadku 2 pokoje + łazienka – widać już lekkie ślady czasu, ale wciąż w porządku. Na plus czystość: pokoje sprzątane codziennie. Ogromne wrażenie zrobiła też czystość toalet w częściach wspólnych – naprawdę na najwyższym poziomie! Animacje – świetnie przygotowane, zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Zróżnicowany program, dużo energii i zaangażowania ze strony animatorów – naprawdę nie można się było nudzić. Bezpieczeństwo – na terenie obiektu obecnych było wielu ratowników, uważnie pilnujących zarówno dzieci, jak i dorosłych. Dzięki temu można się było czuć naprawdę spokojnie i w pełni zrelaksować. Hotel położony jest w miejscu ustronnym – jeśli ktoś liczy na spacery do miasta czy zakupy w lokalnych sklepikach, może być rozczarowany. Natomiast dużym atutem jest krótki transfer z lotniska – tylko 70 minut, bez żadnych przystanków po drodze. To zdecydowanie hotel rodzinny – idealny dla osób z dziećmi. I jeszcze jedna bardzo ważna rzecz: brak „wojny o leżaki”! Nie było porannych biegów z ręcznikami, pełna kultura i dostępność przez cały dzień.

Zalety

- ogromna ilość atrakcji!! park wodny, tyrolka, wodne sprzęty, motorówki, skutery itd. - urozmaicone jedzenie i pyszne słodkości - czystość, również w miejscach publicznych - krótki transfer z hotelu - obszerne pokoje (Przynajmniej w naszym wypadku) - otoczenie zieleni, tuż przy plaży (uwaga na ostre kamienie!) - animacje (i dla dzieci i dla dorosłych) - codzienne występy dla dzieci i następnie pokazy dla dorosłych - duża ilość ratowników

Wady

- odleglość od miasta (tuż za hotelem male miesteczko, kilka sklepów). Do Didim trzeba niestety dojechać albo taksówką, albo komunikacją miejską, albo skorzystać z oferty panów ze sklepu z skórami, który znajduje się na terenie kompleksu. Za darmo zawiozą do swojego firmowego sklepu w centrum miasta a póżniej na 2 godzinki do miasta lub na targ... - papierosy ... w Turcji panuje niestety moda i przyzwolenie na palenie w miejscach publicznych, podczas posiłków i przy basenach

Dominika

Pobyt - Wrzesień 2025

Polecam pobyt w tym hotelu. Wspaniale animatorki, które w kiedy clubie zajmują sie dziećmi. Codziennie inne zajecia: pieczenie pizzy, robienie ciasteczek, olimpiada, malowanie twarzy. Wspaniałe wieczorne animacje. Dużo jedzenia, w określone dni również sushi, ryby, suszone mięso. Do wyboru owoce, warzywa, pieczywo. Były również pozycje bezglutenowe jak i mleka bez lakotzy. Jest jeden glowny basen, brodzik dla dzieci, basen ze zjeżdżalniami dla dzieci oraz basen infinity gdzie wstęp maja dzieci powyżej 9 roku życia. Pokoje czyste, zadbane. Na powitanie dostaliśmy wodę niegazowana gazowana, pepsi, fante oraz 2 soczki w kartonikach dla dzieci. Później wymieniana woda niegazowana. Widoki wspaniale, na plaży hamaki, lezaki oraz parasole.

Zalety

Różnorodność jedzenia Animacje dla dzieci Wspaniale występy po mini disco Dużo atrakcji dla dzieci Pomocna obsluga

Wady

Odległość od lotniska w Bodrum (ok 1h 15min)

marcin

Pobyt - Wrzesień 2025

Pobyt oceniam na 5+.. większość osób w hotelu to Polacy.. obsługa bardzo pomocna i uprzejma.. jedzenie bardzo dobre i urozmaicone (codziennie coś nowego) praktycznie 24/h..drinki bardzo dobre.. pokój ładny i dość duży sprzątanie według uznania (może być codziennie).. widok z pokoju mieliśmy na zatokę:).. teren obiektu bardzo zadbany..super zjeżdżalnie wodne dla dzieci i dorosłych 😁

Jolanta

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel w formie domków to strzał w 10. Kameralnie, pięknie, Choć nasz domek był dość daleko i musiałam wchodzić pod górkę 😊. W pokojach cichutko, wg nie slyszalam sąsiadów. Byłam z mężem i 8 latkiem a mieliśmy 2 osobne pokoje. Jedzenie bardzo dobre, chociaż codziennie prawie to samo. Śniadania były najsłabsze oraz snack bar przy basenie. Często niedopieczone, surowe kurczaki itp. Za to jedzenie w głównej restauracji a zwłaszcza obiady i kolacje sztos. Pyszne ciasta, lody, drinki. Większość ekipy mówi po Polsku. Kelnerzy bardzo fajni. Trochę malo animacji ale mi to nie przeszkadzało. Posiłki nawet do 5 nad ranem. Widok przepiekny, morze za plecami. Sama plaza trochę słaba ale my schodziliśmy do wody z pomostu. Trafiliśmy na octoberfest i to był strzał w 10. Super impreza. Byliśmy zachwyceni.

Zalety

Fajne domki, przyjazna atmosfera, dużo polskiej muzyki. Dobre jedzenie,

Wady

Lokalizacja. Hotel leży na tzw (...). Dobrze ze bazar przyjeżdżał we wtorki to można się było obkupić. Słabe jedzenie przy basenie. Dopiekac kurczaki, doprawiać makarony, pizze i będzie git. Sklepik hotelowy bardzo drogi za to na mieście w sklepach spożywczych chipsy słodycze itp taniocha.

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel na wysokim poziomie, obsługa bardzo miła i pomocna, barmani i barmanki super. Czysto, sprzątanie może być codziennie, ale my tego nie potrzebowaliśmy. Jedzenie bardzo dobre i bardzo dużo, chciałam wszystkiego spróbować i przez 10 dni pobytu nie dałam rady. Cały teren bardzo czysty, po nocnej ulewie i burzach gdzie było widać duże straty dla hotelu, cała obsługa wzięła się za usuwanie smutków i tak naprawdę goście jedynie nie mogli korzystać z basenów. Warto też wspomnieć o sklepie z kurtkami, gdzie warto skorzystać z możliwości pojechania do miasta za free i obkupić się w skóry w bardzo dobrych cenach. Koordynatorem jest (...), chłopak bardzo sympatyczny i dotrzymuje słowa. Polecam góral z całego serca.

Zalety

Dużo leżaków na plaży, ładny teren, czysto, fajny basen ze słoną wodą i chyba podgrzewany.

Wady

Jak dla mnie , nie było.

Pobyt - Wrzesień 2025

Polecam jak znalazł dla rodzin z dziećmi jedzenie dobre obsługa bardzo pomocna! Chętnie bym pojechał tam jeszcze raz lecz bez dzieci😀 występy wieczorem dla dzieci i rodziców każdego dnia coś innego.

Zalety

Bary blisko basenów 🤣😀

Wady

Trochę mała plaża

Pobyt - Wrzesień 2025

Duży teren na którym znajduja się budynki typu bungalow, restauracje i kilka basenów. Zadbany i zielony teren. Sprzątany kilka razy dziennie. Obsługa nienachalna, pomocna i uśmiechnięta. W pokoju bardzo czysto i zadbanie. Nie było problemu z leżakami na basenie głównym. Nawet koło godz 10-11 znalazły się jakieś wolne miejsca. Animatorzy zachęcający, ale nie narzucający się. Obsługa dosyć dobrze porozumiewa się w jeż polskim. No i na koniec- strefa aquapark z piratem dla dzieci oraz zjeżdżalniami dla każdego robi ogromne wrażenie. Cała rodzina będzie miała tu co robić!

Zalety

Przestronny, duży i czysty. Urozmaicone jedzenie, ręczniki na basenie, utwardzona, czysta plaża.

Wady

Jedyna, naprawdę jedyna rzecz do poprawy to ciut przyciszyłabym muzykę na głównym basenie.

Dariusz

Pobyt - Wrzesień 2025

Hotel w ustronnym miejscu z ładnymi widokami z głównych atrakcji. Fajne atrakcje dla dorosłych i dzieci. Animatorzy starają się rozruszać wczasowiczów i namówić do aktywnego spędzenia czasu. Sporo animacji i wieczornych występów. Miejscowość mała ale jak się chce ,to jest gdzie pochodzić . Obsługa miła i życzliwa . Plaża ładna ,ale radzę zabrać buty plażowe ponieważ dno jest kamieniste.

Zalety

Ma sporo domków, to nie monolit blokowy. Atrakcje dla dzieci i dorosłych.

Wady

Teren za płotem hotelu zaniedbany.

Bartek

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel generalnie przyjemny. Zakwaterowanie w mniejszych domkach jest kameralne. Niestety obiekt jest już trochę zmęczony i zarówno pokoje, restauracja, jak i aquapark wymagają odświeżenia.

Zalety

Kameralność zakwaterowania. Jedzenie oraz bary na dobrym poziomie, chociaż nie wybitne i trochę monotonne.

Wady

Zużycie obiektu, niezbyt przyjemna miejscowość obok. Brak miejsca na spacery. Obsługa hotelu czasem wygląda na zmęczoną sezonem.

Xxxxx

Pobyt - Sierpień 2025

Hotel czysty, personel miły, mnóstwo atrakcji dla dzieci i dorosłych.

Zalety

Świetne animacje, aqua park z faktyczna opieka ratowników

Wady

Bardzo monotonne i do tego zimne jedzenie. Niby tyle do wyboru a tak naprawdę nie było co jeść.

Arek

Pobyt - Lipiec 2025

Bardzo fajny hotel z zabawnymi animatorami. Świetne show każdego wieczoru. Bardzo blisko plaża z pomostem oraz atrakcjami wodnymi. Świetnie jedzenie. Czyste pokoje. Bardzo miła obsługa. Polecam.

Zalety

- Bliska plaża, - jedzenie - duża dostępność leżaków, - Bardzo fajne SPA oraz masaże

Tomasz

Pobyt - Lipiec 2025

Hotel idealny dla rodzin z dziećmi. 90-95 % osób to właśnie rodziny z dziećmi. Rezydentka mówiła, że średnio w hotelu jest około 50% Polaków więc wszędzie słyszeliśmy język Polski :).

Zalety

Bardzo dobre lokalizacji w hotelu, wszędzie blisko, z basenu do restauracji i snack baru. Aqua park też bardzo blisko zlokalizowany. Super jest wieczorny show time, codziennie nowe grupy z mega pokazami. Bardzo polecamy za dopłata 5 euro od dorosłej osoby restauracje a la carte z owocami morza, wspaniałe jedzenie. Super widoki na góry i Zatokę z restauracji.

Wady

Chyba brak wad ;)

Pobyt - Lipiec 2025

Już pierwszego dnia, zaraz po przyjeździe do Long Beach Club Nature, poczułam, że to będą wakacje, które na długo zostaną w mojej pamięci. Kiedy tylko przekroczyliśmy bramę hotelu, uderzył nas zapach kwitnących roślin, szum palm i błękit morza widoczny w oddali. Recepcja przywitała nas uśmiechem i chłodnymi kolorowymi napojami, a po szybkim zameldowaniu mogliśmy od razu zanurzyć się w atmosferze wakacyjnego relaksu. Hotel Long Beach Club Nature ma niepowtarzalny klimat wakacyjnej wioski, znajdują się tu piętrowe domki wielorodzinne, między którymi wiją się alejki wśród kwiatów i zadbanych ogrodów. Dzięki temu każdy gość ma poczucie prywatności i swobody, a do swojego pokoju wchodzi się bezpośrednio z dziedzińca. To sprawia, że całe miejsce ma kameralny, rodzinny charakter i zupełnie inny urok niż standardowe hotele. Pokój w naszym domku okazał się jasny i przestronny. Dzieci zajęły swoje łóżka, a ja z filiżanką kawy wyszłam na balkon, żeby wsłuchać się w szum morza – moment, w którym poczułam, że naprawdę zaczęły się wakacje. Największym rajem okazały się baseny i aquaparki. Hotel przygotował kilka stref, od brodzika i kolorowych, łagodnych zjeżdżalni dla najmłodszych, po wysokie i szybkie ślizgawki dla starszych dzieci i dorosłych. Nasze pociechy mogły godzinami testować kolejne atrakcje, a ich śmiech i okrzyki radości słychać było wszędzie. Ogromne emocje wzbudziła też tyrolka nad terenem hotelu i park linowy – frajda nie tylko dla dzieci, ale i dla dorosłych, którzy lubią odrobinę adrenaliny. Wesołe karuzele, piana party i festyn z dmuchańcami sprawiły, że każdy dzień miał w sobie coś z bajki. Klub dziecięcy z polską animatorką okazał się strzałem w dziesiątkę – maluchy nie mogły się doczekać zajęć, a my mieliśmy chwilę na spokojny odpoczynek na plaży. Wieczorami dzieci szalały na mini disco, a później z zachwytem oglądały animacje pełne tańca, akrobacji, świateł i muzyki. Dorośli również mieli mnóstwo atrakcji przez cały dzień tj. piłka wodna, aerobik w basenie, siatkówka plażowa czy rzutki do tarczy. Co ważne, dzięki obecności polskiej animatorki każdy czuł się zaproszony do wspólnej zabawy. Po dniu pełnym wrażeń wieczory stawały się prawdziwym spektaklem – codziennie inne animacje, koncerty i pokazy na naprawdę wysokim poziomie, które integrowały wszystkich gości hotelu. Późną porą można było jeszcze zrelaksować się przy barze nad basenem, delektując się zimnymi napojami i wsłuchując w nastrojową muzykę w tle. W niektóre dni dodatkową atrakcją były występy na żywo. Atmosfera była niezwykle radosna i rodzinna, a każdy wieczór miał swój własny klimat. Kiedy zmęczeni wracaliśmy do pokoju, czuliśmy, że przeżyliśmy dzień pełen atrakcji, ale wciąż mieliśmy ochotę na więcej. A następnego poranka znów czekały nas śniadania z ogromnym wyborem potraw. Restauracja główna w Long Beach Club Nature to prawdziwa uczta dla zmysłów. Od samego rana kusi zapachami świeżo wypiekanego pieczywa, bogactwem tureckich serów oraz oliwek i słodkości, które rozpieszczały podniebienia. Bufety są ogromne i różnorodne, każdy znajdzie coś dla siebie, niezależnie od tego, czy woli klasyczne śniadanie na słodko, lekką sałatkę, czy solidny, sycący obiad. Kolacje to z kolei prawdziwe kulinarne show, grillowane mięsa, świeże ryby, potrawy kuchni tureckiej i międzynarodowej, a do tego ogromny wybór deserów i owoców, które smakowały jeszcze lepiej dzięki wakacyjnej atmosferze. Dla moich dzieci ogromnym plusem były frytki, które serwowane są o każdej porze dnia – na śniadanie, obiad i kolacje :) Świetnym uzupełnieniem była kawiarnia z lodami i ciastkami. Idealne miejsce na popołudniową przerwę, gdzie dzieci wybierały kolejne smaki lodów, a dorośli rozkoszowali się ciastkiem z filiżanką kawy. Obsługa była nie tylko profesjonalna, ale i niezwykle serdeczna, zawsze uśmiechnięta i gotowa do pomocy. Nie sposób zapomnieć o plaży, która była bardzo zadbana. Dodatkowym atutem był pomost, z którego było zejście do wody. Leżaki w cieniu parasoli, ciepła woda i spacery brzegiem morza przy zachodzącym słońcu, tego nie odda żadne zdjęcie, to trzeba po prostu przeżyć. Na terenie kompleksu znajduje się także kilka udogodnień, które sprawiają, że właściwie nie trzeba go opuszczać. Są tu sklepy z pamiątkami i siłownia, salon fryzjerski, a nawet salon tatuażu. Dla tych, którzy chcą czegoś więcej niż leniwy odpoczynek, okolica również ma wiele do zaoferowania. Didim zachwyca swoją atmosferą. Warto też odwiedzić lokalny targ, pełen zapachów przypraw, soczystych owoców i kolorowych pamiątek. Long Beach Club Nature to prawdziwy raj dla rodzin z dziećmi, miejsce, w którym najmłodsi od rana do wieczora mogą korzystać z niezliczonych atrakcji, a rodzice mają pewność, że ich pociechy są szczęśliwe i bezpieczne. To hotel, który idealnie łączy beztroską zabawę dla najmłodszych z komfortem i relaksem dla dorosłych, tworząc przestrzeń, gdzie wspólne rodzinne chwile stają się najpiękniejszymi wakacyjnymi wspomnieniami. Polecam ! :)

Zalety

- plaża z leżakami i parasolami tuż przy hotelu, - bogaty program atrakcji dla dzieci - aktywności sportowe dla dorosłych, - profesjonalne i różnorodne wieczorne show dla całej rodziny, - przyjazna i pomocna obsługa, - smaczne i urozmaicone jedzenie, - zadbane tereny zielone i pięknie utrzymany kompleks, - dostępność leżaków przy basenach, - piękny widok na okolice

Wady

- w godzinach szczytu w restauracji robiło się tłoczno, - zimna woda w basenie dla dzieci,

Oskar

Pobyt - Lipiec 2025

Swój pobyt zgodnie z resztą Rodziny ( było nas 10 ) oceniamy bardzo dobrze. Jedzenie pyszne i tyle, że nie da się tego wszystkiego zjeść. Duży wybór. Ogrom atrakcji dla dzieci i dorosłych. Plaża bezpośrednio przy hotelu, czysta i tak samo woda. Wszystko sprzątane na bieżąco. Na pewno wrócimy.

Zalety

Atrakcje dla dzieci Aquapark ze zjeżdżalniami, basen dla dorosłych i dzieci Pyszne jedzenie Cudowne krajobrazy

Long Beach Club Nature